-
Το lag είναι 5'' από μόνο του... Ανούσια πολλές κινήσεις και μενού για κάτι που γίνονταν με 1 κουμπί στα παλιά τηλέφωνα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
+100 στον Σπύρο.λιγα μου εδωσες, γιατι το μετρησα και ειναι τελικα κατω απο 2''
-
Αν θέλετε πρωτίστως να παίρνετε τηλέφωνο, υπάρχουν μόνο καμιά 30αριά τρόποι να το κάνετε πιο γρήγορα από ένα συμβατικό τηλέφωνο.
You are doing it wrong
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το lag είναι 5'' από μόνο του... Ανούσια πολλές κινήσεις και μενού για κάτι που γίνονταν με 1 κουμπί στα παλιά τηλέφωνα.To γράφεις το ξαναγράφεις ρε Δία... Πάρτε ένα Android της προκοπής και μάθετε να το χρησιμοποιείτε. End of story
-
Το lag είναι 5'' από μόνο του... Ανούσια πολλές κινήσεις και μενού για κάτι που γίνονταν με 1 κουμπί στα παλιά τηλέφωνα.Χρειάζεσαι καινούριο τηλέφωνο. Στα καλά Android (και φυσικά στα iPhone των τελευταίων ετών) δεν υπάρχει κανένα lag. Αγόρασε ένα Nexus επιτέλους!
-
Τι τραγικοποίηση ήταν αυτή ρε Onyx ! ?
Για κάποιον που δεν έχει διάθεση να παραμετροποιήσει το smartphone και να το φέρει στα μέτρα του σίγουρα ένα απλό κινητό θα τον καλύψει πολύ περισσότερο.
Υ.Γ Άλεξ πάρε καινούργιο κινητό!!!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το lag είναι 5'' από μόνο του... Ανούσια πολλές κινήσεις και μενού για κάτι που γίνονταν με 1 κουμπί στα παλιά τηλέφωνα.
Χρειάζεσαι καινούριο τηλέφωνο. Στα καλά Android (και φυσικά στα iPhone των τελευταίων ετών) δεν υπάρχει κανένα lag. Αγόρασε ένα Nexus επιτέλους!
Δεν χρειάζεται καινούριο τηλ. Ακόμα και με την μπακατέλα γίνεται γρήγορα και πανεύκολα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
To γράφεις το ξαναγράφεις ρε Δία... Πάρτε ένα Android της προκοπής και μάθετε να το χρησιμοποιείτε. End of story
Βρε άσε το lag που μπορώ να δεχτώ ότι είναι θέμα συσκευής (αν και πάλι είναι απαράδεκτο ένα καινούριο τηλέφωνο που κοστίζει €200 να είναι πιο αργό από ένα ασπρόμαυρο 10ετίας που είχες πάρει 'δωρεάν' με επιδότηση - άσε που από ότι διαβάζω ακόμα και τα πανάκριβα S4 έχουν dialer lag). Το ότι χρειάζεται να κάνεις ένα σωρό κινήσεις για να βρεθείς εκεί που θέλεις δεν ισχύει για όλα; Δεν έχουν όλοι όρεξη να το παίζουν προγραμματιστές ή να αλλάζουν 10 μενού για να πάρουν ένα τηλέφωνο. Η απλότητα και η ταχύτητα είναι σημαντικοί παράγοντες καλής εμπειρίας χρήσης.
Ότι και να λέτε παλιογκατζετάκηδες, εγώ συμφωνώ με onyx!
-
I give up
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
To γράφεις το ξαναγράφεις ρε Δία... Πάρτε ένα Android της προκοπής και μάθετε να το χρησιμοποιείτε. End of story
+1
Δία, το ίδιο κινητό εχουμε. Υπάρχει πρόβλημα lag στον dialer. Όλα τα παιδιά στο myphone το έχουν. Με μερικές custom rom,kernels κτλπ εξαφάνισαν το πρόβλημα. Εγώ με root+greenify το μείωσα σημαντικά.Αλλά δεν βγαίνω να λέω οτι ΟΛΑ τα android ειναι χάλια. Η rom του Sole ειναι ΓΠΤΚ.
Ισχύει επίσης αυτο που θα γράψεις τώρα (σε λίγο ντε), οτι αντίστοιχης αξίας windows phone δεν έχει πρόβληματα και συμφωνώ. Το βλέπω στο ativ s της που ειχε σχεδόν ίδια τιμή με το Sole και δεν νοείται lag. Αλλά δεν θα ήταν αυτός ο λόγος για να αφορίσω το android. Γιατί ειμαι 99% σίγουρος οτι ενα π.χ moto g (ίδια τιμή με το ativ s) δεν έχει κανένα τέτοιο θέμα.
Γενικά το sole απορώ γιατι το αγόρασα τότε και η sony το ίδιο βέβαια
-
Βρε άσε το lag που μπορώ να δεχτώ ότι είναι θέμα συσκευής (αν και πάλι είναι απαράδεκτο ένα καινούριο τηλέφωνο που κοστίζει €200 να είναι πιο αργό από ένα ασπρόμαυρο 10ετίας που είχες πάρει 'δωρεάν' με επιδότηση - άσε που από ότι διαβάζω ακόμα και τα πανάκριβα S4 έχουν dialer lag). Το ότι χρειάζεται να κάνεις ένα σωρό κινήσεις για να βρεθείς εκεί που θέλεις δεν ισχύει για όλα; Δεν έχουν όλοι όρεξη να το παίζουν προγραμματιστές ή να αλλάζουν 10 μενού για να πάρουν ένα τηλέφωνο. Η απλότητα και η ταχύτητα είναι σημαντικοί παράγοντες καλής εμπειρίας χρήσης.
