-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
περνάω δυσκολες στιγμές... δειξτε κατανόηση... μαμω τον CWM και το Status 7 και το μνι της μανας που το πεταξε...#$%^&(&&(*#()
Ειναι σοβαρο?
Note 3 and Tapatalk
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ειναι σοβαρο?
Note 3 and Tapatalk
εφαγα 2 ταρτες στην καθισια απ το αγχος μου... σε λιγο θα το ριξω και στα ροξακια...
-
Ωχχ ειναι σοβαρο λοιπον
Note 3 and Tapatalk
-
περνάω δυσκολες στιγμές... δειξτε κατανόηση... μαμω τον CWM και το Status 7 και το μνι της μανας που το πεταξε...#$%^&(&&(*#()
για πες πως θα το ξεπερασεις το status 7
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
IPhone 5s. Μόλις το μπρικαρε ξανά.Sent from my Note 3 using smoke signals.
5c
simples
-
100€ στοίχημα ότι θα τα καταφέρει ο κορσαιρ..
Note 3 and Tapatalk
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
περνάω δυσκολες στιγμές... δειξτε κατανόηση... μαμω τον CWM και το Status 7 και το μνι της μανας που το πεταξε...
#$%^&(&&(*#()
για πες πως θα το ξεπερασεις το status 7
για την ωρα με κανα κρεμ καραμελε και κοκα κολα.... Το εκανα restore γιατι βαριεμαι να ασχοληθω. Την Κυριακη ομως που λογικα θα χω λιγο χρονο παραπάνω, θα του γμσω τα πρέκια με adb απο το pc, γιατι με εχουν κουράσει οι μλκιες. Θα πάρει AOSP δια της βιας... Ξυλο φουτσα θα παιξει
Το status 7 που περνω δεν ειναι λογο εντολης assert, αλλά λογω μυστηριων permission KitKat που δεν μπορει να χειριστει σωστα το CWM και ας ειναι το ποιο προσφατο.
@ geo f1: πολλά λεφτά ρίχνεις σε γερασμένο αλογο...
-
Corsair, πάρε το asha του storm και πολύ σου είναι
-
Ας του πάρει κάποιος ενα απο αυτά τα φτηνά με πληκτρολόγιο ρε απ' αυτά που παίρνουν τα φαντάρια. Εχω αρχίσει να τον λυπάμαι.
-
Κυριακή Κορσέ θα με βοηθήσεις να περάσω κεραμίδια στο σκυλόσπιτο. Μέχρι τότε θα έχεις αρκετά μπρίκς φαντάζομαι... Μετά κερνάω μπυρίτσα και πίτσα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Corsair, πάρε το asha του storm και πολύ σου είναιρε μλκ... αυτο ειναι Business... τι να το κανω τοσο μπζαγμενο?
-
παντως οσο αφορα το lg nexus 5 vs s4 h monh shmantikh diafora yper tou nexus pou blepw egw o xazos einai ston epexergasth 2,3 vs 1,9
αντιθετως υπαρχουν αλλοι τομεις που το nexus υστερει ελαφρως...οποτε δεν μοιαζουν τοσο χαοτικες οι διαφορες...ο επεξεργαστής στην περίπτωση μας ειναι η μόνη ασήμαντη διαφορά
Οντας κάτοχος S4, το θεωρώ αστοχία να το πάρει κανεις οταν υπάρχει το G2... αλλα γούστα ειναι αυτα...Θα ειχες την καλοσυνη να παραθεσεις τους λογους για τους οποιους πιστευεις οτι 'Οντας κάτοχος S4, το θεωρώ αστοχία να το πάρει κανεις οταν υπάρχει το G2...'
με τροπο κατανοητο για ενα οχι εξιδικευμενο και μετριο χρηστη?
