-
Οι αγώνες δεν είναι κτήμα ΚΑΝΕΝΟΣ.. Οι αγώνες ανήκουν σε όλους. Στους απλούς θεατές που δε ξέρουν γρι από οδήγηση και πηγαίνουν στις ειδικές, στις πίστες για να κάνουν χαβαλέ και να περάσουν όμορφα. Στους θεατές και στους επαγγελαματίες ή μη που γνωρίζουν και όταν ακούγεται το 'αγωνιστικό' από μακριά.. πριν τη στροφή, σε μια γκαζιά στο service, ανατριχιάζουν. Στους κριτές, στους οργανωτές, στους οδηγούς, στους συνοδηγούς σε όλους.. Αυτοί όμως που ασχολούνται από μέσα... όχι οι θεατές.. έχουν τη κύρια ευθύνη για τη πορεία των αγώνων.. Πλησιάζουμε στις εκλογές ενός σωματείου οδηγών που μεσουράνησε και δυστυχώς υποβαθμίστηκε και παραγκωνίσθηκε.. ας μη το υποβαθμίζουμε περαιτέρω μέσα από ένα φόρουμ το οποίο δε το διαβάζουν και όλοι όσοι εμείς θα θέλαμε.. Το να βρίζεται και να πλακώνεται ο ένας με τον άλλο.. για το ποιος την έχει 'μεγαλύτερη' στους αγώνες.. τη φιλοσοφία.. την ιδέα.. την αγάπη.. να πάρει η ευχή που να πάρει ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. Τόσα χρόνια πια και δε δείχνει να το καταλάβαίνει κανένας.. Ας γίνουμε λίγο πιο διπλωμάτες.. όλοι.. και εσείς που είστε πιο 'μέσα' από κάποιους άλλους προσπαθήστε το. Για χάρη του αθλήματος ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.. κάντε το τώρα..
-
Καλησπερα σε ολους αγωνιζομενους και μη.Με ολο τον σεβασμο των 54 χρονων που με βαραινουν και οχι με την αγωνιστικη μου εμπειρια θα ηθελα να παρακαλεσω ολους αυτους τους κυριους που δεν εχουν καμμια σχεση με τους ελληνικους αγωνες τα τελευταια 30 χρονια που εγω ασχολουμε και απο οτι θυμαμαι και πολυ πιο πριν που πσιλοσυμμετειχαν (οχι ετρεχαν)με καποιο αυτοκινητακι της τοτε εποχης και απο τοτε το μονο που κανουν απο τους αγωνες ειναι να κερδιζουν πελατες και χρηματα σε αντιθεση με ολους εμας που εμμοραγουμε ολα αυτα τα χρονια ,να παψουν να ασχολουνται με τα παιδια μας.
Δεν επιτρεπονται βελη απο ανθρωπους που εχουν κερδισει απο τον χωρο μας σε ανθρωπους που εχουν πεινασει οικογενοιακως για τους αγωνες διοτι αυτο ειναι επιεικως θρασος.
Για να κατεβει καποιος στο υπογειο του ΣΟΑΑ πρεπει να ειναι αγωνιζομενος για να εχει το δικαιωμα ψηφου,γνωμης και υποψηφιοτητος(αυτο προβλεπει εξ αλλου και το καταστατικο του συνδεσμου μας).
Τελειωνοντας θα ηθελα τωρα σαν πρωτη φορα και μονο να παρακαλεσω ολους αυτους τους κυριους να παψουν να γραφουν για τον χωρο μας σαν οδηγοι(σχεδον καθημερινα)αλλα σαν απλοι θεατες,διοτι εκει ανηκαν παντα.
