-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το ελληνικό blade κάνει 160 ευρώ με οθόνη TFT. Το αγγλικό κάνει τα ίδια ή λιγότερα λεφτά και έχει OLED οθόνη, καλύτερη κάμερα και flash.Αν μπορείς να το βρείς απο ebay, amazon κτλ χτύπα το. Εγώ επειδή το βιαζόμουν πήρα το ελληνικό Blade.
Πάντως το ελληνικό για τα λεφτά του αξίζει (εάν υποθέσουμε ότι δεν υπήρχε το αγγλικό);; Δεν ενδιαφέρομαι για μένα, έτσι εγκυκλοπεδικά ρωτάω!
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Το ελληνικό blade κάνει 160 ευρώ με οθόνη TFT. Το αγγλικό κάνει τα ίδια ή λιγότερα λεφτά και έχει OLED οθόνη, καλύτερη κάμερα και flash.
Αν μπορείς να το βρείς απο ebay, amazon κτλ χτύπα το. Εγώ επειδή το βιαζόμουν πήρα το ελληνικό Blade.
Πάντως το ελληνικό για τα λεφτά του αξίζει (εάν υποθέσουμε ότι δεν υπήρχε το αγγλικό);; Δεν ενδιαφέρομαι για μένα, έτσι εγκυκλοπεδικά ρωτάω!
Αξίζει σίγουρα. Επιπλέον, έχει πουλήσει τρελά παντού και έχει αποκτήσει μεγάλη υποστήριξη και από XDA Developers αλλά και απλούς χρήστες.
Εγώ θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα, απλώς δεν το αγοράζω για το ...γαμώτο που δεν έχει AMOLED οθόνη σ' αυτά τα λεφτά, ενώ πριν... είχε και με λιγότερα! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τα 256ΜΒ του Ελληνικου νομιζω οτι ειναι ανεπακρη, δε το εχω δουλεψει βεβαια δε ξερω με σιγουρια.Στο Milestone με 256ΜΒ δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τα 256ΜΒ του Ελληνικου νομιζω οτι ειναι ανεπακρη, δε το εχω δουλεψει βεβαια δε ξερω με σιγουρια.Ναι ειναι σχετικα λιγα , μαλιστα διαθεσιμα για τις εφαρμογες σου ειναι 170 που γεμιζουμ για πλακα, το ξεκλειδωμα καλο ειναι να γινει
Παντως παρατηρησα οτι κανεις κατασκευαστης δε δινει διαθεσιμη ολη τη ραμ, πχ σε μενα λεει 512, αλλα εχω 420, στο galaxy s λεει παλι 512 και δινει 380
Αυτο γιατι συμβαινει? Τα υπολοιπα τα χρησιμοποιει το λειτουργικο?
Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
-
H έρευνα για νέο κινητό, έλαβε τέλος.
Μετά από κάποιες ιστορίες τρόμου για την υποστήριξη του iPhone και επειδή τελικά φοβήθηκα για το ευθραυστον του πράγματος, κατέληξα εδώ: Motorola Defy
Κόστος 333€ με το ΦΠΑ (που δεν θα τον πληρώσω τελικά...). Είναι αγγλική έκδοση, γιατί η ελληνική κοστίζει 40€ παραπάνω και δεν υπάρχει λόγος μιας και μπορείς εύκολα να φορτώσεις ελληνικό firmware που έχει κυκλοφορήσει ήδη.
Είναι τα μισά λεφτά από αυτά που σκόπευα να δώσω, είναι ανθεκτικό σε νερό και χτυπήματα και έχει οθονάρα 3.7' ενώ έχει και μικρό μέγεθος.
Μια χαρά νομίζω για τα λεφτά του. Το παρήγγειλα σήμερα, θα το παραλάβω αύριο από το κατάστημα που είναι στο δρόμο μου.
Όποιος θέλει, εδώ το έχουν λίγο φθηνότερα, στα 316€, αλλά μαζί με την αποστολή έρχονται μία η άλλη και προτιμώ να το πάρω ο ίδιος γιατί θα κοπεί και τιμολόγιο...
Πραγματικά , μαζί με το ZTE Blade, τα θεωρώ τα καλύτερα Value for Money της αγοράς. Τρέχει την 2.1 προς το παρόν, αλλά προφανώς κάποια στιγμή θα κυκλοφορήσουν τα πάντα.
Μεγαλύτερο δέλεαρ για μένα ήταν η ανθεκτικότητα, μ' αρέσει να το πετάω στην τσάντα χωρίς ν' ανησυχώ ή να μην φοβάμαι ένα πέσιμο. Σε προδιαγραφές, δεν υστερεί πουθενά, έχει και 2GB εγκατεστημένη μνήμη για να μην ανησυχώ πότε θα βγει η 2.2!
