-
Καλά αυτό είναι άλλο θέμα! Πρέπει να έρθει πρώτα για να δούμε αν θα ικανοποιήσει ή όχι!
Αυτό το γκαντεμόσκυλο λες να φταίει?
-
χαλαρά
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Καλά αυτό είναι άλλο θέμα! Πρέπει να έρθει πρώτα για να δούμε αν θα ικανοποιήσει ή όχι!Την airframe έχω παραγγείλει, όχι την Oso (μέχρι στιγμής το tracking της πάει καλά )
Sent from my SM-N9005
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Το είχα κάνει κι εγώ αυτό και μετά από μια μέρα ξενέρωσα και μετά το πούλησα. Δεν αξίζει να πάρεις πολύ φθηνό και μικρό. Καλύτερα ένα από 8' και πάνω, και όσο καλύτερο ποιοτικά γιατί τα φθηνά όλο και κάτι θα έχουν που σου σπάει τα νεύρα (οθόνη, μπαταρία κλπ)Μίλα λίγο με τιμές και μοντέλα. Αντί αυτού ( του συγκεκριμένου), τί; Εσύ ποιο είχες πάρει και ποιο πήρες μετά;
inb4 'πήρα με 32$ ένα από ebay, συγχύστηκα, το πέταξα, και τώρα πήρα Xiaomi MiPad και ησύχασα -----> πάρτε MiPad, προσφέρει φοβερή εμπειρία'
Ε, προφανώς'Το φθηνό το πληρώνεις ακριβά' μπορεί να είναι κάποιες φορές σωστό, αλλά δεν αφορά αυτόν που παίρνει ντάμπλετ με 50 ευρώ· αυτός δε θα έχει ποτέ επαφή με κορυφαίες συσκευές, κάποιες φορές μάλιστα δε θα μπορούσε να είχε καν επαφή με κατηγορία προϊόντων, αν δεν υπήρχαν αυτές οι budget εναλλακτικές. Δε λέω ότι ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ένα φθηνό προϊόν, απλά έχει τη θέση του στην αγορά.
Αρκετές φορές εντωμεταξύ, τέτοιες συσκευές λειτουργούν καλύτερα από σάπιες επώνυμες με ~70% μεγαλύτερη τιμήrantίζει το ποστ, αλλά έτσι δείχνει, δεν ισχύει
-
Η Osomount ούτε φωνή ούτε ακρόαση και πάνε 9 μέρες απ' την παραγγελία κι έχω αρχίσει να ανησυχώ. Έχει κάνας άλλος που παρήγγειλε νέα?Ποσο ακομα θα μετανοιωσεις που δεν ακουσες τον κορσε
Bitch, the pleasure is all mine...
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Μίλα λίγο με τιμές και μοντέλα. Αντί αυτού ( του συγκεκριμένου), τί; Εσύ ποιο είχες πάρει και ποιο πήρες μετά;
Μια αηδία τούβλο-x 7' με 80€. Τελικά το ίδιο χωρίς αυτή τη φοβερή στάμπα το βρήκα από 38-40 έως 50€ από Κίνα. Ελεγα πως δεν πειράζει αν έχω υποστήριξη τουλάχιστον αν πάθει κάτι. Ακόμα και στην περίοδο του DOA που το πήγα με καμένα pixels μου το αλλάξανε με μεταχειρισμένο. Συνολικά άλλαξα 4 αν θυμάμαι καλά πριν το δώσω. Η οθόνη ήταν τραγική, και η μπαταρία για τα πανηγύρια. Εκανε 4-5 ώρες να φορτίσει και κράταγε περίπου 2. Μια από αυτές που άλλαξα ενώ ήταν πλήρως φορτισμένη, χωρίς χρήση μετά από 2 μέρες σταμάτησε να ανάβει και να φορτίζει. Ασε που από καινούρια (όλα) ήταν στο 30-40% και ξαφνικά έσβηναν.
Τώρα έχω πάρει ένα 10ιντσο Lenovo με πληκτρολόγιο αντί 140€, και είναι η μέρα με τη νύχτα. Αν και όχι τέλειο, πολύ καλύτερο σε όλα από εκείνη την απάτη από το πλαίσιο.
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
+1 στα Lenovo.
Εχουν και καλή εξυπηρέτηση πλέον με τα καταστήματα Lenovo Exclusive στην Θεσ/νικη. Από εκεί το πήρα.
-
Όταν ανοίγω τα data, ενώ έχω σήμα H+, εν τούτοις το ανάλογο εικονίδιο των data είναι πορτοκαλί και δεν μπορώ να έχω καθόλου internet. Μόνο όταν το ανάλογο σηματάκι γίνει άσπρο μπορώ να έχω πρόσβαση. Με το wifi δεν έχω πρόβλημα. Κάπου διάβασα ότι όταν δεν μπορεί να συγχρονιστεί με τους λογαριασμούς google είναι πορτοκαλί. Αλλά δεν θα έπρεπε να μπορώ να βλέπω Internet τουλάχιστον; Ξέρει κανείς τίποτα;
-
Αν δεν μπορεί να συγχρονιστει με την el Google τότε δεν έχεις ίντερνετ γενικότερα.
