-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
Επιτέλους ας ασχοληθούν άνθρωποι που είναι η δουλειά τους αυτή και να πληρώνονται κανονικά για να μην υπάρχει και η δικαιολογία για ερασιτεχνισμούς και άλλα τέτοια.
...ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΑΡΚΕΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ!ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ,ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ,ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΕΡΝΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΑΠΟ SERVICE PARK ΜΕΧΡΙ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΣΚΑΝΗ,ΣΤΗΝ ΣΑΡΔΗΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΥΤΙΝΕ ΤΗΣ ΒΟΡ.ΙΤΑΛΙΑΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Καλησπέρα, χαίρομαι που άνοιξε ένα τόσο σοβαρό θέμα. Όλα αυτά που λέτε είναι πολύ σωστά και όμορφα. Θα ήθελα όμως να προσθέσω ότι για να έρθουν, ή για να το θέσω καλύτερα από την πλευρά μου,για να έρθουμε οι νέοι πιο κοντά στους αγώνες πρέπει να μειωθούν τα έξοδά μας. Την περίπτωση του χορηγού μάλλον πρέπει να την ξεχάσουμε.
Οπότε θα πρέπει να βοηθηθούμε από την οργάνωση, τις λέσχες ή ακόμα-ακόμα και από παλαιότερους αγωνιζόμενους.Και εξηγούμαι, η ΕΘΕΑ προσφέρει 40% μειωμένο παράβολο για ράλλυ και ράλλυ σπριντ το πρώτο έτος εμπλοκής του οδηγού, το δεύτερο έτος ξαφνικά θα πλουτίσουμε ή θα έχουμε βρει χορηγούς? Μήπως θα έπρεπε οι μικρές κατηγορίες Ν1 (που υπάρχει μόνο στα χαρτιά) και Α5 να έχουν σημαντικά μικρότερο παράβολο και όχι το ίδιο με το R2, R3, N4 που έχουν πολλαπλάσιο προϋπολογισμό άρα και 'πορτοφόλι'? ......................
Ελπίζω να σας προβλημάτισα θετικά και να μην σας κούρασα.
Μακάρι το άθλημά μας να άνοιγε τις πόρτες σε ανθρώπους που δεν χρειάζεται να διαθέτουν πολλά χρήματα για να τρέχουν αλλά μόνο την αγάπη τους και τις ικανότητές τους.Ματσούκης Μάκης
Εθεσες σοβαρους προβληματισμους ειναι αληθεια , σαν αυτους που εχουν αρκετα παιδια που καθοντε στον παγκο , και ..... περιμενουν .
Αλλα περα απ'την περιβοητη n1 που δεν υπαρχει στην ουσια ..... η σημερινη που βρησκεται στην Ν2 ** θα επρεπε να εχει οτι μπορει να της δωσει η αρχη του σπορ , **ωστε να αναπτυχθει το ζητουμενο ....... για το αυριο ! .........ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ 1,200 ΕΥΡΩ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ Ν/1) ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ 1,800 ΓΙΑ ΤΗΝ Ν/4, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ 'ΝΕΟ'.
ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ,ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ,ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΠΡΟ,ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ 200 ΕΥΡΩ !!! ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΠΑΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ,Η ΟΠΟΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ !!!!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΓΝΩΣΙΝ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ.
ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑ ΡΑΛΛΥ (ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ) ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ,(ΒΛΕΠΕ ΒΩΒΟΣ-ΘΩΜΑ-ΠΑΖΗΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΜΙΧΟΣ-ΒΩΒΟΣ-ΖΑΧΑΚΙ-ΠΑΖΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ)(ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ,ΑΣ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΚΟΠΙΜΑ) , ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ,ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ 'ΚΟΒΕΙ' ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ 'ΑΡΑΖΟΥΝ' ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ.ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ.
-
ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 20-16... ΚΛΠ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 40-32...ΚΛΠ (H AKOMH KAI 60-48 ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΘΟΡΙΟ ΓΙΑ 'ΠΑΙΧΝΙΔΙ')
-
Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ,ΑΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ (Π.Χ) ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ,ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΑΝ BONUS ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ 2 ΒΑΘΜΟΥΣ (ΑΡΑ ΤΟ 32 ΝΑ ΓΙΝΕΙ 34) ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ,ΝΑ ΠΑΡΕΙ BONUS ΑΛΛΟΥΣ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ, (ΑΡΑ ΤΟ 32 ΝΑ ΓΙΝΕΙ 36!!).
ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ,ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ?
-
ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ,ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ 'ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ' ΤΗΣ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΒΑΘΜΩΝ.
-
ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ,ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ 'ΚΟΨΕΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ.
-
ΑΥΞΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΟΣΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΤΙ,ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ.
-
ΑΥΞΑΝΕΙΣ ΚΑΠΩΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΘ.Ε.Α. ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ,ΠΡΩΤΟΥ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΛΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ,ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ.
-
-
ΠΡΟΣ Σ.Χ.
ΒΓΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΑ SERVICE PARKS.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΣ ΓΡΑΨΩ ΕΓΩ,ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
...Με Μοσχού και Ιαβέρη μεγαλώσαμε, με Κύρκο ωριμάσαμε και με Βωβό γερνάμε, ενώ έλα να πάμε παρέα Αχαιός να δεις τα που μεγάλωσαν να γράφουν στις ε.δ. και μετά πάμε σερβις να μιλήσουμε μαζί τους. Απαιχτοι!
Δεν έχουμε ιερά τέρατα, αλλά έχουμε μία ομάδα ώριμων πλέον φουλ εκσυγχρνισμένοι με την εποχή όπου η ομάδα κάνει τη διαφορά. Μακάρι να και να κατέβει και ο μ.ο σε χρόνια σε όλα τα επίπεδα.Θέλεις την γνώμη Στρατή ενός από τους 'απέναντι' (θεατές δηλάδη) των Ελληνικών αγώνων;
Καλά και άγια τα εκσυγχρονισμένα μωρά αλλά εμένα στην 'πρέζα' ( με την καλή έννοια φυσικά) με βάλανε και με κρατήσανε τα 'ιερά τέρατα' σαν και αυτά δηλαδή που δεν υπάρχουν σήμερα στους Ελληνικούς αγώνες ή υπάρχουν πολύ λίγα και αυτά προερχόμενα από τα παλιά. -
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,
ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ?
ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ?
ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ?Η ΕΝΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ,ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,
ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ?
ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ?
ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ?Η ΕΝΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ,ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Καλησπέρα η δική μου άποψη στην δική σας πρόταση είναι η εξής , για να φτάσουμε σε αυτό όχι ότι δεν χιάζεται αλλά , θα πρέπει να φτιάξουμε διεκδικητές της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος δηλαδή, όχι έναν αλλά 6-7 σε όλες της κλάσης.
Όσα μπόνους και να δώσεις αν ο σκοπός είναι το κυπελάκι για την καφετέρια τότε συγγνώμη αλλά δεν θα κάνουμε απολύτως τίποτα.
Αγωνιστική παιδία λοιπόν εδώ και τώρα από άτομα σαν και εσάς κ. μελετόπουλε και άλλους έμπειρους.
Ιερά τέρατα του παρελθόντος κέρδιζαν ιδικές που μας έκαναν να παραμιλάμε με τα περάσματα τους αλλά πρωταθλητές δεν στέφτηκαν ποτέ. -
Aγαπητε μας Λου Μου σε βλεπω ανυπομονο σε θεματα που ουτε καν δευτερευουσης αναγκης και σημασιας δεν ειναι .........
Θα μου πεις βεβαια οτι ο καθενας με τον καημο του .......
Εγω αγωνιω π.χ. τι θα κανει η νεα αρχη του σπορ για την υποθεση αριθμων κυκλοφοριας αγωνιστικων (ατελεια , κτεο κ.τ.λ. ) , την τακτοποιηση της νομιμης μεταφορας τους , το θεμα το τεραστιο επισης .... , που πιστευω οτι δυσκολα θα βρεθει εδω μεσα ανθρωπος γνωστης , να κανει προτασεις για αυτα ......αλλα που ειναι θεματα που μας καινε , και το αθλημα δεν μπορει αλλο να συνεχισει στην αβεβαιοτητα , οταν εχει σκοπο την αναπτυξη και επενδυση απ'τους ανθρωπους που ασχολουντε μ'αυτο , οταν δεν εχουν επιλυθει τα σοβαροτερα προβληματα , κανοντας εμεις οι ιδιοι , οτι δεν τα βλεπουμε και δεν υπαρχουν .
