-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Εντοιχιζόμενα: Ψυγείο και εστίες της Bosch, φούρνος και φ. μικροκυμάτων Whirpool, πλυντ. πιάτων Zanussi και απορροφητήρας (κάδρο) της FRANKE, απο το νετ, έπιασαν τα 2.800 € και σε τιμές -15 έως 20% απο τα μεγάλα καταστήματα.
Τα μοντέλα είναι απο τα low cost που διαθέτουν οι αντίστοιχες εταιρείες σε εντοιχιζόμενα.Προφανώς δεν αγοράστηκε πλ. ρούχων, ως μη εντοιχιζόμενο, και θα χρησιμοποιηθεί προς το παρόν το παλιό.
Που να τα έπαιρνες σε miele να δεις τη γλύκα!
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Εχει και εντοιχιζομενα πλυντηρια ρουχων, πηραν κατι φιλοι και μου επεσαν τα αυτια οταν ακουσα τιμη.
1200 κατιΠοτέ ξανά εντοιχιζόμενο πλ. ρούχων , ακόμα και αν εντοιχιστεί σε επιπλοσύνθεση στο μπάνιο του σπιτιού. Ξεκινώντας απ την εξωφρενική τιμή του εντοιχισμένου (1.400€), έχω κάκιστη εμπειρία απο βλάβες + διαρροές, τις οποίες έχω γράψει στο τοπικό. Στο 'καινούριο' σπίτι, κανένα πλυντήριο δεν προβλέφτηκε να τοποθετηθεί μέσα. Ενα πήγε στο δώμα και το άλλο σε τεράστιο κλειστό και άμεσα προσβάσιμο φωταγωγό, και ... ας 'χάνει' όποτε και απ΄όπου θέλει !!!
Που να τα έπαιρνες σε miele να δεις τη γλύκα!
Την έχω γευτεί, κυρίως σε SIEMENS, όπου οι τιμές ήταν equal. Eχω δηλώσει ότι ακριβά ηλ. είδη, επειδή είχα αγοράσει τη δεκαετία του '90, όταν στοίχιζαν ακόμα περισσότερο απο όσα νομίζετε και θεωρείτε σήμερα ακριβά : ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ !!!
Ούτε το 20% δεν άξιζε-έβγαλε τα λεφτά του. Μέχρι και B&O διέθετα. Βλάβες, λειτουργία με αποτέλεσμα κατώτερο του αναμενομένου για το χρήμα που έφυγε, κλπ. Μόνο design και μούρη ότι.... μόνο εγώ είχα τέτοια 'πράματα'!!!Απο το 2000 και έπειτα, μέσης κατηγορίες συσκευές,επώνυμες αλλά όχι κορυφαία μοντέλα και πάντα στο μ.ο. τιμών της αγοράς.
-
Δεν καταλαβαινω γιατι να αγορασεις Μιλε κουζινα για παραδειγμα. Ψηνει καλυτερο παστιτσιο απο μια Πιτσος;
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν καταλαβαινω γιατι να αγορασεις Μιλε κουζινα για παραδειγμα.
Ψηνει καλυτερο παστιτσιο απο μια Πιτσος;Sent from my Neo V using Tapatalk.
Εχει μεγαλη-χρονικα- εγγυηση αλλα αυτο το πληρωνεις ασύμφορα
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δεν καταλαβαινω γιατι να αγορασεις Μιλε κουζινα για παραδειγμα.
Ψηνει καλυτερο παστιτσιο απο μια Πιτσος;Sent from my Neo V using Tapatalk.
Εχει μεγαλη-χρονικα- εγγυηση αλλα αυτο το πληρωνεις ασύμφορα
Ως ιδιοκτήτης κάμποσων συσκευών της συγκεκριμένης εταιρίας ας πω και 'γω το κατιτίς μου.
