-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aπό ότι κατάλαβα θεωρεί ντροπή να οδηγά SEAT.
@popolaros, άσε, όχι μόνο πήγα στη seat, αλλά μπήκα και μέσα
Ε δεν είναι και ότι καλύτερο ...
Οντως! Δεν είναι πρίμιουμ σαν την VW ή την......AR ...
γενικά δεν...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aπό ότι κατάλαβα θεωρεί ντροπή να οδηγά SEAT.@popolaros, άσε, όχι μόνο πήγα στη seat, αλλά μπήκα και μέσα
μην αρχίζουμε τους οπαδισμούς PLZ...... αν ήταν ντροπή να οδηγούσα Seat, δεν θα πέρναγα από την αντιπροσωπία της, αντίθετα πήγα 2 φορές ... και το έκανα και testdrive, απλά δεν μου κάνει. Προσωπικά δεν έχω κανένα κόμπλεξ με καμιά μάρκα ....δεν με νοιάζει τι λέει το σηματάκι, αλλά τι αίσθηση αποκομίζεις οδηγώντας το. Διαπίστωσα ότι έμενα, το DSG είτε είναι σε SEAT/SKODA/VW/AUDI κτλ, για σπόρτ οδήγηση δεν μου κάνει. Για κάθε μέρα δουλεία σπίτι, είναι ΑΨΟΓΟ.
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
μην αρχίζουμε τους οπαδισμούς PLZ...... αν ήταν ντροπή να οδηγούσα Seat, δεν θα πέρναγα από την αντιπροσωπία της, αντίθετα πήγα 2 φορές ... και το έκανα και testdrive, απλά δεν μου κάνει. Προσωπικά δεν έχω κανένα κόμπλεξ με καμιά μάρκα ....δεν με νοιάζει τι λέει το σηματάκι, αλλά τι αίσθηση αποκομίζεις οδηγώντας το.
Για ποιό οπαδηλίκι μιλάς ; Εσύ ρίχνεις ντομάτες στον εαυτό σου επειδή πήγες στην Σεατ. Εμένα γιατί να με νοιάξει ; Μετοχές έχω ; Feel free to express yourself. Αλλωστε το Clio RS σου πρότεινα όχι το Ibiza.
γενικά δεν...
O καθείς όπως βολεύεται. Αλλιώς όλοι θα είχαν AR. Ελα που δεν έχουν όμως.
-
αν δεις το πόστ, είναι (@ποπολάρος .......#$!@%@^##$%^ ), ο καθένας το διαβάζει όπως θέλει, η αίσθηση του χιούμορ τελικά, είναι πολύ προσωπική.
ποιος μας μιλάει κιόλας ..... αυτός που οδηγεί Volvo και μάλιστα Station
-
αν είναι χιούμορ ...όντως εχει πολύ προσωπικό στυλ.
τέσπα εγώ απάντησα στον φίλο για το leon cupra που σου πρότεινε.
κατά τα άλλα ισχύει αυτό που έγραψα εδώ. viewtopic.php?p=1927859#p1927859
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
O καθείς όπως βολεύεται. Αλλιώς όλοι θα είχαν AR. Ελα που δεν έχουν όμως.
και οι αρ έχουν πολλά δεν ...
Το θεμα είναι πιο έχει τα λιγότερα δεν σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες.... -
μην αρχίζουμε τους οπαδισμούς PLZ...... αν ήταν ντροπή να οδηγούσα Seat, δεν θα πέρναγα από την αντιπροσωπία της, αντίθετα πήγα 2 φορές ... και το έκανα και testdrive, απλά δεν μου κάνει. Προσωπικά δεν έχω κανένα κόμπλεξ με καμιά μάρκα ....δεν με νοιάζει τι λέει το σηματάκι, αλλά τι αίσθηση αποκομίζεις οδηγώντας το. Διαπίστωσα ότι έμενα, το DSG είτε είναι σε SEAT/SKODA/VW/AUDI κτλ, για σπόρτ οδήγηση δεν μου κάνει. Για κάθε μέρα δουλεία σπίτι, είναι ΑΨΟΓΟ.
