-
Και εκεί είναι η μαγκιά της Apple έχει πλήρη έλεγχο της πλατφόρμας της και αποτρέπει την κάθε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ή τον κάθε κατασκευαστή να εγκαθιστά τις διάφορες βλακείες του. Βέβαια το πρόβλημα το iOS είναι πως είναι υπερβολικά κλειστό αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία(*).
*Eξελίσεται στην αγαπημένη μου φράση για αυτή την εβδομάδα -
Ναι εχεις δικιο σε αυτο, απο την αλλη ομως το αντροιντ εχει τη μαγκια οτι τρεχει σε ενα καρο συσκευες για ολες τις οικονομικες δυνατοτητες και αυτο βεβαια εχει ως αποτελεσμα ο καθε κατασκευσαστης να κανει τα δικα του
Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και εκεί είναι η μαγκιά της Apple έχει πλήρη έλεγχο της πλατφόρμας της και αποτρέπει την κάθε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ή τον κάθε κατασκευαστή να εγκαθιστά τις διάφορες βλακείες του. Βέβαια το πρόβλημα το iOS είναι πως είναι υπερβολικά κλειστό αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία(*).
*Eξελίσεται στην αγαπημένη μου φράση για αυτή την εβδομάδαΤι θα γίνει Von Mirage, θα μας πεις τις εντυπώσεις σου μέχρι τώρα από το Ντέφι;
Θέλουμε και σύγκριση με iOS.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
κατεβασε ενα file manager (εγω πχ εχω es file explorer, ή τον αστρο που λενε τα παιδια) να βλεπεις τι παιζει στην sd σου και για να μη μπλεκετε ρε παιδια με καλωδια βαλτε το γ@μημενο το dropbox , θα το λεω μεχρι να το κανετε ολοι
Αν εχεις τον es file explorer τοτε μπορεις απευθειας να δεις τα shares του δικτιου σου οποτε δεν χρειαζεται dropbox.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Κατεβάζω es file explorer πάραυτα...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
*Eξελίσεται στην αγαπημένη μου φράση για αυτή την εβδομάδαΤι θα γίνει Von Mirage, θα μας πεις τις εντυπώσεις σου μέχρι τώρα από το Ντέφι;
Θέλουμε και σύγκριση με iOS.
Όταν με το καλό το ρουτάρω
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
κατεβασε ενα file manager (εγω πχ εχω es file explorer, ή τον αστρο που λενε τα παιδια) να βλεπεις τι παιζει στην sd σου και για να μη μπλεκετε ρε παιδια με καλωδια βαλτε το γ@μημενο το dropbox , θα το λεω μεχρι να το κανετε ολοι
Αν εχεις τον es file explorer τοτε μπορεις απευθειας να δεις τα shares του δικτιου σου οποτε δεν χρειαζεται dropbox.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
απο τοτε που αλλαξα σκληρο στο λαπτοπ εχω παψει να εχω καθε ειδους δικτυο , δε το πολυχρειαζομαι για αυτο δε μπηκα καν στο κοπο να βαλω τη νεα μου εγκατασταση σε αυτο
αυτο ομως το χρειαζομαι 1ον για να κανω τραμπες με φιλους μου σε κοινοχρηστους φακελους, αλλα και για να κανω τραμπες ακομα και οταν δεν ειμαι καν στο σπιτι
το οτι το χρησιμοποιω και αντι του usb αν θελω να περασω κατι απο το pc στο κινητο ειναι ενα επιπλεον πλεονεκτημα, αλλα δεν εχω βαλει το dropbox για αυτο το το λογο μονο
-
-
-
ρε πστη μου εχει κοπει το internet/τηλεφωνο απο τις βροχες και αναγκαζομαι να τη παλευω με tethering
αλλο ενα χαρακτηριστικο του τηλεφωνου μου που θεωρουσα αχρηστο μεχρι που το χρησιμοποιησα
ΥΓ ξερει κανεις την ογκοχρεωση στην cosmote αν δεν εχεις προγραμμα για δεδομενα?
