-
Ό, τι σου είπε για την Ideal.
Για την λεκάνη δεν έχω στο σπίτι και δεν μπορώ να σε βοηθήσω. -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Για την λεκάνη δεν έχω στο σπίτι και δεν μπορώ να σε βοηθήσω.Έντι, κάν' τες ένα τεστ ντράιβ.
-
Το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω κάποια αρκετά συμμετοχική...
ΥΓ: Το skroutz είναι μεγάλη εφεύρεση... αν και τη μπανιέρα που πήρα τη βρήκα πιο φτηνή και από του skroutz
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Για την λεκάνη δεν έχω στο σπίτι και δεν μπορώ να σε βοηθήσω.Έντι, κάν' τες ένα τεστ ντράιβ.
Πανο δεν υπήρχε λόγος να έχω στο μπάνιο ΚΑΙ μπανιέρα ΚΑΙ λεκάνη ΚΑΙ νιπτήρα. Και με 2 από αυτά γίνεται δουλειά.
Έντι όταν στα 2 χρόνια χρήσης το τηλέφωνο του μπάνιου έβγαζε το μισό νερό από την σύνδεση με το σπιράλ ξέρεις πόσα 70 € μου ζήτησαν για τηλέφωνο μόνο; Άσε μην ξέρεις καλύτερα..
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Πανο δεν υπήρχε λόγος να έχω στο μπάνιο ΚΑΙ μπανιέρα ΚΑΙ λεκάνη ΚΑΙ νιπτήρα. Και με 2 από αυτά γίνεται δουλειά.
Έντι όταν στα 2 χρόνια χρήσης το τηλέφωνο του μπάνιου έβγαζε το μισό νερό από την σύνδεση με το σπιράλ ξέρεις πόσα 70 € μου ζήτησαν για τηλέφωνο μόνο; Άσε μην ξέρεις καλύτερα..
Να υποθέσω ότι σου ζήτησαν 70€?
Το μεγάλο ερώτημα όμως που ταλανίζει το φόρουμ είναι..........που χέζεις; -
Καλοκαιρι μπανιερα και χειμωνα στο νιπτηρα.
-
-
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ψυγείο, γύρω στα 300 λτ, no-frost.
Κατόπιν ψαξίματος, διαστάσεων, τιμών κλπ, έχω καταλήξει στα 2 παρακάτω:
Samsung RT32FARADWW: http://www.skroutz.gr/s/2935786/Samsung-RT32FARADWW.html
Sharp SJ-420SWH: http://www.skroutz.gr/s/270072/Sharp-SJ-420SWH.htmlΗ διαφορά τιμής είναι μικρή. Κλείνω προς το Sharp, γιατί στο μυαλό μου μου φαίνεται πιο αξιόπιστο! Σε σχέση με αυτήν την παράμετρο, της αξιοπιστίας, τι θα επιλέγατε;
Ευχαριστώ! -
Δες που ειναι κατασκευασμενα. Φανταζομαι κορεατικα..
Το σημαντικοτερο κοιτα να δεις το service στην πολη που ζεις για καθε ενα απο τα δυο. -
Επειδή μένω Πειραιά, μάλλον η Sharp έχει πιο κοντά service. Πώς μπορώ να δω πού είναι κατασκευασμένα;
Και κάτι άλλο: επειδή έχω γυρίσει διάφορα καταστήματα, πολλοί μου έχουν πει ότι οι διάφορες χαμηλές τιμές που βρίσκω στο ίντερνετ οφείλεται στο ότι δεν είναι της ελληνικής αντιπροσωπείας, αλλά εισαγωγές από αλλού (πχ Βουλγαρία, Τουρκία). Όπου κι αν έχω ρωτήσει όμως, όλοι φυσικά λένε ότι είναι με την εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας. Μπορώ κάπως να εξασφαλιστώ σε αυτό;
Ευχαριστώ και πάλι
-
Aυτο που εννοουν τα τσακαλια ειναι οτι αν το προϊον προερχεται απο εισαγωγη απο χωρα της Ε.Ε. σε περιπτωση βλαβης η εγγυηση ισχυει πανευρωπαϊκα (αρα και στην Ελλαδα).
Αν εχεις διαπιστωσει γι αυτο που θες διαφορα τιμης αξιολογη δεν βλεπω γιατι να μην το αγοαρασεις απο σκρουτζομαγαζο.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Aυτο που εννοουν τα τσακαλια ειναι οτι αν το προϊον προερχεται απο εισαγωγη απο χωρα της Ε.Ε. σε περιπτωση βλαβης η εγγυηση ισχυει πανευρωπαϊκα (αρα και στην Ελλαδα).Όσοι το λένε βέβαια, λένε ότι είναι μειονέκτημα να είναι παραεισαγωγή. Έτσι θέλουν να δικαιολογήσουν την υψηλότερη τιμή που έχουν αυτοί.
