-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δηλαδή όταν χτυπάει κλήση σου σκάει με τη μία φώτο, όνομα και αριθμό καλούντος χωρίς καμία καθυστέρηση? Εγώ δεν έχω δει S3/S4/Note2/3 να το κάνουν αυτό. Έχω δει και περιπτώσεις που η οθόνη ανάβει 2-3sec μετά την πρώτη δόνηση/ήχο.Mια κατηγορία κάτω βέβαια (S4 mini) αλλά απο deep sleep ανοίγει η οθόνη και μετα απο ελάχιστο χρόνο ακούγεται το ringtone.Ενα δευτερολεπτο καθυστέρηση ίσως και να λέω πολύ.
-
Σε 2-3 χρόνια και 5-6 γενναίες μετα μπορει να αποκτήσουν και οι αντροιδακιδες το εξαιρετικό φιτουρ της πραγματικής ταχύτητας
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Σε 2-3 χρόνια και 5-6 γενναίες μετα μπορει να αποκτήσουν και οι αντροιδακιδες το εξαιρετικό φιτουρ της πραγματικής ταχύτηταςΕλπίζω μέχρι τότε να έχει βγει iPhone με μεγάλη οθόνη, γιατί γίνεστε ζουλιάρηδες και βγάζετε κακία...
-
Υπάρχουν ένα σωρό εφαρμογές και ασχολείστε ακόμη με το stock dialer ;;;
Εδώ ισχύει το απλό ότι όταν έχεις σκάσει τα φράγκα απαιτείς να παίζει σωστά ως έχει. Κυρίως τα τόσο βασικά όσο ο dialer. Αλλιώς αλλάζεις μάρκα ή και λειτουργικό.
ναι θα επρεπε να παιζει σωστα, επειδη ομως ΔΕΝ παιζει, εχεις τις εξης επιλογες:
- ζεις με το προβλημα για 1-2 χρονια μεχρι να αλλαξεις κινητο
- γκρινιαζεις και οδυρεσαι για τα λεφτα που εδωσες
- αφιερωνεις 3' για να βαλεις ενα αλλο προγραμμα που θα σου λυσει το προβλημα
διαλεγεις και παιρνεις
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εδώ ισχύει το απλό ότι όταν έχεις σκάσει τα φράγκα απαιτείς να παίζει σωστά ως έχει. Κυρίως τα τόσο βασικά όσο ο dialer. Αλλιώς αλλάζεις μάρκα ή και λειτουργικό.
διαλεγεις και παιρνεις
πες config για να πηγανει τελικες, γιατι απ οτι φαινεται τωρα δουλευει με ροπες το προγραμμα!
launcher, dialer και οτι αλλο μπορει να χρειαζεται
πληκτρολογιο μου προτεινε ο asimov με το πισταδορικο κινητο
ειμαι διατεθειμενος να του αφιερωσω λιγο χρονο -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Σε 2-3 χρόνια και 5-6 γενναίες μετα μπορει να αποκτήσουν και οι αντροιδακιδες το εξαιρετικό φιτουρ της πραγματικής ταχύτητας
Ελπίζω μέχρι τότε να έχει βγει iPhone με μεγάλη οθόνη, γιατί γίνεστε ζουλιάρηδες και βγάζετε κακία...
δίνω το δικό μου (2 + χρόνων ) και τσιμπάω το ν5 με -πολύ- λιγότερα από 20ευρά... άκυρο...
από τα τελευταία μόνο η μπαταρία των γ2 και νοτε μου κάνει αίσθηση, τίποτα άλλο
αν κυκλοφορήσουν σοβαρό αντροιντ στα κυβικά του 'χειρίζομαι με το ένα χέρι' θα είμαι από τους πρώτους που θα το τσεκάρουν
-
Ελπίζω μέχρι τότε να έχει βγει iPhone με μεγάλη οθόνη, γιατί γίνεστε ζουλιάρηδες και βγάζετε κακία...
δίνω το δικό μου (2 + χρόνων ) και τσιμπάω το ν5 με -πολύ- λιγότερα από 20ευρά... άκυρο...
από τα τελευταία μόνο η μπαταρία των γ2 και νοτε μου κάνει αίσθηση, τίποτα άλλο
αν κυκλοφορήσουν σοβαρό αντροιντ στα κυβικά του 'χειρίζομαι με το ένα χέρι' θα είμαι από τους πρώτους που θα το τσεκάρουν
Δεν σε κατάλαβα τώρα... Το N4 και το N5 τα χειρίζεσαι πανεύκολα με το ένα χέρι. Και το G2 λόγω σχεδίασης, επίσης. Το Note 3, όχι πάντα, μάλλον ξεφεύγει.
