-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
ΚαλησπέραΓιά όσους πράγματι ενδιαφέρονται καί έχουν , δικαιολογημένα, κενά ενημέρωσης ..
Το δ.σ. του Σ.Ο.Α.Α. έχει αποφασίσει κατά πλειοψηφία, από τήν αρχή της χρονιας ,ότι οσοι εβγαλαν αγωνιστικη άδεια μέ την φετινη απόφαση της εθεα , έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν καί εκλέγεσθαι .
Η χθεσινή ανακοίνωση αφορά τά παλαιότερα μέλη , τών 3 τελευταίων ετών βάσει καταστατικού , που δέν έβγαλαν άδεια φέτος αλλά έχουν τό δικαίωμα ψήφου .
Γιά τούς υπόλοιπους ; ... σόρυ βρε παιδιά γιά τήν έκφραση ,αλλά προσωπικά τους έχω χεσμένους .
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΟΞΥΝΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ,ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΑΓΓΕΛΕ. ΕΚΤΟΣ,ΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΤΕ. ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΑΥΡΙΟ ΕΙΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΣΟ,ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΕΙΤΕ, ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ,ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΟΜΟΤΥΠΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΡΤΙΑ 200 ΑΤΟΜΩΝ !!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Καλημέρα φιλαράκι !!!
Το ενδιαφέρον σου γιά τόν ΣΟΑΑ είναι συγκλονιστικό ,
τόσο που αρχίζω καί εγώ να συγκινούμαι..
Αλήθεια αυτό το απαρτία μέ 200 από πού προκύπτει ?
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Καλημέρα φιλαράκι !!!Το ενδιαφέρον σου γιά τόν ΣΟΑΑ είναι συγκλονιστικό ,
τόσο που αρχίζω καί εγώ να συγκινούμαι..
Αλήθεια αυτό το απαρτία μέ 200 από πού προκύπτει ?
TO ENΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΟΥ,ΦΙΛΕ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΑΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ.
ΑΦΟΥ,ΑΠΟ ΤΟ (ΕΙΡΩΝΙΚΟ) ΥΦΟΣ ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΕΝΑΣΧΟΛΙΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΘΙΓΕΙ ΤΑ 'ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ',ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΙ 'ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ'.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΑΤΟΜΑ,ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Aγγελε, έλεος γμτ!
Τι παθαίνεις; Ετσι έγινε ο ΣΟΑΑ των μελών του ΔΣ, από φορέας-εκπρόσωπος των οδηγών, όπως ήταν μέχρι το 1990.Πες ότι είσαι άσχετος, ή νεος και ωραίος που ήρθες τώρα στο χώρο και μπάινεις σε αυτό το γ....ο φόρουμ και έχεις μεγαλώσει με Πλατή και Λώρη και τους έχεις αφίσσα στο δώμα και έχεις χειροκροτήσει Άγγελο Ζήβα που σε έχει γεμίσει αυτόγραφα και τον δείχνεις στη φίλη σου το δήμετρο το χερά και καμαρώνεις που σε αναγνωρίζει και σου χαμογελάει. Τι θα σκεφτείς ρε γαμώτο;
Μείνε ψύχραιμος Φίλε μου, η έλειψη επικοινωνίας και όλο αυτό το δήθεν μυστήριο με την όποια ομοσπονδία έχουν δημιουργήσει έλειψη σε εμπιστοσύνη και αμφισβήτηση σε έργο και προθέσεις.
Ήσουν πρωταθλητής με Α5-6, νικητής με WRC, πετυχημένος πρόεδρος και άρχοντας που έμεινες στο ΔΣ χωρίς να είσαι πρόεδρος. Συνέχισε με αρχοντιά pls... Εχει πολλές λέξεις και φράσεις το λεξιλόγιο που βγάζουν το πραγματικό μας ήθος και όχι αυτό που μας βγαίνει όταν τα παίρνουμε και το ξέρεις φίλε.Στράτης
-
ΚΥΡ ΑΝΤΩΝΗ , ΡΙΞΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΄ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΙΛΟ΄
-
καλησπερα,
μολις τελειωσα το διαβασμα 10 σελιδων (που αφορουν το θεμα). εχω μεινει εκπληκτος!!! αντιδικιες , απειλες , καταπατηση καταστατικου,χεσιματα, οργανωμενες συντεχνιες κτλ.
