-
ασχετο,
μιας και τις τελευταιες μερες δουλεψα με αρκετες συσκευες και βλεποντας τι περιμενουμε να ερθει μεσα στους επομενους 3-4 μηνες, δε μπορω να μην παρατηρησω οτι οι τελευταιες ναυαρχιδες δεν πολυ αξιζουν σε σχεση με αυτες που αντικαθιστουν.
S5, M8, Z2, Νοτε3 ναι μεν ειναι καλυτερες συσκευες, αλλα δεν μπορω να πω οτι ξεχωριζουν αισθητα απο την προηγουμενη γενια.
με πολυ λογικα χρηματα μπορει να παρει καποιος ενα S4, Νexus 5, G2 και να εχει μια πληρεστατη συσκευη που δεν θα εχει να ζηλεψει σημαντικα χαρακτηριστικα απο τα νεα μοντελα. Υπεργρηγορα, πολυ καλες οθονες, αφθονη μνημη.
για την mid-range κατηορια, τα Moto x, S4mini, L9 II, Optimus G αξιζουν τα λεφτα τους και θα καλυψουν το 90% των χρηστων.
ΙΜΟ, φετος δεν αξιζει (οικονομικα) να παρει καποιος τα S5, M8, Z2. Το ιδιο θα ισχυει πιθανοτατα και για το G3.
-
Θα χρειαστω μια βοηθεια οσων εχουν καποιες εντυπωσεις απο τα παραπανω κινητα, καθως σκεφτομαι να αποχωριστω το LG 4X HD μου, χαριζοντας το στον πατερα μου και αγοραζοντας ενα απο αυτα του τιτλου, δηλαδη τα Xiaomi Hongmi - CUBOT X6 - ThL W200S - JIAYU G4S (την εκδοση με τα 2gb ram περισσοτερο και λιγοτερο εκεινη με το 1).
http://www.minideal.net/xiaomi-hongmi-s ... itive.html
http://www.minideal.net/cubot-x6-smartp ... -16gb.html
http://www.minideal.net/thl-w200s-smart ... b-otg.html
http://www.minideal.net/jiayu-g4s-smart ... -16gb.htmlΒλεπω και ξαναβλεπω videos με reviews, vs, κτλ αλλα δεν μπορω να αποφασισω wacko.gif, οποτε ειπα να κανω κι εδω μια ερωτηση.
Για ταχυτητα κι επιδοσεις δεν χρειαζεται να πω τιποτα ιδιαιτερο, καθως και τα τεσσερα ειναι καλα σε αυτον τον τομεα. Αυτα που σιγουρα θελω ειναι να μην εχω προβλημα με το gps και το wifi, η μπαταρια να μην εχει τραγικα λιγη διαρκεια (ας πουμε λιγοτερη απο το 4X!) και θελω να εχει μια αξιοπρεπη οθονη και τελος η φωτογραφικη να τραβαει καπως αξιοπρεπεις φωτογραφιες και βιντεο (για κινητο παντα).
Το Xiaomi και το JIAYU απο οτι ειδα σε details antutu υποστηριζουν πολλους σενσορες (τους ιδιους με το 4X), σε αντιθεση με τα αλλα 2 και μονο το ThL πλησιαζει σε αριθμο ενω το Cubot εχει λιγοτερους, χωρις ομως να ξερω αν και ποσο θα επηρεαζει την καθημερινη ζωη σε σχεση με το 4X.
Να αναφέρω και οτι οι 4.7 ιντσες του 4Χ μου φαινονταν αρχικα πολλες και τελικα εκανα το βημα και το πηρα καθως σε συνολικες διαστασεις δεν ηταν μεγαλυτερο απο το Xperia S που επισης κοιτουσα τοτε, αλλα τελικα καταφερα να συμβιωσω μαζι τους. Παντως πανω απο 5 που εχουν τα 2 εξ αυτων των κινητων δεν προκειται να παω με τιποτα.
Εσεις αν ειχατε να διαλεξετε μεταξυ αυτων των 4 (η και 5 αν βαλουμε στο παιχνιδι και την εκδοση του G4S με το 1gb)...ποιο θα παιρνατε, με βαση και τα παραπανω θελω και δεν θελω μου (που δεν νομιζω να ειναι υπερβολικα) και γιατι;Ευχαριστω για την οποια βοηθεια!
-
Το Xiaomi ειναι το μόνο με λίγο σοβαρό κατασκευαστή... αλλα 4GB ROM, είναι τουλάχιστον laughable! Με τα υπολοιπα δεν θα ασχοληθω καν.
Βασικά... το να πάς απο το 4Χ σε αυτά... ενα fail το λες ανετα.
Να βλεπες κανα Xiaomi Mi2S... ή έστω το Moto G... ??? Ειναι ποιο ρεαλιστικές επιλογές και αποδεδειγμένες.