Συμφωνω σε αυτο με τα σηματακια απολυτα αλλα διαφωνω για το dsg και την Sport Οδηγηση επειδη εχω οδηγησει σβελτα με dsg ειναι κορυφαιο, κανε παλι ενα test drive και ζητα απο πωλητη να ανοιξξεις θα μεινεις φιλε μου πολυ καλο, αμεσο και απολυτο.
-
δεν ξέρω, αν είναι διαφορετικό το 6ρι από το 7ρι που οδήγησα ..... αλλά στο manual, δεν κάνει 100% αυτό που του λες να κάνει.... πχ υπάρχουν φορές που αλλάξει μόνο του προς τα πάνω, κι άλλες που αλλάζει μόνο του προς τα κάτω.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ελπίζω ν' αστειεύεσαι...
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην σου αρέσουν τα Seat!
ΠΡΟΦΑΝΩΣ και κάνεις πλάκα!
-
δεν ξέρω, αν είναι διαφορετικό το 6ρι από το 7ρι που οδήγησα ..... αλλά στο manual, δεν κάνει 100% αυτό που του λες να κάνει.... πχ υπάρχουν φορές που αλλάξει μόνο του προς τα πάνω, κι άλλες που αλλάζει μόνο του προς τα κάτω.Καμια σχεση το 7άρι με το 6άρι...
-
δεν ξέρω, αν είναι διαφορετικό το 6ρι από το 7ρι που οδήγησα ..... αλλά στο manual, δεν κάνει 100% αυτό που του λες να κάνει.... πχ υπάρχουν φορές που αλλάξει μόνο του προς τα πάνω, κι άλλες που αλλάζει μόνο του προς τα κάτω.αγανακτηση
-
εγω 6αρι εσω οδηγησει πολυ καλο σε sport mode σειρικο και εκανες οτι ηθελες....
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
εγω 6αρι εσω οδηγησει πολυ καλο σε sport mode σειρικο και εκανες οτι ηθελες....αν είχες πχ 5η με 2.500σαλ (manual+-) και πάταγες βαθιά το γκάζι δεν έβαζε πχ ΜΟΝΟ του 3η?
αν σε μια στροφή/φουρκέτα/παρατεταμένη, η όποια σχέση, έφτανε στο όριο περιστροφής της, δεν ανέβαζε πάλι μόνο του σχέση ? -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ελπίζω ν' αστειεύεσαι...
Σόρι ρε μάγκες γιατί την ειρωνεία και το τρόλιγκ εδώ μέσα το έχετε κάνει επιστήμη. Ενα ibiza cupra ή ένα leon cupra δεν σας καλύπτει ; Τόσοι χεράδες μαζευτήκατε και δεν σας φτάνουν τα dsg και τα άλογα που παλιά παλεύατε με 75 ;
Και άντε θα μου πει κάποιος (HF) ότι δεν είμαι χεράς. Τότε τι πετάς την ειρωνεία σου; Για να το παίξεις καμπόσος ; Εχεις οδηγήσει κάποιο από τα 2 για να δεις πώς στρίβουν; Καταλαβαίνετε ότι αναφέρομαι σε αυτά που ζητά ο Τζόνι και όχι σε design που είναι υποκειμενικό ; Το Ibiza είναι καγκούρικο και η Mito είναι ΤΟ σχήμα; Το leon είναι άσχημο και η 1-series η αισθητική τελειότητα ;
Δεν επιβάλλω άποψη για να δέχομαι ειρωνεία Γρηγόρη.
Εnough με την ειρωνεία ....
Τζόνκυρ αν δεν ήταν σπορ το dsg-style κιβώτιο τότε όλα τα exotic τύπου Gallardo, SLS, f458 κτλ θα φορούσαν μάνουαλ. Ελα όμως που δεν φοράνε...Τα ημιαυτόματα-σειριακά είναι το μέλλον.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τζόνκυρ αν δεν ήταν σπορ το dsg-style κιβώτιο τότε όλα τα exotic τύπου Gallardo, SLS, f458 κτλ θα φορούσαν μάνουαλ. Ελα όμως που δεν φοράνε...Τα ημιαυτόματα-σειριακά είναι το μέλλον.Σε αυτό έχεις δίκιο αλλά τα ημι-αυτόματα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με το DSG. Ούτε ανεβάζουν στον κόφτη, ούτε κάνουν kickdown και η απόκρισή τους είναι ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ (μιλάω για 430 που έχω ζήσει από μέσα τουλάχιστον).
