-
Κι εγω τη σκεφτηκα πρωτα απ ολα την tbi απλα ειναι σιγουρα πανω απο 24..
-
Δεν κρύβω μια προτίμηση στα γερμανικά
Νομίζω ότι με όλα τα κριτήρια που θέτεις, η C5 είναι μακράν η καλύτερη επιλογή.
-
Diesel όχι δεν μπορεί να είναι δυστυχώς.Νονέ δεν ξέρω αν αυτές οι τιμές παίζουν στην C5 και στο leasing πάντως θα το ψάξω γιατί αν έχει τέτοια τρελή έκπτωση και εκεί(που δεν το νομίζω)τότε ναι θα μπει σίγουρα ως πρώτη επιλογή.
-
Αν δεν μπορείς να περιμένεις
- OK
- OK
- OK
- ok
- ok
βάλε και ένα - να είναι και ομορφούλη.
- C5 1.6 THP
- Isignia 1,6T
- Peugeot 3008 3008 1.6T Premium ( Για κάτι διαφορετικό ) Δεν πληρεί το ( 6 )
- Mazda 6 ( αν θέλεις ατμόσφαιρα )
Αν μπορείς να περιμένεις
Ford Mondeo με τον 1,6Τ .Σε μικρομεσαίο Hacth μονόδρομος ,......
Αν οι χώροι της σου επαρκούν τότεAlfa Romeo - Giulietta 1.4 Distinctive 170hp
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Diesel όχι δεν μπορεί να είναι δυστυχώς.Νονέ δεν ξέρω αν αυτές οι τιμές παίζουν στην C5 και στο leasing πάντως θα το ψάξω γιατί αν έχει τέτοια τρελή έκπτωση και εκεί(που δεν το νομίζω)τότε ναι θα μπει σίγουρα ως πρώτη επιλογή.Να το ψαξεις σαφως γιατι αυτα ειναι και λιγο διαφημιστικα κολπακια..Απλα εχε υποψιν οτι σιγουρα παιζει μια εκπτωση 1000e +το greenbonus ανταλλαγης-αποσυρσης που μπορει να φτανει και εως 3000 επιπλεον εκπτωση επι της τιμης το υαυτοκινητου που σου αγοραζει ανταλλγη ή αποσυρει..
Ετσι τουλαχιστον ισχυριζονται καιρο τωρα..
Παντως μελος του gcc αγορασε πριν μερικους μηνες c4 120 vti με καλο εξοπλισμο στα 15.500 με το κλειδι στο χερι-πινακιδωματα-εξοδα φακελου με αυτες τις εκπτωσεις.. Πιστευω οτι γενικα ισχυουν..Τα κανει κατι τετοια η citroen καθε τοσο.. -
Ναι αλλά τα extra της Giullieta(170 hp) πέφτουν πάνω στο φόρο πολυτέλειας και η τιμή παραξεφεύγει.
-
Μια χαρα η C5 ομως απο τις τιμες που βλεπω στο ιντερνετ, η φθηνοτερη εκδοση ειναι λιγο κατω απο το οριο σου. Ανεξαρτητως προσφορων λοιπον, μου φαινεται πως αυτο που ανταποκρινεται περισσοτερο στις αναγκες σου, ειναι το Octavia 1,4 Tsi στην πλουσιοτερη εκδοση, που βγαινει γυρω στις 20 χιλιαδες αναλογα με το αμαξωμα, και σου μενουν 4Κ να το 'φορτωσεις' εξτρα.
Αν βεβαια η C5 ξεκιναει απο 18Κ απλα... τρεξε!!!!
Το καλυτερο για το τελος: Αφου σε αφησε ικανοποιημενο το Α4, το group εχει φροντισει για σενα.
Seat Exeo!!
ειναι λιγο 'ακυρη' προταση βασιζεται ομως στο πατωμα του δικου σου (αν εχεις το προηγουμενο απο το σημερινο) που μπορει να ειναι μεγαλο + για σενα. Κινητηρας ο παλιος καλος 1,8Τ με ο,τι αυτο συνεπαγεται ειδικα σε σχεση με τους καινουριους του γκρουπ -
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Όχι τίποτα δεν έπαθε απλά έπεσε θύμα...της κρίσης!!!
Το Insignia μου αρέσει πάρα πολύ αλλά είναι τεράστιο όμως όπως και το Superb.Το C5 όντως είναι ωραίο αν και έχω οδηγήσει μόνο το 1.8 οπότε πρέπει να περιμένω να οδηγήσω και την turbo έκδοση.Δν βέπω σοβαρό λόγο να αλλάξεις αυτοκίνητο superb, insignia , passat που σου πρωτάθηκαν δεν θα κατεβάσουν δραματικά το κόστος σκέψου και το χάσιμο που θα έχεις στην μεταπώληση .
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Δν βέπω σοβαρό λόγο να αλλάξεις αυτοκίνητο superb, insignia , passat που σου πρωτάθηκαν δεν θα κατεβάσουν δραματικά το κόστος σκέψου και το χάσιμο που θα έχεις στην μεταπώληση .Όχι να στο πω αλλιώς.Έχει επιστραφεί πίσω ήδη το αυτοκίνητο.
Επειδή θα είναι σίγουρα με leasing θα πρέπει να μάθω από τις εταιρίες leasing τι έκπτωση τους παρέχεται.Θα δούμε.Σήμερα π.χ πρότειναν στον father Qasqhai 2 λιτρο με 23 χιλιάρικα αλλά υποψιάζομαι ότι θα είναι το άδειο γι αυτό και πιστεύω ότι θέλει καλό ψάξιμο. -
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Σήμερα π.χ πρότειναν στον father Qasqhai 2 λιτροαν καποιος μου εκανε αυτη τη προταση θα τον εκτελουσα
-
Δλδ η εταιρια (αυτη δε πληρωνει τελη,ασφαλεια?) του προτεινει να παει σε 2λιτρο απο 1.8..?Ωραια το σκεφτεται..
