-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Αυτό κοιτάνε:'the stewards continue to meet on Sunday night to decide on whether a number of drivers went too fast into the pits during the safety car period caused by Mark Webber's crash'
Αν ειναι αυτό,τοτε,,,, καλα ειπα......απ'την αρχη επρεπε να αρχισει ο αγωνας.Καλα ειπε καποιος πιο πανω!
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Να διαβάσεις τον κανονισμό, εγώ δεν ξέρω.
Αμα το κανε κανας Αλονσο ομως θα προσπαθουσες να μας πεισεις οτι πρεπει να τον διωξουν απο την F1.
An to ekane kanas Alonso pali ta idia 8a elega.... Gia toys ypoloipoys den kserw....
Μα δεν το πα για σενα.
-
Ferrari slams European GP 'scandal'
By Jonathan Noble
Sunday, June 27th 2010, 16:10 GMTFernando Alonso, Ferrari, European GPFerrari has labelled the European Grand Prix a 'scandal' as it vented its frustrations at the safety car situation.
While the stewards continue to meet on Sunday night to decide on whether a number of drivers went too fast into the pits during the safety car period caused by Mark Webber's crash, Ferrari has not held back in venting its anger.
In a statement issued on its official website, Ferrari said that the decisions made - especially in the way Lewis Hamilton ultimately did not lose a position despite overtaking the safety car – damaged the credibility of the sport.
'A scandal , that's the opinion of so many fans and employees who are all in agreement: there is no other way to describe what happened during the European Grand Prix,' said the Ferrari statement.
'The way the race and the incidents during it were managed raise doubts that could see Formula 1 lose some credibility again, as it was seen around the world.'
Alonso himself hit out at the FIA after the race, saying the event had been 'manipulated' by the decisions made by the race stewards.
'It's a shame, not for us because this is racing, but for all the fans who came here to watch a manipulated race,' Alonso told Spanish television after the event
'We were running well, in third after a good start. Then the safety car came out, which wasn't too good for us, but Hamilton overtook the safety car, something that I had never seen, overtaking the medical car with yellow flags. We were a metre off each other, and he finished second and I finished ninth.
'This race was to finish second. Then with the safety car I would have finished where I finished in ninth, and Hamilton in eighth. But here, when you do the normal thing, which is respecting the rules, you finish ninth, and the one who doesn't respect them finishes second.'
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Αυτό κοιτάνε:
'the stewards continue to meet on Sunday night to decide on whether a number of drivers went too fast into the pits during the safety car period caused by Mark Webber's crash'
Αν ειναι αυτό,τοτε,,,, καλα ειπα......απ'την αρχη επρεπε να αρχισει ο αγωνας.Καλα ειπε καποιος πιο πανω!
Εγώ λέω να ακυρώσουμε όλους τους αγώνες και να δώσουμε το πρωτάθλημα στη Ferrari.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Για να το έχουμε...εδώ φαίνεται ότι ο Χάμιτλον ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην είδε το SC στα δεξιά του:

Και η γραμμή που τα λέει όλα...μια εικόνα 1000 λέξεις:

μα γι αυτο και πηρε ποινη...
απλα φωναζουν στη Φερραρι οτι αργησε και στο ενδοιαμεσο εκανε διαφορα...
σωστο αλλα ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ.....
+1000 (και είμαι και Αλονσικός)
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
TWra poy blepw to video ksana na sas dosw allo ena senario..... Des to video.... To safety car paei na bgei sthn pista prin thn grammh kai meta ksana trabietai deksia.... Mhpws ayto to 8ewrhse o odhgos san perna?
Μήπως δικαιολογείς τον Χάμιλτον υπερβολικά πολλές φορές? Δεν σε έχω δει να λες 'ναι φταίει' σε ξεκάθαρα συμβάν όπως το συγκεκριμένο.
Niko prepei na to exw pei panw apo 5 fores.... Dhladh to kala ekane kai efage thn poinh den soy ftanei?
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Αυτό κοιτάνε:
'the stewards continue to meet on Sunday night to decide on whether a number of drivers went too fast into the pits during the safety car period caused by Mark Webber's crash'
Εγώ λέω να ακυρώσουμε όλους τους αγώνες και να δώσουμε το πρωτάθλημα στη Ferrari.
Οχι ετσι δεν θελουμε.
-
τελικα αμα το δουμε σαν ελληνες τοτε εφταιγε ο mw που τρακαρε
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
TWra poy blepw to video ksana na sas dosw allo ena senario..... Des to video.... To safety car paei na bgei sthn pista prin thn grammh kai meta ksana trabietai deksia.... Mhpws ayto to 8ewrhse o odhgos san perna?
Μήπως δικαιολογείς τον Χάμιλτον υπερβολικά πολλές φορές? Δεν σε έχω δει να λες 'ναι φταίει' σε ξεκάθαρα συμβάν όπως το συγκεκριμένο.
Niko prepei na to exw pei panw apo 5 fores.... Dhladh to kala ekane kai efage thn poinh den soy ftanei?
Eίναι φανερό πως το πρόβλημα των φεραρικών είναι που βλέπουν τις εξατμίσεις της McLaren και όχι μόνο. Απλά πιάνονται τώρα από ένα γεγονός για να ξεθυμάνουν.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Αν ημασταν στον περιφερειακο Θεσσαλονικης με οδηγους τον Κωστα και τον Μιτσο ναι θα λεγα οτι ο Κωστας εχει 150 αλογα παραπανω οποτε ο Μιτσος ενω πηγε να κανει αριστερα μετα απο οριμη σκεψη τον αφησε να περασει.
