-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eφόσον ο ψορσαιρ δεν γκρινιάζει για τον δικό του κινέζο, θεωρώ πως you are doing it wrong. Αξίωμα.interesting...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eφόσον ο ψορσαιρ δεν γκρινιάζει για τον δικό του κινέζο, θεωρώ πως you are doing it wrong. Αξίωμα.ειπώθηκε και αυτό βεβαίως!
Το X5 είναι μόνο για τουρίστες που δεν ψάχνονται καθόλου ως προς τη παραμετροποίηση.
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Εν ολίγοις, δεν προτείνω την Huawei σε κανέναν.
Καλύτερα να δώσει κάποιος 100 ευρώ παραπάνω και να πάει στα 300, για να πάρει κάποιο άλλο επώνυμο με αξιοπρεπή υποστήριξη κινητό. Το X5 είναι μόνο για τουρίστες που δεν ψάχνονται καθόλου ως προς τη παραμετροποίηση.Η απλά να πάρει το Neo V με 200 Ευρώ, που δεν έχει απολύτως κανένα θέμα.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην κατεβάζει data αν δεν έχω συνδεθεί με wi-fi σε κάποιο δίκτυο;Ναι. Απλά κλείσε τα data από τις ρυθμίσεις δεδομένων της συσκευής σου.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην κατεβάζει data αν δεν έχω συνδεθεί με wi-fi σε κάποιο δίκτυο;
Ναι. Απλά κλείσε τα data από τις ρυθμίσεις δεδομένων της συσκευής σου.
Settings --> Mobile Network settings --> Τα Use packet data και Data roaming είναι unticked. Αρκεί;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eφόσον ο ψορσαιρ δεν γκρινιάζει για τον δικό του κινέζο, θεωρώ πως you are doing it wrong. Αξίωμα.
interesting...
Ολα ειναι ψέμματα ελτεό.... μην τους ακούς! S2 έχω.... Να καεί η παντόφλα των 4,65ιντων του drdino αν λέω ψέμματα.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην κατεβάζει data αν δεν έχω συνδεθεί με wi-fi σε κάποιο δίκτυο;
Settings --> Mobile Network settings --> Τα Use packet data και Data roaming είναι unticked. Αρκεί;
Στο δικό μου γράφει σκέτο 'Data Traffic Disabled'. Λογικά αυτά που λες αρκούν και θα έχεις και ειδοποίηση στην status bar για τα απενεργοποιημένα δεδομένα.
-
Στο δικό μου γράφει σκέτο 'Data Traffic Disabled'. Λογικά αυτά που λες αρκούν και θα έχεις και ειδοποίηση στην status bar για τα απενεργοποιημένα δεδομένα.
Ειδοποίηση δε βλέπω. Πιθανώς έχω όταν χρειαστεί να κατεβάσει κάτι..;..
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Eφόσον ο ψορσαιρ δεν γκρινιάζει για τον δικό του κινέζο, θεωρώ πως you are doing it wrong. Αξίωμα.
interesting...
Ολα ειναι ψέμματα ελτεό.... μην τους ακούς! S2 έχω.... Να καεί η παντόφλα των 4,65ιντων του drdino αν λέω ψέμματα.
βαψτο μπλε
-
Ρε scotch είδες τι σου έγραψα; Θα με τρελάνεις....
Βάλε το switch που σου πρότεινα και με ένα πάτημα θα το ανοιγοκλείνεις χωρίς να μπαίνεις σε 30 μενού.
Εν ολίγοις, δεν προτείνω την Huawei σε κανέναν.
Καλύτερα να δώσει κάποιος 100 ευρώ παραπάνω και να πάει στα 300, για να πάρει κάποιο άλλο επώνυμο με αξιοπρεπή υποστήριξη κινητό. Το X5 είναι μόνο για τουρίστες που δεν ψάχνονται καθόλου ως προς τη παραμετροποίηση.Η απλά να πάρει το Neo V με 200 Ευρώ, που δεν έχει απολύτως κανένα θέμα.
δεν συμφέρει οικονομοτεχνικά αυτό που προτείνεις.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Ειδοποίηση δε βλέπω. Πιθανώς έχω όταν χρειαστεί να κατεβάσει κάτι..;..
Αν χρειαστεί να κατεβάσεις κάτι και είναι κλειστά τα δεδομένα ενώ δεν είσαι και σε wi-fi, σίγουρα θα σε ρωτήσει αν θέλεις να ανοίξεις τα data.