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τζόνκυρ αν δεν ήταν σπορ το dsg-style κιβώτιο τότε όλα τα exotic τύπου Gallardo, SLS, f458 κτλ θα φορούσαν μάνουαλ. Ελα όμως που δεν φοράνε...Τα ημιαυτόματα-σειριακά είναι το μέλλον.
Σε αυτό έχεις δίκιο αλλά τα ημι-αυτόματα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με το DSG. Ούτε ανεβάζουν στον κόφτη, ούτε κάνουν kickdown και η απόκρισή τους είναι ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ (μιλάω για 430 που έχω ζήσει από μέσα τουλάχιστον).
Δία ναι αυτό είναι μία παράμετρος. Αλλά επειδή έχω οδηγήσει το περισσότερο σκληροπυρηνικό 6αρι dsg σε Αudi νομίζω ότι πας πολύ καλύτερα από ένα μανουαλ σε στροφοδιαδρομή τύπου Διόνυσος -Πεντέλη εδώ στους χαμουτζήδες.
Είναι αναλόγως που θα φορεθεί. Πιστεύω ένα dsg σε Σιρόκο Ρ ...θα έχει περισσότερο σπορ σετάπ από ότι αν φορεθεί στο απλό Γκολφ.
-
@elteo
γιατί κοπτεσαι ;;
Μήπως έχεις μετοχές στη σεατ;;
και στην τελική , δεν έχει να κάνει με χεραδες η μη , έχει να κάνει με προσωπικές ανάγκες και γούστο ...
Αν και για να προτιμήσεις τα λεον και ιμπιζα πρέπει να είσαι να την εχεις λίγο την καγκουρια... -
@elteo
γιατί κοπτεσαι ;;
και στην τελική , δεν έχει να κάνει με χεραδες η μη , έχει να κάνει με προσωπικές ανάγκες και γούστο ...
Αν και για να προτιμήσεις τα λεον και ιμπιζα πρέπει να είσαι να την εχεις λίγο την καγκουρια...κόπτομαι για την Σεατ γιατί σχολιάζετε και αυτούς που τα κατέχουν σαν κ εσένα ....
τέσπα δεν ασχολούμαι άλλο.
-
@elteo
γιατί κοπτεσαι ;;
Αν και για να προτιμήσεις τα λεον και ιμπιζα πρέπει να είσαι να την εχεις λίγο την καγκουρια......ενώ για τον καρακάγκουρα που επιλέγει το κακάσχημο Mito από το κατά πολύ πολύ κoμψότερο Grande Punto δε θα πεις τίποτε, καταπληκτικέ και πάνσοφε πολυτεχνίτη ε;...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ελπίζω ν' αστειεύεσαι...
Σόρι ρε μάγκες γιατί την ειρωνεία και το τρόλιγκ εδώ μέσα το έχετε κάνει επιστήμη. Ενα ibiza cupra ή ένα leon cupra δεν σας καλύπτει ; Τόσοι χεράδες μαζευτήκατε και δεν σας φτάνουν τα dsg και τα άλογα που παλιά παλεύατε με 75 ;
Και άντε θα μου πει κάποιος (HF) ότι δεν είμαι χεράς. Τότε τι πετάς την ειρωνεία σου; Για να το παίξεις καμπόσος ; Εχεις οδηγήσει κάποιο από τα 2 για να δεις πώς στρίβουν; Καταλαβαίνετε ότι αναφέρομαι σε αυτά που ζητά ο Τζόνι και όχι σε design που είναι υποκειμενικό ; Το Ibiza είναι καγκούρικο και η Mito είναι ΤΟ σχήμα; Το leon είναι άσχημο και η 1-series η αισθητική τελειότητα ;
Δεν επιβάλλω άποψη για να δέχομαι ειρωνεία Γρηγόρη.
Εnough με την ειρωνεία ....
Σάββα, στο έχω ξαναπεί κι άλλη φορά, παίρνεις μάλλον επί προσωπικού, πράγματα απλά...