Αν πιστευεις οτι μπορει να μας απασχολει η βαθμολογια τοσο πολυ , οσο η νομιμοτητα των αγωνιζομενων .....και η αναπτυξη των νεων οδηγων , τοτε να συνεχισουμε στο θεμα σου για την καλυτερη βαθμολογηση .
Η προταση μου λοιπον , ειναι η ΟΜΑΕ πριν αρχισει να ασχολειτε με οτιδηποτε αλλο .... να μας δοσει οτι εχει γνωση των σοβαρων αυτων θεματων του αθληματος , κι οτι σκοπευει να τα επιλυσει ........ΑΜΕΣΑ !
-
Λωρη, οντως χρειαζεται 'επιδοτηση' των 'Ιαβερηδων ' και των 'Αγγελιδηδων'. Αυτων δηλαδη που ξεσηκωνουν τον κοσμο και δεν εχουν την τυχη, το χρημα η την τακτικη να κυνηγουν πρωταθλημα. Μηπως ειναι πιο ευκολο να πριμοδοτουνται οι τρεις πρωτες θεσεις σε καθε ειδικη και για καθε κατηγορια?
Επισης , θα ηταν σκοπιμο να βραβευεται ο πιο θεαματικος οδηγος απο τους εντεταλμενους στον αγωνα δημοσιογραφους η την ΕΠΕΑ? (MPV ας πουμε). -
Ο χρήστης APR έγραψε:
..................
.................
Η προταση μου λοιπον , ειναι η ΟΜΑΕ πριν αρχισει να ασχολειτε με οτιδηποτε αλλο .... να μας δοσει οτι εχει γνωση των σοβαρων αυτων θεματων του αθληματος , κι οτι σκοπευει να τα επιλυσει ........ΑΜΕΣΑ !+100000000000
Ολες οι ιδέες καλό είναι να ακούγονται ΑΛΛΑ οι προτεραιότητες είναι προτεραιότητες...
Φιλικά
Γιάννης Λουκόπουλος
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Aγαπητε μας Λου Μου σε βλεπω ανυπομονο σε θεματα που ουτε καν δευτερευουσης αναγκης και σημασιας δεν ειναι .........Θα μου πεις βεβαια οτι ο καθενας με τον καημο του .......
Εγω αγωνιω π.χ. τι θα κανει η νεα αρχη του σπορ για την υποθεση αριθμων κυκλοφοριας αγωνιστικων (ατελεια , κτεο κ.τ.λ. ) , την τακτοποιηση της νομιμης μεταφορας τους , το θεμα το τεραστιο επισης .... , που πιστευω οτι δυσκολα θα βρεθει εδω μεσα ανθρωπος γνωστης , να κανει προτασεις για αυτα ......αλλα που ειναι θεματα που μας καινε , και το αθλημα δεν μπορει αλλο να συνεχισει στην αβεβαιοτητα , οταν εχει σκοπο την αναπτυξη και επενδυση απ'τους ανθρωπους που ασχολουντε μ'αυτο , οταν δεν εχουν επιλυθει τα σοβαροτερα προβληματα , κανοντας εμεις οι ιδιοι , οτι δεν τα βλεπουμε και δεν υπαρχουν .
Αν πιστευεις οτι μπορει να μας απασχολει η βαθμολογια τοσο πολυ , οσο η νομιμοτητα των αγωνιζομενων .....και η αναπτυξη των νεων οδηγων , τοτε να συνεχισουμε στο θεμα σου για την καλυτερη βαθμολογηση .
Η προταση μου λοιπον , ειναι η ΟΜΑΕ πριν αρχισει να ασχολειτε με οτιδηποτε αλλο .... να μας δοσει οτι εχει γνωση των σοβαρων αυτων θεματων του αθληματος , κι οτι σκοπευει να τα επιλυσει ........ΑΜΕΣΑ !
ΣΥΜΦΩΝΩ
ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ....
-
ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο Α-ΠΟΥ-ΡΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ.ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΕΟ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΤΡΕΙΛΕΡ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ.
ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟMΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΚ..ΤΟ ΤΟΥΣ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ,ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ?
Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ,ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΩΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΑΛΗΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ Ο ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΧΛΜ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΑΛΛΑ ΟΚ.
TO ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.
ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Επιτρεψτε μου να γραψω οτι δεν απευθυνομαστε σε ασχετα παιδακια που δεν ξερουν την σημασια της ταχτοποιησης γνωστων και σημαντικων προβληματων (τρειλερ,ασφαλεια, ΚΤΕΟ,χιλια δυο.)
Καταλαβετε ομως 2 πραγματα.- Στους αγωνες δεν υπαρχουμε μονο εμεις οι συμμετεχοντες. Ειναι κι οι θεατες,οι χορηγοι,τα μεσα, με τις δικες τους αναγκες κι απαιτησεις. Μεχρι τωρα κοιταγαμε μονο το τομαρι μας και γι αυτο τα καναμε σκ@τ@!
- Οταν γινεται η προσπαθιεται μια αρχη απο λευκη κολλα, δεν υπαρχουν προτεραιοτητες που ουτως η αλλως ειναι υποκειμενικες. Εκπονειται ενα ολοκληρωμενο σχεδιο που περιλαμβανει τα παντα, κατατιθεται, ενδεχομενως συζητιεται και κατακυρωνεται. Αν αρχισουμε, 'αυτο πρωτα, ασε τ αλλο για μετα', το μετα θα διαρκεσει παλι 50 χρονια.
Στο πλαισιο αυτο, σοβαρα και ισοτιμα, γινεται διαλογος, κατατιθενται προτασεις, κι αυτοι που ειναι αρμοδιοι θα τις αξιολογησουν και θ αποφασισουν την τυχη τους.
Αν αρχισουμε, ο ενας να κρινει και να λοιδωρει την προταση του αλλου, παλι στα ιδια θα φτασουμε και αυτοι που κατι εχουν να πουν θα πανε παλι σ αλλη παραλια. Αυτο θελουμε? Μυαλο δεν βαλαμε?
Συνεχισε Λωρη, συνεχιζουμε ολοι, κι αυτοι που πρεπει ας παρουν τα μηνυματα.
Ετσι παιζω. Αν ειναι να λεω κατι και μετα ναχω την κριτικη (ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΝΑΙ) του καθε διαφωνουντα, αντε γεια, παιρνω τον Στρατη και του τα λεω στο τηλεφωνο. Αλλά ειπαμε, ολοι μεσα, κανεις απ εξω, ολα στο τραπεζι. . Το δικαιουται ο παληος τιμονιερης, το δικαιουται το ιδιο κι ο Τακης που καθε Νοεμβρη καθεται στο Κ4! Κι υπαρχουν οι ανθρωποι που εχουν την ευθυνη, θα εκτιμησουν και θ αποφασισουν. Αν μη τι αλλο, ειναι εκλεγμενοι...
-
Παρένθεση:
Όπως έχουμε πει κατ΄επανάληψη το κάθε κείμενο μπορεί να διαβαστεί και να 'μεταφραστεί' από Ελληνικά σε Ελληνικά με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Γι΄αυτό καλό είναι να διαβάζουμε δυο φορές το κάθε πόστ για να το καταλαβαίνουμε όπως θα το ήθελε ο κάθε γράφον. Τέλος παρένθεσης.@Πλατής,
Αγαπητέ Χρήστο, με λίγα λόγια όπως πολύ σωστά γράφεις αυτό πρέπει να είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα ΣΕ ΛΕΥΚΗ ΚΟΛΑ... Κατά συνέπεια, και είμαι σίγουρος ότι όλοι συμφωνούμε, δεν νοείτε καινούργιο ξεκίνημα χωρίς πρώτα να μπουν γερά θεμέλια... ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ λοιπόν, τα θεμέλια δηλαδή γιατί διαφορετικά η ιστορία θα ξαναγραφτεί σε επανάληψη...
Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι δεν θέλουν κάτι τέτοιο, οπότε αυτή τη φορά θα πρέπει να γίνει αλά ΔΝΤ... η δουλειά δυστυχώς ή σε απλά Ελληνικά 'Με τον κηδεμόνα τους' οι όποιοι διοικούντες και αποφασίζοντες...