-
εχω στα χερια μου μια κινεζια που λεγεται Doogee DG300.
δουλευε, λεει, κανα διμηνο και πλεον, οταν το ανοιγεις, κολλαει στο boot δειχνοντας φορεβα το brand logo.τι να πρωτοδοκιμασω;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ασχετο,μιας και τις τελευταιες μερες δουλεψα με αρκετες συσκευες και βλεποντας τι περιμενουμε να ερθει μεσα στους επομενους 3-4 μηνες, δε μπορω να μην παρατηρησω οτι οι τελευταιες ναυαρχιδες δεν πολυ αξιζουν σε σχεση με αυτες που αντικαθιστουν.
S5, M8, Z2, Νοτε3 ναι μεν ειναι καλυτερες συσκευες, αλλα δεν μπορω να πω οτι ξεχωριζουν αισθητα απο την προηγουμενη γενια.
με πολυ λογικα χρηματα μπορει να παρει καποιος ενα S4, Νexus 5, G2 και να εχει μια πληρεστατη συσκευη που δεν θα εχει να ζηλεψει σημαντικα χαρακτηριστικα απο τα νεα μοντελα. Υπεργρηγορα, πολυ καλες οθονες, αφθονη μνημη.
για την mid-range κατηορια, τα Moto x, S4mini, L9 II, Optimus G αξιζουν τα λεφτα τους και θα καλυψουν το 90% των χρηστων.
ΙΜΟ, φετος δεν αξιζει (οικονομικα) να παρει καποιος τα S5, M8, Z2. Το ιδιο θα ισχυει πιθανοτατα και για το G3.
Η ερώτηση είναι πόση επεξεργαστική ισχύ (και τι specs γενικότερα) χρειάζεται ενα κινητό. Στην τελική δεν θα κάνεις render 3d ταινία στο κινητό ούτε είναι οτι το βολικότερο να κουβαλάς ενα μίνι 'ταμπλετ' στην τσέπη.
-
Για να αντικαταστήσω την miniSD κάρτα μνήμης του κινητού με μια μεγαλύτερη, χρειάζεται κάποια διαδικασία η απλά κάνω copy τα πάντα στην καινούργια και παίζουν όλα κανονικά μετά; (πχ εφαρμογές που βρίσκονται στην κάρτα μνήμης, δεδομένα τους εκεί κτλ)
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Για να αντικαταστήσω την miniSD κάρτα μνήμης του κινητού με μια μεγαλύτερη, χρειάζεται κάποια διαδικασία η απλά κάνω copy τα πάντα στην καινούργια και παίζουν όλα κανονικά μετά; (πχ εφαρμογές που βρίσκονται στην κάρτα μνήμης, δεδομένα τους εκεί κτλ)copy paste και εισαι αρχοντας....
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Για να αντικαταστήσω την miniSD κάρτα μνήμης του κινητού με μια μεγαλύτερη, χρειάζεται κάποια διαδικασία η απλά κάνω copy τα πάντα στην καινούργια και παίζουν όλα κανονικά μετά; (πχ εφαρμογές που βρίσκονται στην κάρτα μνήμης, δεδομένα τους εκεί κτλ)
copy paste και εισαι αρχοντας....
- εμφάνιση κρυφών αρχείων;
-
Έπαιξε κάποιο καλό update στα Android?
Εμφανώς βελτιωμένο το Ζ1 με ενδιαφέρουσες μικροαλλαγές.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Έπαιξε κάποιο καλό update στα Android?Εμφανώς βελτιωμένο το Ζ1 με ενδιαφέρουσες μικροαλλαγές.
μαλλον πήρες Kit Kat... νομίζω αυτές τις μέρες ειχε ξεκινήσει η Sony να σπρωχνει τα updates στις συσκευες.
-
Το Ζ1 compact φαινεται ενδιαφερον. Τι γνωμη εχετε;
-
Το Xiaomi ειναι το μόνο με λίγο σοβαρό κατασκευαστή... αλλα 4GB ROM, είναι τουλάχιστον laughable! Με τα υπολοιπα δεν θα ασχοληθω καν.Βασικά... το να πάς απο το 4Χ σε αυτά... ενα fail το λες ανετα.
Να βλεπες κανα Xiaomi Mi2S... ή έστω το Moto G... ??? Ειναι ποιο ρεαλιστικές επιλογές και αποδεδειγμένες.
Να σου πω την αλήθεια, δεν θα αποχωριζομουν το 4Χ, δεν έχω λογο αφού με καλύπτει απόλυτα (για τη ROM πχ που λες...αν κι εξαρχής αγορασα μια 16αρα micro sd, δεν του την εβακα ποτε, είμαι με τα 16 τα δικά του κι έχω πανω απο 8 ελεύθερα). Αν το κάνω θα ναι μονο για να το δώσω στον πατερα μου που μιλάει μέσω Skype με τον παππού με το neo v που είχα πριν...κι έχει 3.7 οθόνη.
