-
Το παρόν θέμα προέρχεται από διάσπαση του θέματος του ράλι Λαμίας http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=43853[Mod]
Ξεκινάει ωραία η κουβέντα και εξελίσσεται σε χωρίς λόγο.
Βρε Τόλη, σε παρακαλώ αφαίρεσε αυτά περί το που πρέπει να βάλει ο Λώρης τις απαιλές του (και εγώ στα νιάτα μου, έγραφα γυρίστε σελίδα, ή ακόμα χειρότερα μη μας αγοράζετε κ. α. χαζά και προσβλητικά για τα οποία έχω μετανόιώσει) και εσύ πάλι βρε Λώρη μου τι τσιμπάς με το παραμικρό. Γράψε αηδίες, τι την θέλεις την πα....α. Μπαίνουν και πίτσι και διαβάζουν και μετά στεναχωριόμαστε για τη μοναξιά μας σαν χώροςΑς κατεβάσουμε καμιά πρόταση για τα Ράλλυ του 2010. Ας πούμε καμιά κουβέντα για την προβολή του Λαμίας που είχε τα προβληματά της. Ας σκεφτούμε-σχολιάσουμε αν έχουν λόγο οι πανηγυρικές αφετηρίες αν δεν συνδυάζονται με μία εταπ όπως στη Λαμία, ή και περισσότερες.... Τόσα έχουμε να πούμε. Φάγαμε 6-7 σελίδες με τα σικειν και τελικά πάλι πλακωθήκαμε.
Είναι τιμή για το 4Τ-Φορουν η παρουσία όλων σας εδώ, αλλά κακά τα ψέματα ο επώνυμος ΕΛΕΜ είναι το κάτι παραπάνω που μας επιτρέπει να κάνουμε διάλογο ουσίας...καλή εβδομάδα
Στρατης
-
Το παρόν θέμα προέρχεται από διάσπαση του θέματος του ράλι Λαμίας http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=43853[Mod]
Βρε Τόλη, σε παρακαλώ αφαίρεσε αυτά περί το που πρέπει να βάλει ο Λώρης τις απαιλές του (και εγώ στα νιάτα μου, έγραφα γυρίστε σελίδα, ή ακόμα χειρότερα μη μας αγοράζετε κ. α. χαζά και προσβλητικά για τα οποία έχω μετανόιώσει) και εσύ πάλι βρε Λώρη μου τι τσιμπάς με το παραμικρό. Γράψε αηδίες, τι την θέλεις την πα....α. Μπαίνουν και πίτσι και διαβάζουν και μετά στεναχωριόμαστε για τη μοναξιά μας σαν χώροςΑς κατεβάσουμε καμιά πρόταση για τα Ράλλυ του 2010. Ας πούμε καμιά κουβέντα για την προβολή του Λαμίας που είχε τα προβληματά της. Ας σκεφτούμε-σχολιάσουμε αν έχουν λόγο οι πανηγυρικές αφετηρίες αν δεν συνδυάζονται με μία εταπ όπως στη Λαμία, ή και περισσότερες.... Τόσα έχουμε να πούμε. Φάγαμε 6-7 σελίδες με τα σικειν και τελικά πάλι πλακωθήκαμε.
Είναι τιμή για το 4Τ-Φορουν η παρουσία όλων σας εδώ, αλλά κακά τα ψέματα ο επώνυμος ΕΛΕΜ είναι το κάτι παραπάνω που μας επιτρέπει να κάνουμε διάλογο ουσίας...καλή εβδομάδα
Στρατης
-
Στρατης
-
Ουπς, από κόμπλεξ, έχουμε όλοι μας περίσευμα, Κακά τα Ψέματα. ΣΧ
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Ας κατεβάσουμε καμιά πρόταση για τα Ράλλυ του 2010. Ας πούμε καμιά κουβέντα για την προβολή του Λαμίας που είχε τα προβληματά της.
Ας σκεφτούμε-σχολιάσουμε αν έχουν λόγο οι πανηγυρικές αφετηρίες αν δεν συνδυάζονται με μία εταπ όπως στη Λαμία, ή και περισσότερες.... Τόσα έχουμε να πούμε. Φάγαμε 6-7 σελίδες με τα σικειν και τελικά πάλι πλακωθήκαμε.καλή εβδομάδα
Στρατης
Πολυ ωραιες οι προτασεις σου αρχηγε , και με αμεσο ενδιαφερον ........ και ειδικα για τις πανηγυρικες εκκινησεις οταν το τελικο αποτελεσμα δεν εκπληρειται (λογο απουσιας κοσμου ) και μενει η ταλαιπορια των αυτοκινητων μεσα σε πολεις με φαναρια ,ξεκινα ,σταματα και βραμ βρουμ
Τι προβληματα ειχε η προβολη της Λαμιας ?