Στα σχεδόν δέκα χρονια λειτουργίας τους, καμιά (πλην της ηλεκτρικής σκούπας) δε λειτούργησε 100% trouble free. Τελευταίο χτύπημα από το πλυντήριο πιάτων, στο οποίο είχε χαλάσει ένα μαρκουτσάκι εξομοίωσης της πίεσης, το οποίο αντικαταστάθηκε με κόστος 120 Ε (επίσκεψη +ανταλλακτικό). Το πλυντήριο ρούχων, ωστόσο, παρά τα αλλεπάλληλα crash test που έχει φάει (ας όψονται τα τέκνα), μια φορά πλημύρρισε νερό, αλλά αυτό επειδή κάποιο αντικείμενο είχε πιαστεί στην πόρτα και δεν έκλεινε καλά), ενώ έχει φθαρεί, σχετικά πρόωρα, αλλά όχι να χρειάζεται αντικατάστασει, ένα 'αυτάκι' στο λάστιχο της πόρτας.
Στη φάση που είχε γεμίσει νερά το πλυντήριο αποφύγαμε το 40ευρω+ της επίσκεψης τεχνικού της εταιρίας, ακολουθώντας τις τηλεφωνικές οδηγίες ενός γνωστού μας τεχνικού.
Το ψυγείο αποτέλεσε και το μεγάλο μας μαρτύριο. Η πόρτα του είχε -και έχει- πρόβλημα, διότι 'έπεφτε' -και μάλιστα από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του. Είναι μεν μεγάλο (75αρι) αλλά όταν τα ακουμπάς, περιμένεις και την ανάλογη ποιότητα κατασκευής. Επανειλλημένες επισκέψεις τεχνικών δεν έλυσαν το πρόβλημα. Μάλιστα ένας μάλιστα το επιδείνωσε (!!) εφαρμόζοντας μια 'πατέντα'. Φτάσαμε στο σημείο να επικοινωσουμε με τη μαμα εταιρεία, αλλά εδώ αντιληφθήκαμε το βασικό, κατ' εμέ, πρόβλημα της συγκεκριμένης εταιρίας: το γνωστό after sales service. Κατ' αρχήν, αντιμετωπίσαμε τεράστιο πρόβλημα επικοινωνίας: δύσκολά μιλάς με κάποιον που να γνωρίζει περισσότερα από μια εκπαιδευμένη τηλεφωνήτρια -και όταν τα καταφέρεις, σε αντιμετωπίζει λες και έχει να κάνει με μογγολάκι.
Ανταλλακτικά: όταν χάλασε ένα ελατήριο στην πόρτα του ψυγείου, επικοινώνησα με το τμήμα ανταλλακτικών. Μου ζήτησαν τον αριθμό σειρας, γιατί μόνο γνωρίζοντας το μοντέλο της συσκευής, δεν μπορούσαν να με εξυπηρετήσουν. Αφού πήγα και το βρήκα, ξανα-επικοινώνησα, για να λάβω την απάντηση ότι δεν μπιορούσαν να εντοπίσουν το συγκεκριμένο ανταλλακτικό. 'Δοκιμάστε' είπαν 'σε ένα κέντρο ανταλλακτικών της εταιρείας'. Πράγμα που έκανα -αλλά εκεί, χωρίς να μου ζητήσουν τίποτα παραπάνω από το μοντέλο της συσκευής, μου βρήκαν αμέσως το ανταλλακτικό (όχι φτηνό, οφκορς, όταν θέλουν 23 Ε για ένα ελατήριο).
Αν μάλιστα, προκειμένου να γλιτώσεις τα γ@μησιάτικα του εξουσιιοδοτημένου τεχνικού, αποτανθείς σε άλλο, εκεί μπορεί και να την πατήσεις, δεδομένου ότι, από ότι μας είπε γνωστός τεχνικός, δύσκολα βάζουν χέρι σε συσκευές Μιλε -ειδικά στα πλυντήρια πιάτων- άλλοι τεχνικοί πλην αυτών της εταιρίας.
Στα υπέρ του service της εταιρίας είναι ότι δεν διπλο-πληρώνεις επισκέψεις, κάτι που, από όσο έχω μάθει, το κάνει η Bosch-Pitsos-κλπ.: κλείνεις ραντεβού -έρχεται ο τεχνικός - διαπιστώνει το πρόβλημα -συνήθως δεν έχει το ανταλλακτικό - πληρώνεις επίσκεψη - ξανακλείνεις ραντεβού - ξανάρχεται ο τύπος - ξαναπληρώνεις επίσκεψη.
