-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Γρηγόρη δεν εχω οδηγήσει τα δυο αυτα μοντελα για να ξερω ποσο οδηγοκεντρικά είναι. Αυτο που βλέπω ειναι ενα πολύ πιο ανετο ,ομορφο μεσα εξω καθαρα οικογενειακό χατσμπακ απο το προηγούμενο που ξεπερνά τις προσδοκίες ενος απλού οδηγού και φτανει σε προχωρημενες αισθήσεις οδηγησης. Άποψή μου με αυτα που διαβασα. Οι πολλαπλοί συνδεσμοι πισω ειναι the best ενω η ευξηση του μεταξονίου και ο χωρος αποσκευων σε κανει να ξεχασεις την σενταν εκδοση. Θες το πακετο amg θες το σαλονι θες τους ντιζελ κινητηρες το τουρμπο και τους αναποδους δείκτες αλλα ιταλό τους στρογγυλούς αεραγωγούς του ταμπλό τα καθίσματα το υψος ,ακόμα και το πίσω μερος με τα ελαφρα φουσκωμένα πλαινά που θεωρητικά σε πάει σε κομπακτ ακδοσεις παλιές για μενα ειναι ενα επιτευγμα των γερμανών.
Άποψή μου.Συμφωνω σε ολα αυτα που λες εδω, αλλωστε για αυτο και ανεφερα οτι ανεβαζει τον πηχυ και αλλαζει τα δεδομενα σε σχεση με αυτα που ξεραμε με την προηγουμενη a-class, αλλα και γενικοτερα στην κατηγορια, προσφερει πλεον ενδιαφερουσα και αρκετα πιο 'πικαντικη' οδικη συμπεριφορα, κατι που η Merc μεχρι πρωτινος διεθετε σε μεγαλυτερα και πολυ ακριβοτερα μοντελα.
Απλως, -κατα την γνωμη μου ξαναλεω- επειδη ανεφερες την 3αρα, θεωρω οτι σε επιπεδο
οδηγικης αισθησης/συμπεριφορας, ειδικα η σπορ εκδοση, ειναι σημειο αναφορας... -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγώ περιμένω την Α45 AMG ,δίλιτρη αυτόματη ,τετρακίνητη και 350 άλογα .Kαλα αυτο θα ειναι κορυφαιο 'πυροβολο'... Με αυτη την κινηση της Merc, βλεπω την Audi να ιδρωνει για να βγαλει οσο το δυνατον συντομοτερα ενα νεο RS3 Sportback...Oλα αυτα φυσικα προς οφελος ΚΑΙ του εκαστοτε
εν δυναμει υποψηφιου αγοραστη... -
Κίκιζας..''.Απλως, -κατα την γνωμη μου ξαναλεω- επειδη ανεφερες την 3αρα, θεωρω οτι σε επιπεδο
οδηγικης αισθησης/συμπεριφορας, ειδικα η σπορ εκδοση, ειναι σημειο αναφορας... ''Εντάξει είναι!
-
Βλέπω αεροδυναμικό συντελεστή κορυφαίο ο,27. Μεταβλητό βύθισμα βαλβίδων? (πρωτοπορεία για γερμανό ) Κρεμαγιέρα μεταβλητού βήματος? Τρία set up ανάρτησης?
Πολύ καλό!
Μήπως κανω διαφήμιση? -
Στη γερμανία αναφέρει το σημερινό Autobild σε 2 βδομάδες 400.000 επισκέψεις για την A-class.
Και σε μια Κυριακή 9.500 test drives.
Το μοντέλο κάνει αίσθηση.Αναμένω να δω πόσο έρωτας θα είναι η επερχόμενη 3θυρη!
-
Την εχω ερωτευτει και εγω παραφορα την μικρη Α , αντε τωρα να διαλεξω αναμεσα σε S (w220) ή την νεα Α
-
Αν δεν μετακομίσεις, GLK! Μην ταλαιπωρείς τα καημένα τα χαμηλά!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν δεν μετακομίσεις, GLK! Μην ταλαιπωρείς τα καημένα τα χαμηλά!Ειναι μικρη , θελω G wagen (γνησιο γερμανικο, οχι την μπουρδα της ΕΛΒΟ ), ασε δε που φαινεται η αντοχη των οχηματων
-
Πάρε και Unimog. Τι να το κάνεις ρε; Υλοτόμος θα γενείς;
-
Πάρε και Unimog. Τι να το κάνεις ρε; Υλοτόμος θα γενείς;Ο Σβατζενεγκερ ποιο μαγκας ειναι που πηρε Unimog για καθημερινο δλδ??
-
Νομίζω Hummer είχε. Τώρα είναι Κυβερνήτης οπότε πάει με λίμο.
Βέβαια Θωμάκο μπορούμε να ψάξουμε κανένα Μ113 αλλά να σε δώ με γρασαδόρο να γεμίζεις τις πλήμνες του και τι άλλο στον κόσμο.
-
Θωμα,αμα ειναι να πας για w220,γιατι δε κοιτας και για w215?(υποθετω λογω απουσιας diesel)
Eιναι ερωτας http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2657247/ -
Νομίζω Hummer είχε. Τώρα είναι Κυβερνήτης οπότε πάει με λίμο.Βέβαια Θωμάκο μπορούμε να ψάξουμε κανένα Μ113 αλλά να σε δώ με γρασαδόρο να γεμίζεις τις πλήμνες του και τι άλλο στον κόσμο.
