-
Mastora fantasou oti ekana k ta panta gia na min ton prokaleso !!
kai episis ksero oti se kathe agona yparxoun agonodikes k paratirites.
Kai afou rotisa ton paratiriti an kai ayto to toso kraygaleo to afisei etsi k mprosta sta matia tous to afisei etsi
i apantisi itan oti den ekanes anafora!!!!!!!!!! gmt tin patisa.....as poume oti dn prokete na allaksei tpt
Dimitris Degleris
-
Ο χρήστης deg έγραψε:
Mastora fantasou oti ekana k ta panta gia na min ton prokaleso !!
kai episis ksero oti se kathe agona yparxoun agonodikes k paratirites.
Kai afou rotisa ton paratiriti an kai ayto to toso kraygaleo to afisei etsi k mprosta sta matia tous to afisei etsi
i apantisi itan oti den ekanes anafora!!!!!!!!!! gmt tin patisa.....as poume oti dn prokete na allaksei tpt
Dimitris Degleris
Τα greeklish δεν επιτρεπονται στο φορουμ,γραφε με ελληνικους χαρακτηρες.[mod]
-
Ο Δημήτρης προφανώς έγραψε με αγγλικούς χαρακτήρες γιατί μετά από τόσο τζατζάρισμα στην ευθεία αισθάνεται οδηγός του BTCC Πέρα από την πλάκα αυτά που είδα στο βίντεο είναι για κλάματα και να λέμε πάλι καλά που δεν έφυγε ο Δημήτρης εκτός ασφάλτου γιατί και κίτρινο καγκελάκι έχουμε και παρκαρισμένα γύρω γύρω να λιάζονται
-
Ο ΣΟΑΑ λοιπον..................................................................................................................Που στους σκοπους του εχει την τηρηση των κανονων ασφαλειας αλλά και μιας μινιμουμ δεοντολογιας, ας κανει ενα εγγραφο αιτημα στην ΕΘΕΠΑ, να εξετασει το γεγονος και να κρινει αν επιβαλλεται η παραπομπη αυτου του καλου παλληκαριου στο πειθαρχικο.(τρελλαθηκα ε?)
Τωρα, αν αυτο το παλληκαρι ηταν φιλος μου (Χριστο για σενα αυτο) το καλυτερο που θα εκανα (επειδη ειναι φιλος μου) θα του εσκαγα ενα (φιλικο ) χαστουκι για να συνελθει.
Αυτα, καλημερα. -
Για μενα λες???
-
Ο χρήστης bericocker έγραψε:
Για μενα λες???Μην 'τσιμπας' αμεσως !!!
Υπαρχουν και αλλοι Χριστοι.Φιλικα,
'el-em'
-
- Τσίμπησα γιατι είμαι με 'ι'.
- Βλέπω σε φωτογραφίες ότι καλοπερνας και δεν παίρνεις ένα τηλ.
Πολυ φιλικά φυλαγμενα
Χριστος Δαρας -
Φυλαγμενα και με...'ακου'
Χαθηκαμε ρε γμτ, αλλά προτιμω να κλαιω μονος μου.. Μες τις γιορτες να ρυθμισουμε τπτ (οξυτητα στομαχου, αναρτησεις, οτι θες ) -
Δημητρη (deg) εχεις απολυτο δικιο να τα περνεις κρανιο. Ο καθενας μας θα τσαντιζοτανε. Δεν ξερω αν ξανα ακουμπησατε πριν αλλα εφ οσον εφαγε ποινη το ΑΧ τελειωσε εκει. Πειθαρχικο κλπ κλπ δεν νομιζω να χρειαζοντε (οχι ακομα τουλαχιστον) ειμαι σιγουρος οτι (αν δεν υπαρχουν προηγουμενα μεταξυ σας) οτι ηταν απλος το red mist (που λενε και οι αγγλοι) της στιγμης. Απο εκει και περα πες στους οργανωτες οτι δεν χρειαζετε εγγραφη αναφορα. Ειναι εκει να παρατηρουν και να κρατανε σημειωσεις απο μονοι τους ωστε αμα επαναληφθει να ξερουν τι πως που κλπ για να αντιδρασουν. Ακομα πες στους οργανωτες οτι αμα υπαρχει incident μεταξυ δυο οδηγων, ακομα και ποινη να πεσει φωναζουν και τους δυο στον αλυταρχη να τους μιλησει και να δοθουν οι οποιες εξηγησεις.... Αυτα τουλαχιστον γινοντε στο πολιτισμο. Τωρα θα μου πεις στο Ελλαδισταν εχουν μεινει ακομα στην εποχη που ο Ζιακας (αν θυμαμαι καλα) ειχε τουμπαρει τον Μιχελακακη στην Κ-11....