(Α, υπάρχει και ένα στεγνωτήριο, αλλά έχει λειτουργήσει απελπιστικά λίγες ώρες για να έχουμε εικόνα.)In a nutshell: σε πλυντήρια αγοράζεις καλή ποιότητα, χωρίς να είναι το καλύτερο value for money. Το αδύνατο σημείο τους όμως είναι, ΙΜΟ, το after sales service.
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Bosch-Pitsos-κλπ.: κλείνεις ραντεβού -έρχεται ο τεχνικός - διαπιστώνει το πρόβλημα -συνήθως δεν έχει το ανταλλακτικό - πληρώνεις επίσκεψη - ξανακλείνεις ραντεβού - ξανάρχεται ο τύπος - ξαναπληρώνεις επίσκεψη.
(Α, υπάρχει και ένα στεγνωτήριο, αλλά έχει λειτουργήσει απελπιστικά λίγες ώρες για να έχουμε εικόνα.)αυτό νομίζω ειναι λάθος σου. 2 φορές που έχει χρειαστεί να φωνάξουμε για ψυγειο και πλυντήριο, κανενας δεν χρεωσε χωρις να γίνει η δουλεια... τουλάχιστον οχι για τον λογο οτι δεν ειχε ανταλλακτικο. Αν σε χρεώσει... αντε να σε χρεωσει κανα 10 ευρω την βενζινη αμα μενεις στου διαολου την μανα... αλλα ως εκει.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Bosch-Pitsos-κλπ.: κλείνεις ραντεβού -έρχεται ο τεχνικός - διαπιστώνει το πρόβλημα -συνήθως δεν έχει το ανταλλακτικό - πληρώνεις επίσκεψη - ξανακλείνεις ραντεβού - ξανάρχεται ο τύπος - ξαναπληρώνεις επίσκεψη.
(Α, υπάρχει και ένα στεγνωτήριο, αλλά έχει λειτουργήσει απελπιστικά λίγες ώρες για να έχουμε εικόνα.)αυτό νομίζω ειναι λάθος σου. 2 φορές που έχει χρειαστεί να φωνάξουμε για ψυγειο και πλυντήριο, κανενας δεν χρεωσε χωρις να γίνει η δουλεια... τουλάχιστον οχι για τον λογο οτι δεν ειχε ανταλλακτικο. Αν σε χρεώσει... αντε να σε χρεωσει κανα 10 ευρω την βενζινη αμα μενεις στου διαολου την μανα... αλλα ως εκει.
Δεκτόν. Μπορεί να έχω παραπληροφορηθεί.
-
Θα ήθελα τα φώτα/προτάσεις σας για καταψύκτη ο οποίος θα τοποθετηθεί σε υπόγεια αποθήκη και δε θα ανοιγοκλείνει συχνά (βλ. απώλειες θερμότητας). Επιθυμητή χωρητικότητα τα 100lt, καθώς και η καλή ενεργειακή κλάση (min A+). Από εκεί και πέρα ενδιαφέρει η καλή σχέση τιμής-ποιότητας. Έχετε κάποια πρόταση; Προ ημερών σε επίσκεψη σε Media Markt μετά της ξεχώρισα τον http://www.skroutz.gr/s/2270802/Beko-HS ... ?from=drop .
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Θα ήθελα τα φώτα/προτάσεις σας για καταψύκτη ο οποίος θα τοποθετηθεί σε υπόγεια αποθήκη και δε θα ανοιγοκλείνει συχνά (βλ. απώλειες θερμότητας). Επιθυμητή χωρητικότητα τα 100lt, καθώς και η καλή ενεργειακή κλάση (min A+). Από εκεί και πέρα ενδιαφέρει η καλή σχέση τιμής-ποιότητας. Έχετε κάποια πρόταση; Προ ημερών σε επίσκεψη σε Media Markt μετά της ξεχώρισα τον http://www.skroutz.gr/s/2270802/Beko-HS ... ?from=drop .ασχετο αλλα τσεκαρε το κατασταστικο αν μενεις σε πολυκατοικια, πολλες φορες συσκευες που ειναι μονμα στην πριζα 'ασυνοδευτες' απαγορευεται να υπαρχουν στις αποθηκες. Ενα βραχυκυκλωμα και μπουρλοτιασε η αποθηκη και επειδη ειναι χαμηλα δεν μπορεις να κατεβεις να φυγεις...
