-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
επειδη δεν ειναι ολοι εξυπνοι σαν μερικους...
για ποιο λογο ειμαι χαζος ανα αγορασω με 300ε (ουτε 1 παραπανω) το S4 αντι για το G2 η το nexus5?να θυμησω οτι το αρχικο μου ερωτημα αφορα 'τι γνωμη εχετε για τα εξης καταστηματα
kaizer shop
kaizer store
kinito.gr
phonegallery.grποσο πιστευετε οτι μπορει να πεσει η τιμη του κινητου αν προχωρησω στην αγορα του τον Μαιο η αρχες Ιουνιου μιας και θα εχει ηδη κυκλοφορισει το S5?'
και οχι αν ειναι καλη η κακη επιλογη το σ4...
το kaizer shop είναι αξιόπιστο. Εχει ψωνίσει πολύς κόσμος.
δες αξιολογήσεις στο σκρουτζ -> http://www.skroutz.gr/m/1521/Kaizer Shop#shop_reviews
ευχαριστω!
εχω διαβασει αξιολογισεις και για το shop και για το store (ξερει κανεις μηπως την διαφορα τους?)
σκεφτηκα μηπως καποιος ειχε ιδια αποψη
-
Υπάρχουν κι άλλες διαφορές σε σημαντικά πράγματα αλλά μου είναι δύσκολο να σου απαντήσω όταν γράφεις με αυτό το ύφος. Οπότε με το καλό το S4.
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
ειναι τοσο δυσκολο να απαντησει καποιος στο ερωτημα που κανει ενας συνομιλητης αντι να απαντησει ΜΟΝΟ σε αυτο που θελει και οχι σε οτι τον ρωτανε?παντως οσο αφορα το lg nexus 5 vs s4 h monh shmantikh diafora yper tou nexus pou blepw egw o xazos einai ston epexergasth 2,3 vs 1,9
αντιθετως υπαρχουν αλλοι τομεις που το nexus υστερει ελαφρως...οποτε δεν μοιαζουν τοσο χαοτικες οι διαφορες...Μόνο το S4 LTE έχει τον SD800, όλα τα άλλα έχουν τον 600αρη, αυτή είναι πολύ μεγάλη διαφορά (plus προφανώς η διαφορά στην GPU).
Από αυτά που αναφέρεις το kaizer είναι το πιο γνωστό (και σωστό, απ'ότι φαίνεται)....
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
επειδη δεν ειναι ολοι εξυπνοι σαν μερικους...
για ποιο λογο ειμαι χαζος ανα αγορασω με 300ε (ουτε 1 παραπανω) το S4 αντι για το G2 η το nexus5?...Γιατί με 10€ λιγότερα (Ν5) ή 20€ περισσότερα (G2) παίρνεις συσκευή με σχεδόν διπλάσια απόδοση από το S4, στην τελευταία έκδοση Android και με πολύ περισσότερο 'ψωμί' μπροστά τους.
Αν επιμένεις στο S4 για δικούς σου λόγους, by all means πάρτο....αλλά προφανώς κανένας δεν μπορεί να μαντέψει πόσο θα πέσει σε 2 μήνες από σήμερα...
περι εκδοση android το s4 με το που το ενεργοποιησεις γυρναει σε 4.4
περι διπλασια αποδοση...πως ακριβως το μετρας αυτο? στα χαρακτηριστικα δεν διακρινω τοση διαφορα...1,9 vs 2,3περι μελλοντικης πτωσης τιμης σκεφτηκα απλα εσεις που παρακολουθειτε πιο στενα και συχνα το αντικειμενο μηπως ειχατε μια εστω αισθηση τι ποσοστο περιπου πεφτουν οι τιμες μετα την επισημη κυκλοφορια ενος νεωτερου κινητου
ευχαριστω
-
παντως οσο αφορα το lg nexus 5 vs s4 h monh shmantikh diafora yper tou nexus pou blepw egw o xazos einai ston epexergasth 2,3 vs 1,9
αντιθετως υπαρχουν αλλοι τομεις που το nexus υστερει ελαφρως...οποτε δεν μοιαζουν τοσο χαοτικες οι διαφορες...ο επεξεργαστής στην περίπτωση μας ειναι η μόνη ασήμαντη διαφορά
Οντας κάτοχος S4, το θεωρώ αστοχία να το πάρει κανεις οταν υπάρχει το G2... αλλα γούστα ειναι αυτα... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Υπάρχουν κι άλλες διαφορές σε σημαντικά πράγματα αλλά μου είναι δύσκολο να σου απαντήσω όταν γράφεις με αυτό το ύφος. Οπότε με το καλό το S4.δεν πειραζει καλη καρδια...