Ότι και να λέτε παλιογκατζετάκηδες, εγώ συμφωνώ με onyx!
Μπάρμπα!!!
Και δεν εννοώ την Βάνα!!
-
...Το ότι χρειάζεται να κάνεις ένα σωρό κινήσεις για να βρεθείς εκεί που θέλεις δεν ισχύει για όλα;...OXI
Βασικά δεν ισχύει για κανένα.
Πες ότι δεν ξέρεις να τα χρησιμοποιείς και πάρε ένα παλιό.
Δεν είναι ντροπή (μεγάλη). -
@carfanatic
Η δική μου εμπειρία με Surface πάντως λέει πως το RT λαγκάρει τραγικά ακόμα και σε σχέση με τάμπλες Android 2+ ετών -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Με όλα αυτά είμαι στο σημείο που σκέφτομαι μήπως να επιστρέψω σε απλό μικρόν (που χωράει στο μικρό τσεπάκι του τζίν) ελαφρύ και πολύ αυτόνομο (πολλές μέρες για μένα) τηλέφωνο για να κάνω τη δουλειά μου με τηλέφωνα και να έχω ένα μικρό tablet για όλα τα υπόλοιπα ωραία και φανταστικά (e-mail, χάρτες και πλοήγηση, φωτομηχανή, φωτό, τραγούδια, βίντεο, φόρουμ, φατσοβιβλίο, εφαρμογές, παιχνίδια κλπ);;
+1000000000000000000000
Ενα απλο τηλεφωνο και ενα ipad... Απλα οχι android! Σε καμια περιπτωση ξανα android!
-
του λες οτι σε λιγοτερο απο 2'' με κλειδωμενη συσκευη μπορεις να καλεσεις τις πιο συνηθισμενες επαφες σου και σου απανταει:
'Δεν έχουν όλοι όρεξη να το παίζουν προγραμματιστές ή να αλλάζουν 10 μενού για να πάρουν ένα τηλέφωνο. Η απλότητα και η ταχύτητα είναι σημαντικοί παράγοντες καλής εμπειρίας χρήσης'*
οκ
-
android k lag
εδω πλέων με το Pocket mode το κινητό ανάβει μονο του χωρίς να πατήσεις τίποτα, βάζεις κ την επαφή-επαφές στη lockscreen κ πηρες τηλ σε 0,5sec τοπ τις συνηθισμένες επαφές σου!
-
Ερώτηση προς κατόχους Note 3 (ντιριντίνος ακούει; πόσο πρόβλημα είναι το μεγάλο μέγεθος εν τέλει; Πλησιάζουν οι μέρες που πρέπει να πάρω μια απόφαση και το ζήτημα του μεγαλύτερου μεγέθους του Note 3 με κάνει να προβληματίζομαι έντονα...
Χωράει στην εμπρός τσέπη ενός τζιν; Μπορείς να καθήσεις σε καρέκλα με αυτό στην τσέπη σου;
Τέλος, πέρα από το μέγεθος, αξίζει το πενάκι ή όχι;Πείτε σε παρακαλώ, γιατί καραδοκεί και ο Geo F1 και θα μου αγοράσει το ΡΟΖ Note 3 που ζαχαρώνω (εννοείται, Note 3 ΜΟΝΟΝ σε ΡΟΖ! )
-
Δεν υπάρχουν καλά τηλέφωνα στην αγορά.
Δεν έχουν καλά πληκτρολόγια ή έχουν οθόνες με κακή αίσθηση πλήκτρων (iphone included),
έχουν αισθητό lag,
ή/και δεν έχουν πλήκτρα αφιερωμένα σε μια λειτουργία (βλακείες smart keys) - θέλω πλήκτρο τερματισμού κλήσης που δεν αλλάζει λειτουργία όταν το τηλέφωνο δεχθεί κατά την στιγμή της κλήσης, sms, email, συνδεθεί με bluetooth, κλπ. -
Χωράει στην εμπρός τσέπη ενός τζιν; Μπορείς να καθήσεις σε καρέκλα με αυτό στην τσέπη σου;
Αν είσαι προικισμένο αγόρι ( ) δύσκολο. Αν όχι, μπορεί.
-
Ερώτηση προς κατόχους Note 3 (ντιριντίνος ακούει; πόσο πρόβλημα είναι το μεγάλο μέγεθος εν τέλει; Πλησιάζουν οι μέρες που πρέπει να πάρω μια απόφαση και το ζήτημα του μεγαλύτερου μεγέθους του Note 3 με κάνει να προβληματίζομαι έντονα...Χωράει στην εμπρός τσέπη ενός τζιν; Μπορείς να καθήσεις σε καρέκλα με αυτό στην τσέπη σου;
Τέλος, πέρα από το μέγεθος, αξίζει το πενάκι ή όχι;Πείτε σε παρακαλώ, γιατί καραδοκεί και ο Geo F1 και θα μου αγοράσει το ΡΟΖ Note 3 που ζαχαρώνω (εννοείται, Note 3 ΜΟΝΟΝ σε ΡΟΖ! )
ελτεος με νοτε 2 που είναι πιο μεγάλο από το 3...
άνετα το κουβαλάω στην τσέπη χωρίς θήκες όμως, είναι μεγάλο αλλά είναι πολύ λεπτό.
στην εβδομάδα το συνηθίζεις χαλαρά και δεν σε απασχολεί το μέγεθος.
Περι συσκευών Android...