αν πραγματικα θελουμε ενα ισχυρο ΣΟΑΑ ολα τα προηγουμενα δεν εχουν θεση και λογο!! ΜΟΝΟ ΑΗΔΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ!!!!!οσοι διοικουν το ΣΟΑΑ αυτη τη στιγμη και φερουν την ευθυνη των σημερινων εκλογων ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ να διακοψουν τη διαδικασια προκειμενου :
- να τροποποιηθει καταλληλα το καταστατικο μεσω Γ.Σ προκειμενου να ψηφισουν ολα τα εγγεγραμενα μελη και να γινει απολογισμος του απερχομενου Δ.Σ
- να δοθει η δυνατοτητα ψηφου σε ολους τους αγωνιζομενους - μελη του ΣΟΑΑ ανα την Ελλαδα εφοσον ειναι οικονομικα ενημερος για τη παρουσα χρονια ανεξαρτητως συμμετοχων ή τερματισμων.
- να δοθει η δυνατοτητα σε καθε υποψηφιο να εκθεσει τις προτασεις του
ελπιζω να μην οδηγηθουμε σε εκλογες που να ειναι προσβαλλομενες νομικα και απαξιωμενες ηθικα.
Δ.Αγγελετος
-
Η ίδια πάλι ιστορία Αγνοείτε το καταστατικό ,τη νομοθεσία που διέπει τα σωματεία,και κρίνετε βρίζετε οι ίδιοι και οι ίδιοι.........αχαρακτήριστοι Δεν μπορεί να χωρέσει το μικρό απαίδευτο μυαλουδάκι σας 'οτι εκεί στην υπόγα όσοι πασχίζουν και δουλεύουν ακόμα,λιγοτεροι από ότι φαντάζεστε, ακροβατούν μεταξύ ενός αρχαίου καταστατικού (1969 που κάποιοι δεν ήθελαν τόσο καιρό να αλλάξει) και του τι είναι ηθικά σωστό, δηλ. αυτο που τελικα αποφασιστηκε, να ψηφιζουν και στην επαρχια και ολοι,και αντι να τους υποστηριξετε χυνετε δηλητηριο
κε Πλατη επειδη εχετε θητευσει πολυ καιρο στον ΣΟΑΑ θα περιμενα να τους στηριξετε πολυ περισσοτερο,θεωρω δικαιολογημενη την εκρηξη του Ζηβα μετα απο τοσα απαραδεκτα σχολια(δεν νομιζω οτι αφορουσε εσας),και αδικαιολογητη την κριτικη του κυριου Μελετοπουλου,ο οποιος εχει κανει τις επιλογες του............
-
Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμφέροντα θα υπάρχουν εάν κάποιος βγει πρόεδρος σε αυτό το σωμάτιο το όπιο καθοδηγείτε από την ΕΘΕΑ , και τώρα από μια ομοσπονδία που οι ίδιοι άνθρωποι από την ΕΘΕΑ διοικούν με διαφορετική ταμπέλα στο κατάστημα ,
Θα έχει έξτρα εισόδημα δηλαδή αυτός ο πρόεδρος ??
Θα υλοποίηση ιδέες ??
Θα είναι ασφαλισμένοι οι αγωνιζόμενοι ??
Θα υπάρχει ενιαίο ??
Θα είναι φθηνότερες οι συμμετοχές
Θα μπορεί να εκπροσωπήσει τους αγωνιζόμενους η θα αναγκαστεί εκπροσωπήσει συμφέροντα άλλων , για να μην χάσει την θέση του ??
Θα πληρώνονται οι κριτές για να έχουμε καλύτερους αγώνες ??