Για τα σικειν (που ξεκινησα το θεμα ) δεν πλακωθηκαμε .... αντιθετως επεσαν ιδεες κ αποψεις .......
Υ.γ. φυσικα το να κραζεις εναν Λου Μου ανωνυμα , αν μη τι αλλο ειναι αδελφιστικο μεχρι αηδιας ........(ειδικα οταν δεν μπορεις να πιανεις το χιουμορ του )
-
Χρήστο μου, κανένα πρόβλημα... Τυπικά μιά χαρά. Απλά αν έχεις διαμάντια, όπως η Λαμία και ο κόσμος της και η ιστορική λέσχη με καλούς παίχτες, αλλά και κυρίως αθλητές με άποψη, με εργαλεία-κράχτες και εν τέλει μάλιστα προκύψει θέαμα και επιτέλους συναγωνισμός, αναρωτιέμαι αν θα μπορούσαμε να δώσουμε περισσότερο φως χωρίς μεγάλο κόστος.
Δηλαδή ο Στράτης Φ να πυροβολήσει και το Σάββατο βράδι στις αφίξεις και εκεί στο παρκ να γίνει τζέρτζελο με φαί άντε και καμιά μπύρα να χαλαρώσουμε οι από εδώ και να έρθει κόσμος από τους απέναντι (τους θεατές), ώστε να κουβεντιάσει και να γνωρίσει τα παιδιά που λάμπουν στα μπάκετ. Να πούμε και εμείς καμιά κουβέντα οι γεροντήδες. Σε μία τέτοια εκδήλωση πιθανόν να μπορούσε να παίξει το ρόλο της και η τοπική Αυτοδιοίκηση. Ιδέες-σκέψεις καταθέτω.
Ο Νικ Μαν ξέρει καλύτερα να μας πει τι είναι εφικτό. Γαμώτο έχω κόλλημα με τα σέρβις παρκ. Πιστεύω ότι η αναβάθμισή τους είναι σημαντική υπόθεση ειδικά σε αγώνες δομημένους τέλεια όπως το Ράλλυ Φθιώτιδας.Στράτης
ΥΓ... Βάλε εισαγωγικά στο πλακωθήκαμε. Εννούσα πως εν τέλει και αφού εξαντλήσαμε-κουράσαμε το θέμα με τα σικειν καταλήξαμε στο παπα...ς και στο .
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Στρατης
ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ,ΣΤΡΑΠΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΤΟ FORUM (ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ/ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΟΛΟ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ,ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ.
ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ FORUM ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Στρατης
ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ,ΣΤΡΑΠΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΤΟ FORUM (ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ/ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΟΛΟ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ,ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ.
ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ FORUM ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Αγαπητε ΕΛ-ΕΜ θα μεινεις μονος σου μετα απο αυτο που ζητας!!!!
-
Εσυ sx μου αλλου το πηγες βεβαια για το προσεχες Φθιωτιδος , για τελειους συνδυασμους-φιεστα κτλ !
Εγω σαν του αμεσου μελοντος , σκεπτομε πως θα μπορουσε να ειναι η πανηγυρικη εκκινηση μεθαυριο στην πλατεια Αγιου Γεωργιου στην Πατρα π.χ. , και αν θα μπορουσε να γινει κατι αλλο μολις κατεβουν τα αυτοκινητα απ'την ραμπα , κατι δηλαδη περα απ'αυτο που καναμε απ'το 1985+ , και ειδικα σημερα που ο θεατης θελει να ακουσει οτι θα τον συναρπασει κατι καλο , για να ερθει κοντα .
Δεν ξερω ρε γαμωτο , αν ειμαστε και σε θεση ολοι οι αγωνιζομενοι να κανουμε φεριπειν , σε δυο-τρεις δρομους φευγωντας απ'την ραμπα , οπως βλεπω σε καποιους αγωνες αλλων χωρων , που φερνουν το χειροκροτημα αλλα και τον ποθο για να παει να παρακολουθησει την επαυριο ο κοσμος στα βουνα ...........
