-
Γιατι δεν γλυτώνεις το άπλωμα; Εγώ ένα χρόνο τώρα δεν έχω απλώσει τίποτα.
Ούτε φθορά έχω δει, αλλά οκ, ενας χρόνος δεν είναι ικανό διάστημα. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ούτε φθορά έχω δει, αλλά οκ, ενας χρόνος δεν είναι ικανό διάστημα.Δεν έχω απλώσει ποτέ ρούχο στην Αγγλία.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Φθείρουν τα ρούχα. Το άπλωμα δεν το γλιτώνεις.5 Χρόνια στο Νησί και 1 χρόνο σχεδόν εδώ... τι να σε πω... δεν τα απλωσα ποτέ, ουτε και είδα κάποια ιδιαίτερη φθορά περαν της φυσιολογικής.
Joe Bar, έχω ένα της Ariston (AQM9D 49U)... Την δουλειά του την κάνει και δεν ζήτησε πολλά σαν αγορά (~550) Βεβαια αντιλαμβάνεσαι πως το στέγνωμα ειναι κοστοβόρο και εξαρτώμενο απο το φορτίο μπορεί να κάνει απο μια ως και τρεις ώρες. Βεβαια ειναι σωτήρια λύση τον χειμώνα οπου μπορει να έχεις για στέγνωμα τα ρούχα εξω και να μην στεγνώνουν με τπτ. Στο συγκεκριμένο μοντέλο που έχω, θα ήθελα να μπορώ να ρυθμίζω κατα βούληση την θερμοκρασία στεγνώματος αλλα δεν... Αλλα ποιο ακριβά μοντέλα πολύ πιθανά το κάνουν.
Τεσπα, it does the job... μαρτυς μου ο Charmak... επίσης κάτοχος του συγκεκριμένου.
-
Είχα, αλλά τα ρούχα έμεναν νωπά. Όχι βρεγμένα, αλλά με υγρασία. Κι αυτό το μπουρί που έβγαινε έξω...
Η φθορά οφειλόταν στο ανακάτεμα χωρίς νερό, τρίβονται τα ρούχα μεταξύ τους.
Ίσως ήταν κακό μοντέλο εκείνο, παλιάς τεχνολογίας, δεν ξέρω. -
αυτά που ειδα χθες είχαν γύρω στα 800 ευρώπουλα, αλλά δεν έψαξα παραπέρα μιας και δεν το υπολόγιζα καθολου.
σήμερα ομως το σκέφτηκα καλύτερα και λεω να προχωρήσω... έτσι και αλλιώς χρειάζομαι πλυντήριο. οπότε λέω να κανω μια χάρη στους εαυτούς μας κ να τελειώνει το πανηγύρι
εγκρίνεις δλδ ε κορσερ;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
κυριοι...απόψεις για τα πλυντήρια-στεγνωτήρια έχετε;
είδα μερικά εχθές... ωραίο πράγμα που ειναι 2 σε 1. και βολεύει εξαιρετικά από θεμα χώρου.
ειναι όμως αποδοτικά ή θα πετάξω τα λεφτάκια μου;...;
Είχα στο Αμερικα και στην Αγγλια και είναι απο τα πραγματα που μου λείπουν.
Θα σου πω ένα κόλπο για να μη χρειάζονται σίδερο (εκτός απο τα πουκάμισα). Όταν βγαίνουν και είναι ζεστά/ζεματιστά, τα ισιώνεις με τα χέρια σου...και είσαι έτοιμος.
Μειονέκτημα ο σωληνας που πρεπει να βγει έξω και το επιπλέον ρεύμα που καταναλώνει.
Αλλα βολεύει, ειδικά αν έχεις μικρό μπαλκόνι ή καθόλου.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μειονέκτημα ο σωληνας που πρεπει να βγει έξω και το επιπλέον ρεύμα που καταναλώνει.
Πωπω...με ταξίδεψες πίσω στις εποχές του Vietnam... τότε που τα στεγνωτήρια είχαν μπουριά που τα εβγαζες εξω...