Θα σταματήσει το ρεζιλίκι με τα ξενοδοχεία ( το κλίνουν 1 χρόνο πριν και αναγκάζεσαι να πληρώσεις 30% επάνω το δίκλινο)
Θα σταματήσουν να μπαίνουν ειδικές που ξεπερνούν κατά πολύ την μέση ωριαία ταχύτητα
Θα έχουμε σε κάθε εκκίνηση τις κάθε ειδικής , ασθενοφόρο & γερανό ??Αυτός που θα εκλέγει πρόεδρος έχει όρεξη να έχει τον κάθε ομοσπονδιακό στέλεχος και να του απορρίπτει προτάσεις .. αγωνιζομένων
Καλό κουράγιο οποίος εκλέγει και καλή δύναμη
-
Ο χρήστης SMARY έγραψε:
Η ίδια πάλι ιστορία Αγνοείτε το καταστατικό ,τη νομοθεσία που διέπει τα σωματεία,και κρίνετε βρίζετε οι ίδιοι και οι ίδιοι.........αχαρακτήριστοι Δεν μπορεί να χωρέσει το μικρό απαίδευτο μυαλουδάκι σας 'οτι εκεί στην υπόγα όσοι πασχίζουν και δουλεύουν ακόμα,λιγοτεροι από ότι φαντάζεστε, ακροβατούν μεταξύ ενός αρχαίου καταστατικού (1969 που κάποιοι δεν ήθελαν τόσο καιρό να αλλάξει) και του τι είναι ηθικά σωστό, δηλ. αυτο που τελικα αποφασιστηκε, να ψηφιζουν και στην επαρχια και ολοι,και αντι να τους υποστηριξετε χυνετε δηλητηριοκε Πλατη επειδη εχετε θητευσει πολυ καιρο στον ΣΟΑΑ θα περιμενα να τους στηριξετε πολυ περισσοτερο,θεωρω δικαιολογημενη την εκρηξη του Ζηβα μετα απο τοσα απαραδεκτα σχολια(δεν νομιζω οτι αφορουσε εσας),και αδικαιολογητη την κριτικη του κυριου Μελετοπουλου,ο οποιος εχει κανει τις επιλογες του............
ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ,ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ (ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ) ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ,ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
EL-EM'
-
Διαγράφεται υβριστικό κείμενο, η επόμενη παρεκτροπή ειναι κατευθειαν ban [mod]
-
Eπι του πιεστηριου ........
Οι οδηγοι εψηφισαν τους εξης 7 για Δ.Σ. .....
Κοσμοπουλος , πλεσσας , Μαλακταρη , Μοσχοπουλος , ΧαλΙβελακη , Κατσιμης και Τσαδαρης .Σιδεροκεφαλοι κυριες κ' κυριοι ..........καλη δουλεια ευχομαστε !
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Κοσμοπουλος , πλεσσας , Μαλακταρη , Μοσχοπουλος , ΧαλΙβελακη , Κατσιμης και Τσαδαρης .Σιδεροκεφαλοι κυριες κ' κυριοι ..........καλη δουλεια ευχομαστε !
ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΨΗΦΟΥΣ ΕΛΑΒΑΝ,ΑΡΧΗΓΕ,ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ.
(ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ,ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ).ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης SMARY έγραψε:
Η ίδια πάλι ιστορία :ακροβατούν μεταξύ ενός αρχαίου καταστατικού (1969 που κάποιοι δεν ήθελαν τόσο καιρό να αλλάξει) και του τι είναι ηθικά σωστό,κε Πλατη επειδη εχετε θητευσει πολυ καιρο στον ΣΟΑΑ θα περιμενα να τους στηριξετε πολυ περισσοτερο,θεωρω δικαιολογημενη την εκρηξη του Ζηβα μετα απο τοσα απαραδεκτα σχολια(δεν νομιζω οτι αφορουσε εσας),και αδικαιολογητη την κριτικη του κυριου Μελετοπουλου,ο οποιος εχει κανει τις επιλογες του............
Αγαπητε μου φιλε, πρεπει να ξεκαθαρισω ενα-δυο θεματα. 1. Ειμαι απο τους πρωτους, αν οχι ο πρωτος (εδω και 12 χρονια) που ΓΡΑΠΤΩΣ (και οχι μονο) φωναξα οτι χρειαζομαστε καινουργιο καταστατικο. Οντως καποιοι δεν ηθελαν την αλλαγη του. Τους λογους αυτοι τους ξερουν. Σημερα, με το που εφθασα στη συνελευση, διαπιστωσα οτι (παλι) δεν υπηρχε θεμα για να δρομολογηθει η ανανεωση του. Ετσι, μαζεψα 10 υπογραφες (συμφωνα με το ισχυον) και τελικα αποφασισθηκε η διενεργεια καταστατικης συνελευσης τον Οκτωβριο. Μαλιστα σκοπευω να στειλω επιστολη στο νεο ΔΣ και να τεθω στην διαθεση του,αν συστησει σχετικη ομαδα δουλειας.
