-
Κατά τη γνώμη μου, ναι. Ελαφρύτερο στο χέρι άρα μικρότερη κούραση, πολύς ατμός άρα γρηγορότερο και καλύτερο σιδέρωμα. Η σύζυγος θα το λατρέψει. Κι εσύ βασικά. Πάρε από αυτά που γεμίζουν με νερό ενώ δουλεύουν. RTFM οπωσδήποτε.
-
μετά από 2 μήνες χρήσης επαγωγικών εστιών ..... έχω να πώ ότι άξιζαν και το τελευταίο €€€
-
Αν ανακατεύεις με κουτάλι μια κατσαρόλα έχεις παρατηρήσει αν το κουτάλι ζεσταίνεται κι αυτό;
-
Ψαχνώμαστε στην οικογένεια για αγορά νέου πλυντηρίου πιάτων.το προηγούμενο ήταν ένα Miele που κράτησε 20ετία,ίσως και παραπάνω.οπότε το πρώτο που κοιτάμε είναι πάλι για Miele.είδα τις τιμές και το πιο φθηνό εντοιχυσμένο 60άρι παίζε στα 800.Σαν 2η επιλογή σκεφτόμαστε το αντίστοιχο πίτσος που παίζει στο 500αρικο.Κάποια άλλη μάρκα καλή και αξιόπιστη να κοιτάξω?
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν ανακατεύεις με κουτάλι μια κατσαρόλα έχεις παρατηρήσει αν το κουτάλι ζεσταίνεται κι αυτό;δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο .....
για να υπήρχε πιθανότητα να ζεσταίνεται, δες αν πάνω του κολλάει μαγνήτης ... αν όχι δεν θα ζεσταίνεται
-
ο καταψυκτης μου που δεν παγωνε τελικα δεν ειχε καθολου υγρο μεσα στο συμπιεστη
ηρθε ο μαστορας και το ειδε, τωρα το πηρε στο μαγαζι να δει απο που χανει τα υγρα -
Μπορείτε να με βοηθήσετε σας παρακαλώ?
Σε εντοιχισμένες συσκευές, οι κεραμικές εστίες (χωριστές, στηρίζονται στον πάγκο της κουζίνας με το φούρνο από κάτω) μπορούν να συνδεθούν σε φούρνο ίδιας μάρκας?
Οι εστίες είναι 10ετίας. Η μάρκα και των δυο είναι PITSOS
Ευχαριστώ
Δλδ. μιλάμε για φούρνο κάτω πάγκου
-
Ο χρήστης chr1sm4n έγραψε:
..........
Σε εντοιχισμένες συσκευές, οι κεραμικές εστίες (χωριστές, στηρίζονται στον πάγκο της κουζίνας με το φούρνο από κάτω) μπορούν να συνδεθούν σε φούρνο ίδιας μάρκας? .............Διάβασε τι γράφτηκε εδώ και σε όλη τη σελίδα 54 και θα καταλάβεις, ότι 99% δεν γίνεται, ειδικά αφού θα έχουν τα μοντέλα διαφορά 10ετίας.
-
Ο χρήστης manosk την Τετάρτη 07/12/2011 και ώρα 1 έγραψε:
σε εντοιχισμένες συσκευές, οι κεραμικές εστίες (χωριστές, στηρίζονται στον πάγκο της κουζίνας με το φούρνο από κάτω) μπορούν να συνδεθούν σε φούρνο άλλης μάρκας, πχ miele σε neff ή electrolux ή pitsos ή zanussi;Σε εντοιχισμένες συσκευές, οι κεραμικές εστίες (χωριστές, στηρίζονται στον πάγκο της κουζίνας με το φούρνο από κάτω) μπορούν να συνδεθούν σε φούρνο ίδιας μάρκας?
Ενδιαφέρουσα σύμπτωση;;
-
Σε αρκετά παλιό ψυγείο (πάνω κατάψυξη, κάτω ψύξη): η κατάψυξη λειτουργεί μια χαρά, η ψύξη πολύ οριακά. Είναι στο max και παρ' όλ' αυτά τώρα που ζέστανε ο καιρός απλώς τα κρατάει δροσερά.