Αν ειναι για Μ113 το συζητω, περσυ τετοια εποχη αλλαζα λαδια και βαλβολινες στον ορχο και μετα ο Αλχιας μου το δινε για να δοκιμες (τα σκιζα στα παντηλικακια )
Ειχε Hummer και τα πουλησε, πηρε Unimog και εγιναν μικροτροποποιησεις για να ειναι νομιμος να κινειται στους δρομους
Edit: Προσθετω και το βιντεο http://blip.tv/splashnewstv/arnold-schw ... ks-6331000 -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Θωμα,αμα ειναι να πας για w220,γιατι δε κοιτας και για w215?(υποθετω λογω απουσιας diesel)
Eιναι ερωτας http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2657247/Ειναι πολλα τα κυβικα
-
OFF TOPIC!
Ωραιος ο εμπορας!
http://automaras.car.gr/cars/view/2534706/
Το συγκεκριμενο αμαξι το ξερω(Καλαμαρια) και πριν στηθει εκει ειχε 137000χλμ!
Να υποθεσω και με τα αλλα?Σορρυ για το offtopic αλλα... -
Την είδα από πολύ κοντά καμία σχέση στις φωτογραφίες οριστική ρήξη με το παρελθόν (ευτυχώς) αλλά περιμένω την τρίθυρη έκδοση μήπως ξέρει κάποιος πότε θα κυκλοφορήσει και εάν υπάρχει φωτογραφία της;
-
Το αρχικό πρωτότυπο αν δεν κάνω λάθος ήταν 3θυρο.
Εκδοση παραγωγής δεν έχει παρουσιαστεί.
Κυκλοφορία θα πιάσει 2013 αλλά δεν ξέρω σε ποιο κομμάτι της χρονιάς. -
Ο χρήστης giorgoskras έγραψε:
Την είδα από πολύ κοντά καμία σχέση στις φωτογραφίες οριστική ρήξη με το παρελθόν (ευτυχώς) αλλά περιμένω την τρίθυρη έκδοση μήπως ξέρει κάποιος πότε θα κυκλοφορήσει και εάν υπάρχει φωτογραφία της;Στο product plan τους δεν αναφερουν 3θυρο. Το αρχικό πρωτοτυπο εκθεσιακό ήταν 3θυρο αλλά τωρα θα παρουσιάσουν το 4θυρο κουπε CLA (τυπου CLS) και ακολουθεί μικρό SUV!
Το ίδιο και στο νετ. Δεν υπάρχουν καθόλου αναφορές για 3θυρο hatchback. -
Ακούγονται πάντως κάποια περίεργα για τον 1.5 diesel της Renault που φορά η καινούρια Α class.
Ενώ ο καινούριος βενζινοκινητήρας δείχνει να είναι ένα διαμάντι (τον οδήγησα μάλιστα πριν λίγες ημέρες σε test drive και εντυπωσιάστηκα), ο 1.5 diesel στα χαρτιά δείχνει να υπολείπεται του ανταγωνισμού (πχ BMW 1, Volvo V40)
Ασε που έχει ιμάντα χρονισμού (όχι καδένα) και λέγεται και κάτι για ανάγκη συμπλήρωσης υγρών (μη ρωτάτε τι υγρά - δεν ξέρω) κάθε 30.000 χιλιόμετρα, αυξάνοντας το κόστος συντήρησης.
Επειδή τα παραπάνω ενδέχεται να είναι απλές φήμες (εγώ πάντως τα άκουσα από αντιπρόσωπο Merc) γνωρίζει κανείς τίποτε σχετικά?
(ή τουλάχιστον σε ποιά αντιπροσωπεία έχει test drive την Α 1.5 diesel ώστε να λάβουμε ιδία γνώση)
-
Ο χρήστης sgouros έγραψε:
Ακούγονται πάντως κάποια περίεργα για τον 1.5 diesel της Renault που φορά η καινούρια Α class.Ενώ ο καινούριος βενζινοκινητήρας δείχνει να είναι ένα διαμάντι (τον οδήγησα μάλιστα πριν λίγες ημέρες σε test drive και εντυπωσιάστηκα), ο 1.5 diesel στα χαρτιά δείχνει να υπολείπεται του ανταγωνισμού (πχ BMW 1, Volvo V40)
Ασε που έχει ιμάντα χρονισμού (όχι καδένα) και λέγεται και κάτι για ανάγκη συμπλήρωσης υγρών (μη ρωτάτε τι υγρά - δεν ξέρω) κάθε 30.000 χιλιόμετρα, αυξάνοντας το κόστος συντήρησης.
Επειδή τα παραπάνω ενδέχεται να είναι απλές φήμες (εγώ πάντως τα άκουσα από αντιπρόσωπο Merc) γνωρίζει κανείς τίποτε σχετικά?
(ή τουλάχιστον σε ποιά αντιπροσωπεία έχει test drive την Α 1.5 diesel ώστε να λάβουμε ιδία γνώση)
AdBlue ισως; http://www.adblueinfo.gr/el/index.htm
Mercedes A-class 2012