ευχαριστω- ειναι επιβαρυμένο απο ενα σκασμό κωλοεφαρμογες της Samsung που απλά μπουκώνουν εννιοτε το σύστημα
- εχει efuse στον bootloader και ΚΝΟΧ... που απαξ και αποφασίσεις να ασχοληθείς με το κινητο σοβαρά, θα τα βρεις μπροστα σου
- Μικρότερη μπαταρία απο το G2, οπερ και αυτονομία
- χειρότερη ποιοτητα πλαστικών/σχεδίασης απο το G2
- Αν παρεις το 16GB, τα μισά ειναι διαθέσιμα στον χρήστη... και η υπαρξη SD δεν δίνει πάντα την λύση.
- εχει το κλασσικο lag του dialer, οπως σε ολα τα Samsung...
- To G2 εχει οθονη με αρκετα καλυτερη αναγνωσιμοτητα σε συνθηκες ηλιοφάνειας
Με την απολυτη εννοια κακο τηλέφωνο δεν ειναι. Απλα το G2 ειναι καλυτερο. Thats all.
Ευχαριστω
Ασ εν αβερατζ γιουζερ να πω και εγω την γνωμη μου
- εχεις δικιο απο τις 30 εφαρμογες που εχω στο κινητο μου τωρα οι 20 ειναι της samsung
- δεν ξερω τι ειναι και ουτε με ενδιαφερει να ασχοληθω σοβαρα με την εννοια που μαλλον εννοεις εσυ...
- ναι μεν μικροτερη μπαταρια 3000vs2600 αν δεν κανω λαθος αλλα στο χρονο ομιλιας εχουν το ιδιο 17 ωρες (αναμονη εχει πολυ περισσοτερο το lg ειναι η αληθεια αλλα δεν νομιζω οτι με εξυπηρετει σε κατι να ειναι το κινητο σε mode αναμονης...εμενα με ενδιαφερει να αντεχει σε ομιλια και λιγο surfing...το παρον κινητο νομιζω ειχε 9 ωρες ομιλιας τυπικα)
- αυτο δεν το εχω διαπιστωσει μιας και δεν εχω πιασει στα χερια μου το G2 σε αντιθεση με το S4 οποτε δεν εχω καμια αποψη περα απο το γεγονος οτι το nexus s που εχω παρα τις πτωσεις δεν εχει ουτε γραντζουνια στο case του δειγμα μαλλον του ανθεκτικου πλαστικου
- το υπαρχον κινητο του 2009 ειχε 16gb ενσωματωμενα απο τα οποια ειναι ζητημα να χρησιμοποιω πανω απο 4 αντε ανα περιπτωση 5gb
- αν ως dialer lag εννοεις το χρονο κλησης τοτε αυτο ειναι κατι με το οποιο μπορω να ζησω (not in my priorities)
- αυτο ειναι αρκετα σημαντικο και ισως ειναι παραγοντας που μπορει να μου αλλαξει γνωμη (απο τα λιγα πραγματα που μου εχουν πει και αλλοι που εχω ρωτησει)
στις βασικες μου απαιτησεις εκτος των αλλων ηταν η ανθεκτικοτητα στις γραντζουνιες της οθονης (το υπαρχον -samsung nexus s- τοσα χρονια δεν εχει ουτε μια ψιλη)
παρατηρησα οτι το g2 εχει gorilla 2 ενω το samsung gorilla 3...υπαρχει ουσιαστικη διαφορα?επισης σχετικα με την καμερα (μπορει να ειναι υποκειμενικο αυτο που θα πω) αλλα οπως παλια μου αρεσαν οι φωτο απο τα sony ericson λογω carl zeis φακου και τα προτιμουσα απο τις αλλες εταιρειες ετσι και τωρα με τα samsung συγκρινοντας τα με αλλα 5mp κινητα εχω την αισθηση οτι βγαζουν καλυτερες φωτο
αρχικα ειχα κοιταξει προς το nexus 5 αλλα οταν το επιασα στα χερια μου μοθ κακοφανηκαν οι 0.3 ιντσες επιπλεον οθονης ...για μενα αυτη την στιγμη οι 5 ιντσες ειναι το απολυτο οριο στο οποιο 8α η8ελα να φτασω...αρχικα ελεγα για 4,5-4,8...