Γιατι τωρα πολλες φορες δεν υποστηριξα το συμβουλιο? Γιατι απο χαρακτηρος ειμαι σχολαστικος με τους κανονισμους και τον τυπο (περα απο την ουσια).Και γιατι δεν μ αρεσει η λειτουργια οργανων μεσω λογου και τηλεφωνων. Προτιμω τα θεσμοθετημενα και φανερα. Τα τελευταια συμβουλια, αν και δουλεψαν πολυ,δουλεψαν συνηθως εν κρυπτω. Παραδειγμα η 'συνομωτικη' διαδικασια της ΕΛΟΑΜ. Δευτερο παραδειγμα οι συνομιλιες με περιφερειακες ομαδες αγωνιζομενων, χωρις να υπαρχει η αναλογη υποδομη. 'Ελατε, θα σας δωσουμε 2 θεσεις, ελατε καντε την επιτροπη ιστορικου' οταν μας ζωρισαν οι Κρητικοι, οι Πυργιωτες(ΣΩΣΤΟ!) και οι ΣΟΑΙΣΤΕΣ(ΛΑΘΟΣ!!!Ο ΣΟΑΙΣΤΑ δεν εχει λογο υπαρξης).Η 'ελατε ,ψηφιστε σε περιφερειακες καλπες, χωρις την παρουσια σας στα τεκταινομενα της συνελευσης'. Αυτης της μορφης η λειτουργια με τσαντιζει και δεν την αποδεχομαι,γιατι την θεωρω ανασφαλη,παρεξηγησιμη. Ετσι , μοιραια ειχαμε τριβες.
Παρ ολα αυτα,και βλεποντας οτι επιτελους ωριμασε η ιδεα του Πανελληνιου ΣΟΑΑ και της ανανεωσης του καταστατικου, υποστηριξα ανοιχτα την διαδικασια που ακολουθηθηκε, παρ οτι ειναι σαφως παρατυπη και εκθετη στις διαθεσεις οποιου κακοπροαιρετου θα ηθελε να την προσβαλει νομικα.
Με τον Αγγελο μιλησα και σημερα και συνεργαστηκαμε μια χαρα. Ειμαι σιγουρος οτι το 'χεσμενος' δεν με αφορουσε, αλλά συνεχιζω να πιστευω πως η εκφραση ειναι ατυχης, οταν εκφερεται απο μελος ΔΣ συλλογου που πασχιζει να διαδωσει το αντικειμενο του.
Οταν και αν το ΔΣ αρχισει να αντιλαμβανεται οτι τα πλαισια λειτουργιας του καθοριζονται απο σαφεστατους νομικους και κοινωνικους κανονες, και τους τηρει, τοτε ψυχη τε και σωματι θα ειμαι μαζι του.
Η, να στο πω αλλιως, πιο κοφτα. Δεν νοειται μελος ενος ΔΣ να μην ξερει το καταστατικο σαν το 'πατερ ημων'. Κατι που δυστυχως, για μια ακομη φορα, διαπιστωσα σημερα.
Ελπιζω και ευχομαι το νεο ΔΣ να ειναι το καλυτερο που ειχαμε μεχρι σημερα και το πιο 'κοινωνικο'.
Οπως ελπιζω να σου εδωσα τις απαραιτητες εξηγησεις για την όποια σταση μου.
Χ.Π. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΨΗΦΟΥΣ ΕΛΑΒΑΝ,ΑΡΧΗΓΕ,ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ.
(ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ,ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ).ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
- Γιώργος Κοσμόπουλος (117 ψήφοι)
- Ελένη Μαλακτάρη (91 ψήφοι)
- Νίκος Πλέσσας (91 ψήφοι)
- Νίκος Μοσχόπουλος (76 ψήφοι)
- Σταμάτης Κατσίμης (63 ψήφοι)
- Νικόλας Χαλιβελάκης (63 ψήφοι)
- Νίκος Τσάδαρης (54 ψήφοι)
- Γιάννης Καραντάνας (40 ψήφοι)
- Δημήτρης Μιχελακάκης (37 ψήφοι)
- Γιάννης Δημητροκάλης (36 ψήφοι)
- Λάμπης Κουρτέσης (28 ψήφοι)
- Γιώργος Καμμένος (20 ψήφοι)
Πηγή rally.gr
-
Συγχαρητηρια στους εκλεγεντες! Ευχαριστω ολους οσοι με ψηφισαν. Ευχομαι τα καλυτερα στο νεο ΔΣ.
-
Ζητω συγγνωμη προκαταβολικα για την ερωτηση που θα κανω μιας και δεν εχω σχεση με Σοαα.
Διαβασα με ενδιαφερον το δελτιο τυπου του Rally.gr και ειδα οτι συμμετειχαν στις εκλογες 115 ατομα.
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=18368
Ο κ. Κοσμοπουλος που ελαβε και τις περισσοτερες ψηφους πηρε 117. Πως γινεται αυτο βρε παιδια ή μηπως το 115 του ΔΤ ειναι τυπογραφικο λαθος?Φιλικα
Μιχαλης Μουζουκης. -
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Ζητω συγγνωμη προκαταβολικα για την ερωτηση που θα κανω μιας και δεν εχω σχεση με Σοαα.Διαβασα με ενδιαφερον το δελτιο τυπου του Rally.gr και ειδα οτι συμμετειχαν στις εκλογες 115 ατομα.
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=18368
Ο κ. Κοσμοπουλος που ελαβε και τις περισσοτερες ψηφους πηρε 117. Πως γινεται αυτο βρε παιδια ή μηπως το 115 του ΔΤ ειναι τυπογραφικο λαθος?Φιλικα
Μιχαλης Μουζουκης.οι 115 που βρέθηκαν σήμερα στη Γενική Συνέλευση είναι σαφώς πιο σημαντικός αριθμός σε σχέση με το παρελθόν. Βέβαια, σε αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή για το μηχανοκίνητο αθλητισμό, αυτό που θα περιμέναμε όλοι ήταν ακόμα πιο δυναμική παρουσία των οδηγών. Την ίδια ώρα στην επαρχία, οι οδηγοί από τον Πύργο πέρασαν το μήνυμα τους με 45 οδηγούς να ψηφίζουν, την ώρα που στα Χανιά οι «εσωτερική διαμάχη» με το Ηράκλειο είχε σαν αποτέλεσμα να ψηφίσουν μόλις 18, την ώρα που απογοητευτική ήταν η παρουσία των οδηγών από τη Λαμία, αφού μία πόλη με τεράστια παράδοση στους αγωνιζομένους, είχε μόλις 9 οδηγούς να λαμβάνουν μέρος στη διαδικασία
115+45+18+9=187
-
OΚ ευχαριστω. Δεν ηταν σαφες απο το ΔΤ.
-
Συγχαρητήρια σε όλους του ΔΣ αλλά και σε αυτούς που δεν βγήκαν !!!
Μία συμβουλή στο επόμενο Δ.Σ.!
Οι αποφάσεις να βγαίνουν με Ομοφωνία και όχι απλώς με πλειοψηφία!!! -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Γιατι απο χαρακτηρος ειμαι σχολαστικος με τους κανονισμους και τον τυπο (περα απο την ουσια)..... υποστηριξα ανοιχτα την διαδικασια που ακολουθηθηκε, παρ οτι ειναι σαφως παρατυπη και εκθετη στις διαθεσεις οποιου κακοπροαιρετου θα ηθελε να την προσβαλει νομικα.
Ερώτηση; Γιατί είναι κακοπροαίρετος όποιος θέλει να προσβάλλει νομικά μία παράτυπη διαδικασία?
Όποιος δώσει την σωστή απάντηση θα κερδίσει διήμερες διακοπές στον Πύργο!!!
Η δεύτερη καλύτερη απάντηση προιόντα Μαναβικής!!!
Η τρίτη δεν κερδίζει τίποτα!
Παλι κακός θα γινω, ΓΜΤ μου? (Εκλογές Σ.Ο.Α.Α. 2010)