(μην το παραχεσω και μου ρθει ο κουκος αηδονι ) -
κανενα καλο ξυπνητηρι που να χτυπαει ΠΑΝΤΑ???
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
[ψορσαιρ μοδε]ΣΚΑΣΕ[/ψορσαιρ μοδε]
Λεπόν, ο αντάπτορας είναι αυτός εδώ.
Επιβεβαιωμένα δουλεύει σε desire και galaxy tab, τις επόμενες μέρες θα δοκιμάσω και σε zte blade.
Η κατανάλωση έχει μια απόκλιση με το trip του αμαξιού της τάξεως του 0,5-1 l, θα το παρακολουθήσω τις επόμενες μέρες να δω πώς δουλεύει ακριβώς.
ΥΓ: Όποιος θέλει να παραγγείλει, ας ρίξει σήμα πρώτα γιατί υπάρχουν και 2-3 άτομα που θέλουν.
Πώς δουλεύει στο κινητό? Δίνουν μαζί την εφαρμογή ή θέλει πατέντες?
Παρέλαβα το μηχανάκι αλλά η πρώτη εντύπωση ήταν απογοητευτική. Στο Desire έχει μεγάλο lag και μετά απο λίγη ώρα σταματάει εντελώς η επικοινωνία. Επίσης το connector είναι πολύ σφιχτό, και τη δεύτερη φορά που προσπάθησα να το βάλω στραβώσανε 3 pinακια. Τα ίσιωσα αλλά απο τότε δέν κατάφερα να το ξανασυνδέσω και τα λαμπάκια δέν αναβοσβύνουν.
Θα κάνω μια τελευταία απόπειρα να συνδεθώ με το λάπτοπ με τις εφαρμογές που είχε στο CD....
-
Το ίδιο με εμένα πήρες; Εγώ έχω 2 και δουλεύουν άψογα στο desire και στο tab, ούτε lag ούτε αποσυνδέσεις, δοκιμασμένο σε 4 διαφορετικά αυτοκίνητα.
Στείλε του μήνυμα asap.
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
κανενα καλο ξυπνητηρι που να χτυπαει ΠΑΝΤΑ???Alarm clock xtreme free edition απο το market. . Εγω αυτο χρησιμοποιω γιατι το κανονικο με κρεμασε πολλες φορες..
-
το κανονικο δεν χτυπαει;;;;
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Alarm clock xtreme free edition απο το market. . Εγω αυτο χρησιμοποιω γιατι το κανονικο με κρεμασε πολλες φορες..
ζήλεψε το ξυπνητήρι του μηλόφωνου?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Alarm clock xtreme free edition απο το market. . Εγω αυτο χρησιμοποιω γιατι το κανονικο με κρεμασε πολλες φορες..
ζήλεψε το ξυπνητήρι του μηλόφωνου?
Μαλλον
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το ίδιο με εμένα πήρες; Εγώ έχω 2 και δουλεύουν άψογα στο desire και στο tab, ούτε lag ούτε αποσυνδέσεις, δοκιμασμένο σε 4 διαφορετικά αυτοκίνητα.
Στείλε του μήνυμα asap.
Ακυρο, τελικά ήταν ελλατωματικο το αυτοκίνητο. Μπουρδέλα γαλλικά
Το έβαλα στο Santa Fe του πατέρα μου και έπαιξε κανονικά
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
το κανονικο δεν χτυπαει;;;;χτυπαει, αλλα οχι παντα
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Στείλε του μήνυμα asap.
Ακυρο, τελικά ήταν ελλατωματικο το αυτοκίνητο. Μπουρδέλα γαλλικά
Το έβαλα στο Santa Fe του πατέρα μου και έπαιξε κανονικά
flamebait
Περι συσκευών Android...