-
Η επέκταση μνήμης είναι ένα σημαντικό σημείο στα υπέρ του Σ4, όπως άλλωστε και η αποσπόμενη μπαταρία.
Μπορεί να αντιμετωπιστεί η έλλειψη sd στο νεχους με USB on the go; (με την διαφορά χρημάτων παίρνω και ενα power bank για το nexus).
Επίσης στο σ4 υπάρχει η σκέψη να το κάνω στοκ GPE (αξίζει άραγε να το κάνω και να χάσω τα διάφορα καλούδια της samsung ή να πάω κατευθείαν σε καθαρό android?).Το G2 δεν μου αρέσει. Τόσο απλά (γούστα είπε ο πίθηκος και έφαγε το σαπούνι).
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Η επέκταση μνήμης είναι ένα σημαντικό σημείο στα υπέρ του Σ4, όπως άλλωστε και η αποσπόμενη μπαταρία.
Μπορεί να αντιμετωπιστεί η έλλειψη sd στο νεχους με USB on the go; (με την διαφορά χρημάτων παίρνω και ενα power bank για το nexus).
Επίσης στο σ4 υπάρχει η σκέψη να το κάνω στοκ GPE (αξίζει άραγε να το κάνω και να χάσω τα διάφορα καλούδια της samsung ή να πάω κατευθείαν σε καθαρό android?).Το G2 δεν μου αρέσει. Τόσο απλά (γούστα είπε ο πίθηκος και έφαγε το σαπούνι).
Πάρε κατευθείαν Ν5 32GB και είσαι κομπλέ (εκτός αν σε 'αγχώνει' το θέμα ελληνικής εγγύησης, οπότε 16αρι και Meenova)
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Πάρε κατευθείαν Ν5 32GB και είσαι κομπλέ (εκτός αν σε 'αγχώνει' το θέμα ελληνικής εγγύησης, οπότε 16αρι και Meenova)
καλό το 32 αλλά και 425ε. (+100).
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
μεταξυ των 2, S4 ασυζητητι. Μονο και μονο για την επεκταση μνημης που παιρνει.
Και γιατι Nexus και οχι G2?Το G2 είναι καλύτερη επιλογή από το Nexus, μόνον την μπαταρία να σκεφτείς φτάνει. Τα γρήγορα update πάντως του Nexus δεν τα έχει κανένα.
Η επέκταση μνήμης, συχνά κάνει το τηλέφωνο αργό πάντως, οπότε πολλοί αγόρασαν καρτούλα, αλλά τελικά την έβγαλαν...Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Και γιατι Nexus και οχι G2?Το G2 είναι καλύτερη επιλογή από το Nexus, μόνον την μπαταρία να σκεφτείς φτάνει. Τα γρήγορα update πάντως του Nexus δεν τα έχει κανένα.
Η επέκταση μνήμης, συχνά κάνει το τηλέφωνο αργό πάντως, οπότε πολλοί αγόρασαν καρτούλα, αλλά τελικά την έβγαλαν...Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ενδιαφερον, αυτο!
-
O ψορσαιρ έχει το Σ4 με Cyanogen μπορεί να βοηθήσει.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
O ψορσαιρ έχει το Σ4 με Cyanogen μπορεί να βοηθήσει.Είσαι σε λειτουργική κατάσταση; Αν στην παρούσα φάση βρίσκεται σε κάνα τοίχο με τσιμέντο γύρω γύρω, δεν βλέπω με ποιον τρόπο θα βοηθήσει...
Με όλο το σεβασμό πάντα...Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Απο θέμα μπαταρίας τι λέει το νεχους 5; Είναι τόσο χάλια οσο λένε στα διάφορα reviews? Προσπάθησα να καταλάβω και από διάφορα fora αλλά δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα. Το iphone 4s μου κρατάει 1,5 μέρα. Αλλά δεν μπορώ να συγκρίνω.
-
O ψορσαιρ έχει το Σ4 με Cyanogen μπορεί να βοηθήσει.
Είσαι σε λειτουργική κατάσταση; Αν στην παρούσα φάση βρίσκεται σε κάνα τοίχο με τσιμέντο γύρω γύρω, δεν βλέπω με ποιον τρόπο θα βοηθήσει...
Με όλο το σεβασμό πάντα...Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομίζω έχει πάρει 5-6 συσκευές μέχρι σήμερα και στην 6η τα κατάφερ. Τρού στόρυ
Για την μπαταρία του Nexus 5 θα μας πεί ο adis -
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Απο θέμα μπαταρίας τι λέει το νεχους 5; Είναι τόσο χάλια οσο λένε στα διάφορα reviews? Προσπάθησα να καταλάβω και από διάφορα fora αλλά δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα. Το iphone 4s μου κρατάει 1,5 μέρα. Αλλά δεν μπορώ να συγκρίνω.