@elteo: Σάββα, εννοώ σε περίπτωση που δεν έχει κάποιος κινητό. Δεν χρειάζεται να πας σε συσκευή 300 Ευρώ ενώ με 200 έχει τα πάντα όλα το Neo V και είναι και απροβλημάτιστο out of the box.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε scotch είδες τι σου έγραψα; Θα με τρελάνεις....
Βάλε το switch που σου πρότεινα και με ένα πάτημα θα το ανοιγοκλείνεις χωρίς να μπαίνεις σε 30 μενού.Το είδα βρε c ... sorry που δεν απάντησα
Είναι free έτσι; Από το Market... Τουλάχιστον εγώ από εκεί το κατέβασα. Μου φάνηκε λίγο περίπλοκο (μου άρχισε κάτι ερωτήσεις για vpn - δε σκαμπάζω μία) και το παράτησα. Μήπως λες κάποιο άλλο; -
Αλεξανδρε realzeus ,
απροβλημάτιστο είναι και ο κινέζος out of the box. Απλά κάτι δεν κάθισε στην αναβάθμιση στον festonero.
scotch τι πολύπλοκο ρε θα με τρελάνεις;
αυτό : https://market.android.com/details?id=c ... 2l0Y2giXQ..
και το βάζεις σαν widget.
-
Εμ, δε στα 'λεγα; Άλλο έβαλα
-
έχω λέει και 100mb δωρεάν πλοήγηση από τον πάροχο (vodafone...)
Προσωπικά θα επιλέξω περιστασιακή wifi σύνδεση με διαδίκτυο διότι με δαύτα δεν θα βγάλω ούτε μέρα...
Ευχαριστώ για τις προτάσεις που μου κάνατε θα τις ψάξω μία μία τις εφαρμογές και θα επανέλθω! -
Πριν λίγο μου ήρθε η πρώτη ενημέρωση για αναβάθμιση λογισμικού στο Neo v... Υπόθεση 10 λεπτών ήταν αλλά δεν ξέρω ποιες είναι οι αλλαγές
-
drdino μια ερωτηση μια και εισαι ο μονος εδω μεσα(μαζι με μενα) με ICS
οταν εισαι σε κληση με ανοιχτη ακροαση...και κλειδωνει η οθονη αυτοματα....(δηλαδη η οθονη ειναι μαυρη ενω εισαι στην κληση) υπαρχει καποιος τροπος να ᾽᾽ξυπνησεις᾽᾽ το κινητο χωρις να χασεις την κληση;
Ρωταω γιατι με ενδιαφερει και για το GNex(επομενη αγορα) και για το NS που χρησιμοποιω τωρα.
Ευχαριστω
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Πριν λίγο μου ήρθε η πρώτη ενημέρωση για αναβάθμιση λογισμικού στο Neo v... Υπόθεση 10 λεπτών ήταν αλλά δεν ξέρω ποιες είναι οι αλλαγέςτο έκανα εγώ μόλις το πήρα...δεν μπορώ να ξέρω πως ήταν πριν για να συγκρίνω
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
drdino μια ερωτηση μια και εισαι ο μονος εδω μεσα(μαζι με μενα) με ICSοταν εισαι σε κληση με ανοιχτη ακροαση...και κλειδωνει η οθονη αυτοματα....(δηλαδη η οθονη ειναι μαυρη ενω εισαι στην κληση) υπαρχει καποιος τροπος να ᾽᾽ξυπνησεις᾽᾽ το κινητο χωρις να χασεις την κληση;
Ρωταω γιατι με ενδιαφερει και για το GNex(επομενη αγορα) και για το NS που χρησιμοποιω τωρα.
Ευχαριστω
Πατωντας το κουμπι με το σπιτακι επανω, αναβει η οθονη (στο Neo V ετσι γινεται, τουλαχιστον )
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
drdino μια ερωτηση μια και εισαι ο μονος εδω μεσα(μαζι με μενα) με ICSοταν εισαι σε κληση με ανοιχτη ακροαση...και κλειδωνει η οθονη αυτοματα....(δηλαδη η οθονη ειναι μαυρη ενω εισαι στην κληση) υπαρχει καποιος τροπος να ᾽᾽ξυπνησεις᾽᾽ το κινητο χωρις να χασεις την κληση;
Ευχαριστω
Nαι, να το απομακρύνεις από το κεφάλι ώστε να ανάψει η οθόνη. Εκτός αν εννοείς κάτι διαφορετικό.
Περι συσκευών Android...