-
ε τον μλκ
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Πάντως σήμερα, μιας και μιλαμε για δίκτυα.... Απο Αθυτο Χαλκιδικης, μέχρι και Παλιούρι είχα streaming radio στο αμαξι... δεν εχασε ουτε μια φορα την ροη. Σε ολη την διαδρομη ειχα H με H+... κανενα LTE φυσικα. Voda ΠΑΝΤΑΤι data plan έχεις και το άφησες να streamάρει για μισή ώρα;
-
Θα χει λογικά έξτρα λόγω πάσχα που δίνουν όλες οι εταιρίες!
-
δουλεψα λιγο το S5.
δεν ειναι αισθητη η διαφορα μεγεθους απο το Νεξους 5. Αρα ψιλοβολικο με το 1 χερι. Το πισω πλαστικο δεν ειναι τοσο αθλιο σε αισθηση οσο δειχνει στις φωτο. Γενικα το βρηκα καλυτερο απο οτι περιμενα.
μια χαρα συσκευη θα ειναι μολις πεσει στα 350€.
-
Ναι μόνο που τώρα έχει σχεδόν τα διπλάσια! Άσχετα που σε 3 μέρες από την επίσημη παρουσίαση είναι ήδη 100€ κάτω. God bless Skroutz.
-
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
Πάντως σήμερα, μιας και μιλαμε για δίκτυα.... Απο Αθυτο Χαλκιδικης, μέχρι και Παλιούρι είχα streaming radio στο αμαξι... δεν εχασε ουτε μια φορα την ροη. Σε ολη την διαδρομη ειχα H με H+... κανενα LTE φυσικα. Voda ΠΑΝΤΑ
Τι data plan έχεις και το άφησες να streamάρει για μισή ώρα;
δεν εχω κανενα data plan.... Ενα απλο CU εχω, που βάζει 5-10 ευρώ το πολυ καθε μήνα... Με τα διαφορα bonus ανανεώσεων αυτη την στιγμή έχω κοντα 3GB data. Το streaming δεν καίει τοσο οσο φαντάζεσαι... Σ'ιγουρα αμα ειχα data plan, θα ειχα πάρει τα @@@ μου.... γιατι με τοσα λεφτά σε συμβόλαιο με τα βιας θα είχα κανα 300mb προς κατανάλωση.
-
το ειχα υπολογισει καποια στιγμη.
περιπου 30-70mb/h τρωει το streaming αναλογα την ποιοτητα. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δουλεψα λιγο το S5.δεν ειναι αισθητη η διαφορα μεγεθους απο το Νεξους 5. Αρα ψιλοβολικο με το 1 χερι. Το πισω πλαστικο δεν ειναι τοσο αθλιο σε αισθηση οσο δειχνει στις φωτο. Γενικα το βρηκα καλυτερο απο οτι περιμενα.
μια χαρα συσκευη θα ειναι μολις πεσει στα 350€.
Μια χαρά smartphone είναι στην τιμή που λες, άντε και +50 παραπάνω για τους πιο βιαστικούς.
Το πίσω καπάκι είναι μεγάλη αναβάθμιση, τηρουμένων των αναλογιών της ποιότητας της Samsung, σε σχέση με το S4.
Έχει πολύ καλό grip στο χέρι κάτι που έπασχε το S4.
Εγώ το είδα σε μαύρο χρώμα μιας και τέτοιο έχουν δώσει στον Βλαχάκη τον φιλαράκο μου.
Λευκό ή χανζαπλαστί θα το επέλεγα.Το σπαστικό με το S5 είναι ότι στην φόρτιση πρέπει να ανοίγεις κάθε φορά τον καπάκι του USB. Είναι και αδιάβροχο τρομάρα του
-
να δωσεις στον Βλαχακη τους χαιρετισμους μου
φαουλ που δεν υποστηριζει ασυρματη φορτιση.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μετα την τρομακτικη απηχηση που ειχε.... single fuck was not given...
Τζουτζεπε... απο μένα μην δώσεις χαιρετισμους στον Βλαχακη
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
μετα την τρομακτικη απηχηση που ειχε.... single f**k was not given...
Aυτό! Σιγά την 'εφεύρεση' ...
-
Εχοντας ανοιχτα BT,Wi-fi, 3G + κλησεις, λιγο σερφαρισμα, FB, candy crash κτλ φορτίζω καθε 1μιση ημερα*... Θα κερδίσω τιποτα με εφαρμογες τυπου Battery Doctor; (*πριν 16 ωρες φορτισα και τωρα ειμαι στο 61%)
Επίσης, είναι χρήσιμα utilities τυπου Clean Master?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Εχοντας ανοιχτα BT,Wi-fi, 3G + κλησεις, λιγο σερφαρισμα, FB, candy crash κτλ φορτίζω καθε 1μιση ημερα*... Θα κερδίσω τιποτα με εφαρμογες τυπου Battery Doctor; (*πριν 16 ωρες φορτισα και τωρα ειμαι στο 61%)Επίσης, είναι χρήσιμα utilities τυπου Clean Master?
Και τα δύο τα έχω ,το BD για να βλέπω/κλείνω της εφαρμογες που δουλευουν στο παρασκήνιο,στατιστικά μπαταρίας,trickle charge και το CM για να διαγράφει τα σκουπιδια απο τις εφαρμογες που δοκιμάζω.
Δωρεάν είναι ,βάλτες ,δοκίμασε τις και αποφασίζεις. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
χαλαρα ενα απο τα πιο χρησιμα αξεσουαρ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εχοντας ανοιχτα BT,Wi-fi, 3G + κλησεις, λιγο σερφαρισμα, FB, candy crash κτλ φορτίζω καθε 1μιση ημερα*... Θα κερδίσω τιποτα με εφαρμογες τυπου Battery Doctor; (*πριν 16 ωρες φορτισα και τωρα ειμαι στο 61%)
Και τα δύο τα έχω ,το BD για να βλέπω/κλείνω της εφαρμογες που δουλευουν στο παρασκήνιο,στατιστικά μπαταρίας,trickle charge και το CM για να διαγράφει τα σκουπιδια απο τις εφαρμογες που δοκιμάζω.
Δωρεάν είναι ,βάλτες ,δοκίμασε τις και αποφασίζεις.Εχουν διαφημισεις;
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Γενικά φαίνεται πολύ προσεγμένο και βγάζει μια premiumιλα το όλο packaging, τουλάχιστον εξ' αποστάσεως. Αλλά το κάρμπον είναι αϊδία...σαν καπώ φτιαγμένου Civic... -
Τα σπάει το κάρμπον.
Αν βέβαια έχεις συνηθίσει στην πλαστικούρα της Samsung σου φαίνεται κάπως. -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Δωρεάν είναι ,βάλτες ,δοκίμασε τις και αποφασίζεις.Εχουν διαφημισεις;
Το ΒD όχι.Το CM πάλι oχι αλλα σε προτρέπει διακριτικά να βάλεις ενα antivirus.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δωρεάν είναι ,βάλτες ,δοκίμασε τις και αποφασίζεις.μην βάζετε σκουπιδια στο κινητο σας. Το Android δεν ειναι το PC σας. Σε λιγο θα βάλετε και registry cleaner
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
χαλαρα ενα απο τα πιο χρησιμα αξεσουαρ
Ναι είναι τόσο δύσκολο να βάλω το usb αντί να το ακουμπήσω
Περι συσκευών Android...