Goforpole (κωστα μου) στο BTCC τους ενθαρινουν οι οργανωτες να εχουν ακουμπηματα για να εχουν πιο σκληρες μαχες και φυσικα περισσοτερη τηλεθεαση. Για αυτο αλλωστε και το budget της χρονιας αγγιζει η ορισμενες φορες ξεπερναει το ενε εκατομυριο λιρες την σεζον..... (αυτα μου εχουν πει οδηγοι που εχω γνωρισει απο κοντα και τρεεχανε η τρεχουν ακομα στο BTCC)
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ο ΣΟΑΑ λοιπον..................................................................................................................Που στους σκοπους του εχει την τηρηση των κανονων ασφαλειας αλλά και μιας μινιμουμ δεοντολογιας, ας κανει ενα εγγραφο αιτημα στην ΕΘΕΠΑ, να εξετασει το γεγονος και να κρινει αν επιβαλλεται η παραπομπη αυτου του καλου παλληκαριου στο πειθαρχικο.(τρελλαθηκα ε?)
Τωρα, αν αυτο το παλληκαρι ηταν φιλος μου (Χριστο για σενα αυτο) το καλυτερο που θα εκανα (επειδη ειναι φιλος μου) θα του εσκαγα ενα (φιλικο ) χαστουκι για να συνελθει.
Αυτα, καλημερα.Tι μου γραφεις βρε doc ?
Να ριξω χαστουκι σε εναν φιλο και πατερα δυο παιδιων που τον εναν τον ειχε βαλει πριν απο χρονια και στους αγωνες ?
Μιλαμε για τον Δημητρη Λουκο ,τον φιλο μας , που σαν ανθρωπο τον γνωριζουμε ολοι και ξεχωριζει για το φιλοτιμο του , την ανιδιοτελια του και ενα σκασμο αλλα προτερηματα .......
Εδω το θεμα ειναι καθαρα αγωνιστικο , κι αυτο που βλεπω ειναι ελειψη (η παρακαμψη )αγωνιστικης παιδειας και μονον , και θα το λυσουμε με ενα χαστουκι ?Απλα , αυτο που φωναζω ..... ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΙΛΙΚΙΑ αυτα κανουν το μεγαλυτερο κακο σ'αυτο το αθλημα ! ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΑΣ αυτο , για να αρχισει η εξελιξη του σπορ μας !
Ειλικρινα ντρεπομαι που το ειδα να το κανει ο Δημητρης αυτο ...το 2011 !
Υ.Γ απ'οτι εμαθα του εβγαλε ο αληταρχης μαυρη σημαια , σταματησε ο αγωνιζομενος μπροστα στην γραμματεια (μεσ'την πιστα δηλ.) εριξε κατι μπινελικια ο οδηγος ,και .....ξανασυνεχισε στον αγωνα του .......
-
Ε τοτε θελει χαστουκι κι ο αλυταρχης!!! ( Οπου χαστουκι δεν ειναι σωνει και καλα η χειροδικια, χαστουκι δινεται και με το στομα, παπουλη....σαν κι αυτα που εχεις δωσει σ εμενα
Μπορει να ειμαι καλος ανθρωπος, αλλα αμα δεν προσεξω και κολησω κανεναν AIDS στη δουλεια μου, επειδη ειμαι καλο παιδι, δεν πρεπει να παω φυλακη? Παπουτση μου θυμιζεις -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Υ.Γ απ'οτι εμαθα του εβγαλε ο αληταρχης μαυρη σημαια , σταματησε ο αγωνιζομενος μπροστα στην γραμματεια (μεσ'την πιστα δηλ.) εριξε κατι μπινελικια ο οδηγος ,και .....ξανασυνεχισε στον αγωνα του .......
Κυριε Χρηστο αυτο γιατι δεν μας το λετε απο την αρχη μην γραφουμε ολοκληρο κατεβατο. Εγω ειδα την μαυρη στο βιντεο και υπεθεσα οτι τελειωσε εκει. Το να σταματησεις μεσα στην πιστα και μετα να αγνοησεις την μαυρη οντως θελει περεταιρο τιμωρια.
-
Παιδιά η μαύρη δε σημαίνει 'εκτός αγώνα'. Σημαίνει 'μπαίνεις στα πιτς και ενημερώνεσαι από τον πιτ μαρσαλ τι μέλλει γεννέσθαι' (αν ο αλυτάρχης αποφασίσει εκτός αγώνα, τότε το παρκάρεις, αλλιώς συνεχίζεις).