Ε οχι και qq..
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Seat Exeo!!
ειναι λιγο 'ακυρη' προταση βασιζεται ομως στο πατωμα του δικου σου (αν εχεις το προηγουμενο απο το σημερινο) που μπορει να ειναι μεγαλο + για σενα. Κινητηρας ο παλιος καλος 1,8Τ με ο,τι αυτο συνεπαγεται ειδικα σε σχεση με τους καινουριους του γκρουπΤο προηγούμενο Α4 είχαμε!!!Το Exeo το ξέρω όμως πρώτον δεν είναι quattro και θα ξενερώσω και 2ον μπορεί εγώ να το έπαιρνα ο father όμως...με τίποτα να ξαναέχει το ίδιο σχεδόν αυτοκίνητο!
Δλδ η εταιρια (αυτη δε πληρωνει τελη,ασφαλεια?) του προτεινει να παει σε 2λιτρο απο 1.8..?Ωραια το σκεφτεται..
Ε οχι και qq..
Το QQ μου αρέσει.Για να διευκρινίσω μια εταιρία leasing του το πρότεινε.Εγώ βέβαια σε τέτοιες εποχές προτιμώ τα λίγα κυβικά γιατί 2 λιτρο....
-
Ναι, αυτη τα πληρωνει, μπορει ομως να καταργηθουν τα τελη του χρονου και να μεινεις με την αυξηση της βενζινης να ταιζεις τα 2000 κυβικα!!!
Απο τις τιμες που βλεπω λοιπον στο 4τ.gr, σε αυτα που ζητας το ιδανικοτερο κατ'εμε ειναι το οκταβια ή το 122αρι με αρκετο εξτρα εξοπλισμο δικο σου, ή το 160αρι στην πλουσια εκδοση.
Αν εχεις παιδια (καροτσακια καθισματακια κλπ) καλυτερα να πας σε καποιο στεισον
-
Ναι, αυτη τα πληρωνει, μπορει ομως να καταργηθουν τα τελη του χρονου και να μεινεις με την αυξηση της βενζινης να ταιζεις τα 2000 κυβικα!!!Απο τις τιμες που βλεπω λοιπον στο 4τ.gr, σε αυτα που ζητας το ιδανικοτερο κατ'εμε ειναι το οκταβια ή το 122αρι με αρκετο εξτρα εξοπλισμο δικο σου, ή το 160αρι στην πλουσια εκδοση.
Αν εχεις παιδια (καροτσακια καθισματακια κλπ) καλυτερα να πας σε καποιο στεισον
Δεν εχεις κανενα μα κανενα λογο να προτιμησεις octavia απο c5...
-
Kαι εγώ αυτό πιστεύω!
-
Επίσης επειδή βλέπω απ το Qashqai ότι σου αρέσουν τα SUVοειδή, δες Skoda Yeti 1.8TSI 4χ4 στα 24.300 (σίγουρα θα δίνουν και κάποια έκπτωση).
-
Όχι μου αρέσει το QQ...γενικώς τα suv δεν μου αρέσουν αλλά στο QQ έχω μία προτίμηση!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ουτε οικονομικος??? Μιλαμε για ταβανι 24Κ +καλο εξοπλισμο.
Το εγραψα κ πριν, αν ξεκιναει απο τοσο χαμηλα το 1,6Τ δεν το αφηνεις σε καμια περιπτωση!!!
Οι προτασεις μου εγιναν με βαση τις τιμες που βλεπω στο 4τ.gr αφου δυστυχως για το προγραμμα της citroen δεν εχω βρει κατι... -
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Όχι μου αρέσει το QQ...γενικώς τα suv δεν μου αρέσουν αλλά στο QQ έχω μία προτίμηση!Οκ δεκτό!
Ρίχνω μια τελευταία πρόταση, τη Lancia Delta 1.4T 150ps που είναι το πιο τεντωμένο μικρομεσαίο που μπορείς να αγοράσεις , με χώρους και ποιότητα (προσεγγιστικά.. σχεδόν δλδ) απ την επόμενη κατηγορία αλλά τιμή απ την προηγούμενη Είναι θέμα γούστου όμως μιας και είναι ιδιαίτερο σχέδιο. -
Ουτε οικονομικος??? Μιλαμε για ταβανι 24Κ +καλο εξοπλισμο.
Το εγραψα κ πριν, αν ξεκιναει απο τοσο χαμηλα το 1,6Τ δεν το αφηνεις σε καμια περιπτωση!!!
Οι προτασεις μου εγιναν με βαση τις τιμες που βλεπω στο 4τ.gr αφου δυστυχως για το προγραμμα της citroen δεν εχω βρει κατι...Ειναι πραγματικα πολυ φτηνη η c5 ακομα και αν δε ξεκιναει απο 18 αλλα λιγο πιο ψηλα..Επισης οι τιμες στο site της citroen ειναι πιο πανω και ειναι απο πιο παλια..
Ειναι καλυτερο αυτοκινητο κατα τη γνωμη μου..Αν σκεφτεις οτι η octavia ειναι ενα μικρομεσαιο με κωλο..Η c5 φτιαχτηκε απο την αρχη ως μεσαιο..Με επιλογη την υδροπνευματικη αναρτηση ,σαφως καλυτερα υλικα καμπινας και αισθητικα πολυ καλυτερη..
Eπιλογή αυτοκινήτου μέχρι 24000 ευρώ