Πρέπει να μαθαίνουμε από τα παθήματα... και ο νοών νοείτω.Φιλικά
Γιάννης Λουκόπουλος -
Παιδιά, επειδή προϋπόθεση των προτάσεων και της προοπτικής που δίνουν αυτές, είναι ο εντοπισμός του στίγματος που σήμερα βρισκόμαστε…. επισημαίνω μερικές αντιφατικές και αξιοπερίεργες καταστάσεις που καθορίζουν τον χώρο μας…
Μέλος του Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α.
vs
Υπηρεσιακός Πρόεδρος της ΕΛ.Ο.Α.Α.Μ (Δημήτρης Μιχελακάκης)Πρόεδρος της ΕΘ.Ε.Α.
vs
Αγωνιζόμενος (Μάριος Σταφυλοπάτης)ΦΙΛΜΠΑ - Ο.Μ.Α.Ε.
vs
ΦΙΛΜΠΑ - ΕΛ.Ο.Α.Α.ΜΡόν ΕΘΕΑ/ΕΛΠΑ
vs
Ρόν Επιτροπή Εποπτείας και Προώθησης Προβολής των Ελληνικών αγώνων
vs
Ρόν Ο.Μ.Α.Ε./ΕΛΠΑΔιοικητικό Συμβούλιο Ο.Μ.Α.Ε.
(Στερεά Ελλάδα και κάτω) 9 μέλη
vs
(Στερεά Ελλάδα και πάνω) 2 μέληΚαταστατικό της Ο.Μ.Α.Ε.
*ΑΡΘΡΟ 1
ΙΔΡΥΣΗ-ΕΠΩΝΥΜΙΑ-ΣΚΟΠΟΣ
3. Σκοπός της Ομοσπονδίας είναι:
…β) Η αρμονική συνεργασία της Ομοσπονδίας με την Εθνική Λέσχη Αυτοκινήτου «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΩΝ-ΕΛΠΑ», που κατέχει όλα τα σχετικά προνόμια, ως μέλος των ως άνω Διεθνών Οργανισμών … *
vs
αυτονομία και ανεξαρτησία της Ο.Μ.Α.Ε. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΓΝΩΣΙΝ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ.ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑ ΡΑΛΛΥ (ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ) ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ,(ΒΛΕΠΕ ΒΩΒΟΣ-ΘΩΜΑ-ΠΑΖΗΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΜΙΧΟΣ-ΒΩΒΟΣ-ΖΑΧΑΚΙ-ΠΑΖΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ)(ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ,ΑΣ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΚΟΠΙΜΑ) , ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ,ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ 'ΚΟΒΕΙ' ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ 'ΑΡΑΖΟΥΝ' ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ.ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ.
- ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 20-16... ΚΛΠ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 40-32...ΚΛΠ (H AKOMH KAI 60-48 ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΘΟΡΙΟ ΓΙΑ 'ΠΑΙΧΝΙΔΙ')
- Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ,ΑΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ (Π.Χ) ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ,ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΑΝ BONUS ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ 2 ΒΑΘΜΟΥΣ (ΑΡΑ ΤΟ 32 ΝΑ ΓΙΝΕΙ 34) ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ,ΝΑ ΠΑΡΕΙ BONUS ΑΛΛΟΥΣ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ, (ΑΡΑ ΤΟ 32 ΝΑ ΓΙΝΕΙ 36!!).
ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ,ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.
ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ?
- ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ,ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ 'ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ' ΤΗΣ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΒΑΘΜΩΝ.
- ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ,ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ 'ΚΟΨΕΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ.
- ΑΥΞΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΟΣΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΤΙ,ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ.
- ΑΥΞΑΝΕΙΣ ΚΑΠΩΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΘ.Ε.Α. ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ,ΠΡΩΤΟΥ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΛΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ,ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ.
Λώρη,
Εγώ πάντως (σε αντίθεση με άλλους φίλους μας) θα τοποθετηθώ επί της ουσίας στην πρότασή σου…Συμφωνώ με την βάση της λογικής σου ότι θα πρέπει να δώσουμε κίνητρο για την συνεχή προσπάθεια του αγωνιζομένου και την δημιουργία αντικινήτρων για τον «εφησυχασμό» του.
Συμπληρωματικά της πρότασής σου, προτείνω τα εξής:
Σε κάθε αγώνα, υπάρχουν αγωνιζόμενοι που έχουν την στιγμή τους ή την ατυχία και πέφτουν στην 5η – 6η – 8η – 10η θέση της κατηγορίας τους.
