-
Ναι αυτο εννοω
Και μετα για το flash all τι παταω σαν εντολη ακριβως?επισης g8777 ο bootloader μου ειναι κλειδωμενος..Ν ανοιξω τον μαμα ή τον TWRP πριν δωσω τις εντολες?
-
Το πιο απλό από όλα είναι να βάλεις σε ένα φάκελο χύμα στο C:\ (root directory). Αν είναι το όνομά του π.χ. adb, με το που θα βγεις στο command prompt γράψε cd\adb και θα βρεθείς εκεί που θες.
-
Ωπα κάτσε τώρα....... Μπορείς να μπεις recovery μέσω TWRP; Αν ναι για πατα restore αν έχει κρατήσει backup ή install αν έχεις κάποια ρομ μέσα στο κινητό
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Ωπα κάτσε τώρα....... Μπορείς να μπεις recovery μέσω TWRP; Αν ναι για πατα restore αν έχει κρατήσει backup ή install αν έχεις κάποια ρομ μέσα στο κινητόΝαι το TWRP ανοιγει..Αλλα μεσα στη συσκευη δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ..Οπου και να ψαξω
-
Βάλε ρομ μέσα σε στικάκι και φόρτωσε την από το recovery. Το philz σίγουρα υποστηρίζει Otg. Δεν θυμάμαι όμως για το twrp
Στάλθηκε από το LG-D802 μου
-
Ουτε μεσω advanced-->adb sideload απο το μενου TWRP μπορεις να κανεις κατι ;
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Ε απλα προσπαθω να βρω την ευκολοτερη λυση..Το ψαχνω επειδη π.χ σου γραφει ο αλλος στο xda βαλε το adb και η διαδικασια για το ADB χρειαζεται αλλο ενα τουτοριαλ απο μονο του για να γινει..Το τουλκιτ θα με βολευε αλλα στις οδηγιες του για τους drivers χρειαζεται ανοιχτο κινητο για να γινει σωστα η δουλεια απ οτι καταλαβα,οποτε παντα κατι παει στραβα..Γενικα δε ξερω,αν κανενας που το χει μ αυτα βρισκεται εδω κοντα και θελει να βοηθησει κερναω καφε και σιγουρα ενα νορμαλ χρηματικο ποσο για το χρονο του.@Spiro επισημο σερβις = ? LG ελλας π.χ?
Εχω γράψει ένα αναλυτικότατο tutorial για το πώς θα βάλεις το ADB στο πρώτο πόστ, πρώτη σελίδα αυτού του θέματος.
-
Ερώτηση αλλά θέλω απάντηση μονο αν είναι κάποιος σίγουρος
Ζ2 φορτίζει με φορτιστή 1.5Α
Έχω.ένα μπατερι πακ που έχει 2 εξόδους ...μια 1Α και μια 2.4Α ..μπορώ να. το φορτισω με την 2.4?sent from my cave with smoke signals
-
ναι
-
+1
-
Ναι.
Send from my 4.3 Note 3
-
ε ναι
-
Ή μήπως όχι; Όχι;
-
Μπούμ.
-
Αφού είπαμε ναι τώρα, γιατί τα αλλαζετε;
-
Τελικά ναι η όχι ?
sent from my cave using smoke signals
-
H 4.4.4 μου έχει πηδήξει την αυτονομία στο N5 . Από τις ~36 ώρες, πλέον με το ζόρι βγαίνουν ~15.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Τελικά ναι η όχι ?sent from my cave using smoke signals
Ναι πασά μου
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Τελικά ναι η όχι ?sent from my cave using smoke signals
θα μπορουσε...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Τελικά ναι η όχι ?
sent from my cave using smoke signals