-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
xiaomi mi2s 32GB στα 275€
Γαμάτο, αλλά πλέον η οθόνη του μου φαντάζει μικρή
Όταν το είχε πάρει ο pik, μαμούσε σαν επιλογή, πλέον δε μου φαίνεται ευκαιρία
vengas, γιατί το λες αυτό, έχεις καμιά προσωπική εμπειρία;
( Και imho το ipadalternative ήταν πάντα επίφοβο και δεν πουλούσε ιδιαιτέρως φθηνά)τους τελευταίους μήνες μάλλον δε πουλούσε τα καλά Ainol, Pipo
πέρσυ πρέπει να πουλούσε καλά πράματα...είχα πάρει ένα Ainol 7 Fire, μαμούσε για τα 130 γιούρα που έκανε
απλά η οθόνη δεν ήταν τόσο άμεση σε σχέση πχ με το μέτριο Samsung Tab 2
ήθελε και λίγη παραπάνω πίεση -
Ώρε κατρακύλα η τιμή του Νοτε! Θα χουμε ψώνια το Νοέμβρη!
Επίσης το skype πάει απ' το κακό στο χειρότερο. Αφού φτιάξανε τις μαλακίες με τα settings τώρα κάνει άλλα κουλά. Μπαίνει μόνο του offline, χάνει μηνύματα και τέτοια. Και έχει κάνει και 42 updates σε 5 μέρες!
-
το skype ειναι απο τα χειροτερα προγραμματα του ειδους, μπορει και το χειροτερο.
για το μόνο που αξιζει ειναι η ποιοτητα φωνητικων κλησεων
-
Ποιο προτείνετε για video calling?
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
S4 χωρίς λαμπάκι φόρτισης και ειδοποιήσεων? Αίσχος!!!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Πλάκα κάνεις!!
ΔΕΝ έχει!!!
Το S4 δεν έχει και ραδιόφωνο επίσης.
Το S4 mini πάντως έχει ραδιόφωνο.
-
Galaxy round
Δεν ξέρουν τι να βγάλουν πλέον οι Κορεάτες. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Galaxy round
Δεν ξέρουν τι να βγάλουν πλέον οι Κορεάτες.+μουσι στην μοδα=
Spinal Tap:
-
Ένα link παιδάκια, δεν ξημεροβραδιάζόμαστε όλοι στα τεχνολογικά blogs...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Ένα link παιδάκια, δεν ξημεροβραδιάζόμαστε όλοι στα τεχνολογικά blogs...http://tech.in.gr/news/article/?aid=1231268435
Μια νεα μοδα ανατελλει. Οχι και η πιο χρησιμη κατα τη γνωμη μου.
-
Και άλλα κινητα έχουν κυρτό τζάμι αλλα βέβαια όχι τόσο έντονα.
Το βασικό πλεονέκτημα πιστεύω είναι οτι ο αντίχειρας θα φτάνει πιό ευκολα στις γωνίες.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Και άλλα κινητα έχουν κυρτό τζάμι αλλα βέβαια όχι τόσο έντονα.Το βασικό πλεονέκτημα πιστεύω είναι οτι ο αντίχειρας θα φτάνει πιό ευκολα στις γωνίες.
marginally, if at all...
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το βασικό πλεονέκτημα πιστεύω είναι οτι ο αντίχειρας θα φτάνει πιό ευκολα στις γωνίες.Σε 5.7'' πρέπει να είσαι τουλάχιστον 2 μέτρα για να φτάνει.
-
Δεν ξέρω για σας, αλλά ως nexusας, αν ισχύσει αυτό που άκουσα χθες περί
-
Αce δεν υπαρχει περιπτωση να το δεις
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Αce δεν υπαρχει περιπτωση να το δεις Μονο για τυχερες χωρες με Google store (και αν...).Μου το είπαν και άλλα παιδιά στο myphone αυτό το 'αποκλείεται', αλλά αυτή είναι φήμη (από επίσημα χείλια όμως) για την Ελληνική τιμή, όχι για άλλες χώρες
Προφανώς ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν πως θα τιμολογήσουν τελικά, ή και πόσο θα τους έρχεται χοντρική από τα κεντρικά, αλλά αν όντως τελικά έχει 'κλειδώσει' σε αυτό το επίπεδο, μπορεί να δούμε ουρές για ένα Nexus...
Χώρια που το KitKat έχει πλέον Ελλάδα/Ελληνικά επισήμως υποστηριζόμενα (π.χ. Google Now), οπότε μπορεί να είναι ένδειξη και για το Play Store...ποτέ δεν ξέρεις...
-
Θυμασαι τι εγινε με το nexus 4;
Τα ιδια βλεπω και δω (ξεκιναμε απο 500αρα------->rant------->6 μηνες μετα στα 290.) -
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Χώρια που το KitKat έχει πλέον Ελλάδα/Ελληνικά επισήμως υποστηριζόμενα (π.χ. Google Now), οπότε μπορεί να είναι ένδειξη και για το Play Store...ποτέ δεν ξέρεις...
Τι θα έχει? Ελληνικά στο Google Now?
-
Ο χρήστης Krest2 έγραψε:
Ω ναι
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Ω ναι
Που μπορούμε να δούμε κι εμείς αυτή την πληροφορία?
-
Ο χρήστης Krest2 έγραψε:
Ω ναι
Που μπορούμε να δούμε κι εμείς αυτή την πληροφορία?
Φαινόταν σε leaked φωτογραφίες και screenshots...τώρα έχουν μαζέψει και το service manual (?) που κυκλοφόρησε, οπότε δεν είναι εύκολο να σου δώσω link...πάντως η Ελλάδα φαινόταν να είναι μία από τις 8 καινούριες χώρες στο Google Now, και κάποια παιδιά στο myphone το επιβεβαιώνουν (ότι το έχουν δει και το θυμούνται, όχι ότι όντως έτσι θα είναι )
Περι συσκευών Android...