-
ναι μόνο που τη τηλεόραση δε τη βάζεις στη τσέπη σου να χαράσσεται
αν θες ντε και καλά προστασία βάλε μια γυάλινη μεμβράνη(αφού βγάλεις τη στοκ) , όχι τη πλαστικούρα πάνω από tempered glass
τέσπα ήταν κακή ιδέα αυτό που έκανε η σονυ, για αυτό και σταμάτησε να το κάνει
-
Γενικώς δεν καταλαβαίνω προς τι η επιμονή στο γυαλί αλλά τέσπα...
-
ότι δε χαρακώνεται με τη σκέψη
-
Θα το δεχόμουν αν ήταν πιο ανθεκτικό απ' το γορίλλα, αλλά δε είναι. Μήπως είναι πιο ελαφρύ ή συνεργάζεται καλύτερα με τις οθόνες τους?
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μετα τα 31 ποιος??
Νεος πολυ!!!Μετά τα 31 είναι και τα 112!
-
Πήρε η γυναίκα μου, δωρεάν μέσω επιδότησης, το Vodafone Smart Mini 4. Για αυτά που θέλει να κάνει, και με δεδομένο πως είχε ένα Nokia E52 ( ), μια χαρά μέχρι τώρα το τηλεφωνάκι.
Το μόνο που με προβληματίζει, και δεν μπορώ να βρω την ρύθμιση, είναι η πτώση του ήχου κλήσης όταν συνδέω το hands free!! Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να το λύσω αυτό?
-
Ρε συ Ace εχεις παρατηρησει βελτιωση στη μπαταρια μετα το τελευταιο update?
Δεν εχω ασχοληθει και πολυ τις τελευταιες μερες αλλα αυτα στο screenshot ειναι με σχεδον 2 ωρες οθονη και κανα μισαωρο ομιλια.
Sent from my LG G3
-
Aπό το 100% σε πήγε κάτω από 50 με αυτή τη χρηση που λες?
-
Ναι. Μετα απο 37 ωρες ομως.
Sent from my LG G3
-
Μμμ ναι...πάλι έκαψε αρκετά όμως αν σκεφτείς ότι σε 1μιση μέρα με 2.30 ώρες χρήση έφτασε στο 43%
Εγώ με 3.30 ώρες οθόνη ( κανά τέταρτο παιχνίδι και τα υπόλοιπα tapatalk,fb) και 15 λεπτά ομιλία έβγαλε 5.5 μέρες!!
Σίγουρα δε σου τραβάει καμιά εφαρμογή? -
Οχι αυτη ειναι φυσιολογικη καταναλωση και μαλιστα αν τα χω υπολογισει σωστα, ελαφρως βελτιωμενη μετα απο ενα τελευταιο update της LG. Δεν ξερω για τι συσκευη μιλας παντως απο την εμπειρια μου με τις συγχρονες επωνυμες ναυαρχιδες δεν υπαρχει καποιο που να τα πηγαινει πολυ καλυτερα.
Sent from my LG G3
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Μμμ ναι...πάλι έκαψε αρκετά όμως αν σκεφτείς ότι σε 1μιση μέρα με 2.30 ώρες χρήση έφτασε στο 43%
Εγώ με 3.30 ώρες οθόνη ( κανά τέταρτο παιχνίδι και τα υπόλοιπα tapatalk,fb) και 15 λεπτά ομιλία έβγαλε 5.5 μέρες!!
Σίγουρα δε σου τραβάει καμιά εφαρμογή?Αυτό που λες εδώ, μπορείς να το εξηγήσεις λίγο με δικά σου λόγια ?
Από όσα κινητά ξέρω, κανένα δεν μπορεί να βγάλει τέτοια αυτονομία, ακόμα και το G2, το Note3 ή το P780 με 2G δεν βγάζουν πάνω από 100-110 ώρες, δηλαδή 4 μερόνυχτα και κάτι ψιλά...Ρε συ Ace εχεις παρατηρησει βελτιωση στη μπαταρια μετα το τελευταιο update?
Δεν εχω ασχοληθει και πολυ τις τελευταιες μερες αλλα αυτα στο screenshot ειναι με σχεδον 2 ωρες οθονη και κανα μισαωρο ομιλια.
Sent from my LG G3
Διαφορές δεν έχω προλάβει να δω, παρέλαβα το κινητό τη Δευτέρα από Procordia, με το που το άνοιξα πήρε την 10h, και όπως καταλαβαίνεις το έχω σκίσει τώρα 2 μέρες. Πάντως χθες από 100% στις 8πμ που φεύγω από το σπίτι, έφτασα στο 18% το βράδυ πριν το φορτίσω με >5h οθόνη, εκ των οποίων 2 ώρες ήταν Epic και όπως και με το G2, τα πάντα όλα ανοιχτά (μέχρι LTE και NFC).
Πολύ πιθανό πάντως από που λες και παρατήρησες. Αυτό που σίγουρα έχει συμβεί είναι ότι το κινητό (δηλαδή το UI) είναι πολύ πιο snappy και με σαφώς λιγότερα stutters στην επιστροφή στη home screen. Είμαι 99.5% σίγουρος ότι το G3 θα ακολουθήσει τη πορεία του G2, δηλαδή μετά από 1-2 μικροupdates, θα είναι νεράκι και θα κρατάει άνετα πάνω από 2 full μέρες με τα πάντα όλα ανοιχτά και σοβαρή χρήση (3-4 ώρες) οθόνης.