Άντε, γι' ακόμη μια φορά έμεινα μακριά από Μηλόφωνο.
EDIT: Ξέχασα να βάλω το link με την καλή τιμή!
-
Δεν εχει 2.2 το ντεφι ?
-
Mε το καλο
Πολυ καλη επιλογη.. Μαλλον θα παρει και την 2.2 μεσα στο 2011 οποτε εισαι
Ειναι και ωραιο εμφανισιακα..
-
Το κοιτούσα κι εγώ νωρίτερα γιατί προέκυψε μικροεμπλοκή με το P500... Σε λίγο θα πεταχτώ στο κατάστημα και θα δείξει.
-
εχω το htc wildfire κ στα μηνύματα, ακόμα κ στα κεφαλαια, μου βάζει τόνους με το Τ9. μπορώ να κάνω κάτι?
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
εχω το htc wildfire κ στα μηνύματα, ακόμα κ στα κεφαλαια, μου βάζει τόνους με το Τ9. μπορώ να κάνω κάτι? -
το είδα σε ένα review στο techblog.gr
Το έβαλαν σε ένα λεκανάκι με νερό κ δούλευε άψογα ένα βίντεο.
Έχει κ gorilla glass.
Γρηγόρη δώσε πληροφορίες όταν το πάρεις. Το καλοβλέπω κ εγω. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
H έρευνα για νέο κινητό, έλαβε τέλος.Μετά από κάποιες ιστορίες τρόμου για την υποστήριξη του iPhone και επειδή τελικά φοβήθηκα για το ευθραυστον του πράγματος, κατέληξα εδώ: Motorola Defy
Κόστος 333€ με το ΦΠΑ (που δεν θα τον πληρώσω τελικά...). Είναι αγγλική έκδοση, γιατί η ελληνική κοστίζει 40€ παραπάνω και δεν υπάρχει λόγος μιας και μπορείς εύκολα να φορτώσεις ελληνικό firmware που έχει κυκλοφορήσει ήδη.
Είναι τα μισά λεφτά από αυτά που σκόπευα να δώσω, είναι ανθεκτικό σε νερό και χτυπήματα και έχει οθονάρα 3.7' ενώ έχει και μικρό μέγεθος.
Μια χαρά νομίζω για τα λεφτά του. Το παρήγγειλα σήμερα, θα το παραλάβω αύριο από το κατάστημα που είναι στο δρόμο μου.
Όποιος θέλει, εδώ το έχουν λίγο φθηνότερα, στα 316€, αλλά μαζί με την αποστολή έρχονται μία η άλλη και προτιμώ να το πάρω ο ίδιος γιατί θα κοπεί και τιμολόγιο...
Πραγματικά , μαζί με το ZTE Blade, τα θεωρώ τα καλύτερα Value for Money της αγοράς. Τρέχει την 2.1 προς το παρόν, αλλά προφανώς κάποια στιγμή θα κυκλοφορήσουν τα πάντα.
Μεγαλύτερο δέλεαρ για μένα ήταν η ανθεκτικότητα, μ' αρέσει να το πετάω στην τσάντα χωρίς ν' ανησυχώ ή να μην φοβάμαι ένα πέσιμο. Σε προδιαγραφές, δεν υστερεί πουθενά, έχει και 2GB εγκατεστημένη μνήμη για να μην ανησυχώ πότε θα βγει η 2.2!
Άντε, γι' ακόμη μια φορά έμεινα μακριά από Μηλόφωνο.
EDIT: Ξέχασα να βάλω το link με την καλή τιμή!
Πολύ ενδιαφέρον, θα πάω κι εγώ να το δω από κοντά μιας και σκέφτομαι να πάρω ένα Android phone για τον πατέρα μου, να αντικαταστήσει το ELM (Sony Ericsson) το οποίο μεταξύ άλλων έχει και θέμα με τη σύνδεση με το bluetooth του αυτοκινήτου του (το οποίο είναι κιτ της Motorola) και ό,τι και να κάνουμε (firmware update κλπ) δε στρώνει .
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τα 256ΜΒ του Ελληνικου νομιζω οτι ειναι ανεπακρη, δε το εχω δουλεψει βεβαια δε ξερω με σιγουρια.
Ναι ειναι σχετικα λιγα , μαλιστα διαθεσιμα για τις εφαρμογες σου ειναι 170 που γεμιζουμ για πλακα, το ξεκλειδωμα καλο ειναι να γινει
Παντως παρατηρησα οτι κανεις κατασκευαστης δε δινει διαθεσιμη ολη τη ραμ, πχ σε μενα λεει 512, αλλα εχω 420, στο galaxy s λεει παλι 512 και δινει 380
Αυτο γιατι συμβαινει? Τα υπολοιπα τα χρησιμοποιει το λειτουργικο?