Παίζει να είναι κάτι που μπορώ να τσεκάρω μόνος μου;
Έχει νόημα να ψαχτώ για επιδιόρθωση; Αν ναι, φαντάζομαι ψυκτικός πρέπει να το δει;
Θέλω να εγκαταστήσω και ένα air/con, το κάνει ο ίδιος;Κάποιος εδώ μέσα δεν ασχολείται με τέτοια; (αθήνα, ευρύτερο κέντρο )
Ή έχεις κανείς κάποιον 'καλό'; Γιατί έναν που έχουν οι δικοί μου είναι τραγικός (από πλευράς τιμής). Στείλτε κανά pm -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
σε εντοιχισμένες συσκευές, οι κεραμικές εστίες (χωριστές, στηρίζονται στον πάγκο της κουζίνας με το φούρνο από κάτω) μπορούν να συνδεθούν σε φούρνο άλλης μάρκας, πχ miele σε neff ή electrolux ή pitsos ή zanussi;
Σε εντοιχισμένες συσκευές, οι κεραμικές εστίες (χωριστές, στηρίζονται στον πάγκο της κουζίνας με το φούρνο από κάτω) μπορούν να συνδεθούν σε φούρνο ίδιας μάρκας?
Ενδιαφέρουσα σύμπτωση;;
Ρίξε ένα ΒΑΝ στον Μάνο να μάθει.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
σε εντοιχισμένες συσκευές, οι κεραμικές εστίες (χωριστές, στηρίζονται στον πάγκο της κουζίνας με το φούρνο από κάτω) μπορούν να συνδεθούν σε φούρνο άλλης μάρκας, πχ miele σε neff ή electrolux ή pitsos ή zanussi;
Ενδιαφέρουσα σύμπτωση;;
Δεν είναι σύμπτωση αφού είναι διαφορετική περίπτωση, καθώς εγώ ρώτησα για φούρνο ίδιας μάρκας.
Συνεχίζω, τη διάβασα τη σελίδα (ιδού και η απόδειξη αφού έκανα copy το topic) απλά δεν αναφερόταν η περίπτωση μου.Και για βοήθεια προς τους υπόλοιπους θα αναφέρω ότι αύριο περιμένω τον ηλεκτρολόγο να τσεκάρει τις φίσες και σε συννενόηση με την PITSOS να δούμε αν μπορούμε να βρούμε κάποια κουζίνα να ταιριάζει.Θα σας γράψω να σας τα μεταφέρω.
Λεφτά δεν υπάρχουν οπότε θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανές επιλογές.
-
Ο χρήστης chr1sm4n έγραψε:
Ενδιαφέρουσα σύμπτωση;;
Δεν είναι σύμπτωση αφού είναι διαφορετική περίπτωση, καθώς εγώ ρώτησα για φούρνο ίδιας μάρκας.
Συνεχίζω, τη διάβασα τη σελίδα (ιδού και η απόδειξη αφού έκανα copy το topic) απλά δεν αναφερόταν η περίπτωση μου.Και για βοήθεια προς τους υπόλοιπους θα αναφέρω ότι αύριο περιμένω τον ηλεκτρολόγο να τσεκάρει τις φίσες και σε συννενόηση με την PITSOS να δούμε αν μπορούμε να βρούμε κάποια κουζίνα να ταιριάζει.Θα σας γράψω να σας τα μεταφέρω.
Λεφτά δεν υπάρχουν οπότε θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανές επιλογές.
Μάνο περιμένουμε να μας πεις τα νέα...
-
Εγώ έχω Neff, όχι Πίτσος. Είμαι μπρούκλης καπιταλιστής γερμανόφιλος.
Για το πρόβλημα, βρήκα τρόπο σύνδεσης εστιών-φούρνου με ethernet και μαγειρεύω χωρίς ακτινοβολία. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγώ έχω Neff, όχι Πίτσος. Είμαι μπρούκλης καπιταλιστής γερμανόφιλος.