Βάσει στατιστικών, το Ν5 σε full χρήση βγάζει άνετα μια εργάσιμη μέρα (~10 ώρες) με υπολειπόμενη αυτονομία άνω του 30%. Κοινώς χωρίς ενδιάμεση φόρτιση δεν σου βγάζει 2 μέρες, αλλά θα σε φτάσει περίπου μέχρι το μεσημέρι της 2ης μέρας. Με λίγο tweaking και ίσως κάποιες εκπτώσεις στο τι έχεις ενεργό, μπορεί να φτάσεις σπίτι τη 2η μέρα.
Το G2 από την άλλη έχει το διήμερο για πλάκα (με σποραδική χρήση LTE και όλα τα άλλα ανοιχτά), ενώ με χρήση τηλεφώνου και ελάχιστα features ενεργά μπορεί να φτάσει και τις 4 μέρες..
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
άξιος, άξιος
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
άξιος, άξιος
Ευχαριστώ!! 1,5 μερα και είμαι όλη μερα στο πισι...
Το 3ήμερο που ήμουν εκτός δεν έβγαζε μέρα πάντως... κατά τις 10:30-11 το βραδυ ήταν στην πρίζα.
@ the ace : όταν λες φουλ χρήση; Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμμένος;
-
αν είμαι έξω, δεν βγάζει ούτε μέχρι το απόγευμα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
αν είμαι έξω, δεν βγάζει ούτε μέχρι το απόγευμαΛιώσιμο?
Δεν μιλάω πολύ στο κινητό (όλη μέρα στο γραφείο, οπότε είμαι σε σταθερό). Κάποια data μέσω apps κυρίως και λίγο browsing (όταν θέλω να δω κάτι και παίζει f/wall στο γραφείο). Παλαιότερα έκανα και radio streaming, αλλά πήρα ένα BT-radio και καλύφθηκα.Οπότε αυτό θα είναι και το προφίλ χρήσης στο νέο τηλέφωνο, αντε λίγο browsing παραπάνω λόγω μεγαλύτερης οθόνης/ νέου OS κλπ.
-
τότε το ν5 σου βγάζει άνετα μια μέρα...
εγώ λογικά θέλω νεα μπαταρία καθότι είναι και 2 χρόνων το 4ς
λιώσιμο όχι και τόσο, απλά είναι πάντα όλα ανοικτά... μπροζινγκ, λίγο χάρτες και μπόλικο μπλα μπλα... οι ειδοποιήσεις των εμαιλς την σκοτώνουν
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Δίλλημα από ασχετο με android (o γράφων):
Samsung Galaxy S4 @ 360 ευρώ (μπορεί να είναι και black Edition - με το back cover τύπου νοτε 3, αν έχει καμία σημασία)
ή
Nexus 5 @ 320 ευρώ;Eίναι σχεδόν ισάξια κινητά αν δεις τα σπεκς αλλού χάνει το ένα λίγο αλλού το άλλο. Μόνο χτυπητό είναι η microsd.
Είναι θεμά δικό σου τι θα πάρεις. Αν και είναι διαφορετικής φιλοσοφίας... pure android vs full customised.
Eγώ μάλλον θα έπαιρνα το Nexus. -
Βάσει στατιστικών, το Ν5 σε full χρήση βγάζει άνετα μια εργάσιμη μέρα (~10 ώρες) με υπολειπόμενη αυτονομία άνω του 30%. Κοινώς χωρίς ενδιάμεση φόρτιση δεν σου βγάζει 2 μέρες, αλλά θα σε φτάσει περίπου μέχρι το μεσημέρι της 2ης μέρας. Με λίγο tweaking και ίσως κάποιες εκπτώσεις στο τι έχεις ενεργό, μπορεί να φτάσεις σπίτι τη 2η μέρα.
Το G2 από την άλλη έχει το διήμερο για πλάκα (με σποραδική χρήση LTE και όλα τα άλλα ανοιχτά), ενώ με χρήση τηλεφώνου και ελάχιστα features ενεργά μπορεί να φτάσει και τις 4 μέρες..
Επιβεβαιώνω. Έχω βγάλει και κοντά 2 μέρες , με 3+ ώρες οθόνη , 1+ ώρα τηλέφωνο αλλά κυρίως σε WiFi και όχι με 4G. Δεν με έχει αφήσει ξεκρέμαστο πάντως ποτέ από μπαταρία.