Το σίγουρο είναι πως ένα Ν5 είναι πιο εύχρηστο τηλέφωνο από ένα 5S, έστω κι αν κάνει τα μισά λεφτά. Το πρόβλημα είναι πως ούτε αυτό έχει δυνατή μπαταρία, αλλά αυτό είναι και πρόβλημα όλων των iPhone... -
Σε 2-3 χρόνια και 5-6 γενναίες μετα μπορει να αποκτήσουν και οι αντροιδακιδες το εξαιρετικό φιτουρ της πραγματικής ταχύτηταςTι να σου πω;Εμένα πάντως δεν με χαλνάει κάτι έτσι όπως 'λαγκάρει' το δικό μου.Δεν το θεωρώ άξιο λόγου αλλά δεν έχω δοκιμάσει αιφον κλπ.
Πιο μεγάλο λαγκ έχει το νοκια c1 που έχω για δευτεροΠρος σαμσουνακηδες:ο φορτιστής όταν είναι στο ρεύμα κάνει ένα θόρυβο τακ τακ ;
-
Κάπως έτσι ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κάπως έτσι ?ναι .
-
Δηλαδή όταν χτυπάει κλήση σου σκάει με τη μία φώτο, όνομα και αριθμό καλούντος χωρίς καμία καθυστέρηση? Εγώ δεν έχω δει S3/S4/Note2/3 να το κάνουν αυτό. Έχω δει και περιπτώσεις που η οθόνη ανάβει 2-3sec μετά την πρώτη δόνηση/ήχο.Τους 3 πρώτους μήνες το έκανε άμεσα.
Μετά αργούσε όχι 2-3 sec αλλά παραπάνω.
Από όταν πήρε την 4.3 πάλι άμεσα (μέχρι τώρα)Σε στοκ S4 αυτά. Κανένα άλλο λαγκ δεν υπάρχει.
@Bill33: όχι
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
διαλεγεις και παιρνεις
πες config για να πηγανει τελικες, γιατι απ οτι φαινεται τωρα δουλευει με ροπες το προγραμμα!
ειμαι διατεθειμενος να του αφιερωσω λιγο χρονοχρησιμοποιω nova launcher
ειχα βαλει στο παρελθον ex dialer, υπαρχουν και αλλα.[spoiler:295lr38d]στειλε pm αν θες τις φουλ εκδοσεις[/spoiler:295lr38d]
-
ποιος απο εδω εχει puffin browser? γιατι ενω εχω βγαλει Off το force gpu απο το dev option μου πεταει pop up συνεχεια για να απενεργοποιησω?
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το N4 και το N5 τα χειρίζεσαι πανεύκολα με το ένα χέρι. Και το G2 λόγω σχεδίασης, επίσης. Το Note 3, όχι πάντα, μάλλον ξεφεύγει.Kάποτε τα Νοτε θα θεωρούνται μικρά όπως σήμερα θεωρούνται τα 4ιντσα. Τρανό παράδειγμα για που το πάνε το φρεσκότατο ZTE Nubia X6. Μόλις 6.44' με Snapdragon 801 @ 2.3GHz και 3GB RAM σετάκι βεβαίως βεβαίως...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
διαλεγεις και παιρνεις
ειμαι διατεθειμενος να του αφιερωσω λιγο χρονοχρησιμοποιω nova launcher
ειχα βαλει στο παρελθον ex dialer, υπαρχουν και αλλα.[spoiler:2j5vt9s4]στειλε pm αν θες τις φουλ εκδοσεις[/spoiler:2j5vt9s4]
Εντάξει, εγκαταστάθηκαν και οι 2 εφαρμογές! Θα το δοκιμάσω λίγες μέρες και βλέπουμε! Το πολύ πολύ να τις αγοράσω κανονικά, δεν είναι μεγάλο το κόστος και εφ όσον είναι χρήσιμες, γιατί όχι!
Ευχαριστώ!Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
-
συμφωνω απολυτως.
μη ξεχνας οτι ακομη και αν τις αγορασεις, μπορεις εντος 15' να κανεις refund και να παρεις τα λεφτα σου πισω. -
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
ο κατοχος του που επαιζε με το δικο μου γουρλωνε τα ματια απο το μεγεθος.Note 3 and Tapatalk
Καλα τοσο μεγαλο το χεις?
-
o g8777 θα είναι χαρούμενος
-
Ναι διαβάζεται κάπως περίεργα το παραπάνω τώρα που το ξαναδιαβασα!!! αλλα ειμαστε στο θεμα των κινητων!!
Περι συσκευών Android...