Για το πρόβλημα, βρήκα τρόπο σύνδεσης εστιών-φούρνου με ethernet και μαγειρεύω χωρίς ακτινοβολία. -
Παιδιά μια βοήθεια.........
Ψάχνω να αλλάξω το 20ετίας εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων Bosch (60άρι). Γενικά από το συγκεκριμένο πλυντήριο **δεν είμαι **ευχαριστημένος. Άλλαξα δυο τρεις φορές σχάρες που σαπίζανε, η -σε καφέ χρώμα- πρόσοψη έχει σπάσει και δεν έχουν ανταλλακτικά, χρεώνουν πανάκριβα στο σερβις, κ.λ.π.
Mε δεδομένο ότι Bosch, Siemens, Pitsos, Neff, είναι το ίδιο (διορθώστε με αν κάνω λάθος), σκέφτομαι να πάω σε Miele G4300 Sci. Είναι με διαφορά ακριβότερη, αλλά μόνον αυτή και η Bosch (σειρά SMI) βγάζουν ακόμη εντοιχιζόμενα με καφέ πρόσοψη (αν κάποιος ξέρει και άλλη εταιρεία θα βοηθούσε....).
Κατά καιρούς λοιπόν όλα τα γνωστά καταστήματα ηλεκτρικών κάνουν καλές προσφορές. Δυστυχώς σχεδόν πάντοτε η Miele εξαιρείται. Δεν ξέρω γιατί, ίσως δεν τους κάνει και τους ίδιους έκπτωση πράγμα που δεν το πολυπιστεύω...... Μάλιστα τώρα τελευταία γνωστό κατάστημα στον χώρο των ηλεκτρικών συσκευών δεν έχει καθόλου σαν επιλογή την Miele στα πλυντήρια πιάτων.
Mε λίγα λόγια:- να το περιμένω το συγκεκριμένο μοντέλο σε προσφορά στο μέλλον ή δεν υπάρχει περίπτωση;
- άλλη εταιρεία με εντοιχιζόμενο 60άρι πλυντήριο πιάτων με καφέ πρόσοψη υπάρχει;
- αν τελικά δεν βρεθεί λύση με την Miele, την σειρά SMI της Bosch την έχει κανείς; Εντυπώσεις, προβλήματα, κ.λ.π.
-
Για Bosch, Siemens, Pitsos το ήξερα για τη Neff όμως όχι και θα ήθελα επιβεβαίωση.
Επίσης το ότι είναι όλες μαζί δεν σημαίνει ότι όλα τα μοντέλα τους είναι ίδια, μερικά είναι διαφορετικά.
Ποτέ μη λές ποτέ, αξίζει να ψάξεις, ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να έχει ξεμείνει κανένα κάπου αλλά χλωμό να τη βρεις τη Miele που όπως λες γενικά δεν κυκλοφορεί σε έκπτωση. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ενδιαφέρουσα σύμπτωση;;
Όσο όμως το διαβάζω, τόσο μένω
Εχμ, αντιγραφή σίγουρα, γιατί τέτοια δεν γίνονται.
Βρε chr1sm4n, για πες μου κι εμένα τι ακριβώς έκανες.
-
Είναι γεγονός ότι στα ψυγεία της LG δεν αναγράφεται η κλιματική κλάση ούτε στο επίσημο site του κατασκευαστή.
Ισχύει λοιπόν το παρακάτω άρθρο?
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/lg.html -
Αν δεν αναγράφεται, τότε δεν υπάρχει 'παραπλάνηση του καταναλωτή'.
Από την άλλη, αν όντως τα ψυγεία αυτά είναι άχρηστα για το ελληνικό κλίμα, τότε είτε θα έσκαγαν, είτε θα σάπιζαν τα τρόφιμα λόγω μη επαρκούς ψύξης. Τόσα χρόνια, δεν θα είχε κυκλοφορήσει βρώμα;
Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....