Εχω την εντυπωση παντως , οτι μονον κατι τετοιο μπορει να συγκινησει τον θεατη να πλησιασει ,πιο εντονα
-
Στην εποχη που το lifestyle και το ινδαλμα εχει γινει (δυστυχως κατα τη γνωμη μου) αναγκη η must οπως λενε τα διαφημιστοπαιδα, εμεις απουσιαζουμε. Για ποιο λογο να ερθει στην πανηγυρικη ο φιλαθλος, για να δειενα ψυχρο Εβο η Σουμπι η S2000 , οταν δεν μπορει να μιλησει στον 'χειριστη' και να μαθει τα παραλειπομενα και τα 'μυστικα' του?
Γιορτη, γιορτη με υποχρεωτικη την παρουσια αλλά και την ευκολια στο πλησιασμα ολων των πληρωματων. Που θα εχουν συνειδητοποιησει οτι εκεινη την ωρα κανουν κεφι και δουλεια με αμεσο αντικρυσμα. Την γνωριμια τους με τον κοσμο, την προβολη τους, την παρουσιαση του καλυτερου εαυτου τους. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.
Ο κοσμος θελει να μαθαινει, δεν του φτανει να βλεπει μονο, ΓΜΤ!
Ακομα κι αν δεν μας αρεσει, ας θυμηθουμε την εποχη του Τζιγγερ. Μεχρι και φιλοσοφικες συζητησεις προκαλεσε στις μουσσες ...
Κι οσο κι αν ειναι ραγιαδικο, αν ξεκινουσα την αναδιοργανωση, θα το εκανα με ενα δυο παλληκαρια ικανα να σταθουν σαν φαροι, υποστηριγμενα απο ελληνικα χερια και πορτοφολια, εθνικη ομαδα με μαρκετιστα, προπονητη και...Ζαμπουνη!!!
Πεστε με τρελλο, ακουστε με ομως.
Τα υπολοιπα αυριο. Δουλευω σκληρα... -
Τετοια κανεις και μας το χαλας βρε doc .......
Επανω που αρχιζεις ωραια και ...... αντε τωρα αυριο , που θα σου εχουν ερθει οι ιδεες , και θα βραχυκυκλωσουμε παλι !
-
Τι να κανουμε ρε Χρισταρα. Προιον εχουμε, πρεπει να πουληθει! Με τον Σταυρό στο χερι και τις σοσιαλιδεες μας, προκοπη δεν γινεται!
Δουλευω λεωωωω!!! -
NAI,ΣΤΙΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΡΑ ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.
ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ,ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ,ΔΙΟΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ.
ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ,ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΟ ΥΠΟΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ.
ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ,ΜΑΣ ΕΙΔΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΤΣΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ.
ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ,ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ,ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ Ε.Δ. ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ (ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ) ΜΕΤΑ ΤΟ .S.P ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ.
ΣΤΟ ΕΛΠΑ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΣΥ,ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ Σ.Χ. 'ΣΤΑ ΟΡΘΙΑ' ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ Ρ.ΛΑΜΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ 'ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΡΟΝΤΟ' Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ,ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΟΠΩΣ
' ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΕΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ (ΒΛΕΠΕ ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ) ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ 'ΙΔΙΑ' ΜΕΣΑ Η ΜΕ ΡΥΜΟΥΛΚΙΣΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΣΤΟ S.P. ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ ΤΟΥ,ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ (ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ) ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΤΙΣ Ε.Δ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ Ε.Δ. ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ S.P ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ PARK FERME'.
ΕΤΣΙ,ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ- ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ.
- ΔΙΝΕΙ ΑΞΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ,ΚΑΙ
- ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ,ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ.
ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM' -
Προς τον κ. EL-EM (λίγο άσχετο) θα βάλετε κάποια στιγμή κάνα ωραίο in car; καιρό έχετε να βάλετε αν δεν κάνω λάθος από το ΕΛΠΑ 2009
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Εσυ sx μου αλλου το πηγες βεβαια για το προσεχες Φθιωτιδος , για τελειους συνδυασμους-φιεστα κτλ !Εγω σαν του αμεσου μελοντος , σκεπτομε πως θα μπορουσε να ειναι η πανηγυρικη εκκινηση μεθαυριο στην πλατεια Αγιου Γεωργιου στην Πατρα π.χ. , και αν θα μπορουσε να γινει κατι αλλο μολις κατεβουν τα αυτοκινητα απ'την ραμπα , κατι δηλαδη περα απ'αυτο που καναμε απ'το 1985+ , και ειδικα σημερα που ο θεατης θελει να ακουσει οτι θα τον συναρπασει κατι καλο , για να ερθει κοντα .