-
Ok. Ερωτηση πρωταρη.
Μεχρι τωρα στην δουλεια ειχαμε blackberry. Τωρα μας βαζουν να αλλαξουμε και μας υποχρεωνουνε σε οτιδηποτε αλλο εκτος απο bb. Η ερωτηση ειναι. Τι ειναι το πιο ευκολο στην χρηση για δουλεια ( εκτος του iPhone). Βασικα θελω e-mail, να σωζω και να επισυναπτω αρχεια, να ειναι γρηγορο. Καλη καμερα γιατι την χρησημοποιω οποτε παω πανω σε πλοια.
Δοκιμασα το S5 mini στο χερι μου και μου φανηκε λιιιιγο περιεργο στο να αμα θες να κανεις copy paste για παραδειγμα.
Οκ. Το μενου σχεδον σαν μηλοτηλεφωνο και θα το συνηθισω.Any ideas?
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Ok. Ερωτηση πρωταρη.
Μεχρι τωρα στην δουλεια ειχαμε blackberry. Τωρα μας βαζουν να αλλαξουμε και μας υποχρεωνουνε σε οτιδηποτε αλλο εκτος απο bb. Η ερωτηση ειναι. Τι ειναι το πιο ευκολο στην χρηση για δουλεια ( εκτος του iPhone). Βασικα θελω e-mail, να σωζω και να επισυναπτω αρχεια, να ειναι γρηγορο. Καλη καμερα γιατι την χρησημοποιω οποτε παω πανω σε πλοια.
Δοκιμασα το S5 mini στο χερι μου και μου φανηκε λιιιιγο περιεργο στο να αμα θες να κανεις copy paste για παραδειγμα.
Αυτά που παραθέτεις ως προϋποθέσεις δεν νοούνται 'δουλειά', sorry που στο λέω Απλές καθημερινές εργασίες είναι, που θα τις διεκπεραιώσουν άνετα σχεδόν όλα τα middle-tier κινητά, ανεξαρτήτως λειτουργικού. Αν θες πάντως να κάνεις όσο το δυνατόν πιο εύκολα αυτά που αναφέρεις, θα χρειαστείς κάποιο κινητό που να μπορεί να δουλέψει floating/dual windows, δηλαδή κάποιο από τα καλά Samsung και LG. Πιο εύκολο copy-paste, επισύναψη ή ανάγνωση/απάντηση σε mails δεν θα βρεις πουθενά αλλού
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Ok. Ερωτηση πρωταρη.
Αυτά που παραθέτεις ως προϋποθέσεις δεν νοούνται 'δουλειά', sorry που στο λέω Απλές καθημερινές εργασίες είναι, που θα τις διεκπεραιώσουν άνετα σχεδόν όλα τα middle-tier κινητά, ανεξαρτήτως λειτουργικού. Αν θες πάντως να κάνεις όσο το δυνατόν πιο εύκολα αυτά που αναφέρεις, θα χρειαστείς κάποιο κινητό που να μπορεί να δουλέψει floating/dual windows, δηλαδή κάποιο από τα καλά Samsung και LG. Πιο εύκολο copy-paste, επισύναψη ή ανάγνωση/απάντηση σε mails δεν θα βρεις πουθενά αλλού
Δουλεια εκτος ωρες γραφειου εννοω βρε και εσυ αμεσως. Δεν θα κατσω να φτιαξω και documents ή reports απο το το τηλεφωνο... Εχω το λαπιτοπι για αυτα....
Οταν λες καλα Samsung και LG ποια εννοεις? Για βοηθα λιγο γιατι το τελευταιο Samsung που ειχα ηταν το D880.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Ok. Ερωτηση πρωταρη.
Δουλεια εκτος ωρες γραφειου εννοω βρε και εσυ αμεσως. Δεν θα κατσω να φτιαξω και documents ή reports απο το το τηλεφωνο... Εχω το λαπιτοπι για αυτα....
Οταν λες καλα Samsung και LG ποια εννοεις? Για βοηθα λιγο γιατι το τελευταιο Samsung που ειχα ηταν το D880.
Ας πούμε ότι με τα περσινά ναυαρχοκινητά (S4 και G2) κάνεις εύκολα και άνετα αυτό που θες, με τιμή γύρω στα 3 κατοστάρικα. Αυτό που λες για το S5 mini δεν το κατάλαβα, πως σου φάνηκε περίεργο και δύσκολο ? Long-press, μαρκάρεις, επιλέγεις Αντιγραφή και μετά πας στο άλλο παράθυρο, long-press και πατάς Επικόλληση ή απλά κάνεις drag-n-drop. Πιο απλά δεν θα μπορούσε να γίνεται. Αν μάλιστα είσαι σε floating/dual window, έχεις και τις δύο εφαρμογές στην οθόνη. π.χ. στο Note αυτό γίνεται ακόμα πιο εύκολα και άνετα....Στο iPhone δεν ξέρω καν αν γίνεται με αυτό το τρόπο.
-
Παρε το NOTE 3 Hani και δεν θα χασεις
-
Thanks boys. Το απογευμα παω να τα τσεκαρω.
-
Ε τώρα που φτάσαμε περίμενε το Note 4. Σε λίγες μέρες παρουσιάζεται και θα είναι σοβαρό εργαλείο κατά πως φαίνεται.
-
Σωστο και αυτο.Αλλα ποσο θα κανει?
Περι συσκευών Android...