-
και εμενα μου το εκανε αλλα δεν ανοιγει πια
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
και εμενα μου το εκανε αλλα δεν ανοιγει πιατι δε σου ανοιγει?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
και εμενα μου το εκανε αλλα δεν ανοιγει πια
τι δε σου ανοιγει?
το maps
-
μια χαρα ανοιγει.. κανε επανεκκινηση ή απεγκατεστησε και ξαναεγκατεστησε το update
το μονο προβλημα που μπορει να εχεις με update του map ειναι να μην φορτωνει το widget του latitude, το σβηνεις και το ξαναβαζεις και εισαι οκ
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
2)σε περίπτωση που σας το κλέψουν remote κλείδωμα κτλπ μέσω sms?
Για κλείδωμα δεν ξέρω αν υπάρχει..
Σίγουρα υπάρχει όμως το Where's my Droid που με ένα sms σου δίνει την τοποθεσία..
υπάρχει το watchdog (pro) απλά ρωτάω εάν υπάρχει κάτι καλύτερο
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ερώτηση ποια χρησιμοποιείτε (εάν) για:
1)blacklist + sms black list
2)σε περίπτωση που σας το κλέψουν remote κλείδωμα κτλπ μέσω sms?danke
Για το 2) λένε οτι το prey είναι το καλύτερο για αυτή τη δουλειά, και είναι και δωρεάν.
https://market.android.com/details?id=com.prey -
Ερώτηση για γνώστες. Το Sony Ericsson Experia X10 mini pro αξίζει ως προσιτό Android κινητό, ειδικά τώρα που πωλείται γύρω από τα 150-160 ευρώ;
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Ερώτηση για γνώστες. Το Sony Ericsson Experia X10 mini pro αξίζει ως προσιτό Android κινητό, ειδικά τώρα που πωλείται γύρω από τα 150-160 ευρώ;OXI!
-
No way Jose
-
Θα πρωτοτυπήσω και θα πω ΟΧΙ.
Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου.
Don't do it Φαιδων... -
Έχετε βρει μήπως κανένα gallery widget, σαν αυτό που έχει το sense; Δηλαδή να εμφανίζει τις φωτογραφίες σου σε ολοσέλιδο widget σε homescreen και να μπορείς να σκρολλάρεις σε αυτές;
-
κωσταντινε, μιας και ρωτουσες για φορητο σκανερ , εχεις δοκιμασει αυτη την εφαρμογη απο το μαρκετ?
https://market.android.com/details?id=c ... camscanner
για λυση αναγκης ειναι αρκετα καλο, τραβας φωτο και τα κανει pdf
με τα 3 megapixel που εχει το δικο μου κινητο ειναι απλα λυση αναγκης (αν και ψιλοφαινονται μια χαρα ), αλλα σε ενα κινητο με καλυτερη καμερα θα ειναι πολυ καλυτερο το αποτελεσμα
δες ενα δειγμα (δεν ειναι κατι φοβερο, αλλα διαβαζεται)
-
Ναι, το έχω και το χρησιμοποιώ αρκετά συχνα, απλά έλεγα μήπως αυτά είναι κάπως καλύτερα... Αλλά από ότι βλέπω είναι ψιλομούφες οπότε θα δοκιμάσω πιο διεξοδικά αυτό...
-
εγω δεν το χω δουλεψει σε κινητο με καλυτερη καμερα, αλλα υποθετω οτι η καλυτερη καμερα ειναι που θα κανει τη διαφορα
αν θελω παντως να στειλω κατι προχειρα σε καποιον ειναι μια χαρα το συγκεκριμενο, το προτιμω απο το να ανοιγω το πολυμηχανημα και τον υπολογιστη
-
Λοιπόν, βρέθηκα και εγώ με ένα Samsung GT-S5830 και δεν ξέρω την τύφλα μου.
Ευκολόχρηστο μου φάνηκε το andoid σαν πρώτη επαφή.
Έχω τρία ερωτήματα:- Δεν το βλέπει ο υπολογιστής. Να σπάσω τον υπολογιστή, το τηλέφωνο ή και τα δύο; Κάποια λιγότερο δραστική πρόταση;
- Υπάρχει τρόπος να βλέπω πόσο % έχει η μπαταρία άντι για το εικονίδιο;
- Μπορώ να φτιάξω φάκελο και αν ναι πως;
Τα φώτα σας περικαλώ.
