-
πανακριβο
ρε παλικαρια παρατηρησα κατι αυτες τις μερες.. αν δεν εχεις μπιχλα στα χερια σου ή το κινητο δεν ειναι πανβρωμικο, δε μπορεις να σκρολαρεις ανετα
να ρωτησω ομως κατι πιο ουσιαστικο.. ζελατινα(ες) για την οθονη πού θα μπορουσα να βρω? φοβαμαι οτι αργα ή γρηγορα θα σκασει καμια χαρακια
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πανακριβορε παλικαρια παρατηρησα κατι αυτες τις μερες.. αν δεν εχεις μπιχλα στα χερια σου ή το κινητο δεν ειναι πανβρωμικο, δε μπορεις να σκρολαρεις ανετα
να ρωτησω ομως κατι πιο ουσιαστικο.. ζελατινα(ες) για την οθονη πού θα μπορουσα να βρω? φοβαμαι οτι αργα ή γρηγορα θα σκασει καμια χαρακια
At ebay
-
το ξερα οτι εκει θα καταληξω στο τελος.. ελπιζω να υπαρχει κατι σχετικο με τη διασταση μου (για μεγαλυτερες οθονες ξερω οτι υπαρχει)
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
πανακριβο
ρε παλικαρια παρατηρησα κατι αυτες τις μερες.. αν δεν εχεις μπιχλα στα χερια σου ή το κινητο δεν ειναι πανβρωμικο, δε μπορεις να σκρολαρεις ανετα
At ebay
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν έχει δεσιρε ο κιουσης ρεΈχω εγώ όμως.
Για βοήθα με ρε Ντίνο.
Να το rootaro ή όχι?
Ξεμένω συχνά από μνήμη.
Αυτό το googlemaps v5 που το βρίσκεις? -
το ξερα οτι εκει θα καταληξω στο τελος.. ελπιζω να υπαρχει κατι σχετικο με τη διασταση μου (για μεγαλυτερες οθονες ξερω οτι υπαρχει) -
Root ναι, με unrevoked.
Μετά περνάς μια ρομ με A2SD ανάλογα των γούστων σου. Εγώ φοράω την leedroid 2.3b.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
@ mirage
Thanx!
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Root ναι, με unrevoked.Μετά περνάς μια ρομ με A2SD ανάλογα των γούστων σου. Εγώ φοράω την leedroid 2.3b.
Τώρα με αποτελείωσες
Μαύρα μεσάνυχτα έχω -
busso εχεις εργαλειο με τρομερες δυνατοτες, ριξε λιγο διαβασμα , μην ασχολεισαι μονο με τις αλφα
-
busso εχεις εργαλειο με τρομερες δυνατοτες, ριξε λιγο διαβασμα , μην ασχολεισαι μονο με τις αλφαΜικρέ που έχεις χαθεί εσύ?
Ναι αλλά αν δεν βοηθήσετε, θα εξακολουθώ να έχω μαύρα μεσάνυχτα....Μόνο και μόνο που έχει μνήμη μερικά ΜΒ φτάνει....
Κατά τα άλλα είναι καλό.
Αν και είδα το Nexus S που θα βγει και μου αρέσει πάρα πολύ, είχε το Galaxy S ο bro μου αλλά δεν τον ικανοποίησε. Πριν είχε iphone 3GS και τώρα Νοκια Ν8... -
εγω μεχρι στιγμης δε μπορω να σε πολυβοηθησω, μαθαινω ακομα
(χαθηκα γιατι εχω πηξει.. θα επανεμφανιστω παντως , μην ανησυχεις )κοιτα γενικα τι λενε στο xda developers για το τηλεφωνο σου και γενικως εδω μεσα καποια παιδια (οπως ο drinos και ο spiros ) το κατεχουν
παντως ενα απλο πραγματακι που μπορεις να κανεις (μιας και εχεις android 2.2 φανταζομαι) ειναι να πας στις επιλογες , στα applications-installed και να μεταφερεις ο,τι μπορεις στην SD , αυτο στο 2.1 δεν γινεται
απο οτι εχω παρατηρησει αρκετες εφαρμογες ξεκουμπιζονται εκει περα
το galaxy s ειναι θεικο τηλεφωνο, αλλα με το 2.1 χαρη στην ηλιθια υποστηριξη της samsung σερνεται , με αλλαγμενη rom σε 2.2 που το χει φιλος μου παει σφαιρα ειναι ο,τι καλυτερο
(αλλα πανακριβο )
ειναι λιγο μαλακισμενο το android μεχρι να το μαθεις, αλλα αμα το μαθεις ειναι παρα πολυ καλο και ευχρηστο και κυριως σου δινει παρα πολλες δυνατοτητες και παραμετροποιηση
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Root ναι, με unrevoked.
Μετά περνάς μια ρομ με A2SD ανάλογα των γούστων σου. Εγώ φοράω την leedroid 2.3b.
Τώρα με αποτελείωσες
Μαύρα μεσάνυχτα έχωΓια ρουτάρισμα:
http://unrevoked.com/recovery/Γενικά απλό είναι, πρώτα εγκαθιστάς τους drivers όπως σου λέει εδώ:
http://unrevoked.com/rootwiki/doku.php/public/windows_hboot_driver_installΚαι μετά τρέχεις το πρόγραμμα που κατέβασες από το πρώτο λινκ.
Τα υπόλοιπα (ρομ κλπ) είναι γελοία.
Αν δεν θες να ασχοληθείς ακόμα με τέτοια, τότε από το market κατέβασε μια εφαρμογή που λέγεται 'app 2 sd' και θα σου βγάζει σε λίστα ό,τι εφαρμογές μπορείς να μεταφέρεις στην SD ενώ είσαι 'μαμά'.
