-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Θα αναβαθμιστεις??? -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Θα αναβαθμιστεις???ελα, πες μας τωρα οτι ακομα δεν εχεις αναβαθμισει να γελασουμε...
-
Αν πουλάει κανείς άριστο S3, ότι χρώμα ναναι, στα 170-180€ να σφυρίξει κλέφτικα παρακαλώ.
Thanks
-
Τόσο πουλάει το S4 ο κορσές, μιας και θα πάρει Iphone 5S. Δεν έχει εγγύηση όμως.
-
Να τονίσω ότι προορίζεται για χρήση ως κινητό τηλέφωνο.
-
Δεν κάνει του Κορσέ. Αυτό έχει ειδίκευση ως press papier...
-
ΚΑΙ σουβέρ ...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Δούλευα το πρόγραμμα που έχει βγάλει η Nova για την υπηρεσία NovaGo στο Nexus 5 που έχω μια χαρά, και είχα παραγγείλει έναν slimport αντάπτορα(το βάζεις στο micro usb σε τηλέφωνο που το υποστηρίζει και βγάζει HDMI). Έλεγα θα μπορώ να το βάλω στην τηλεοραση να δω άμα λείπει ο αποκωδικοποιητής ξέρω'γω. Αμ δε... Ακόμη και εκεί μόλις ανιχνεύσει σύνδεση με HDMI σου βγάζει μήνυμα πως η συσκευή δεν υποστηρίζεται(όπως κάνει σε λάπτοπ αν το συνδέσεις με tv). Ρε τους άτιμους....
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Δούλευα το πρόγραμμα που έχει βγάλει η Nova για την υπηρεσία NovaGo στο Nexus 5 που έχω μια χαρά, και είχα παραγγείλει έναν slimport αντάπτορα(το βάζεις στο micro usb σε τηλέφωνο που το υποστηρίζει και βγάζει HDMI). Έλεγα θα μπορώ να το βάλω στην τηλεοραση να δω άμα λείπει ο αποκωδικοποιητής ξέρω'γω. Αμ δε... Ακόμη και εκεί μόλις ανιχνεύσει σύνδεση με HDMI σου βγάζει μήνυμα πως η συσκευή δεν υποστηρίζεται(όπως κάνει σε λάπτοπ αν το συνδέσεις με tv). Ρε τους άτιμους....Έμ για μ@λ@κες τους έχεις ;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Θα αναβαθμιστεις???
ελα, πες μας τωρα οτι ακομα δεν εχεις αναβαθμισει να γελασουμε...
Οχι ακομα με την 4,3 ειμαι..Περιμενω...
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Οχι ακομα με την 4,3 ειμαι..Περιμενω...
let me guess... για τον ιδιο λογο που ακομα περιμενεις με το emule, τα XP, το Winamp και δεν ξερω γω τι αλλο...
Καλα βεβαια... δεν προκειται να παρει και καμια αλλη version περαν της 4.4 οποτε θα περιμενεις για παντα... οπως και στο PC.
-
To Note3 ? Μια χαρά θα πάρει και άλλη.
-
Βρε το emule εχει ξεμείνει εκει..Μια ομορφη αναμνηση...Που απο κει ξεκινησαν τα κατεβασματα με την adsl384..
XP φυσικα δεν παιζουν. 7αρια 64μπιτα παρακαλωWinamp
4.4.2 θα την βαλω μωρε. Απλα δεν εχω ασχοληθει*
- αυτο το myphone ειναι fuck!!! Οι 10 ευχονταν να μην ειχαν βαλει την 4,4,2 και οι αλλοι 10 ειναι μεσα στα σιροπια με την κιτ κατ!!!
-
Φλάσαρα την γαλλική 4.4.2 στο βουλγάρικης ρομ Ν2 μου. Πιο γρήγορο σίγουρα. Λευκή notification σε όλα. Η μπαταρία στα ίδια καλά επίπεδα. Είδομεν.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Λευκή notification σε όλα. -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
- αυτο το myphone ειναι fuck!!! Οι 10 ευχονταν να μην ειχαν βαλει την 4,4,2 και οι αλλοι 10 ειναι μεσα στα σιροπια με την κιτ κατ!!!
ελαααα... σταματα να ασχολεισαι με το myphone... ημαρτον! Βαλε KitKat! Ειναι διαταγη γμτ! Για να σε δελεασω λιγο ακομα....
και ειναι τοσο γλυκεια και τραγανη....Ελααα... hit the button! Hit the fuckin button!
ps: Μην ξεχαστεις και αρχισεις να δαγκανεις το Note
-
Η μπαταρία από πράσινη έγινε άσπρη και τα βελάκια του wifi επίσης.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Φλάσαρα την γαλλική 4.4.2 στο βουλγάρικης ρομ Ν2 μου. Πιο γρήγορο σίγουρα. Λευκή notification σε όλα. Η μπαταρία στα ίδια καλά επίπεδα. Είδομεν.Με την κάρτα μνήμης (αν έχεις) όλα κομπλέ;
Διάβαζα διάφορα για restrictions του κιτκατ στην sd card... -
Ναι έχω μία 32αρα και όποτε άνοιγα το Sygic που το είχα εκεί μου έλεγε ότι η κάρτα είναι κλειδωμένη. Το μετακίνησα στην συσκευή και δουλεύει άψογα. Μόνο σε αυτό. Ολες τις εφαρμογές μου τις έχω στην συσκευή.
-
κι εγώ στην συσκευή τις έχω...
Η κάμερα αποθηκεύει χωρίς πρόβλημα φώτο και βίντεο στην sd φαντάζομαι...
Περι συσκευών Android...