-
-
κατι κανεις λαθος , κοιτα την ωρα που το βαζεις στο pc αν σου βγαζει επιλογη για την sd
πρεπει να γινει unmount για να τη διαβασει το pc
επισης κοιταξε αν ψαχνει drivers εκεινη την ωρα στο internet , κανονικα τους βρισκουν μονα τους τα windows -
υπαρχουν παμπολα widgets για αυτο, κοιτα στο μαρκετ
καλη ιδεα ειναι να το συνδυασεις με ενα ρολοι για να σου λεει και το καιρο πχ
https://market.android.com/details?id=c ... rch_result
(εχει σαν υποεπιλογη να σου εμφανιζει το % της μπαταριας κοιτα το screenshot μου, το 40% )
ή εναλλακτικα..
https://market.android.com/details?id=c ... bsimiClockυπαρχουν κι αλλα παντως
- πρεπει να κατεβασεις εναν file explorer για να λυνεις και δενεις στην sd σου
2 δημοφιλεις επιλογες ειναι ο es file explorer και ο astro file manager
οταν τελικα καταφερεις να το συνδεσεις στο pc σου , μπορεις να φτιαχνεις φακελους και απο κει βεβαιως
-
-
Την πρώτη φορά που το έβαλα, έψαξε drivers αλλά δεν βρήκε. Όλες τις υπόλοιπες δεν κάνει τίποτα. Απλά φορτίζει.
Ούτε επιλογή ούτε τίποτα. Τες πα θα το ξαναψάξω. Αυτό το unmount τι είναι πάλι;Για τα υπόλοιπα, ρολόι με καιρό είχε από τη μάνα του (χωρίς μπαταρία %), αλλά αφού είναι θεμά εφαρμογών θα βρω την άκρη. Gracias
-
αμα βαλεις να ψαξει στο μαρκετ battery widget θα σου βγαλει ενα καρο, διαλεγεις και παιρνεις
οσο για καιρο καλο ειναι να σου λεει και το καιρο της περιοχης σου, οχι κατι γενικο (οπως αθηνα πχ)
το στοκ της lg πχ δε λεει , αλλα λεει ενα που εχει προεγκατεστημενο, το news and weather
εγω εβαλα το fancy γιατι δεχεται πολυ πειραγμα και συνδυαζει και τη μπαταριαοσο για την αναγνωριση απο το pc πηγαινε στις επιλογες , sd card and phone storage και τικαρε το mass storage only
αποκλειεται να μην δει την sd σου μετα απο αυτοτωρα για να το βλεπει σε φαση να κανεις αναβαθμιση (οχι την sd ) , λογικα θα θελει το kies το οποιο δεν θα εχει μεσα στην sd (απο οτι θυμαμαι απο το Galaxy 3 του φαδερ ) , θα πρεπει να το κατεβασεις απο το site της samsung
ΥΓ βαλε και τις επαφες σου στο gmail
-
Έχει και καιρό της περιοχής μου, καλό είναι, αλλά θα βάλω άλλο να έχω και τη μπαταρία που θέλω.
Για φάκελο βρήκα.
Τις επαφές τις έχω κάνει. Τις πήρε και εύκολα με μπλεδόντι από το παλιό κινητό.
Για υπολογιστή θα το παλέψω σε λίγο.EDIT: Άμα εγκαταστησεις εφαρμογή και δεν μπορείς να τη βρεις τι κάνεις;
Ένα ρολογάκι που εγκατέστησα δεν υπάρχει πουθενά.
Επαγκατάσταση και ξαναεγκατάσταση; -
Πιεσε καπου στις κεντρικες οθονες (αναλογα που θες να το βαλεις , σε κενο χωρο εννοω ) και θα σου βγουν καποιες επιλογες
Μια απο αυτες ειναι το 'γραφικα στοιχεια' (widgets)
Ετσι εμφανιζονται αυτα, θα στο χει στη σχετικη λιστα
Sent from my LG-P500
Περι συσκευών Android...