Εδώ είμαστε.
-
εγώ μπορώ να βάλω στο san francisco μου την 2.2 κ πώς;
Άλλος ένας αρχάριος χρόνιος χρήστης παραθυριών κ συμβιαν. -
υποτιθεται οτι θα βγει 2.2 στα zte απο το νεο ετος, εγω τους πιστευω παντως!
παντως μιας και εχουμε ιδιο cpu , θα δεις σημαντικη διαφορα στη ταχυτητα
στο δικο μου απο οτι διαβαζω βγηκε νεο firmware απο την lg που θα με παει στη 2.2.1 , οποτε πολλα απο τα updates που εκανα (gmail, youtube κλτ) και μου επιασαν χωρο θα περιεχονται στη νεα εκδοση, μιας και απο οτι διαβαζω μετα την αναβαθμιση εχεις μπολικα ΜΒ ελευθερα (ισως και περισσοτερα απο οτι στοκ ) , επισης πρεπει να διορθωνονται και διαφορα προβληματακια και οι εγκατεστημενες εφαρμογες παραμενουν ανεπαφες
αντε να γινει και στο ελλαντα η αναβαθμιση...
μετα ομως απο αυτη την αναβαθμιση λενε οτι δε μπορουν ναρουταρουν (με το γνωστο μεχρι τωρα τροπο), και οσοι ηταν ρουταρισμενοι ξερουταριστηκαν αλλα αυτο θα ξεπεραστει συντομα νομιζω
-
τι είναι το 'ρουτάρισμα' ρε ;
-
Πήρα το zte blade για δωράκι και πρίν το δώσω έπαιξα λίγο μαζί του.
-Σε σχέση με το Desire που έχω είναι αρκετά πιό φτωχά τα μενού του, πχ δέν έχει όλα τα widgets και τις default εφαρμογες, αλλά βέβαια αυτό διορθώνεται κατεβάζοντας απο το market.
-Τα κουμπιά του έχουν λίγο φτηνιάρικη αίσθηση. Επίσης δέν εχει οπτικο trackball.
-Η οθόνη δέν έχει την αντίθεση και την ευκρίνεια του Desire αλλά δέν έβγαλα τη ζελατίνα απο πάνω οπότε δέν είμαι 100% σίγουρος. Την κάμερα δέν τη δοκίμασα καθόλου.
-Το GPS κλείδωσε αμέσως στο google maps.
-Στο scrolling κάνει κατι μικροκαθυστερήσεις στα μενού αλλά όχι κάτι τραγικό. Ίσως πάλι φταίει ως ένα βαθμό η ζελατίνα. Του έβαλα και το angry birds και έπαιξα την πρώτη πίστα, εκεί δέν είχε καθόλου κολήματα, πήγαινε σφαίρα.
Γενικά για τα λεφτά του αξίζει 1000%. Μή σας πώ οτι νοιώθω και λίγο μλκς που έσκασα ένα κάρο λεφτά για το Desire, γιατι τη δουλειά μου θα την έκανα και με το Blade χωρίς κανένα πρόβλημα.
-
Πάντως είναι λίγο κοροϊδία το zte blade να έρχεται Ελλάδα με την μισή μνήμη από ότι στο εξωτερικό...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για ρουτάρισμα:
http://unrevoked.com/recovery/Γενικά απλό είναι, πρώτα εγκαθιστάς τους drivers όπως σου λέει εδώ:
http://unrevoked.com/rootwiki/doku.php/public/windows_hboot_driver_installΚαι μετά τρέχεις το πρόγραμμα που κατέβασες από το πρώτο λινκ.
Τα υπόλοιπα (ρομ κλπ) είναι γελοία.
Αν δεν θες να ασχοληθείς ακόμα με τέτοια, τότε από το market κατέβασε μια εφαρμογή που λέγεται 'app 2 sd' και θα σου βγάζει σε λίστα ό,τι εφαρμογές μπορείς να μεταφέρεις στην SD ενώ είσαι 'μαμά'.
Εδώ είμαστε.
Ωραία, βλέπω το κατέχεις και χαίρομαι γιατί θέλω λίγο βοήθεια μην κάνω καμιά πατατιά και πάθει κανά κλακάζ το κινητό.
Τελείως άσχετος δεν είμαι, είμαι όμως άσχετος με την έννοια 'ROOT' στο android, προέρχομαι από πολλές σειρές SymbianOS series 60 και έχω κάνει σε αυτά διάφορα τρικ ας πούμε.Καταρχήν το πρώτο λινκ που μου έδωσες είναι για το root στο κινητό και το δεύτερο λινκ για τους drivers που χρειάζεται το usb?
To app2sd το έχω ήδη και έχω περάσει κάποιες εφαρμογές στην κάρτα μνήμης απλά το θέμα είναι, ότι κατά αυτό τον τρόπο δεν περνάνε όλα τα ΜΒ της κάθε εφαργογής εκεί, οπότε σταδιακά αφαιρείται από την μνήμη του κινητού....
Τι θα κερδίσω αν κάνω root και κρατήσω την μαμά ROM? Και αν βάλω άλλη ROM θα έχω όφελος τουλάχιστον στην ταχύτητα πλοήγησης του κινητού?Ποιά rom είναι η πιο ολοκληρωμένη, καλύτερη, πιο καινούρια αυτή τη στιγμή που να περιλαμβάνει το καινούριο HTC Sense που είδα σε κάτι hands-on του DesireHD?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εγώ μπορώ να βάλω στο san francisco μου την 2.2 κ πώς;
Άλλος ένας αρχάριος χρόνιος χρήστης παραθυριών κ συμβιαν.κανένας αργόσχολος να με διαφωτίσει; Spiro ;
Περι συσκευών Android...