Αλλά το να σταματήσει στην πίστα μέσα είναιΣHMAIA MAYPH συνοδευόμενη από ΛEYKO APIΘMO: Tο αυτοκίνητο του οποίου επιδεικνύεται ο αριθμός, οφείλει να σταματήσει στα PITS και να παρουσιασθεί στον Aλυτάρχη, που μπορεί να του δώσει και το δικαίωμα να ξαναρχίσει τον αγώνα.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Απλα , αυτο που φωναζω ..... ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΙΛΙΚΙΑ αυτα κανουν το μεγαλυτερο κακο σ'αυτο το αθλημα ! ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΑΣ αυτο , για να αρχισει η εξελιξη του σπορ μας !
Ακριβως...
-
Αυτο που εγινε παντως ηταν ΠΟΛΥ επικινδυνο. Ευκολα θα μπορουσε το αυτοκινητο να καταληξει πανω στα καγκελα των pits.
Οσοι το ειδαμε απο κοντα ηταν τουλαχιστο σοκαριστικο -
Και όμως αυτό το σοκαριστικό για εσένα, εμένα και πολλούς άλλους βλέπω κάποιον να το υπερασπίζεται στη σελίδα του ΣΟΑΑ στο fb και λίγο πολύ να το χαρακτηρίζει racing incident. Εντάξει Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψει ή να γελάσει κανείς.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Και όμως αυτό το σοκαριστικό για εσένα, εμένα και πολλούς άλλους βλέπω κάποιον να το υπερασπίζεται στη σελίδα του ΣΟΑΑ στο fb και λίγο πολύ να το χαρακτηρίζει racing incident. Εντάξει Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψει ή να γελάσει κανείς.Racing incident θα ηταν αν μετα το πρωτο ακουμπημα ο οδηγος του ΑΧ αφηνε το ποδι απο το γκαζι.....
-
Γνωρίζοντας τον οδηγό του ΑΧ δε μου μοιάζει για εκ προθέσεως δολοφονική ενέργεια αλλά για κλασσική περίπτωση red mist (ελληνιστί 'μίλαγε το κάτω κεφάλι και όχι το πάνω' ) Εννοείται βέβαια εξαιρετικά επικίνδυνη και ορθότατη η μαύρη σημαία.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Γνωρίζοντας τον οδηγό του ΑΧ δε μου μοιάζει για εκ προθέσεως δολοφονική ενέργεια αλλά για κλασσική περίπτωση red mist (ελληνιστί 'μίλαγε το κάτω κεφάλι και όχι το πάνω' ) Εννοείται βέβαια εξαιρετικά επικίνδυνη και ορθότατη η μαύρη σημαία.Spot on mate.
-
Go_For_Pole έγραψε:
Και όμως αυτό το σοκαριστικό για εσένα, εμένα και πολλούς άλλους βλέπω κάποιον να το υπερασπίζεται στη σελίδα του ΣΟΑΑ στο fb και λίγο πολύ να το χαρακτηρίζει racing incident. Εντάξει Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψει ή να γελάσει κανείς.Ναι λογικο ειναι αφου ειναι ο μηχανικος του κ η ομαδα τους υποστιριζουν κ πιστευουν αυτα που γραφουν.
Τα λιγα αυτα 20 χρονια που θα κλεισω το Μαρτη συμετοχης μ σε αγωνες καρτ-αυτο-F3 μου εμαθαν καποιοι οι οποιοι μ βοηθησαν ολα αυτα τ χρονια ειναι ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ .
Γνωριζοντας οτι ο Λουκος ειναι επιρεπης στα κοπανιματα οπως κ του εδειξα κ το 106 μου πιο ειναι πριν τον αγωνα, τον φυλαξα δλδ δεν τον εκλησα πουθενα,δεν τον κοπανησα πουθενα και ουτε τον προκαλεσα, σε αντιθεση εκεινος μου χαλασε τον αγωνα να μ κλεινει σε ολη τη πιστα κ να μ κοπαναει σε 3-4 διαφορετηκα σημεια.
οταν τελειωσε ο αγωνας τα ιδια πραγματα του επησημανα κ του ειπα οτι οταν ειμουν μικρος κ εβλεπα αγωνες οτι εκανε τα ιδια πριν χρονια.
αλλα κ με Χασαπη φετος 'μικρος εισαι θα μαθεις' ετσι ειπε μετα τις επαφες τους στους 2 αγωνες στα ΜεγαραΔεγλερης Δημητρης
Προτάσεις για αγώνες ταχύτητας 2011