-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Το ποιο ομορφο λειτουργικο που εχω δοκιμασει μεχρι σημερα και εχω δοκιμασει
iOS5,wpMango,android gingerbread ,meego,webos,BB
Σε λίγο καιρό θα το κατατάσσεις 1ο
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ψάχνω weather app με widget που να εμφανιζει προβλεψη καιρού για τις επομενες 2-3 μέρες και να ειναι έστω και ελαφρώς αξιόπιστο!
έχω δοκιμάσει beautifull widgets και weatherBug αλλά έχουν 5-6 βαθμούς απόκλιση ακομη και στις 'τρεχουσες συνθηκες'To καλύτερο είναι της accuweather με διαφορά. Αλλά να ξέρεις όλα αυτά τρώνε data και μπαταρία.
ernani, υπότιτλους κτλ = moboplayer αν κατάλαβα τι εννοείς.
weatherbug περνει απο το lgav δεδομενα δυστηχως αλλα κατα τα αλλα ειναι μια χαρα (ακομη..)
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Έχω την εντύπωση ότι για να κάνει stream τα βίντεο από το mac μου, θέλει UPnP server. Ευχαριστώ πάντως.
Δεν είναι απαραίτητο το UPnP, απλά κάνει τα πράγματα πιο απλά σίγουρα. Και το mount μπορεί να δουλέψει, δεν βλέπω το λόγο να μην.
Το βάρεσα με το Defy μου.
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, νομίζω ότι μπορώ να αποφύγω εφαρμογές που απαιτούν root. Θα κάνω share τους φακέλους που θέλω στο mac και μετά με τον ES File Explorer που χρησιμοποιώ θα μπορώ να έχω πρόσβαση στα βίντεο. Νομίζω ότι αυτό είναι εφικτό.
Θα επανέλθω ή σήμερα το βράδυ ή αύριο (γιατί ακόμα είμαι στη δουλειά) για τα αποτελέσματα.
edit: Μάλλον πρέπει να ξεφύγω από τη λογική του iOS, αν είναι τόσο απλή η λύση.
Λοιπόν το sharing δούλεψε άψογα. Χρησιμοποίησα τον File Manager HD ο οποίος βλέπει μια χαρά τα shares του mac.
Κατέβασα και τον moboplayer, αλλά δεν μπορώ να δω υπότιτλους (srt). Καμιά ιδέα;
-
καθόλου ή σου βγάζει κινέζικα;
αν καθόλου κοίτα να έχεις στον ίδιο φάκελο ακριβώς ίδιο όνομα σε ταινία και υπότιτλο ή αν είναι τικαρισμένο στα settings το show subtitle και αν σου βγάζει κινέζικά τσέκαρε η κωδικοποίηση στα settings/character set να είναι iso 8859-7.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
καθόλου ή σου βγάζει κινέζικα;αν καθόλου κοίτα να έχεις στον ίδιο φάκελο ακριβώς ίδιο όνομα σε ταινία και υπότιτλο ή αν είναι τικαρισμένο στα settings το show subtitle και αν σου βγάζει κινέζικά τσέκαρε η κωδικοποίηση στα settings/character set να είναι iso 8859-7.
Καθόλου.
Η ονοματολογία των αρχείων είναι σωστή, ακριβώς όπως την περιγράφεις. Δοκίμασα και στο κινητό (μήπως και ήταν ασύμβατος με το pad), αλλά πάλι τα ίδια. Δοκίμασα και αγγλικούς υπότιτλους και πάλι δεν δείχνει τίποτα. Στο mac τους δείχνει κανονικά. Κατέβασα και τον mx video player και συνεχίζει να μην δείχνει υπότιτλους.
Αυτό το show subtitle στα settings δεν μπορώ να το βρω πουθενά.
Edit: Μήπως φταίει το γεγονός ότι κάνει soft encoding και ίσως τo κάνει τοπικά στη συσκευή με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δει το srt στο share;
-
Tι να σε πω, μπορεί...
Και στο κινέζικο ταμπ και στο κινέζικο ιντεος προ πάντως εμένα παίζει μια χαρά. -
Αυτό είναι τελικά. Αντέγραψα ένα avi μαζί με το srt στη συσκευή και δείχνει τους υπότιτλους (βέβαια στα κινέζικα, αλλά αυτό διορθώνεται - ο mx video player τους δείχνει σωστά γιατί κάνει αυτόματα την επιλογή). Οπότε θα ψάξω για άλλη λύση. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
-
Επανέρχομαι κατόπιν κάποιων δοκιμών (θέλω να δω όλο το surface αυτές τις ημέρες ). Κατέβασα τον BS Player Lite, ο οποίος έχει επιλογή για LAN mode όπου ουσιαστικά προσθέσα το share του mac. Επέλεξα και Windows-1253 για τους υπότιτλους και τους παίζει άψογα από το share. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ψάχνω weather app με widget που να εμφανιζει προβλεψη καιρού για τις επομενες 2-3 μέρες και να ειναι έστω και ελαφρώς αξιόπιστο!
έχω δοκιμάσει beautifull widgets και weatherBug αλλά έχουν 5-6 βαθμούς απόκλιση ακομη και στις 'τρεχουσες συνθηκες'To καλύτερο είναι της accuweather με διαφορά. Αλλά να ξέρεις όλα αυτά τρώνε data και μπαταρία.