ευχαριστω για την ουσιαστικη ενασχοληση οσων ειχαν την διαθεση
αν καποιος εχει να συμπληρωσει παρατηρισεις πολυ ευχαριστως!!!
-
Το nexus 5 είναι 5ιντσο σαν το s4, απλά το τελευταίο είναι ελάχιστα πιο μαζεμένο
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
- αν ως dialer lag εννοεις το χρονο κλησης τοτε αυτο ειναι κατι με το οποιο μπορω να ζησω (not in my priorities)
αν καποιος εχει να συμπληρωσει παρατηρισεις πολυ ευχαριστως!!!
Απ' όλα αυτά που αναφέρονται το μόνο που είναι πραγματικά ενοχλητικό είναι τα διάφορα lag που μπορεί να εμφανίζει το Samsung. Δηλαδή σε κάποιες εφαρμογές, πχ dialer, το άνοιγμά τους είναι αρκετά καθυστερημένο σε σχέση με την εντολή του χρήστη.
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Το nexus 5 είναι 5ιντσο σαν το s4, απλά το τελευταίο είναι ελάχιστα πιο μαζεμένοεχεις απολυτο δικιο ...
αρα στα χερια μου ειχα πιασει το G2... -
Για έναν απλό χρήστη, εξακολουθώ να θεωρώ την καλύτερη αγορά το Nexus 5. Για πολλούς και διάφορους λόγους.
Βέβαια, βλέπω πως προτιμά ο φίλος μας το S4, που προφανώς και δεν είναι κακό τηλέφωνο. Αλλά το Nexus 5 και το LG G2 είναι καλύτερα.
Αυτό. -
επειδη ειπα να ξεστραβωθω λιγο μπηκα στο gsm arena να διαβασω comparison tests μπας και καταλαβω πρακτικα σι σημαινουν τα τεχνικα χαρακτηριστικα και τις τεχνολογικες διαφορες που εχουν τα 2 κινητα (S4 & G2)
εδω ειναι το link http://www.gsmarena.com/lg_g2_vs_samsun ... ew-984.php
συνοπτικα λενε τα εξης:
- Hardware overview -> TIE
- Screen comparison -> Samsung Galaxy S4
- Battery life -> LG G2
- Software comparison -> Samsung Galaxy S4
- App packages -> TIE
- Benchmarks -> LG G2
- Loudspeaker -> Samsung Galaxy S4
Audio output -> Samsung Galaxy S4 - Camera features -> LG G2
10)Still image quality -> TIE
11)Video recording -> TIE
12)Camera image quality -> TIE
εχει πολυ διαβασμα για οποιον το επιθυμει με actual tests σε καθε κατηγορια
-
η διαφορα στον επεξεργαστη ειναι τουλαχιστον σεβαστη...
στο screen comparison το ακουω τουλαχιστον βερεσε οτι ειναι καλυτερο το S4.
πιπες, κλαιν.
-
Δες τις οθόνες, ποια σου αρέσει περισσότερο. Το S4 έχει amoled ενώ το G2 lcd.
To μεγαλύτερο + του G2 είναι η μπαταρία του, αλλά στο S4 μπορείς να έχεις δεύτερη ή να την αλλάξεις αν θες να το κρατήσεις για χρόνια.
Αν σε ενδιαφέρουν οι αναβαθμίσεις μέχρι τώρα η Samsung είναι καλύτερη της LG.Γενικά το G2 είναι ένα κλικ καλύτερο σαν πιο καινούριο.
ΥΓ: Και την διαφορά στον επεξεργαστή εγώ βερεσέ την ακούω. Overkill είναι και τα δύο.
-
Το εχω ξαναγραψει οτι το notebookcheck.net κανει τα πληρεστερα reviews που εχω βρει.
Εδω εισαι:http://www.notebookcheck.net/Review-Samsung-Galaxy-S4-GT-I9505-Smartphone.92829.0.html
http://www.notebookcheck.net/Review-LG-G2-Smartphone.102285.0.html
Περι συσκευών Android...