Με σεβασμο και ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω προς ολους τους φιλους θεατες που γραφουν σε αυτο το φορουμ και που αυτοι στην ουσια στηριζουν ολα αυτα τα χρονια της δικες μας προσπαθειες και των παιδιων μας και να παρακαλεσω ολους τους συναθλητες μας να διαφυλαξουν το σπιτι μας που λεγετε ΣΟΑΑ
και που ολα αυτα τα χρονια εμεις οι μεγαλυτεροι μεσα και απο τα λαθη μας κατι προσφεραμε(ασφαλιστηριο κ.λ.π)για να μπορει να υπαρξει η οποια κληρονομια στους νεωτερους.Με εκτιμηση
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙΤΑΤΖΗΣ -
Γιωργαραα .... να τα σεβαστει ο οποιοσδηποτε αυτα που γραφεις και να τα τιμησει .... με την διαφορα οτι ,αλλα μας λες εσυ εδω , κι αλλα εχεις διδαξει .....και μας λεει ο Τακουλης εδω ....>
Για κανε κουμαντο και αποφασιστε , ποιο απ'τα δυο ισχυει για την , μηπως κι αφησουμε ΟΛΟΙ η να τα στειλουμε απο εκει που ηρθαν , ετσι ξαφνικα , γιατι υπαρχουν αλλα παιδια , που εχουν πολλα να κανουν γιαυτον τον συνδεσμο που σεβοντε , και που καποτε τιμησες κι εσυ .
Γεια σου ρε Γιωργη
-
Γιωργη, συμφωνω με τον Χριστο και μαλιστα ημουν ετοιμος να γραψω στον Τακη οτι υπερβαλλει και υποτιμα την ιστορια σου, αυτη που γραφεται στις ειδικες και μονο.
Βεβαια ναταν τα νιατα δυο φορες, αλλά ας κραταμε και λιγο τα προσχηματα η τον σεβασμο αν θες...
Γεια σου και χαρα σου
Χρ. -
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Ε όχι και όλοι θέλουν το καλό των αγώνων....Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...Και στο κάτω-κάτω της γραφής, είναι και θέμα ικανότητας....Δεν είναι όλοι κατάλληλοι για όλα, κι ας υπάρχει και η διάθεση....
Όσο για την εξαιρετικά προκλητική συμπεριφορά κάποιων 'ταλέντων' εδώ μέσα, θα την αφήσω ασχολίαστη, γιατί πραγματικά δείχνουν ότι εκτός από το όποιο οδηγικό επίπεδο, δεν διαθέτουν κανένα άλλο...
Yπαρχει καποιος αθλητης που θελει συνηδητα το κακο του αθληματος που συμμετεχει?
Σιγουρα θα πρεπει να χει νοητικο προβλημαΓια το αν καποιος ειναι ικανος η οχι το κρινουμε απλα ψηφιζοντας τον (και οχι με τον γνωστο ποδοσφαιρικο-χουλιγκανικο τροπο του κραξιματος)
Ειναι μεγαλη Αμαρτια να μαστε μια χουφτα ανθρωποι και να μαστε παντα διαιρεμενοι
Βεβαια αυτο ειναι γενικο χαρακτηριστικο της φυλης μας και οχι μονο των αγωνιζομενων του χωρου μας -
Ο χρήστης kai43 έγραψε:
....
Τεσπα,επειδη εκει μεσα (ΣΟΟΑ) εδω και παρα πολλα χρονια,σχεδον ολοι οσοι εθεταν υποψηφιοτητα ηταν για τα προσωπικα τους συμφεροντα (οικονομικα η αγωνιστικα)....Καλησπέρα Τάκη
Εδώ έχεις πολύ άδικο καί θα σέ παρακαλούσα να επανορθώσεις.
-
Ο χρήστης g_sev έγραψε:
....................
Yπαρχει καποιος αθλητης που θελει συνηδητα το κακο του αθληματος που συμμετεχει?
Σιγουρα θα πρεπει να χει νοητικο προβλημα
....................Γιώργο, δυστυχώς υπάρχουν πολλοί 'αθλητές' όλα αυτά τα χρόνια που το μόνο που κάνουν είναι να βάζουν τρικλοποδιές και εμπόδια σε αυτό το ρημάδι το σπορ.
Ονόματα, πράγματα και καταστάσεις θα σου πω από κοντά...
ΦιλικάΓιάννης Λουκόπουλος
-
Ο χρήστης n.gikas polo 6n έγραψε:
είσαι η αρχή του τέλους , να σε δω πρόεδρο θέλω ,,,,, και αν το πετύχεις ,, θα ξανά αρχίσω τους αγώνες μόνο για την πάρτη σου ,,+1000000000000
χαιρετω το συνομιλητες...
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Λοιπον.
Ακου φωστηρα των ελληνικων αγωνων 'antonis-team' μου, μιας και εσυ πρωτος ασχολειθηκες μαζι μου, ηρθε η ωρα να σου απαντησω,
Η σελιδα μου μπορει να σου φανηκε γελοια, γιατι μες το κεφαλι σου εχεις σαλιγκαρια και βλεπεις μονο οτι γραφεται χωρις να καταλαβαινεις τον λογο και το πνευμα που γραφονται.