-
Θα ήθελα τα φώτα/προτάσεις σας για καταψύκτη ο οποίος θα τοποθετηθεί σε υπόγεια αποθήκη και δε θα ανοιγοκλείνει συχνά (βλ. απώλειες θερμότητας). Επιθυμητή χωρητικότητα τα 100lt, καθώς και η καλή ενεργειακή κλάση (min A+). Από εκεί και πέρα ενδιαφέρει η καλή σχέση τιμής-ποιότητας. Έχετε κάποια πρόταση; Προ ημερών σε επίσκεψη σε Media Markt μετά της ξεχώρισα τον http://www.skroutz.gr/s/2270802/Beko-HS ... ?from=drop .
ασχετο αλλα τσεκαρε το κατασταστικο αν μενεις σε πολυκατοικια, πολλες φορες συσκευες που ειναι μονμα στην πριζα 'ασυνοδευτες' απαγορευεται να υπαρχουν στις αποθηκες. Ενα βραχυκυκλωμα και μπουρλοτιασε η αποθηκη και επειδη ειναι χαμηλα δεν μπορεις να κατεβεις να φυγεις...
Σε αυτό έχεις δίκιο. Αλλά υπάρχει και λύση:
http://www.google.gr/search?q=π� ... sXgPKmsgGg
Ένα τέτοιο πάνω από το 'επιφοβο' μηχάνημα και μειώνεις στο ελάχιστο τέτοια πιθανότητα.
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
ασχετο αλλα τσεκαρε το κατασταστικο αν μενεις σε πολυκατοικια, πολλες φορες συσκευες που ειναι μονμα στην πριζα 'ασυνοδευτες' απαγορευεται να υπαρχουν στις αποθηκες. Ενα βραχυκυκλωμα και μπουρλοτιασε η αποθηκη και επειδη ειναι χαμηλα δεν μπορεις να κατεβεις να φυγεις...
Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αυτό. Βέβαια, μιλάμε για αποθήκη με τέσσερις τοίχους από τσιμέντο στο υπόγειο της πολυκατοικίας. Και φωτιά να έπιανε, πού θα πήγαινε;;;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αυτό. Βέβαια, μιλάμε για αποθήκη με τέσσερις τοίχους από τσιμέντο στο υπόγειο της πολυκατοικίας. Και φωτιά να έπιανε, πού θα πήγαινε;;;
Μη κανω τον εξυπνο, το θεμα ειχε συζητηθει με φιλους... αυτος που ειχε τους καταψυκτες κατω, ηταν αυτος που μας ειπε οτι απαγορευεται απο το καταστατικο της πολυκατοικιας ο γυφτουλας
Για το τι μπορει να κανει η φωτια, αστο. Μονο οι καπνοι αρκουν. Ειναι κοντα ο λεβητας? το ασανσερ?
Τροφη για σκεψη, δε θελω να σε τρομαξω ουτε να πω οτι κανεις μαλακια σωνει και καλα. -
η κουζίνα που αγόρασα δεν ανεβάζει γρήγορα θερμοκρασία...τη μέτρησε ο τεχνικός της εταιρίας που κάλεσα...την έβαλα στους 200 βαθμούς και ο θερμοστάτης έσβησε στους 183 την πρώτη και δεύτερη φορα...έπιασε τους 200 μετά απο μια ώρα σχεδον...επίσης κάνει αρκετό θόρυβο όταν δουλεύει στον αέρα...είναι φυσιολογικά αυτά...αν μπορεί καποιος να μ απαντήσει παρακαλώ...η κουζίνα είναι bosch...