Δεν ξερω ρε γαμωτο , αν ειμαστε και σε θεση ολοι οι αγωνιζομενοι να κανουμε φεριπειν , σε δυο-τρεις δρομους φευγωντας απ'την ραμπα , οπως βλεπω σε καποιους αγωνες αλλων χωρων , που φερνουν το χειροκροτημα αλλα και τον ποθο για να παει να παρακολουθησει την επαυριο ο κοσμος στα βουνα ...........
Εχω την εντυπωση παντως , οτι μονον κατι τετοιο μπορει να συγκινησει τον θεατη να πλησιασει ,πιο εντονα
σε αυτο που λεει ο πατερας δεν εχει αδικο...αν π.χ στη πατρα μετα την εκκινησει ειχε μια
super stage στο κεντρο της πολης θα ηταν οτι καλυτερο και με μεγαλη επιτυχια, αλλωστε
οι πατρινοι εχουν δειξει τα δοντια στο τι μπορουν να κανουν με τετοιου ειδους event..
(σας θυμιζω τον αγωνα καρτ που ειχε γινει μεσα στο κεντρο της πολης, μιλησανε για 10.000 κοσμο)
ετσι πιστευω θα μπορεσουμε να φερουμε κοσμο πιο κοντα στις ειδικες αφου ηδη θα εχουν παρει μια
γευση απ το προηγουμενο βραδυ. -
Ο χρήστης TOMMI03 έγραψε:
Προς τον κ. EL-EM (λίγο άσχετο) θα βάλετε κάποια στιγμή κάνα ωραίο in car; καιρό έχετε να βάλετε αν δεν κάνω λάθος από το ΕΛΠΑ 2009ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝΕ.
ΥΠΟΜΟΝΗ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Καλημέρα...
Καλά το πάμε...κε Σταμέλο, γιατρέ, Χρηστάρα και Λου-Μου μας, μπορούμε να συνδυάσουμε τις προτάσεις. Στην Πάτρα π.χ. και για το 2011 έχουμε διπλό ατού. Τον αγώνα καρτ που επισήμανε ο κ. Σταμέλος όπου γίνεται εξαιρετική δουλειά και σε προβολή (επαγγελματίες!) και τους δικούς μας ανθρώπους, τους αγωνιζόμενους στο ΔΣ του και ιστορικού ΑΟΠ (φάγαμε λάστιχα και κάργα σπαγγέτι στις εβδομαδιαίες δοκιμές για Πιτίτσα και Αχαιός, τότε..., σύμφωνοι).
Μπορούμε λοιπόν να προσαρμόσουμε κατά περίπτωση και να δουλέψουμε με τους οργανωτές προς τη σωστή κατεύθυνση.
Οι γνώσεις υπάρχουν, το κέφι περισσεύει, ο χρόνος είναι θέμα επιλογής. Μένουν να βρεθούν τα χρήματα οπότε ο έχει δίκιο για το προίόν, αλλά και όχι μόνο.
Απλά έχω ορκιστεί στον εαυτό μου υπομονή και ψυχραιμία και έχω δώσει και το λόγο μου σε όσους με εμπιστεύτηκαν για αντίστοιχη συμπεριφορά και το βουλώνω.
Πάντως με την ευκαιρία και κάργα φιλικά, γιατρέ μας, θα σου έλεγα τώρα πρωϊνιάτικα τίποτα για τον βαζελο σουπερ-μέτοχο και τη μόνο προσωπική του προβολή και βέβαια θα το βουλώσω, αν βρεις κάτι, ένα λιθαράκι, έναν ψύλο στα άχυρα, που άφησε στο χώρο μας...Με Μοσχού και Ιαβέρη μεγαλώσαμε, με Κύρκο ωριμάσαμε και με Βωβό γερνάμε, ενώ έλα να πάμε παρέα Αχαιός να δεις τα που μεγάλωσαν να γράφουν στις ε.δ. και μετά πάμε σερβις να μιλήσουμε μαζί τους. Απαιχτοι!