Τωρα το αν εγω ειμαι καμμενο χαρτι, οπως σου εξηγησα και παραπανω επειδη στο κεφαλι σου κατοικουν κοχλιοι μπουρμπουριστοι δεν εισαι σε θεση εσυ να με κρινεις γιατι εισαι ανυπαρκτος ...ενταξει ξερολα?Φιλικα προς ολους τους αλλους, (εκτος απο εσενα)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
Ακολουθώντας πάντα την τακτική, να πλησιάζω στο πρόβλημα, και να βοηθώ να επιλυθεί, και να μην χρησιμοποιώ γρίφους, μα λέγοντας ευθαρσώς της σκέψεις μου και ονοματίζοντας, σου λέω. Λόγω του ότι θα έπρεπε να παρέμβει mode, αυτό που έγραψες θα σε ζημιώσει, μόλις πάρω και κάτι ακόμα πληροφορίες, και της ελέγξει και ο δικηγόρος μου.
Η μονή σου ελπίδα, μια και γραφείς εδώ μέσα, είναι να μας δήξεις τον προγραμματικό σου λόγω, και γιατί κάποιος θα σε ψηφίσει. Σου υπόσχομαι ότι πάντα συχωρώ, όταν το υπόβαθρο είναι θετικό. Σπάσε την ‘γκρίνια’ και μήλα μας σοβαρά. Περιμένω, και προτίθεμαι να ξεχάσω. Και που ξέρεις την δευτέρα…..
Antonis-team.Mode απαιτώ να διαγραφούν οι προσβλητικές λέξεις του ΓΙΩΡΓΟΥ για το άτομο μου.
κυριε antonis team θα ηθελα να σας πω δυο πραγματα...
- εσεις ουσιαστικα ξεκινησατε την επιθεση προς το προσωπο του καμμενου και αυτος πολυ
καλα εκανε και σας απαντησε με το δικο του τροπο βεβαια(σεβαστως).
2.η απαντηση που θα σας δωσει ο δικηγορος σας ειναι...ΜΗ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΕΙΣ για προεδρο του ΣΟΑΑ
3.εχετε κανει 1820 δημοσιευσεις και παντα προσπαθητε να διαφημισετε τον εαυτο σας για
πραγματα που δεν εχετε κανει ποτε..λεγοντας οτι ειστε ο καλυτερος προετοιμαστεις,οτι ειχατε
τον εναν τον αλλον και πολλα αγωνιστικα και πολλα αλλα.....και ρωτω αν εισασταν κατι απο αυτα που λετε που ειστε ολα αυτα τα χρονια που περασανε ibiza,starlet,yaris,peugeot,leon,MG...
4.μου τη δινουν οι διπροσωποι....τι εννοω πολλες φορες σας την εχει μπει(σε απαντησεις) ο apr,o el em,και αλλοι ,και ξεφνικα τα αλλαζετε και αρχιζετε τα apr moy, ta el em moy, τα παναγιωτη μου,τα χρηστο μου κτλ..τι ειναι αυτα τα πραγματα???εκει δεν σας ακουσα για δικηγορους κτλ
παρα μονο σας πειραξε ο καμμενος που ανεφερε κατι για σαληγκαρια...σιγα το κακο πια...
το πιο σωστο θα ηταν αντι να γραφετε δημοσια ολα αυτα να πιασετε το κινητο και αν εχετε καποιο
προβλημα να τον παρετε και να το λυσετε μια και καλη....ετσι κανει ο κοσμος..
και τελος συνχωρεσει δινουν μονο οι παπαδες....
υ.γ. μη ρωτησετε για την 2 κιολας δημοσιευσει μου γιατι ως χρηστης-επισκεπτεις του forum
ειμαι αρκετα χρονια πριν απο εσας εδω μεσα... - εσεις ουσιαστικα ξεκινησατε την επιθεση προς το προσωπο του καμμενου και αυτος πολυ
-
Καλημέρα!