εκανα μια συγκεκριμενη ερωτηση
δεν πηρα καμια απαντηση αρχικα σχετικα με το ερωτημα μου απο τους πρωτους 3 που απαντησαν (συμπεριλαμβανομενου και εσου)
και επανηλθα ζητωντας αν θελει καποιος να απαντησει επι του ερωτηματος και οχι επι του αν ειμαι χαζος η οχιειμαι πολυ περιεργος τι εχει το υφος μου
ειπαμε καλη καρδια (υφος ΟΝ) και ασε και καμια μυγα να πεσει κατω... (υφος OFF)
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
παντως οσο αφορα το lg nexus 5 vs s4 h monh shmantikh diafora yper tou nexus pou blepw egw o xazos einai ston epexergasth 2,3 vs 1,9
αντιθετως υπαρχουν αλλοι τομεις που το nexus υστερει ελαφρως...οποτε δεν μοιαζουν τοσο χαοτικες οι διαφορες...ο επεξεργαστής στην περίπτωση μας ειναι η μόνη ασήμαντη διαφορά
Οντας κάτοχος S4, το θεωρώ αστοχία να το πάρει κανεις οταν υπάρχει το G2... αλλα γούστα ειναι αυτα...Θα ειχες την καλοσυνη να παραθεσεις τους λογους για τους οποιους πιστευεις οτι 'Οντας κάτοχος S4, το θεωρώ αστοχία να το πάρει κανεις οταν υπάρχει το G2...'
με τροπο κατανοητο για ενα οχι εξιδικευμενο και μετριο χρηστη?
ευχαριστω -
Εγώ με καλή καρδιά σου πρότεινα να κοιτάξεις και κάτι άλλο στο budget σου όπως και την προηγούμενη φορά. Αν ήξερα και για τα μαγαζιά θα σου έγραφα αλλά έγραψα γι αυτό που ήξερα. Καμία απολύτως μύγα εσύ αμέσως άρχισες τα περί χαζών κλπ.
-
αφου ετσι γραφτηκε...λες να το εβγαλα απο το μυαλο μου?
θυμαμαι πολυ καλα οτι ειχες απαντησει την αλλη φορα...και γιαυτο τωρα επανηλθα και ρωτησα περι καταστηματος και οχι περι επιλογης κινητου -
στα χαρακτηριστικα δεν διακρινω τοση διαφορα...1,9 vs 2,3Και η Brera 2.2 με το ΤΤ 2.0Τ μόνο 15 άλογα διαφορά έχουν.
Άρα περίπου τα ίδια πάνε. -
αφου ετσι γραφτηκε...λες να το εβγαλα απο το μυαλο μου?
θυμαμαι πολυ καλα οτι ειχες απαντησει την αλλη φορα...και γιαυτο τωρα επανηλθα και ρωτησα περι καταστηματος και οχι περι επιλογης κινητουΑυτό ήταν τότε με τα δεδομένα του τότε. Η αγορά αλλάζει όμως
Για το S4 θα σου πεί ο corsair -
kaizer shop στην αρχη της 3ης σεπτεμβριου
αριστες εντυπωσεις, οργανωση (εκτυπωνεται στην αποδειξη το imei) -
τώρα το βλέπω στα 310ε στο σκρουτζ, δε νομίζω ότι αξίζει να περιμένεις τα 30ε που μπορει να χει τον μαη διαφορά, καλύτερα να το χαρείς άμεσα
-
Δε μου αρέσει που στα εν λόγω κινητά η μπαταρία Δεν είναι αποσπωμενη
Παράξενο που Μόνο η σαμμυ επιμένει (Προσωπικά Δεν πρόκειται να αγοράσω ξανά κινητό με ενσωματενη μπαταρία)
-
Οντας κάτοχος S4, το θεωρώ αστοχία να το πάρει κανεις οταν υπάρχει το G2... αλλα γούστα ειναι αυτα...Θα ειχες την καλοσυνη να παραθεσεις τους λογους για τους οποιους πιστευεις οτι 'Οντας κάτοχος S4, το θεωρώ αστοχία να το πάρει κανεις οταν υπάρχει το G2...'
με τροπο κατανοητο για ενα οχι εξιδικευμενο και μετριο χρηστη?
ευχαριστω- ειναι επιβαρυμένο απο ενα σκασμό κωλοεφαρμογες της Samsung που απλά μπουκώνουν εννιοτε το σύστημα
- εχει efuse στον bootloader και ΚΝΟΧ... που απαξ και αποφασίσεις να ασχοληθείς με το κινητο σοβαρά, θα τα βρεις μπροστα σου
- Μικρότερη μπαταρία απο το G2, οπερ και αυτονομία
- χειρότερη ποιοτητα πλαστικών/σχεδίασης απο το G2
- Αν παρεις το 16GB, τα μισά ειναι διαθέσιμα στον χρήστη... και η υπαρξη SD δεν δίνει πάντα την λύση.
- εχει το κλασσικο lag του dialer, οπως σε ολα τα Samsung...
- To G2 εχει οθονη με αρκετα καλυτερη αναγνωσιμοτητα σε συνθηκες ηλιοφάνειας
Με την απολυτη εννοια κακο τηλέφωνο δεν ειναι. Απλα το G2 ειναι καλυτερο. Thats all.
-
Εσυ corsair σκεφτεσαι να το αλλαξεις? Και αν ναι με τι?
-
IPhone 5. Μόλις το μπρικαρε ξανά.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
5c
-
περνάω δυσκολες στιγμές... δειξτε κατανόηση... μαμω τον CWM και το Status 7 και το μνι της μανας που το πεταξε...
#$%^&(&&(*#()
-
Too easy.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
Περι συσκευών Android...