Το χω δει και το Mi2S, αλλά αν κάνω το βήμα θα θελα να ναι 2καρτο κι αυτό δεν είναι.
Δεν ξέρω, ποιοτικά μου φαίνονται κι εμένα σαν υποβάθμιση το cubot ξέρω γω και το thl...είναι σαν να παίρνεις κάνα yugo διπλοτουρμπισμενο. Τα xiaomi πάντως τα λένε για πολύ καλά. Το jiayu g4s με τον 8πυρηνο 6592 απο οτι διαβάζω δεν έχει τα θέματα του 4g με τον 4πυρηνο 6589/6589Τ. Δεν ξέρω όμως τι λέει απο οθόνη/κάμερα. Έχει πάρει τίποτα το μάτι σου;
Δεν ξέρω τι θα κάνω, στην τελική ίσως παραγγειλω κάνα Lenovo S660 απευθείας για κείνον και να μείνω εγώ με το 4Χ.
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
το ξαναπεταω μηπως ερθει καμια ιδεα..
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
εχω στα χερια μου μια κινεζια που λεγεται Doogee DG300.
δουλευε, λεει, κανα διμηνο και πλεον, οταν το ανοιγεις, κολλαει στο boot δειχνοντας φορεβα το brand logo.τι να πρωτοδοκιμασω;
-
Το πας σε μια παραλία οταν έχει πανσέληνο. Βουτάς γυμνός και το περνάς απο 40 κύματα. Κάνεις tap την οθόνη τρείς φορές με την πούτσα αφού βγείς και μετά reboot.
Θα λειτουργήσει κανονικά. Δοκιμασμένα πράματα.
-
Βρήκα κάτι που μπορεί να είναι γνωστό αλλά όχι σε μένα. Στο μενού about device εκεί που λέει την έκδοση android πάτησα γρήγορα 4 φορές και κάτι γίνεται. Δοκιμάστε το όμορφο είναι.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Το Ζ1 compact φαινεται ενδιαφερον. Τι γνωμη εχετε;Είναι καλο. Πολυ σωστή διάσταση και ελαφρύ.
Sent from a mobile device
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Βρήκα κάτι που μπορεί να είναι γνωστό αλλά όχι σε μένα. Στο μενού about device εκεί που λέει την έκδοση android πάτησα γρήγορα 4 φορές και κάτι γίνεται. Δοκιμάστε το όμορφο είναι.ρε τον οnyx είναι γνωστό φίλε μου
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Είναι καλο. Πολυ σωστή διάσταση και ελαφρύ.
Ναι αλλά ακόμα και στο skroutz ειναι ακριβό. 371 το z1 compact όταν με 320 παίρνεις G2. +1 για την διάσταση και το βάρος. + η σχεδίαση προσωπικά
@egobrain
Ψάξε σε xda για hard reset μπας και νιώσει. -
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Είναι καλο. Πολυ σωστή διάσταση και ελαφρύ.
Ναι αλλά ακόμα και στο skroutz ειναι ακριβό. 371 το z1 compact όταν με 320 παίρνεις G2. +1 για την διάσταση και το βάρος. + η σχεδίαση προσωπικά
Ακριβό.... γιατι ακριβό? Απο specs ειναι τουμπανο, παρα πολυ καλη κάμερα έχει, + το γεγονος οτι κανεις αλλος δεν προσφέρει σοβαρά χαρακτηριστικά σε μικρότερες ιντσες... οποτε και ενα εξτρα πριμιουμ στην τιμή μπορεί να το δικαιολογήσει (μεχρι ενα βαθμο)
-
το γεγονος οτι κανεις αλλος δεν προσφέρει σοβαρά χαρακτηριστικά σε μικρότερες ιντσες...Ναι δεν διαφωνώ. Είπα πως μ'αρεσει και μένα αν και sony.
οποτε και ενα εξτρα πριμιουμ στην τιμή μπορεί να το δικαιολογήσει (μεχρι ενα βαθμο)
Aπλά αν ήταν να πάρω κινητό τώρα στα 300 something ευρώ (προσωπικά) δυσκολα θα έδινα το 50ρικο παραπάνω απο το g2 για το z1. Αν ειχαν ιδια τιμή σαφώς και θα το σκεφτόμουν αφου και μένα μ'αρεσουν τα πιο μικρά κινητά
Το πιο γαμάτο ειναι να έχει παλιώσει το κινητό σου και να μην σε νοιάζει όπως ειχε πει ο qsis πιο παλιά
Χθες έγινε airborne το sola απο την κάθισμα του συνοδηγού στο ταμπλώ+πάτωμα -->zero fucks given
Περι συσκευών Android...