-
Άστο να δουλέψει λίγο και να ξαναφτιάξει την cache.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άστο να δουλέψει λίγο και να ξαναφτιάξει την cache.θα το δω αυτες τις ημερες θα περασω και το task killer και βλεπουμε , εχω επιλογες αν δεν μεινω ευχαριστημενος θα περασω μια unoffcial cyanomod 2.3.7 αλλιως πισω στην 2.3.5
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
gt-s5570
ετσι οπως είναι χωρις σκέψη... κάντο... -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
θα το δω αυτες τις ημερες θα περασω και το task killer και βλεπουμε , εχω επιλογες αν δεν μεινω ευχαριστημενος θα περασω μια unoffcial cyanomod 2.3.7 αλλιως πισω στην 2.3.5
Αν αναφερθεί task killer ξανά, το θέμα θα κλειδωθεί.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
θα το δω αυτες τις ημερες θα περασω και το task killer και βλεπουμε , εχω επιλογες αν δεν μεινω ευχαριστημενος θα περασω μια unoffcial cyanomod 2.3.7 αλλιως πισω στην 2.3.5
To task killer σε πείραξε? οχι το ελεεινο Galaxy mini?
-
Το Galaxy mini μπορεί να είναι εντολή, το task killer είναι επιλογή!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
γιατι ρε παιδάκι 'μ
To task killer σε πείραξε? οχι το ελεεινο Galaxy mini?
no money no honey !
για 80€ σφραγισμενο στο κουτι του καλα μου ηρθε -
Τα task killers δεν χρειάζονται εδώ και αρκετό καιρό, περισσότερο κακό κάνουν παρά καλό.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα task killers δεν χρειάζονται εδώ και αρκετό καιρό, περισσότερο κακό κάνουν παρά καλό.Φαντάζομαι θα το εχουν απορια και αλλοι , θα ηθελες να μου το αναλυσεις λιγο γιατι κανουν κακο παρα καλο.
Προσωπικα δεν εχω καποιο θεμα με το task killer -
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχει αναλυθεί άπειρες φορές...http://lifehacker.com/5650894/android-task-killers-explained-what-they-do-and-why-you-shouldnt-use-them
http://lifehacker.com/5650894/android-task-killers-explained-what-they-do-and-why-you-shouldnt-use-themκλπ κλπ
ενδιαφερον !
-
Δηλαδη, αν καταλαβα καλα οι εφαρμογες, δεν κλεινουν σχεδον ποτε στα Android κινητα?
-
Αν δεν είναι στο πρώτο πλάνο, μπαίνουν σε suspend state. Μένουν στην ram αλλά δεν απασχολούν την CPU.
-
Πήρα και εγώ ένα sony experia neo v και για πρώτη φορά ασχολήθηκα με android...πράγματι είναι μεγάλο βήμα εμπρός σε σχέση με το παλαιότερο se w715 που είχα όμως από την άλλη νιώθεις και είσαι άσχετος με το λειτουργικό αυτό!
Επειδή λοιπόν δεν διάβασα τις εκατοντάδες σελίδες του θέματος(ακόμα...) ποιες είναι κατά τη γνώμη σας οι must have εφαρμογές για android phones;
Μου έχουν ήδη πει για ένα juice defender και ένα astro file manager...
Για τα υπόλοιπα όσο μαθαίνω θα σας ρωτάω -
Go Contacts
Handcent SMS -
υπάρχει κάτι τέτοιο; (ενσωματωμένο power control στην taskbar όπως στο Lg P500)
-
Με την 2.2.2 οχι, γιαυτο περιμένουμε να παμε στην GB!! Προσωπικά το μεγαλύτερο μείον της 2,2,2!
-
Έχω φορτίσει τη συσκευή και τώρα θέλω να συγχρονίσω τις επαφές. Το ένα κινητό είναι WM6 (htc p3300), το άλλο Android (galaxy s plus). Οι επαφές βρίσκονται ήδη στο outlook.
Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος; -
Δεν μπορείς να τις στείλεις με Bluetooth από το ένα τηλέφωνο στο άλλο;
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Έχω φορτίσει τη συσκευή και τώρα θέλω να συγχρονίσω τις επαφές. Το ένα κινητό είναι WM6 (htc p3300), το άλλο Android (galaxy s plus). Οι επαφές βρίσκονται ήδη στο outlook.
Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος;Εξαγωγή από το outlook, εισαγωγή στα contacts του gmail και μετά συγχρονισμός.
Περι συσκευών Android...