-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έχω 100ΜΒ με 5€ αλλά δεν φτάνουν. Γενικά θέλω 3-4GB το μήνα μόνο από το κινητό.
η μόνη λύση αυτή τη στιγμή είναι απο wind με 25€ 30gb μέσω wind mobile broadband.http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idiot ... sumvolaio/
κλείνεις data απο δίκτυο και παίζεις με wifi.
το κακό είναι οτι κουβαλάς και 2 συσκευή και επίσης κοίτα καλά! αν καλύπτει η wind τις περιοχές που κινείσαι συνήθως.[ ]
το άθλιο κωλο τραστ αυξάνει πάλι τις τιμές. αυξήσεις στον ελάχιστο χρόνο χρέωσης, αυξήσεις σε mms κλπ.
έχει πέσει κάθε μάσκα σοβαροφάνειας.
απο δε υπηρεσίες ....
[/ ] -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Έχω 100ΜΒ με 5€ αλλά δεν φτάνουν. Γενικά θέλω 3-4GB το μήνα μόνο από το κινητό.
η μόνη λύση αυτή τη στιγμή είναι απο wind με 25€ 30gb μέσω wind mobile broadband.http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idiot ... sumvolaio/
κλείνεις data απο δίκτυο και παίζεις με wifi.
το κακό είναι οτι κουβαλάς και 2 συσκευή και επίσης κοίτα καλά! αν καλύπτει η wind τις περιοχές που κινείσαι συνήθως.Το κακο ειναι οτι η καρτα για το mobile broadband ειναι μονο για data και οχι και για φωνη.(ισως βεβαια για αυτο να εγραψες για δευτερη συσκευη)
-
ακριβώς έτσι είναι bill.
βέβαια αν κάποιος έχει tab με tethering μπορεί να γλιτώσει το π@π@ρακι αλλά είναι υποπερίπτωση της εξειδικευμένης περίπτωσης.η βασική προυπόθεση είναι να έχεις 3g σήμα της wind (η οποία έχει σχετικά περιορισμένη κάλυψη μέχρι τώρα).
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Υπάρχει εφαρμογούλα στο Market ή απ' εξω, για να 'ανοίγει' κλειδωμένα wifi?Υπάρχει μία εξαιρετική εφαρμογή, που ονομάζεται Penetrate. Δεν 'ανοίγει' κλειδωμένα wifi ακριβώς. Απλά σού γράφει τα default, predictable κλειδιά που παίζουν σε πολλούς routers (κυρίως Thomson), και που οι ιδιοκτήτες τους δεν έχουν ασχοληθεί να τα αλλάξουν. Έχω μπει σε δεκάδες τέτοια 'δωρεάν hotspots' με αυτόν τον τρόπο.
Για WEP cracking, αυτή η απάντηση σού κάνει;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Υπάρχει εφαρμογούλα στο Market ή απ' εξω, για να 'ανοίγει' κλειδωμένα wifi?
όχι... εδω δεν γίνεται στα PC (μην πεταχτεί κανεις και πει για WEP, θα τον εσφάξω στο γόνατο) και θες για κινητά?
Τέσπα.... γίνε και συ λίγο άπλας. Μπορείς. Τι είναι μωρε 3 ευρώ για 60 ολόκληρα mb.... σιγα...
Επειδή για το Linux είναι ψωμοτύρι, γι αυτό το λέω.
Έχω 100ΜΒ με 5€ αλλά δεν φτάνουν. Γενικά θέλω 3-4GB το μήνα μόνο από το κινητό.από 1/12 έως 31/1/12 η wind δίνει 500ΜΒ με 5Ε.
καλά την βολεύουμε για όσο ισχύει...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Υπάρχει εφαρμογούλα στο Market ή απ' εξω, για να 'ανοίγει' κλειδωμένα wifi?
Υπάρχει μία εξαιρετική εφαρμογή, που ονομάζεται Penetrate. Δεν 'ανοίγει' κλειδωμένα wifi ακριβώς. Απλά σού γράφει τα default, predictable κλειδιά που παίζουν σε πολλούς routers (κυρίως Thomson), και που οι ιδιοκτήτες τους δεν έχουν ασχοληθεί να τα αλλάξουν. Έχω μπει σε δεκάδες τέτοια 'δωρεάν hotspots' με αυτόν τον τρόπο.