Ρε γμτ, γιατί την πέσατε στο παλικάρι; Πάτε καλά μωρέ; Όποιος θέλει εκτίθεται και όποιος θέλει τον ψηφίζει. ΄Δεν κοσμεί το χώρο αυτό το topic ή όπως άλλιώς το λένε οι ειδικοί. Αντώνη, τι είμαστε χωρίς τους νέους γμτ; Γραφικοί γερό παράξενοι που ζούμε με τις αναμνήσεις μας παριστάνοντας τους φωστήρες. Για δαύτα πρέπει να πολεμήσουμε. Εμείς καλά, πολύ καλά περάσαμε.Αράζουν στον ΣΟΑΑ οι βετεράνοι, μουρμουράμε και όταν εμφανιστούν οι νεοι αρχίζουμε την κριτική. Αν και επίτιμος Πρόεδρος δεν έχω δικαίωμα να παρευρεθώ στις εκλογές. Θα ρωτήσω λοιπόν στην άλλη ενότητα που άνοιξε ο Δημοσθένης.
Πάντως είναι θετικό ότι 12 μέλη του ΣΟΑΑ διεκδικούν 7+2 θέσεις στο ΔΣ και ανάμεσά τους πολλοί νέοι άνθρωποι. Θυμίζει τότε. Το 81 που ο Ιαβέρης μας έβαλε με το ζόρι να βάλουμε υποψηφιότητα. Πίτσι 25-26 ετών. Ο Σώτος, η Τώνια, ο Ρον, ο Λάκης Μακράκης, ο ΣΧ, αργότερα ήρθαν ο γιατρός, ο Παπαστάθης, ο Περατινός (μεγαλύτερος.... χμ) και για την καθημερινότητα κάναμε καλή δουλειά. Φτιάξαμε και την πρώτη Ομοσπονδία με θυσίες επί προσωπικού.. Είπαμε θα ρωτήσω τους υποψήφιους στην άλλη ενότητα...Πάντως κε Πλέσσα, Νικόλα, Ελένη, κε Καμμένε, Σταμάτη, Καλή επιτυχία! Γιώργη, κούμπα (κάλιο αργά, παρά ποτέ), γερά σεμνά και ταπεινά και μακάρι εκεί στη ΓΣ σε χώρο ιερό να πείτε σε όσους ψηφίσουν τι θα κάνετε και πως θα το πάτε το πλοίο.
Στρατισίνο
ΥΓ. Τι κάνεις Γιώργη Κ; Χερά! Χαθήκαμε... Πάντως ΟΛΟΙ έχουμε ευθύνη αν το μπάζει. Συμφωνείς;
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Γιωργαραα .... να τα σεβαστει ο οποιοσδηποτε αυτα που γραφεις και να τα τιμησει .... με την διαφορα οτι ,αλλα μας λες εσυ εδω , κι αλλα εχεις διδαξει .....και μας λεει ο Τακουλης εδω ....
Τεσπα,επειδη εκει μεσα (ΣΟΟΑ) εδω και παρα πολλα χρονια,σχεδον ολοι οσοι εθεταν υποψηφιοτητα ηταν για τα προσωπικα τους συμφεροντα (οικονομικα η αγωνιστικα),και θα παρακαλουσα πολυ να μην με προκαλεσεται γιατι ειμαι τυπος που δεν ντρεπεται καθολου να πει τι και πως δημοσιως, η καταντια αυτου του συνδεσμου ειναι παιδι δικο τους και παιδι δικο τους θα μεινει.Αυτο λοιπον εσας τους μεγαλους δεν ειδα ποτε να σας ενοχλεισει γτ μαλλον εμεσα η αμεσα ησασταν εμπλεκομενοι και εσεις,καλο θαναι λοιπον δαγκωτο ξεδαγκωτο να εχει κανεις την αποψη του!
Οσο για μενα και την προσωπικη μου αποψη για τον συνδεσμο,επειδη δεν θα κανω ποτε ομοσπονδια, ουτε θα φερω εξοπλισμο αγωνιστικων αυτοκινητων προς πωληση και επειδη δεν ειχα και δεν θελω να εχω ποτε κερδος εις βαρος των ¨συναγωνιστων¨μου,ο συνδεσμος και ολες αυτες οι διαδικασιες γυρο απο αυτον μου κανουν απλα και συγχωρεστε με για την εκφραση μου ¨γελιες¨!>>Για κανε κουμαντο και αποφασιστε , ποιο απ'τα δυο ισχυει για την , μηπως κι αφησουμε ΟΛΟΙ η να τα στειλουμε απο εκει που ηρθαν , ετσι ξαφνικα , γιατι υπαρχουν αλλα παιδια , που εχουν πολλα να κανουν γιαυτον τον συνδεσμο που σεβοντε , και που καποτε τιμησες κι εσυ .