-
Η Osomount ούτε φωνή ούτε ακρόαση και πάνε 9 μέρες απ' την παραγγελία κι έχω αρχίσει να ανησυχώ. Έχει κάνας άλλος που παρήγγειλε νέα?Τους έστειλα mail, για να δούμε.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Η Osomount ούτε φωνή ούτε ακρόαση και πάνε 9 μέρες απ' την παραγγελία κι έχω αρχίσει να ανησυχώ. Έχει κάνας άλλος που παρήγγειλε νέα?
Τους έστειλα mail, για να δούμε.
Έστειλα κι εγώ χθες αμέσως μετά το ποστ που έκανα. Δεν έχω απάντηση ακόμα.
-
Η Osomount ούτε φωνή ούτε ακρόαση και πάνε 9 μέρες απ' την παραγγελία κι έχω αρχίσει να ανησυχώ. Έχει κάνας άλλος που παρήγγειλε νέα?Τι διάολο εμένα είχε έρθει σε μια βδομάδα με ταχυδρομείο κιόλας.
Σε κάποια φάση τους ζήτησα τρακινγ ναμπερ και μου είπαν ότι επειδή είναι απλό δέμα δεν έχει και ότι αμα δεν έρθει στη βδομάδα να τους στείλω mail. Τέλος πάντων άργησα να πάω στη θυρίδα για να το πάρω και μετά από κανα 2 μέρες που την πήρα τους έστειλα mail ότι όλα ΟΚ, έφτασε κλπ.
Καμιά βδομάδα μετά έχω δέμα με την ACS. Μου είχαν στείλει και 2η οι αθεόφοβοι με κουριερ αυτη τη φορα πριν ακόμα τους πω εγώ αν ήρθε ή όχι.
Τελικά μετά από επικοινωνία μου είπαν να κρατήσω και τις 2. -
Οταν περιμενεις δεμα γενικα ειναι πολυ σουπερ φαση!!!
Αυτη η αγωνια!!! -
Μια εβδομαδα με το oppo find7 και πλεον μπορω να πω οτι ειναι χειροτερο κινητο ακομα και απο τον αδελφακι του το 7a
Κανουν συνεχως βεβαια αναβαθμισεις αλλα απο μπαταρια ειναι το μισο απο το ουαν πλας!!!!!!Τελικα το καλυτερο κινητο αυτην την στιγμη ειναι με διαφορα το one plus one.
GeoF1 κορυφαια αισθηση
-
Τρακινγκ νάμπερ ξέρω ότι δεν θα έχει γιατί το έγραφε. Περίμενα τουλάχιστον ένα email τύπου 'your order has shipped' για να ξέρω στο περίπου.
εδιτ: απάντησαν τώρα και είπαν ότι ίσως άργησε επειδή τους άλλαξα τη διεύθυνση αποστολής, όμως αυτό έγινε την ίδια μέρα με την παραγγελία και πριν μου στείλουν το επιβεβαιωτικό email.
ξαναμαναεδιτ:
The item was shipped a week ago, normally it takes around 2-3 weeks for goods to arrive in Greece.
Best RegardsBayeeeeeeeerrrrnnnnnnnnnn!!!!!
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Μια εβδομαδα με το oppo find7 και πλεον μπορω να πω οτι ειναι χειροτερο κινητο ακομα και απο τον αδελφακι του το 7a
Κανουν συνεχως βεβαια αναβαθμισεις αλλα απο μπαταρια ειναι το μισο απο το ουαν πλας!!!!!!Τελικα το καλυτερο κινητο αυτην την στιγμη ειναι με διαφορα το one plus one.
GeoF1 κορυφαια αισθηση
to find7 το βρισκουν κορυφαιο σχεδον ολοι οι 'reviwers'
-
Τρίτη μέρα με το One+ και αρχίζω να θεωρώ το S3 μικρό και με ανεπαρκή οθόνη ....
Με τίποτα πάντως δεν δουλεύεται με το ένα χέρι. Μεγάλος ο κίνδυνος να σου πέσει προσπαθώντας να φτάσεις στις άκρες.
με παιδεύει λίγο και το C11 ... αλλά θα την βρω την άκρη.
-
Φοβερά εύχρηστο το αδιάβροχο Ζ1 στις διακοπές...
Μέσα στη θάλασσα χωρίς φόβο
Sent from a mobile device
-
Αλάτια?
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Αλάτια?Τι αλατια?
Ξέπλυμα κάτω απο το νερό και τέλος...
Sent from a mobile device
Περι συσκευών Android...