Αν πω κάτι για το οποιοδήποτε αυτοκίνητο, ΔΕΝ θίγω απαραίτητα τον οδηγό του!

Επιπλέον, το προσωπικό γούστο του καθενός, είναι ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: αν δεν μου αρέσει κάτι, ΔΕΝ μου αρέσει και τελείωσε. Τα ίδια ισχύουν για ΚΑΘΕ αντικείμενο και όχι μόνον στα αυτοκίνητα.

Δεν καταλαβαίνω γιατί προσβάλεσαι, και γιατί παίρνεις το όποιο ειρωνικό πείραγμα σαν προσωπική μομφή!

Πχ βρίσκεις πως η 1-series είναι κακάσχημη; Πες το! Λες να προσβληθώ; Το πολύ πολύ να με θεωρήσεις μύωπα (που ...είμαι, φοράω γυαλιά!
), κακόγουστο ή δεν ξέρω κι εγώ τι! ΔΕΝ έχω πρόβλημα, γιατί να έχω; Μήπως θα σου αλλάξω άποψη αν ρίξω ένα καταιγισμό με ποστ λέγοντας σου πως είναι υπέρκομψη κι εσύ βλέπεις στραβά , ενώ εγώ βλέπω καλά;

Τα όποια αστειάκια λέγονται για κάποιες εταιρίες, ΔΕΝ φταίει τόσο ο...κόσμος που τα λέει, φταίνε οι ίδιες! Φταις εσύ που δεν σου αρέσει η 1-series πχ, ή η BMW που τελικά έκανε ένα μάλλον ατσούμπαλο αυτοκίνητο σχεδιαστικά, που δεν χωνεύεται εύκολα; Και επιπλέον το τιμολογεί και 20% από τον ανταγωνισμό;

Φταίω εγώ για τα σχόλια για την Seat, ή φταίει η ίδια , που έχει επιλέξει ν' απευθυνθεί μετά βαϊων και κλάδων σε ορισμένο κοινό; (βλέπε εργοστασιακά καγκουροκίτ, προγραμματάκια, αεροτομούλες, σκ@τουλάκια, κλπ κλπ);

Νομίζεις δεν καταλαβαίνω πόσο Value for Money είναι πχ ένα Ibiza FR που το DSG του σπέρνει (προσωπική άποψη...
); 
Προσπάθησε να καταλάβεις πως είναι διαφορετικά πράγματα!
-Τεχνολογικά , ΔΕΝ τίθεται θέμα, τα Seat έχουν ό,τι καλύτερο.
-Έχουν τα χειρότερα εσωτερικά στην κατηγορία τους (χειρότερα και από κορεάτικα).
-Έχουν το καλύτερο value for money.
-Έχουν μεγάλο καγκουροκοινό (αλλά ΔΕΝ είναι όλοι όσοι οδηγούν Seat κάγκουρες, μην τρελαθούμε!
)Μετά απ' όλα αυτά, ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κάνουμε θεωρώ ένα ...κακεντρεχές ή ειρωνικό σχόλιο για ένα αμάξι, χωρίς να δημιουργηθεί θέμα! Κανείς δεν θα πάθει κάτι και σταματήστε να προσβάλεστε με το παραμικρό!

Clio RS fl με +-21.000€, αξίζει σαν αγορά ?