Hταν και για μενα μεχρι που ανακαλυψα καλυτερο....
http://www.elecont.com/defaultan.aspx -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
κατσε να περασει σε διπυρινα και σου ερχομαι.....
ευχαριστω για τις οδηγιες τα παιδια τελικα απ οτι καταλαβα καλητερα να βαλω κανονικα αγορασμενα 5 παιχνιδακια που παιζω.
Άμα είσαι τόσο κουλός που δέν μπορείς να εγκαταστήσεις ένα .apk καλύτερα πάρε ένα τέτοιο κινητό:
αυτο εχω....
δεν ειναι ζητημα κουλαμαρας ...ειναι ζητημα μαλλον συμβατοτητας. -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
κατσε να περασει σε διπυρινα και σου ερχομαι.....
Χθες περιεργάστηκα στο Πλαίσιο το Nokia με Mango (δεν θυμάμαι μοντέλο), ένα καλό Samsung με Gingerbread, το iPhone 4S και ένα Nokia me το δικό της λειτουργικό. Ερωτεύτηκα τα Windows! Όταν θα ωριμάσουν δύσκολα θα τα χτυπάει κάτι.
iPhone...
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Hταν και για μενα μεχρι που ανακαλυψα καλυτερο....
http://www.elecont.com/defaultan.aspxυπαρχει και σε 'αγορασμενο'?
-
dog80, το accuweather είναι δωρεάν. Αυτό μόνο trial βλέπω έχει. Καλό φαίνεται πάντως!
Επίσης πόσο αξιόπιστο είναι στις προβλέψεις του πέρα από τα φρου-φρου γιατί το accu σε αυτό το θέμα τα σπάει.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
_βρήκα κάτι για το old tv style αλλά δεν ξέρω αν σου αρέσει...
Το δοκίμασα και είναι πολύ καλό στην προσομοίωση. Κλειδώνει μόνο όμως.
https://market.android.com/details?id=c ... rch_result -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
dog80, το accuweather είναι δωρεάν. Αυτό μόνο trial βλέπω έχει. Καλό φαίνεται πάντως!Επίσης πόσο αξιόπιστο είναι στις προβλέψεις του πέρα από τα φρου-φρου γιατί το accu σε αυτό το θέμα τα σπάει.
ξεκινάω τεστάρισμα
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
[Χθες περιεργάστηκα στο Πλαίσιο το Nokia με Mango (δεν θυμάμαι μοντέλο), ένα καλό Samsung με Gingerbread, το iPhone 4S και ένα Nokia me το δικό της λειτουργικό. Ερωτεύτηκα τα Windows! Όταν θα ωριμάσουν δύσκολα θα τα χτυπάει κάτι.iPhone...
Καλημέρα, ξέρεις πιθανόν αυτό που είδες Realzeus να μην είναι το Nokia Lumia 800 windows phone7.5(mango) αλλά το Nokia N9 με λειτουργικό MeeGo 1.2 Harmattan. To Lumia 800 δεν πωλείται ακόμη επίσημα στη χώρα μας από τέτοια μαγαζιά αφενός και αφετέρου η Vodafone μόνο εδώ και μερικές έχει το Lumia απλά για να μπορείς να το δεις.
http://www.youtube.com/watch?v=dJDkXyABEZg
Είσαι σίγουρος ότι είδες Lumia 800 σε Πλαίσιο? -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ερωτεύτηκα τα Windows! Όταν θα ωριμάσουν δύσκολα θα τα χτυπάει κάτι.Πόσο να ωριμάσουν;;;;
Από το 2004-5 που είχα το mpx220, οι άλλοι έκαναν άλματα. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
[Χθες περιεργάστηκα στο Πλαίσιο το Nokia με Mango (δεν θυμάμαι μοντέλο), ένα καλό Samsung με Gingerbread, το iPhone 4S και ένα Nokia me το δικό της λειτουργικό. Ερωτεύτηκα τα Windows! Όταν θα ωριμάσουν δύσκολα θα τα χτυπάει κάτι.
iPhone...
Καλημέρα, ξέρεις πιθανόν αυτό που είδες Realzeus να μην είναι το Nokia Lumia 800 windows phone7.5(mango) αλλά το Nokia N9 με λειτουργικό MeeGo 1.2 Harmattan. To Lumia 800 δεν πωλείται ακόμη επίσημα στη χώρα μας από τέτοια μαγαζιά αφενός και αφετέρου η Vodafone μόνο εδώ και μερικές έχει το Lumia απλά για να μπορείς να το δεις.
http://www.youtube.com/watch?v=dJDkXyABEZg
Είσαι σίγουρος ότι είδες Lumia 800 σε Πλαίσιο?Σίγουρα ήταν Windows phone γιατί ήταν σε ένα stand που είχε τηλέφωνα και με τα 4 λειτουργικά για σύγκριση.
Κυριάκο, από ότι φαίνεται η MS και η Nokia το πήραν ζεστά πλέον το θέμα...
-
Κοίτα μέχρι πριν λίγο καιρό δεν άλλαζα τα WM με τίποτα. Απλά τα android κάνουν ότι παραπανήσιο μου έλειπε από το htc με windows. Και στα μισά λεφτά...
-
Κάθε συσκευή android 2.2 αναβαθμίζεται στο 2.3;
Περι συσκευών Android...