Αυτοί οι άνθρωποι σε σχέση με τους πρώτους, βαθμολογικά χάνονται…, μένουν πίσω από τον συναγωνισμό, απογοητεύονται και εν τέλει …αποσύρονται…
Οι δε πρώτοι κάποιες φορές αναδεικνύονται όχι επειδή ήταν ταχύτεροι, αλλά διότι έτυχε να μην αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα και στάθηκαν περισσότερο τυχεροί..Η σημερινή βαθμολογία δημιουργεί ένα χάσμα μεταξύ των πρώτων και τελευταίων, δίνει στον 10ο μόνο το 5% των βαθμών (1) του 1ου (20).
Για να αποκτήσει σήμερα τους βαθμούς του 1ου (20) ένας αγωνιζόμενος, πρέπει να κατακτήσει τρείς 6ες θέσεις (3χ7).
Με την πρότασή μου θα αρκούν τρείς 10ες θέσεις (3χ13), διότι ο 10ος θα παίρνει το 33% των βαθμών (13) του 1ου (40).
Δηλαδή Λώρη μου, μαζεύουμε τους αγωνιζόμενους, μικραίνουμε τις αποστάσεις μεταξύ των, πριμοδοτούμε τους ατυχέστερους, ενθαρρύνουμε τους αργότερους, διατηρούμε σε εγρήγορση τους γρηγορότερους, αυξάνουμε τον συναγωνισμό… -
Ο χρήστης APR έγραψε:
... το θεμα το τεραστιο επισης ....Μια μικρή παρατήρηση μόνο (και ως αφορμή επειδή αναφέρθηκε πρόσφατα, όχι εξαιτίας της παραπάνω παράθεσης καθ΄αυτής): δε νομίζω πως θα πρέπει να σκεφτόμαστε σοβαρά ως προτεραιότητα το να φτιάξει η όποια 'ομοσπονδία' πίστα ή πίστες. Αυτό είναι επιχειρηματική δραστηριότητα και ως τέτοια ασύμβατη με την ομοσπονδία (ή και το 'κράτος', που έτσι και αλλιώς δεν ...). Οποιος επιχειρηματίας νομίζει ότι με την οποιαδήποτε πίστα 'θα βγάλει λεφτά' κάνει την επένδυσή του και πορεύεται.
Αντιθέτως δουλειά της ομοσπονδίας είναι:
ο Να διευκολύνει με παροχή πληροφοριών κτλ. οποιονδήποτε (και όλους το ίδιο, δηλ. ισόνομα) θέλει να επενδύσει σχετικά
ο Να ελέγξει - διαπιστώσει τις υπάρχουσες πίστες ως προς ασφάλεια και εγκαταστάσεις
ο Να βεβαιώσει ότι οι υπάρχουσες πίστες θα χρησιμοποιούνται πράγματι για αγώνες (πχ. διαπραγματεύσεις με τους πιστάρχες για όρους χρήσης) και να μεσολαβήσει για λύση τυχόν σχετικών προβλημάτων (πχ. μετάβαση στις Σέρρες από Αθήνα) -
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
Παρένθεση:
Όπως έχουμε πει κατ΄επανάληψη το κάθε κείμενο μπορεί να διαβαστεί και να 'μεταφραστεί' από Ελληνικά σε Ελληνικά με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Γι΄αυτό καλό είναι να διαβάζουμε δυο φορές το κάθε πόστ για να το καταλαβαίνουμε όπως θα το ήθελε ο κάθε γράφον. Τέλος παρένθεσης.@Πλατής,
Αγαπητέ Χρήστο, με λίγα λόγια όπως πολύ σωστά γράφεις αυτό πρέπει να είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα ΣΕ ΛΕΥΚΗ ΚΟΛΑ... Κατά συνέπεια, και είμαι σίγουρος ότι όλοι συμφωνούμε, δεν νοείτε καινούργιο ξεκίνημα χωρίς πρώτα να μπουν γερά θεμέλια... ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ λοιπόν, τα θεμέλια δηλαδή γιατί διαφορετικά η ιστορία θα ξαναγραφτεί σε επανάληψη...
Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι δεν θέλουν κάτι τέτοιο, οπότε αυτή τη φορά θα πρέπει να γίνει αλά ΔΝΤ... η δουλειά δυστυχώς ή σε απλά Ελληνικά 'Με τον κηδεμόνα τους' οι όποιοι διοικούντες και αποφασίζοντες...