Για WEP cracking, αυτή η απάντηση σού κάνει;
Αυτό ακριβώς ήθελα. Έχω την ίδια εφαρμογή σε linux και βρίσκει τα default κλειδιά.
-
Α πες το ρε παλικάρ' που είπα ότι έσπασαν το WPA και δεν το κατάλαβα...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Α πες το ρε παλικάρ' που είπα ότι έσπασαν το WPA και δεν το κατάλαβα...Θα το σπάσω εγώ και θα είσαι ο πρώτος που θα τη χρησιμοποιήσει
-
Έχει σπάσει και το Wpa Αλλά θέλει πιο πολύ χρόνο και εργαλεία και μέχρι στιγμής δεν έχω δει να γίνεται η δουλειά απο κινητό μόνο από υπολογιστή.
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Έχει σπάσει και το Wpa Αλλά θέλει πιο πολύ χρόνο και εργαλεία και μέχρι στιγμής δεν έχω δει να γίνεται η δουλειά απο κινητό μόνο από υπολογιστή.Ακριβώς.
Το wpa σπάει αλλά θέλει να μαζέψεις πολύ μεγάλο όκγο πακέτων. Αν πχ κατεβάζει ο άλλος τορεντ συνεχώς θα θέλει 2-3 μέρες να κάνεις capture. Αν πάλι χρησιμοποιεί το internet μονο για να δεί κανα email δέν πρόκειτε ποτέ να μαζέψεις αρκετά πακέτα.
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Έχει σπάσει και το Wpa Αλλά θέλει πιο πολύ χρόνο και εργαλεία και μέχρι στιγμής δεν έχω δει να γίνεται η δουλειά απο κινητό μόνο από υπολογιστή.Hint: Amazon EC2
-
Σύνδεσα το LG Optimus Pad στην τηλεόραση μέσω hdmi και το αποτέλεσμα είναι αυτό:
Uploaded with ImageShack.us
Εννοείται ότι δεν φαίνονται τα κουμπιά πλοήγησης του λειτουργικού, η notification area κλπ.
Υπάρχει κάποια εφαρμογή προκειμένου να κάνω κάποια ρύθμιση;
Επίσης διαπίστωσα ότι όταν παίζω βίντεο από το youtube app ή από ένα browser με user agent = android (-> mobile youtube), τα βίντεο παραμορφώνονται.
-
βλέποντας αυτό http://goo.gl/r25XL κατέβασα το quadrant κ εγώ και το έτρεξα στο καβουρντηστήρι μου να δω τι πιάνει...
1629 βλέπω στο βίντεο για το Xperia Arc S και μένα έπιασε 1836 (!)
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Υπάρχει κάποια εφαρμογή προκειμένου να κάνω κάποια ρύθμιση;Αν η τηλεόρασή σου έχει επιλογή '1:1 pixel ratio' ή 'disable overscan' ή 'overscan = -1', είσαι τυχερός.
Αν όχι, τότε δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Υπάρχει κάποια εφαρμογή προκειμένου να κάνω κάποια ρύθμιση;
Αν η τηλεόρασή σου έχει επιλογή '1:1 pixel ratio' ή 'disable overscan' ή 'overscan = -1', είσαι τυχερός.
Αν όχι, τότε δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι.
Φίλε μου, είσαι άψογος. Όντως, υπάρχει ρύθμιση για απενεργοποίηση του overscan και τώρα λειτουργεί σωστά (εξαφανίστηκε η μεγέθυνση και τα βίντεο παίζουν και στο mobile youtube), οπότε μπορώ και βλέπω όλα τα αγαπημένα μου βίντεο και όχι μόνο. Όπως έχω ξαναπεί, το 4tforum είναι βάση δεδομένων. Σ' ευχαριστώ πολύ και καλή χρονιά.
-
υπάρχει/έχετε βρει Mayan countdown calendar app για Android?
-
-
Σε Samsung S5360 (2.3 android), μπορώ να εμφανίσω στον κατάλογο των μηνυμάτων, αυτά που είναι αποθηκευμένα στη SIM; Σίγουρα γίνεται, απλά δεν βρίσκω την επιλογή.
-
-
εχω κατεβασει καμμια 20αρια παιχνιδια σε μορφη .apk αλλα και τον φακελο που παει στην sd αλλα δεν ξερω πως να τα ενεργοποιησω.....
ειμαι με Nexus S και 4.0.3
καμμια ιδεα;πως φαινεται πως δεν ειχα android απο την 1.6
Περι συσκευών Android...