Σε μια πιστα ομως με τους καλυτερους οδηγους μεσα και την πληρη γνωση των κανονισμων τετοια πραγματα δεν γινονται.Και αν βγει και πει κατι τετοιο ο Λουις δεν θα γλιτωσει τις
Egw gia ayto ebala kai to sfyrigma.... Koinws na to trabhksw oso pio poly ginetai apo ta mallia oso to rabane oloi osoi lene gia black flag.... An kai ston kosmo ths F1 den to kobw api8ano na to xrhshmopoihsei kapoios.....
-
Πέσανε οι ποινές
Button, Barrichello, Hulkneberg, Kubica, Petrov, Sutil, Liuzzi και De la Rossa ποινή 5 δευτ. Timo Glock ποινή 20 δευτ. (απο msfree)
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Πέσανε οι ποινέςButton, Barrichello, Hulkneberg, Kubica, Petrov, Sutil, Liuzzi και De la Rossa ποινή 5 δευτ. Timo Glock ποινή 20 δευτ. (απο msfree)
Σκάνδαλο!!! Δεν κερδίζει έτσι καμιά θέση ο Alonso.
Tελικά βλακεία κάναν που του είπαν να τρέξει χαλαρά.
edit Tελικά κέρδισε μία γιατί τιμωρήθηκε και ο Buemi.
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Σκάνδαλο!!! Δεν κερδίζει έτσι καμιά θέση ο Alonso.Mε τον Στάθη από Ράδιο Αρβύλα συγγενείς;
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Σκάνδαλο!!! Δεν κερδίζει έτσι καμιά θέση ο Alonso.
Mε τον Στάθη από Ράδιο Αρβύλα συγγενείς;
To msfree φταίει που δεν έγραψε για τον Buemi.
-
Ωραία, δηλαδή με τις ποινές αυτές παραδέχονται επισήμως ότι παρανόμησαν οι συγκεκριμένοι οδηγοί. Και τελικά και αυτοί βγήκαν κερδισμένοι σε σχέση με τις Ferrari.
Αν δε γινόταν το ατύχημα, οι Ferrari πιθανότατα να περνούσαν και τον Hamilton στα pit (αν όντως άλλαζε αεροτομή). Συνεπώς θα τερμάτιζαν στο 2-3. Αντ' αυτού 9-15 ? Θέλω να μου πει κάποιος McLarenικός, ποιος ή τι φταίει γι' αυτήν την κατάσταση.
Κατά τη γνώμη μου, είτε μιλάμε για κενό κανονισμών στην εμπλοκή του SC στον αγώνα, είτε για κενό κανονισμών στην επιβολή δίκαιων τιμωριών.
-
κατά τα άλλα FiA(t) ....
-
καλα Hannibal γελα οσο θες, απλα αναλογισου τι κερδισε απο αυτην τη παραβαση ο hamilton και μετα δες τι ποινη επρεπε να παρει. δυο ακομα τσαλιμακια να κανει ο μαυρουκος και θα γινεις ο γραφικος του φορουμ
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Ωραία, δηλαδή με τις ποινές αυτές παραδέχονται επισήμως ότι παρανόμησαν οι συγκεκριμένοι οδηγοί. Και τελικά και αυτοί βγήκαν κερδισμένοι σε σχέση με τις Ferrari.Αν δε γινόταν το ατύχημα, οι Ferrari πιθανότατα να περνούσαν και τον Hamilton στα pit (αν όντως άλλαζε αεροτομή). Συνεπώς θα τερμάτιζαν στο 2-3. Αντ' αυτού 9-15 ? Θέλω να μου πει κάποιος McLarenικός, ποιος ή τι φταίει γι' αυτήν την κατάσταση.
Κατά τη γνώμη μου, είτε μιλάμε για κενό κανονισμών στην εμπλοκή του SC στον αγώνα, είτε για κενό κανονισμών στην επιβολή δίκαιων τιμωριών.
Το τι θα γινόταν σε περίπτωση που δεν είχαμε ατύχημα άστο γιατί θα μιλούσαμε για άλλο αγώνα τότε. Μας αρέσει δε μας αρέσει υπάρχει ο κανονισμός του sc oπότε πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτό. Το ότι αυτοί οι οδηγοί βγήκαν κερδισμένοι ποιος σου το είπε;
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Στη συνέντευξη τύπου πάντως δήλωσε πως δεν θυμάται πως ακριβώς έγινε το συμβάν.Twra to eida ayto..... Alh8eia poy to eides? Sthn synanteyksh typoy eipe oti bgainontas apo thn strofh 1 eides dipla toy to safety car kai 8ewrhse oti to perase gia ayto kai synexise.... Toylaxisto ayto edeikse molis twra apo thn synteyksh....
-
Μιλαμε για ανευθυνοτητα των κριτών.Ωφελείθηκαν οι περισσότεροι και οχι οι φερραρι.
Ας το κρατησουν αυτο μερικοί που θα ηθελαν να ειχαν τα πρωταθληματά της και κανουν 'τσαχπινιές' στους αγωνες.Εχουν και καλες ποινες...ποιος την χαρη τους . Και οχι οτι μπορει να παρουν και τιποτα φετος ολα ανοιχτα ειναι ,αλλα.......το προσπαθουν δεόντος!
European Grand Prix 2010