Πρέπει να μαθαίνουμε από τα παθήματα... και ο νοών νοείτω.Φιλικά
Γιάννης ΛουκόπουλοςΓιαννη Καλημερα. Εσυ μιλας (και βαζεις )προτεραιοτητες, εγω υποστηριζω την καταθεση ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ προτασης. Οπως θα εκανε μια σοβαρη καινουργια ΑΕ που θελει να εχει μελλον. Δεν απεχουμε πολυ, απλα φοβαμαι οτι μολις οι προτεραιοτητες σου λειτουργησουν (και γινουν Αγωνες, θα ξεχασουμε παλι την 'καθημερινοτητα' και θα εφησυχασουμε (ιδιο της φυλης).
Αποψη μου λοιπον, η ολα η τιποτα. Χρονος υπαρχει ,αν αρχισουμε ΤΩΡΑ! -
Kαλημέρα σε όλους
Διαβάζω με προσοχή.
Εχουμε χρόνο Λώρη μου. Πρέπει να βάλουμε πρωτεραιότητες, καλέ μου!
Θοδωρή μου, άλλη κοινωνία τότε, άλλη σήμερα. Ας ξεκολλήσουμε από τα ιερά τέρατα (με εξαίρεση τον Τάσο που παραμένει όρθιος δυνατός και δημιουργικός, το Ρον, το Γκάλο και τον Αποστόλου βέβαια, από εκεί και πέρα... άστο) και ας προσαρμοστούμε στο σήμερα.Ελα σε ένα σέρβις παρκ πρωταθληματικού Ράλλυ, πήγαινε και σε ανάβαση και ανέβα κατέβα στα άτυπα πιτς. Επικοινώνησε με τους νέους, μίλα με παλαιούς που παραμένουν στο χώρο. Είναι πιό ομαδικά τα πράγματα, είναι όμως όμορφα, βλέπεις την προοπτική, αναγνωρίζεις την αγωνία για το αύριο, φορτώνεσαι με ευθύνη. έχουν άποψη οι εμπλεκόμενοι σήμερα και δικαιούνται σεβασμού. Και τι τους δίνουμε, ώστε να γίνουν και ιερά τέρατα, άσχετα αν δεν δίνουν μία για μία τέτοια προοπτική και καλά κάνουν!
Η προβολή τους αρχίζει στα αγωνιστικά νέα των 4Τ με μονόσειρες λεζάντες και δίστηλη θαμπή φωτό, όπως και στο rally gr, που η ακριβή του προσπάθεια με μηδέν έσοδα είναι καταδικασμένη και βασίζεται σε εξάρσεις και το σύνολο καταλήγει στο Στράτη Φωτενέλλη που το παλεύει με πάθος και εντιμότητα, αλλά και με τρόπο που συχνά -όταν τα άπλυτα εκτός επισκιάζουν την ουσία που έχει να κάνει με το θέαμα και το συναγωνισμό με στόχο τον απλό θεατή- δε με βρίσκει σύμφωνο.Με εκτίμηση Φίλε (το ξέρεις)
Στράτης
-
Doc , επειδη αρχισες παλι τα σου , και επειδη στο τελος θα πλακωθουμε γιατι το εχεις στο αιμα σου τον μαθε επι τελους στα 50τοσα σου πως οτι παπαρια και να κατεβασει η γκλαβα του καθενος μας γιαυτο το αθλημα , πριν χρονια τα εχουν σκεφτει οι σοβαροι ανθρωποι που ασχολουντε με αυτο το αθλημα στην Ιταλια και στην Γαλλια και εχουν γραψει τους κανονισμους του παιχνιδιου ωραιοτατα και το αποδεικνυουν τα αποτελεσματα τους .........
Αν συνεχισουμε τις φαεινες που μετα θα αποδειχτουν οτι μπαζουν ...... αντε γεια !
Το πιο απλο λοιπον πραγμα ειναι να παρουν και να αντιγραψουν οι αρμοδιοι τους κανονισμους αυτων που εχουν πετυχει , και να αφησουμε ολες τις αμπελοφιλοσοφημενες ιδεες του καθενος μας εξπερ ................
Αυτες οι φαεινουλες ειναι ραπανακια για την ορεξη , μπροστα στα θεμα πιατο ....που δεν εχει σερβιριστει εδω και 40 χρονια οπως θα επρεπε ....
Αυτα τελος απο εμενα .
Προτάσεις για το 2011