-
Ο χρήστης gewrgios έγραψε:
η κουζίνα που αγόρασα δεν ανεβάζει γρήγορα θερμοκρασία...τη μέτρησε ο τεχνικός της εταιρίας που κάλεσα...την έβαλα στους 200 βαθμούς και ο θερμοστάτης έσβησε στους 183 την πρώτη και δεύτερη φορα...έπιασε τους 200 μετά απο μια ώρα σχεδον...επίσης κάνει αρκετό θόρυβο όταν δουλεύει στον αέρα...είναι φυσιολογικά αυτά...αν μπορεί καποιος να μ απαντήσει παρακαλώ...η κουζίνα είναι bosch...Προβληματικος θερμοστατης? τι σου ειπε ο τεχνικος?
Ποιο μοντελο της boach? -
Ο χρήστης gewrgios έγραψε:
η κουζίνα που αγόρασα δεν ανεβάζει γρήγορα θερμοκρασία...τη μέτρησε ο τεχνικός της εταιρίας που κάλεσα...την έβαλα στους 200 βαθμούς και ο θερμοστάτης έσβησε στους 183 την πρώτη και δεύτερη φορα...έπιασε τους 200 μετά απο μια ώρα σχεδον...επίσης κάνει αρκετό θόρυβο όταν δουλεύει στον αέρα...είναι φυσιολογικά αυτά...αν μπορεί καποιος να μ απαντήσει παρακαλώ...η κουζίνα είναι bosch...τους 200C στα 15 λεπτα θα επρεπε να τους πιανει. Επισης θορυβος απ την λειτουργία αερα, δεν θα επρεπε να υπαρχει. Μονο ενα πολυ ησυχο hush αν ακουγεται.
Ειναι προφανες πως υπαρχει καποιο προβλημα...
-
ο τεχνικός μου είπε οτι είναι φυσιολογικό αλλά δεν τον έκοψα και πολύ σίγουρο όταν μου το έλεγε....θα ήθελα να κάνω μια άλλη ερώτηση για ένα κλιματιστικό toyotomi zen ποθ εχω εδώ και ένα μήνα.σήμερα άνοιξα να καθαρίσω τα φίλτρα και είδα ότι οι κυψέλες μέσα σε μερικά σημεία είναι στραβωμένες - στραπατσαρισμένες.δεν μου φαίνεται να επιρρεάζει την απόδοση του αλλα είναι φυσιολογικό αυτό?ο τεχνικός δυστυχώς δεν μ είπε τίποτα όταν το τοποθετούσε.
-
Ηλεκτρικη σκουπα.
Δεν θυμαμαι αν το εχω ξανα συζητησει παντως τωρα ηρθε η ωρα να παρω μια καινουργια.
Εχω δει διαφορες και μπορω να πω οτι ςιμαι μεταξυ τριων μοντελων απο τρεις μαρκες
Nilfisk
Bosch
Siemenshttp://www.e-shop.gr/product?id=HAP.435923
http://www.e-shop.gr/product?id=HAP.435608
http://www.e-shop.gr/product?id=HAP.436302
Το καταστημα ειναι ενδεικτικο. Το budget μου ειναι γυρω στο 100ρικο.
Εσυ
Εσεις ποια θα διαλεγατε?
Απο οτι εχω παρει bosch και siemens εχω μεινει ευχαριστημενος. Nilfisk δεν εχω δοκιμασει κατι αλλα ακουω καλα λογια γι τα επαγγελματικα της τουλαχιστον εργαλεια.
Αλλη προταση υπαρχει?
Δεν θελω κινεζια. -
bosch και siemens συχνά είναι ένα και το αυτό στις σκούπες. ανταλλακτικά ίδια, μοντέλα ίδια.
-
H bosch μου τα εφτυσε υστερα απο περιπου 5 χρονια.
Τωρα ειμαι με miele -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
H bosch μου τα εφτυσε υστερα απο περιπου 5 χρονια.
Τωρα ειμαι με mieleΑκριβο ή φτηνο μοντελο?
Εχω την εντυπωση οτι οι miele ειναι ιδιες με τις ακριβες της siemens.
Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....