Δεν έχουμε ιερά τέρατα, αλλά έχουμε μία ομάδα ώριμων πλέον φουλ εκσυγχρνισμένοι με την εποχή όπου η ομάδα κάνει τη διαφορά. Μακάρι να και να κατέβει και ο μ.ο σε χρόνια σε όλα τα επίπεδα.Καλή δουλειά να έχουμε όλοι και να χαιρόμαστε τους Πέτρους και τους Παύλους μας. Εμείς οι παλαιότεροι τον Paolo Caeser Μοσχούτη, τον πιό τεχνίτη και πεισματάρη της γενιάς μας! Γερά αδελφέ, την Ξηρονομή τη λέγαμε άσφαλτο και το Ραχούλα-Νεράιδα περίπατο στο Σούνιο.
Στράτης
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ Σ.Χ. 'ΣΤΑ ΟΡΘΙΑ' ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ Ρ.ΛΑΜΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ 'ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΡΟΝΤΟ' Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ,ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΟΠΩΣ
' ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΕΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ (ΒΛΕΠΕ ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ) ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ 'ΙΔΙΑ' ΜΕΣΑ Η ΜΕ ΡΥΜΟΥΛΚΙΣΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΣΤΟ S.P. ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ ΤΟΥ,ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ (ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ) ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΤΙΣ Ε.Δ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ Ε.Δ. ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ S.P ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ PARK FERME'.
ΕΤΣΙ,ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ- ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ.
- ΔΙΝΕΙ ΑΞΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ,ΚΑΙ
- ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ,ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ.
ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ (νομιζω) ξεχναει την πικρα του, οδηγει, ευχαριστιεται και ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ!
Ακομη και χωρις βαθμολογια, αν αυτο δημιουργει προ΄βληματα -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Καλημέρα...
Καλά το πάμε...Πάντως με την ευκαιρία και κάργα φιλικά, γιατρέ μας, θα σου έλεγα τώρα πρωϊνιάτικα τίποτα για τον βαζελο σουπερ-μέτοχο και τη μόνο προσωπική του προβολή και βέβαια θα το βουλώσω, αν βρεις κάτι, ένα λιθαράκι, έναν ψύλο στα άχυρα, που άφησε στο χώρο μας...
Στράτης
Καλημερα 'παιδια'
Δεν αναφερθηκα στο προσωπο Στρατη. Φυσικα εχεις δικηο. Ουτε υποτιμησα τους Ημιθεους. Σταθηκα στο κοινωνικο φαινομενο που προεκυψε απο την παρουσια του. Και στεκομαι στη βαβουρα που εγινε, για το αν φορουσε γυψο η οχι. Θυμασαι! Ειναι κατι σαν το 'απ το να περναω απαρατηρητος, καλυτερα να με βριζουν' σε light εκδοχη.
Στους αγωνες υπαρχουν 2 ενοτητες. Το αγωνιστικο μερος και το 'καφενειο'. Θελουν και τα 2 την προσοχη τους. Για το αγωνιστικο, λιγο πολυ τα ξερουμε ολοι και θελει και χρημα. Το καφενειο ομως θελει 'τροπο'.
Στα καφενεια λοιπον των αλλων αθληματων, το ενδιαφερον εστιαζεται στα τερτιπια προσωπων και τακτικων. Στο δικο μας δυστυχως εχουμε τον παραγοντα 'αλογο'που οταν εχει φαει σανο μεταλλαγμενο, σταματαει την παραπερα κουβεντα και χαλαει τη μαγιά.
Συνεπως, με την καινουργια αρχη θελει και νεα προσεγγιση στους κανονισμους και στην πιστη εφαρμογη τους. Αλλιως και παλι θα κυνηγαμε την ουρα μας, εσωστρεφεις. Ειναι ενα θεμα που λιγοι το εχουν προσεγγισει, αλλά που κοβει την φορα πολλων για δημιουργικη σταση. -
Σωστα ολα αυτα κ.Πλατη αλλα μην ξεχναμε οτι στα αλλα σπορ(και ειδικα στο εξης ενα ποδοσφαιρο) μιλαμε για επαγγελματιες-ντιβες γυρω απο τους οποιους μπορει να δημιουργηθει μπολικο σουσουρο ενω εδω μιλαμε για ερασιτεχνες-χομπιστες που μπορει να μην θελουν καν αυτη τη προσοχη.Η οποια ειτε το θελουμε ειτε οχι καποιες φορες θα ειναι και αρνητικη,καποιες φορες θα ειναι και κουτσομπολιστικη και δεν αναφερομαι σε φαινομενα τυπου greekmotorsport εμπαθειας αλλα ακομα και αν δεν υπαρχει τετοιος σκοπος μπορει να βγαινει κατι τετοιο..
Προτάσεις για το 2011