Εγώ αναρωτιέμαι: δεν είναι καλύτερο να είναι ελληνικής αντιπροσωπείας; Ή τελικά δεν παίζει ρόλο; Και αν παίζει, μπορώ με κάποιον τρόπο (πέρα από τα λεγόμενα του κάθε καταστήματος, όπου όλοι το ίδιο λένε, πως τα δικά τους είναι αντιπροσωπείας) να το ελέγξω;
Αν εχεις διαπιστωσει γι αυτο που θες διαφορα τιμης αξιολογη δεν βλεπω γιατι να μην το αγοαρασεις απο σκρουτζομαγαζο.
Γύρω στα 50€, γι' αυτά τα χρήματα είναι κάποια διαφορά
Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια!
-
Νυκοκοιραίοι έχουμε γνώμη για SEREL σε είδη υγιεινής;
Για νεροχύτη κουζίνας ξεκίνησα από Pyramis και μάλλον καταλήγω στο παρακάτω.
Με την παρακάτω μπαταρία μάλλον.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Νυκοκοιραίοι έχουμε γνώμη για SEREL σε είδη υγιεινής;Για νεροχύτη κουζίνας ξεκίνησα από Pyramis και μάλλον καταλήγω στο παρακάτω.
Με την παρακάτω μπαταρία μάλλον.
κοιτα αυτο που σου ειπα για το σπιραλ της βρυσης, αν ειναι πλαστικο σκετο ή πλεκτος ναυλον σωληνας βαλτο το τους στον πατο. Αν βρισκει για οποιο λογο στη διαδρομη του, σε ενα ψιλογρεζακι πχ το σπιραλ του βαζεις λιγο απειροελαχιστο λαδι ή γρασο με το χερι, και εισαι ενταξει το αλλο θα σε κανει να ριχνεις Παναγιες.
Αν εχει μεγαλη διαφορα ο pyramis απο αυτον που δειχνεις, καλως, αλλιως τη SEREL δεν την εχω ξαναακουσει προσωπικα.
Κυνηγα την υδραυλικο να κανει καλο κοψιμο στο νεροχυτη να μην αφησει τσαπατσουλιες.
-
Εντι σιλικονη οταν θα τοποθετησει τον νεροχυτη,μην σου βαλει καμια του κιλου με 2,5-3-4 ευρω.Πηγαινε παρε ειδικη σιλικονη για κουζινες που δεν μουχλιαζει,κανει γυρω στα 8-12 ευρω το φυσιγγι,αλλα δεν θα μαυρισει σε 2 χρονια.
Προσεχε! αντιμουχλικη σιλικονη γραφουν και αυτες που κοστιζουν 2,5 ευρω. -
Για τη σιλικόνη θα το έχω υπόψη.
Οι μπαταρίες που είδα έχουν ένα καινούριο πλέγμα πολύ ελαστικό το οποίο -όπως μου είπαν- είναι πολύ καλύτερο από το παλιό σπιράλ...
Αυτό που πόσταρα είναι FRANKE με ενιαία γούρνα.
Η SEREL είναι τούρκικη που απ' ότι λένε πουλάει πολύ καλά και χωρίς προβλήματα.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Οι μπαταρίες που είδα έχουν ένα καινούριο πλέγμα πολύ ελαστικό το οποίο -όπως μου είπαν- είναι πολύ καλύτερο από το παλιό σπιράλ...
Ετσι μου ειπαν και εμενα στο Leroy Merlin
Τετοιο πλεγμα ειναι?
Αν ειναι οντως...
ΥΓ υποψη η μανα δε το χρησιμοποιει πολυ, δεν το βγαζει απο τη θεση του. Αν το εκανε συχνα, θα ηταν χειροτερα.
-
Έχω ένα aircontition carrier allegro 18000 btu, στην ψύξη είναι καλό. Όμως από τότε που το αγορασα δεν βγάζει ζεστο. Παρόλο που το βάζεις στους 30 βαθμούς δίνει θερμανση μόνο εαν το δωμάτιο έχει θερμοκρασία κάτω από 20 βαθμούς και σταματά στους 20. Το ίδιο και των γονιών μου που βάλανε το ίδιο δτα 9000 btu. Τώρα η πολυκατοικια δε βάζει καθόλου πετρελαιο, οπότε θα χρειαστω θερμανση, υπάρχει τρόπος να γίνει καμιά πατέντα;
Μάλλον πρέπει να πάρω καινουργιο; -
Νομίζω ναι.
Τι εταιρεία είναι αυτό της φωτογραφίας;
Μου έδειξαν της Grohe και Carron τα οποία μου παρουσίασαν ως άφθαρτα σε σχέση με τα προηγούμενα σπιράλ. -
Τα σπιράλ πάντως χαλάνε 3 και λίγο...
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Μάλλον πρέπει να πάρω καινουργιο;Αν θες καλή θέρμανση από air con πρέπει να πας σε inverter. Προσωπικά δεν νομίζω πως συμφέρει όμως, καλύτερα ένα αερόθερμο ή μια σόμπα αλογόνου/αερίου. Μπορείς να πας και σε ξυλόσομπα βέβαια αλλά πολύ βρωμιά και κόπος (σαν θερμαστής θα είσαι βάζοντας ξύλα συνέχεια).
Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....