Ας πούμε αυτή τη στιγμή είμαι με 73% , με το τηλέφωνο να είναι ανοιχτό 21.5 ώρες, οθόνη μισή ώρα και 11 λεπτά κλήσεις. Εκτός Wifi για 1.5 ώρα περίπου.
Έχω τα πάντα ανοιχτά , 3 emails, καιρό update κάθε μια ώρα κλπ
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
@ the ace : όταν λες φουλ χρήση; Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμμένος;Όλα ανοιχτά (3G, data, BT, NFC, WiFi), περιστασιακό LTE (όταν ενεργοποιώ το browser), εγώ έχω και 11 accounts που συγχρονίζουν ανά 30 λεπτά + push (5 mails και τα διάφορα social + Drive, DropBox κλπ), μόνιμη χρήση BT handsfree και πλέον μόνιμη χρήση Sony SW2. ~ 2 ώρες μουσική, ~4 ώρες οθόνη, ~1 ώρα browsing, φωτεινότητα στο 60% + κανονική χρήση τηλεφώνου. Όλα αυτά με χρήση της LG QuickWindow, δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι αυτό στις μετρήσεις. Συνολικά βλέπω μονίμως 45
-
Όλα ανοιχτά (3G, data, BT, NFC, WiFi), περιστασιακό LTE (όταν ενεργοποιώ το browser), εγώ έχω και 11 accounts που συγχρονίζουν ανά 30 λεπτά + push (5 mails και τα διάφορα social + Drive, DropBox κλπ), μόνιμη χρήση BT handsfree και πλέον μόνιμη χρήση Sony SW2. ~ 2 ώρες μουσική, ~4 ώρες οθόνη, ~1 ώρα browsing, φωτεινότητα στο 60% + κανονική χρήση τηλεφώνου. Όλα αυτά με χρήση της LG QuickWindow, δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι αυτό στις μετρήσεις. Συνολικά βλέπω μονίμως 45Με μόνιμο LTE και >1 ώρα παιχνιδιού, πέφτω περίπου στις 30 ώρες, όσο δηλαδή η 'κανονική' αυτονομία του Ν5 από ότι έχω καταλάβει.
Edit: sorry αν δεν ήμουν συγκεκριμένος, εγώ έχω -και μιλάω για- το G2, όχι το Ν5. Απλώς έχω μελετήσει και το Ν5, γιατί μεταξύ αυτών των δύο κινητό έκανα την επιλογή μου.
Αν αυτή η φουλ χρήση βγάζει 10+ ώρες (και 30% υπόλοιπο) και στο Ν5 είναι πολύ καλά τότε.
NFC + Wifi+ GPS τα έχω πάντα κλειστά. Θα ανοίγουν μόνο κατά περίπτωση. ΒΤ handsfree ανοιχτό κάποιες ώρες την ημέρα. 3 λογαριασμοί μαιλ push. Δεν κανω συγχρονισμό με cloud drives (μόνο σε wifi και μόνο αν είναι απαραίτητο με 3g). Παιχνίδια δεν πάιζω.
Οπότε μάλλον θα βγάζει υπερ-άνετα μέρα.O ψορσαιρ έχει το Σ4 με Cyanogen μπορεί να βοηθήσει.
Περιμένουμε και τον corsair λοιπόν για περισσότερα....
-
Όλα ανοιχτά (3G, data, BT, NFC, WiFi), περιστασιακό LTE (όταν ενεργοποιώ το browser), εγώ έχω και 11 accounts που συγχρονίζουν ανά 30 λεπτά + push (5 mails και τα διάφορα social + Drive, DropBox κλπ), μόνιμη χρήση BT handsfree και πλέον μόνιμη χρήση Sony SW2. ~ 2 ώρες μουσική, ~4 ώρες οθόνη, ~1 ώρα browsing, φωτεινότητα στο 60% + κανονική χρήση τηλεφώνου. Όλα αυτά με χρήση της LG QuickWindow, δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι αυτό στις μετρήσεις. Συνολικά βλέπω μονίμως 45Με μόνιμο LTE και >1 ώρα παιχνιδιού, πέφτω περίπου στις 30 ώρες, όσο δηλαδή η 'κανονική' αυτονομία του Ν5 από ότι έχω καταλάβει.
Edit: sorry αν δεν ήμουν συγκεκριμένος, εγώ έχω -και μιλάω για- το G2, όχι το Ν5. Απλώς έχω μελετήσει και το Ν5, γιατί μεταξύ αυτών των δύο κινητών έκανα την επιλογή μου.
Εισαι με στοκ ρομ και kernel? Τρομέρά stats.
Περι συσκευών Android...