Γεια σου ρε Γιωργη
Με ολο το σεβασμο ΑΠΡ μαλλον διαβαζεις και δεν καταλαβαινεις και εσυ και ο κυριος Ζηβας,εγω εγραψα ενα ¨σχεδον¨ το οποιο βγαζει καποιους απεξω,με τον πατερα μου λοιπον δεν διαφωνουμε καπου,τα ιδια ακριβως πιστευουμε για αυτο τον λογο επαψε και ο ιδιος να ασχολειται με τον συνδεσμο!Αλλοι προσπαθουν για το καλο ολων και αλλοι φροντιζουν για το πρωσοπικο τους συμφερον!
ΟΣΟΙ λοιπον δεν ειχατε προσωπικο συμφερον μην μυγιαζεστε γιατι δεν αναφερθηκε σε σας κανεις,ας ληξει λοιπον το θεμα και καλες εκλογες με σκοπο να μην κανουν οι νεοι τα λαθη του παρελθοντος και να συνεχισουν την καλη προσπαθεια των λιγων! -
Μπορεί κάποιος να μας πει τι προυποθέσεις χρειάζονται για να ψηφίσει κάποιος στης εκλογές του ΣΟΑΑ.
Οι νέοι αγωνιζόμενοι (λισάνσ και εγγραφή στον σύλλογο το 2010) μπορούν; -
Ο χρήστης eatesa έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μας πει τι προυποθέσεις χρειάζονται για να ψηφίσει κάποιος στης εκλογές του ΣΟΑΑ.
Οι νέοι αγωνιζόμενοι (λισάνσ και εγγραφή στον σύλλογο το 2010) μπορούν;ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΟΥ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ;;;;
-
Ο χρήστης dig έγραψε:
Οι νέοι αγωνιζόμενοι (λισάνσ και εγγραφή στον σύλλογο το 2010) μπορούν;ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΟΥ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ;;;;
Θα εξηγήσετε και σε μας τους υπόλοιπους που δεν το καταλάβαμε γιατί πρέπει να γελάσουμε;
-
ΩΠΑ !! ΚΙΑΛΛΟΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΣ
-
Ο χρήστης eatesa έγραψε:
Οι νέοι αγωνιζόμενοι (λισάνσ και εγγραφή στον σύλλογο το 2010) μπορούν; -
συνωνυμια.......
http://el.wikipedia.org/wiki/Ε�% ... E%A3%CE%91
-
Ο χρήστης eatesa έγραψε:
Οι νέοι αγωνιζόμενοι (λισάνσ και εγγραφή στον σύλλογο το 2010) μπορούν;μπορουν κ, 'συνταγματαρχα'
και για το λογο του αληθες...
http://www.youtube.com/watch?v=Z4BuMhI3 ... re=related -
Μην βγάζετε συμπεράσματα για το παιδί. Μπορεί τα αρχικά του να είναι π.χ. E(leftherios) A(gelopoulos) και υποδηλώνει ότι στα κατηφόρια πηγαίνει TESA.
Αν το κατάλαβε θα το αλλάξει.Όπως APR δεν σημαίνει αναγκαστικά Aleka Papariga Racing, άλλος είναι.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Καλέ μου Αγγελοκουνελε!
….Και σίγουρα τρέχοντας με 126 FIAT , μην έχοντας EVO και χτυπώντας 127 & μπιανκια, μόνον στην κατηφόρα της φίλης το καταφέρνεις!!!!!!!!!!!!! ..........μα είχε μεγάλη αξία μια τέτοια νίκη, μάλιστα όταν στα κρεαταδικα της φίλης, σε περίμενε ο αγοραστής παίρνοντας το, και φεύγοντας με της φόρμες με 2000 πρωτοκλασάτο!!!!!. Δικό του……… α ρε ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΘΑΝΑΤΕ.
ΑΝΤΩΝΗΣ.Μας το κανεις ποιο απλά να το καταλάβουμε και εμείς
Παλι κακός θα γινω, ΓΜΤ μου? (Εκλογές Σ.Ο.Α.Α. 2010)