Εγώ έκανα το ξεκλείδωμα και δέν είδα κάποια διαφορά. To default home launcher κάνει κάτι σπασιματάκια όπως και πρίν. Δέν έχω δοκιμάσει με κάποιο άλλο launcher. Στα παιχνίδια πάει πολύ καλά, μόνο στα βαριά έχει πρόβλημα, πχ στις μεγάλες πίστες του Angry birds.
Πιστεύω οτι με κάποιο καλό custom rom βασισμένο σε 2.2 θα πάει πολύ καλύτερα. Υπάρχουν κάποια αλλά ακόμα είναι σε alpha και δέν θέλω να τα δοκιμάσω.
-
δοκιμασε adw , ειναι παρα πολυ καλος
επισης πολυ καλος (καλυτερος βασικα) ειναι και ο adw ex , ο οποιος ειναι βελτιστοποιημενος adw και παει πιο γρηγορα , εχει ακομα περισσοτερη παραμετροποιηση, δυστυχως ομως τον εχουν κανει πληρωτεο σε σχεση με τον απλο adw και δεν υπαρχει στο ελληνικο μαρκετ
-
To πήρα το ...Ντέφι μου!
Είναι Γαλλική έκδοση (τουλάχιστον γαλλικά έγραφε αρχικά...), αλλά δεν έμεινε καθόλου σ' αυτήν, πέρασα αμέσως την ελληνική version (έτσι γλίτωσα και 40€...).
Δεν έχω πολλά να πω, δεν έχω δοκιμάσει ακόμη με Wi-Fi, όλα πήγαν μια χαρά πάντως. Έβαλα και το Navigon, θα το δοκιμάσω αργότερα.
Η οθόνη είναι απίθανη, το κινητό είναι μικρό σε μέγεθος, πιο μικρό από iPhone κλπ, ενώ η κατασκευή είναι πολύ καλή και φαίνεται ανθεκτική. Έχει και 2GB κάρτα μνήμης, οπότε δεν ζητάει κάτι άλλο προς το παρόν...
Αργότερα, ΑΝ την γεμίσω, θα βάλω κάτι μεγαλύτερο (ακούει η Apple; ).
Παρήγγειλα και screen protectors με κάτι λιγότερο από 3€ (για 6 κομμάτια! ), για λίγη έξτρα προστασία.
Μέχρι στιγμής, όλα καλά, αλλά αν δεν το δουλέψω λίγο ακόμη, δεν μπορώ να το προτείνω άφοβα. Φυσικά, το Android είναι έτη φωτός καλύτερο από Windows Mobile 6.1 που είχα στο προηγούμενο, ενώ δεν βλέπω να υστερεί κάπου σε σχέση με το iOS.
Όσοι πιστοί (να φτιάξουμε και μεγαλύτερη εγκατεστημένη βάση! )...
Έχει βγει hackαρισμένη ROM 2.2 , αλλά προς το παρόν δεν θα την περάσω και θα περιμένω την official. Εγώ έχω βάλει την official 2.1 για Eastern Europe (που έχει και τα ελληνικά...)
-
Εγω κοντα χρονο πλεον, με το milestone ειμαι απολυτα ευχαριστημενος (να εβγαζε και πιο γρηγορα την @!%$! την 2.2, θεωρητικα μεσα στο μηνα ειναι να βγει ) , πιστευω θα σε βγαλει ασπροπροσωπο
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Παρήγγειλα και screen protectors με κάτι λιγότερο από 3€ (για 6 κομμάτια! ), για λίγη έξτρα προστασία.
Ρε είσα μλκς ? Αφού λέμε έχει γυαλί που δεν χαράζει, όχι πλαστικούρες. (gorilla glass) Κι εσύ θα βάλεις ζελατίνα να μην πάθει κάτι; ΘΕΟΣ!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε είσα μλκς ? Αφού λέμε έχει γυαλί που δεν χαράζει, όχι πλαστικούρες. (gorilla glass) Κι εσύ θα βάλεις ζελατίνα να μην πάθει κάτι; ΘΕΟΣ!
urbanmyth... Μια χαρα χαραζει
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μωρέ κι εγώ στην αρχή έλεγα να μην βάλω κάτι, αλλά είπα για λίγο έξτρα protection!
Λες να το αφήσω έτσι; Θα δοκιμάσω σε μια γωνίτσα να δω αν γρατζουνιέται αλλά δεν βλέπω και τι κακό θα πάθει και με μια ζελατίνα...
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
urbanmyth... Μια χαρα χαραζει
με καρφια το ετριβες? δε χαραζει, τα galaxy s που χω δει δεν καταλαβαινουν χριστο
Περι συσκευών Android...