-
Ο 1.6 βενζινης υπαρχει χρονια στην αγορα με τα 122 αλογα .Υπαρχουν καποια ελαχιστα W203 μετρημενα στο ενα χερι με τον 1.6 και τα 122 αλογα ,, επισης υπαρχει και στην CL203 σαν Sports Coupe και CLC αργοτερα.
Δε θυμαμαι να παιρνει Adblue παντως ο 1.5dci .
Εντιτ: Τα μοντελα ή καλυτερα κινητηρες που παιρνουν και AdBlue τηρωντας ταυτοχρονa τις νορμες καυσαεριων Euro6 εχουν τα διακριτικα * 250 CDI BLUETEC -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Την εχω ερωτευτει και εγω παραφορα την μικρη Α , αντε τωρα να διαλεξω αναμεσα σε S (w220) ή την νεα Α+10000000
την είδα χθες για πρώτη φορά....και αμέσως πήρε την θέση του επόμενου αυτοκινήτου μου.
group buy
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Την εχω ερωτευτει και εγω παραφορα την μικρη Α , αντε τωρα να διαλεξω αναμεσα σε S (w220) ή την νεα Α
+10000000
την είδα χθες για πρώτη φορά....και αμέσως πήρε την θέση του επόμενου αυτοκινήτου μου.
group buy
Ψήσου με το μεταλλικό μπλέ south sea
-
Την εχω ερωτευτει και εγω παραφορα την μικρη Α , αντε τωρα να διαλεξω αναμεσα σε S (w220) ή την νεα Α
+10000000
group buy
κοκκινάκι 156hp-sport package-xenon-7g
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
+10000000
group buy
7g DCT ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ αλλα με 1.8DI 136hp να εχουμε και μια οικονομια
-
+10000000
group buy
7g DCT ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ αλλα με 1.8DI 136hp να εχουμε και μια οικονομια
Πρωτη φορα λες οτι σ'αρεσει ενα αμαξι κι ειναι οντως ομορφο (γιατι απο γουστο λιγο χανουμε, εε Θωμακο; )... και πας να το κανεις κι αυτο τρακτερ ρε γαμωτο;
-
Βασιλη θελω να καιει αγροτικο πετρελαιο
-
+10000000
group buy
7g DCT ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ αλλα με 1.8DI 136hp να εχουμε και μια οικονομια
Αν γράφεις χλμ καλά θα το κάνεις....αλλά εδώ 10000χλμ τον χρόνο με το ζόρι και πετρέλαιο στην ίδια τιμή με την βενζίνη δεν συμφέρει....
Υ.Γ έχω χαζέψει με το configurator απο χθές
-
Εγω που το εχω λιωσει κατι μηνες δλδ τι να πω?? Και ολο τα ακριβα καλουδια βαζω . Απο χλμ αλλο τπτ, ξεπουληθηκα στις βενζινες
-
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2817798/Αλλά 18' σε 122 άλογα ρε κουμπάρε?
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Αλλά 18' σε 122 άλογα ρε κουμπάρε?
Τα παραπονα σου στην αντ/πια αγαπητε
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2865494/ πισω απο την SLK φαινεται και μια πανεμορφη μπλε Α -
Θωμα όπως λες κι εσυ ότι είναι κατω απο 4μιση μετρα δεν αρα τσαμπα την κοιτας
Ειναι μικρη
Κι αδυναμη επισης
(αυτο για να πρεοσέχεις τι λες αλλη φορα όσον αφορα το μεγεθος ενος αυτοκινητου ) -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Θωμα όπως λες κι εσυ ότι είναι κατω απο 4μιση μετρα δεν αρα τσαμπα την κοιτας
Ειναι μικρη
Κι αδυναμη επισης
(αυτο για να πρεοσέχεις τι λες αλλη φορα όσον αφορα το μεγεθος ενος αυτοκινητου )Κοιτα εχεις ενα δικιο για το μικρο μεγεθος του αυτοκινητου αλλα η ατιμη η Α ειναι , οσο γαι την δυναμη αλλαζει κυριως
-
Αν ειναι να δωσεις 30Κ μπροστα και μετα αλλο 1Κ+ για να αλλαξει και η δυναμη, κλαφτο...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Αν ειναι να δωσεις 30Κ μπροστα και μετα αλλο 1Κ+ για να αλλαξει και η δυναμη, κλαφτο...Δινω 30Κ για τον 1.6 με τα 156 αλογα. Βεβαια μου λειπουν αυτη την στιγμη 29950€
-
Θα πήγαινες από την c στην a ;
-
Σε εμφανιση εσωτερικου-εξωτερικου,σε καταναλωσ και ισως και οδηγικη συμπεριφορα μαλλον δε συγκρινονται καν(αν και δε ξερω πως θα του φαινοταν η μεταβαση στη μπροστα κινηση του θωμα),οποτε γιατι οχι?Απο μια 156,δε πηγαινες ευκολα σε μια giulletta ??
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Θα πήγαινες από την c στην a ;Από τη συγκεκριμένη C στη συγκεκριμένη Α είναι μεγάλη η αναβάθμιση.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Σε εμφανιση εσωτερικου-εξωτερικου,σε καταναλωσ και ισως και οδηγικη συμπεριφορα μαλλον δε συγκρινονται καν(αν και δε ξερω πως θα του φαινοταν η μεταβαση στη μπροστα κινηση του θωμα),οποτε γιατι οχι?Απο μια 156,δε πηγαινες ευκολα σε μια giulletta ??Εγω παντως τετοιου τύπου αλλαγη δεν θα έκανα (πειτε με όπως θελετε αλλα ουτε απο C σε Α θα πηγαινα ουτε απο 156 σε Giulietta.Ναι το δευτερο ακουγεται περιεργο ειδικα για τα 23 μου αλλα δεν θα πηγαινα )
Επισης κι ο Θωμας που σας λεει σε C class facelift θα πηγαινε και κοβω το κ@λο μου
Mercedes A-class 2012