-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Επιβεβαιώνω ότι στο x5 pro με την έκδοση 2.2 ισχύει αυτό με τα κουμπιά του volume. Στη 2.3 απ' ό,τι λένε στο myphone (γιατί δεν την έχω εγκαταστήσει), αυτό το feature δεν υπάρχει.
πολύ σημαντικό για μένα γιατί κοιτάω την ώρα έτσι χωρίς να πατάω συνέχεια το on/off.
stop being fuckin pathetic, u filthy animal
Get a ρολόι ρε μαστορα.... Δλδ μενεις με την 2.2 για να βλέπεις την ώρα? Oh really?
Λοιπόν, εγω θα σου πω πως το κινητό έχει βελτιωθεί κατά πολύ. Βάλανε launcher της προκοπής απο μαμά, βάλανε επιτέλους το wifi hotspot, το κινητό είναι ποιο smooth, η 2.3.5 ποιο καλογυαλισμένη...Αξιζει. Βελτιωνει αρκετά το κινητό. Ετσι θα επρεπε να είναι εξαρχης.
Λοιπόν... πάω να δω ειδήσεις, μέχρι να γυρίσω να έχεις κάνει upgrade.
-
Οχι ρε προς θεού.
Στα υπόλοιπα YES MASTER!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Για αυτό και δεν την πειράζω την 2.2.2.κακως.το γιαουρτι δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο ενα βελτιωμενο εκλερ..
Το android ξεκινα απο τη 2,3.. -
θα το βάλω και ο θεός βοηθός.
-
Οπα έχουμε νεότερα: http://techblog.gr/mobile/huawei-ideos- ... ead-88821/
-
Τα αγγλικά των κινέζων στο Official update guide τα σπάνε
The version is upgrade guideline for U8800 and can’t be guided for other type handsets’ upgrade, so, before the upgrade, you must confirm your handsets are U8800.
please backup the data out of the device.
This upgrade need to accomplish 1 upgrade package’s upgrade in the one step below, the file name can’t be revised:
κλπ
-
Elteo... μην κάθεσαι και περιμένεις τις πιπες της Wind. Πηγαινε στην Huawei και κατέβασε την international rom που κάνει σε ολα τα X5 και τέλος. Μετα με το superoneclick θα ρουταρεις και εισαι αρχοντας.
-
Την βρήκα αλλά στο άλλο φόρουμ γράψανε προβλήματα για σβησίματα ιμει κολλήματα κτλ. Μάλιστα επίσημα για το Χ5 Pro δεν υπάρχει στο site των Κινέζων. Την έχουν κατεβάσει για κάποιο λόγο. Μόνο του απλού υπάρχει που βέβαια δεν κάνει. Για αυτό άσε να βάλουμε την επίσημη αν γίνει μαλακία να είμαστε καλυμμένοι από εγγύηση.
Sent from my U8800 Pro using Tapatalk
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Την βρήκα αλλά στο άλλο φόρουμ γράψανε προβλήματα για σβησίματα ιμει κολλήματα κτλ. Μάλιστα επίσημα για το Χ5 Pro δεν υπάρχει στο site των Κινέζων. Την έχουν κατεβάσει για κάποιο λόγο. Μόνο του απλού υπάρχει που βέβαια δεν κάνει. Για αυτό άσε να βάλουμε την επίσημη αν γίνει μαλακία να είμαστε καλυμμένοι από εγγύηση.Sent from my U8800 Pro using Tapatalk
Ηλπιζα νακανεις καμια μαλακια, να το μπρικάρεις, να πάρεις κανα S2.... αλλα δεν επιασε
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Άρη, στο Ideos X5 απλό με 2.3.5, μου ανάβει η οθόνη με το Vol +&-. -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Galaxy S Plus 279€ στα Multirama.υ.γ. ένα θύμα που πήρε το plus...
Κι εγώ άλλο ένα
Το μόνο που δε μου αρέσει (από τα χαρακτηριστικά... δεν το έχω ανοίξει ακόμα), είναι η έλλειψη φλας. Δε βαριέσαι... -
Η κάμερα του είναι γτπ... Το καλύτερο navi είναι το sygic. Ήμουν κολλημένος με το destinator, αλλά ο dr. Dinos μου άλλαξε ευτυχώς μυαλά.
sent using cracked taka-taka
-
Τόσο χάλια η κάμερα;
-
γτπΚ
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Η κάμερα του είναι γτπ... Το καλύτερο navi είναι το sygic. Ήμουν κολλημένος με το destinator, αλλά ο dr. Dinos μου άλλαξε ευτυχώς μυαλά.sent using cracked taka-taka
igo...
-
Εκανα εχθες αναβαθμιση και ROOT στην 2.3.6
Ολα λειτουργουν αψογα και δεν εχω καποιο προβλημα μεχρι στιγμης , ομως νομιζω οτι ειναι ελαφρώς πιο ΄΄βαρια΄΄ (διαχειριση μνημης ? ) σε σχεση με την 2.3.4 που ειχα πριν , εχει παρατηρησει κανεις κατι αντιστοιχο ? -
Σε ποιό κινητό;
Έκανες wipe;
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Η κάμερα του είναι γτπ... Το καλύτερο navi είναι το sygic. Ήμουν κολλημένος με το destinator, αλλά ο dr. Dinos μου άλλαξε ευτυχώς μυαλά.
igo...
Ψιλομαλακία είναι το iGo. Το χω βάλει στο S2 αλλά δεν μ' αρέσει σε σχέση με άλλα. Οι χάρτες του είναι πολύ απλοϊκοί νομίζω και μια φορά που έψαχνα κεντρικό δρόμο που άλλαζε όνομα στην προέκτασή του, με πούλησε και άργησα σε επαγγελματικό ραντεβού!
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
igo...
you are centuries behind....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σε ποιό κινητό;Έκανες wipe;
gt-s5570
ναι
Εν το μεταξυ περασα και 2 φορες το F/W και διαγραφη τα παντα ολα , ιδια συμπεριφορα , νομιζω ειναι λιγο πιο βαρυ το τηλεφωνο
Περι συσκευών Android...