-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν έχεις εικόνα από Android και παρόλα αυτά του λες να πάρει iPhone και πως αν πάρει... δεν θα χάσει!
Νταξ...Πλέον, με 200€ παίρνεις αξιοπρεπέστατο Android.
Με κάτι παραπάνω, παίρνεις καταπληκτικά μηχανήματα. Δεν χρειάζεται να φτάσεις καν τα 700άρια που ζητάει το iPhone. Με λιγότερα από 500€ βρίσκεις Galaxy S2 που ρίχνει στο iPhone παντού.
Για τους απλούς χρήστες, που δεν θέλουν να δώσουν πολλά, στα 200 άντε 250, υπάρχουν πολλά και καλά τηλέφωνα.Το iPhone αυτή τη στιγμή, είναι ένα πανάκριβο τηλέφωνο γι' αυτά που προσφέρει. Και φυσικά, θα πρέπει να τρως στη μάπα το iTunes.
+1 σε όλα.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν έχεις εικόνα από Android και παρόλα αυτά του λες να πάρει iPhone και πως αν πάρει... δεν θα χάσει!
Νταξ...Πλέον, με 200€ παίρνεις αξιοπρεπέστατο Android.
Με κάτι παραπάνω, παίρνεις καταπληκτικά μηχανήματα. Δεν χρειάζεται να φτάσεις καν τα 700άρια που ζητάει το iPhone. Με λιγότερα από 500€ βρίσκεις Galaxy S2 που ρίχνει στο iPhone παντού.
Για τους απλούς χρήστες, που δεν θέλουν να δώσουν πολλά, στα 200 άντε 250, υπάρχουν πολλά και καλά τηλέφωνα.Το iPhone αυτή τη στιγμή, είναι ένα πανάκριβο τηλέφωνο γι' αυτά που προσφέρει. Και φυσικά, θα πρέπει να τρως στη μάπα το iTunes.
Πόσο είναι η μεταπωλητική αξία ενός iphone κ πόσο ενός άλλου τηλεφώνου?
Γιατί κ του χρόνου να το βαρεθεί ή κ γω δεν ξέρω τί, στη χειρότερη θα το πουλήσει κανένα 350άρι... Η χασούρα θα είναι η ίδια... Και ο Κων5 έχει τρομερή λίστα στο itunes απ' ότι θυμάμαι... Το έχει δλδ στρωμένο το itunes του... Για αυτό το λόγο δε θα χάσει κυρίως... -
Μιά χαρά τα λέει ο ήταφι, αν το πούλαγε κι όλας ακόμα καλύτερα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μιά χαρά τα λέει ο ήταφι, αν το πούλαγε κι όλας ακόμα καλύτερακ ο μιράγκε καλά τα λέει κ αυτός, αλλά δεν το πουλά
-
θα με αναγκάσουν να αγοράσω καινούργιο στο τέλος με τα πείσματά τους
-
Στο πουλάω 350 ευρώ. Το θές;
-
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
STANDAR -
Πέτρο μου δεν θέλω να δώσω πολλά χρήματα για κινητό. Άλλωστε ποιος μου λέει πως αποκλείεται να το χάσω - σπάσω κλπ. Άλλο 200 και άλλο 700
Επιδότηση δεν έχω αφού το γύρισα σε κάρτα. Και που είχα ... πολλά λαμβάναμε -
Δες κι αυτό που έβαλε ο drifter Κωνσταντίνε.
-
Το αδιάβροχο είναι αυτό? Με μεταφορικά πόσο βγαίνει?
εδιτ: δεν έχουν θέμα κλειδώματος όσα έρχονται από εξωτερικό?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Το αδιάβροχο είναι αυτό? Με μεταφορικά πόσο βγαίνει?εδιτ: δεν έχουν θέμα κλειδώματος όσα έρχονται από εξωτερικό?
Ναι το αδιάβροχο ειναι.
H τιμή είναι με μεταφορικά από το Amazon. Αν το θές να έρθει γρήγορα νομίζω χρεώνει ένα 12ευρω και είναι με UPS.
Η συσκευή είναι ξεκλείδωτη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. -
Ευχαριστώ
Μεταξύ των 2 λοιπόν. Για να δούμε πού θα κάτσει η μπίλια.
Η αλήθεια είναι πως το ''αδιάβροχο'' με βολεύει για παραλία και για βουνό. -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ευχαριστώ
Μεταξύ των 2 λοιπόν. Για να δούμε πού θα κάτσει η μπίλια.
Η αλήθεια είναι πως το ''αδιάβροχο'' με βολεύει για παραλία και για βουνό.ΝΤΕΦΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
-
-
-
Υπάρχει κάποιος τρόπος να τρέξει java κάποιος explorer;
Ρωτάω, γιατί ο ασύρματος έλεγχος του κλειστού συστήματος παρακολούθησης, γίνεται με το πρόγραμμα blue iris. Που προϋποθέτει ύπαρξη java.
Δοκίμασα το team viewer για android, αλλά η εικόνα είναι χάλια.
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δουλεύει και χωρίς agps, απλά όπως ειναι λογικό θέλει περισσότερη ώρα για να κλειδώσει.Sent from my GNex using smoke signals.
Χωρίς agps σε όσα κινητά έχω δοκιμάσει πρέπει να είσαι ακίνητος σε εξωτερικό χώρο και να περιμένεις τουλάχιστον κανα 5λεπτο για να κλειδώσει. Αν είσαι μέσα σε αυτοκίνητο ακόμα και ακίνητος θα κλειδώσει πολύ δύσκολα. Με το αυτοκίνητο εν κινήσει δέν πρόκειται να κλειδώσει ποτέ.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Δουλεύει και χωρίς agps, απλά όπως ειναι λογικό θέλει περισσότερη ώρα για να κλειδώσει.
Sent from my GNex using smoke signals.
Χωρίς agps σε όσα κινητά έχω δοκιμάσει πρέπει να είσαι ακίνητος σε εξωτερικό χώρο και να περιμένεις τουλάχιστον κανα 5λεπτο για να κλειδώσει. Αν είσαι μέσα σε αυτοκίνητο ακόμα και ακίνητος θα κλειδώσει πολύ δύσκολα. Με το αυτοκίνητο εν κινήσει δέν πρόκειται να κλειδώσει ποτέ.
ερρμμμμ δοκίμασε με κανα καλυτερο κινητο... Συνηθως λειτουργώ χωρις agps... σπανιως να έχει κάνει να κλειδωσει παραπάνω απο 2 λεπτα... Στο πρωτο λεπτο ειναι lock. Με Agps μπορει και να κλειδώσει σε 10 secs...
Περι συσκευών Android...