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
εγκρίνεις δλδ ε κορσερ;
νταξ ναι μωρε... ωρες ωρες χρειάζεται... go for it.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Πωπω...με ταξίδεψες πίσω στις εποχές του Vietnam... τότε που τα στεγνωτήρια είχαν μπουριά που τα εβγαζες εξω...
Δε βγαίνουν πλέον μπουριά έξω ?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Δε βγαίνουν πλέον μπουριά έξω ?
κοιτα... αμα ειναι να μου στεναχωριέσαι... θα βγάλουμε ένα για πάρτι σου
Οχι... δεν βγάζουν πλέον... συμπυκνώσεως υδρατμών νομίζω ειναι τα καινούργια. βγάζουν την υγρασία σαν νεράκι απο τον κλασσικό σωλήνα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ούτε φθορά έχω δει, αλλά οκ, ενας χρόνος δεν είναι ικανό διάστημα.Δεν έχω απλώσει ποτέ ρούχο στην Αγγλία.
τεμπέληδες άπλες!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γιατι να απλωσεις;Για να βραχει;
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
τεμπέληδες άπλες!Ε να βγάλει μωρέ τον μισθό και η καμαριέρα.
Γιατι να απλωσεις;Για να βραχει;
\
Exactly!
-
Τα έπαιξε και το δεύτερο πλυντήριο πιάτων... Υπάρχει κάποια αξιόπιστη - ανθεκτική μάρκα/μοντέλο πλυντηρίων πιάτων?
(Και κάτι ακόμη άσχετο αλλά σχετικό. Τα ψυγεια samsung τι λένε?) -
Ο χρήστης thednick έγραψε:
Τα έπαιξε και το δεύτερο πλυντήριο πιάτων... Υπάρχει κάποια αξιόπιστη - ανθεκτική μάρκα/μοντέλο πλυντηρίων πιάτων?Πλυντηριο πιατων pitsos εχουμε σε ολο το σοι και δεν ειχαμε ποτε προβλημα
-
Αργησα λιγακι, σχετικα με πλυντηριο/στεγνωτηριο, καλο θα ηταν να μην παρεις 2 σε 1, αλλα 2 ξεχωριστες συσκευες αν σε παιρνει.
Εχω ενα στεγνωτηριο της Μιλε και σωθηκα!
Υπαρχει φθορα στα ρουχα (μονο και μονο το χνουδι να δεις που βγαινει στα φιλτρα, παιρνεις μια ιδεα του τι γινεται), αλλα δεν ειναι τοσο σημαντικη!
Οπως προειπωθηκε, ειναι σωτηριο, ειδικα τον χειμωνα, που το βαζεις το βραδυ και το πρωι εχεις τα ρουχαλακια σου στεγνα!
Μπονους, οτι ειναι μαλακα, αφρατα και μυρωδατα!
Υπαρχουν επιλογες, για το τι ρουχα θα βαλεις μεσα, καθως επισης και ποσο 'στεγνα' τα θες..
αν τα θες στεγνα, αν τα θες με λιγη υγρασια (για πιο ευκολο σιδερο) κλπ κλπ κλπ κλπ
Μου δινω συγχαρητηρια, γι αυτη μου την αγορα, παντα! -
εχω 2 σε 1 και μονο τετοιο παιρνω
Το χρησιμοποιω ομως κυριως για πετσετες κτλ,για τα αλλα μονο αν ειναι απολυτη αναγκη πχ τον χειμωνα -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Μου δινω συγχαρητηρια, γι αυτη μου την αγορα, παντα!
και η ΔΕΗ σε συγχαίρει
-
ειμαι υπευθυνος ελληνας!
φροντιζω για την επανεκκινηση της οικονομιας
Επειδη το εχω καποια χρονια το στεγνωτηριο παντως, δεν ειδα καποια ουσιαστικη αυξηση στον λογαριασμο του ρευματος, που να με αναγκασει να μειωσω την χρηση του!
Μονο νυχτερινο, μπαινει, ετσι? -
Σιγα το κοστος που εχει το ρευμα στην Ελλαδα...αν βγαλεις τα κερατιατικα τιποτα σοβαρο δεν μενει
Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....