-
Ειναι κριμα εσεις οι υπεροδηγαρες (χωρις αμφισβητηση) να εχετε αυτο το τουπε..
Ξερεις οσο και να μεγαλωσεις αμα αρχισουν να σε λενε κ.....παιδο αυτο δεν θα αλλαξει και 40 κ 50 χρονων να γινεις. Αμα εσενα δεν σε πειραζει πασο.. Σκεψου μονο ποσοι σε σας βλεπουν στο βουνο αλλα διαβαζουν κ το φορουμ.. ειναι αμαρτια ρε γμωτο. -
Ο χρήστης reddragon έγραψε:
Ξερεις οσο και να μεγαλωσεις αμα αρχισουν να σε λενε κ.....παιδο αυτο δεν θα αλλαξει και 40 κ 50 χρονων να γινεις. Αμα εσενα δεν σε πειραζει πασο.. Σκεψου μονο ποσοι σε σας βλεπουν στο βουνο αλλα διαβαζουν κ το φορουμ.. ειναι αμαρτια ρε γμωτο.ρε reddraggon σας ειπε κανενας οτι με νοιαζει τι θα πει ο καθενας σας εγω φιλε εκοψα τουσ αγωνες επειδη δεν ημουνα σαλιας σαν τους περισσοτερους. Μαλλον ιδεα δεν εχεις τι κυκλωματα υπαρχουν ε?
-
Ξερεις οσο και να μεγαλωσεις αμα αρχισουν να σε λενε κ.....παιδο αυτο δεν θα αλλαξει και 40 κ 50 χρονων να γινεις. Αμα εσενα δεν σε πειραζει πασο.. Σκεψου μονο ποσοι σε σας βλεπουν στο βουνο αλλα διαβαζουν κ το φορουμ.. ειναι αμαρτια ρε γμωτο.+1000
...αλλά πρέπει να παραδεχτούμε οτι και ο Χρήστος έχει μια μοναδική ικανότητα να βγαζει το χειρότερο από τους συνομιλητές του!
-
Νικο εχουμε μιλησει πολλες φορες και εχω ερθει στο ασχετο σε σερβις και σου επιασα το μπλαμπλα. Ειμστε συνομιλικοι και ειμαι απο εκεινους που σε χαιρονταν ητε ετρεχες πιστα ητε βουνο. Αλλο πραμα ειναι το σαλιας και ολοι ξερουμε οτι δεν υπηρξες ποτε.
ισως και να ξερω τι γινεται...Οσον αφορα τον Κυριο Χρηστο τωρα τελευταια εχει αρχισει και ηρεμει και μου αρεσει. Παλιοτερα ηταν λες και επαιρνε αρνταν και γινοταν απροσρμοστος 15χρονος. Παντως οσο και να με εχει εκνευρισει με οτι υφακι κ αν εγρφα του απαντουσα στον πλυθηντικο.
-
Ο χρήστης zahosnikos έγραψε:
ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ Σ.Ο.Α.A. 2010
ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΖΑΧΟΣ ΝΙΚΟΣΚαμένος τώρα και δωρεάν μαθήματα αγωνιστικής οδήγησης.
Κόψε λίγο γιατί θα βγεις κάτι ξέρουμε και εμείς από κουτσομπολιό. -
Νικο εχουμε μιλησει πολλες φορες και εχω ερθει στο ασχετο σε σερβις και σου επιασα το μπλαμπλα. Ειμστε συνομιλικοι και ειμαι απο εκεινους που σε χαιρονταν ητε ετρεχες πιστα ητε βουνο. Αλλο πραμα ειναι το σαλιας και ολοι ξερουμε οτι δεν υπηρξες ποτε.
ισως και να ξερω τι γινεται...Οσον αφορα τον Κυριο Χρηστο τωρα τελευταια εχει αρχισει και ηρεμει και μου αρεσει. Παλιοτερα ηταν λες και επαιρνε αρνταν και γινοταν απροσρμοστος 15χρονος. Παντως οσο και να με εχει εκνευρισει με οτι υφακι κ αν εγρφα του απαντουσα στον πλυθηντικο.
Φίλε reddragon όπως σου είπα και παραπάνω δεν με νοιάζει αν με θεωρείται κωλοπαιδο η όχι, που ξέρεις μπορεί και να είμαι, γιατί ούτε το μεροκάματο θα μου κόψετε ούτε το μπακετ θα μου πάρετε(άλλωστε δεν έχω), αλλά δεν νομίζω ο ενικος να κρίνει χαρακτήρες, τέλος αυτοί που θέλω ξέρουν ποιος είμαι(δεν εννοώ οδηγικα) για τους άλλους δεν με νοιάζει καθόλου.
Ζάχος Νικος
-
κυριε antonis-team
ολα τα παραπανω μου ειναι παγερα αδιαφορα γιατι δεν ζητησα την γνωμη σας αλλα ουτε και με ενδιαφερει,κριμα ομως για εσας ειναι οι χαρακτηρισμοι σας για τον Καμμενο, τους οποιους καλο θα ηταν να τους ανακαλεσετε διοτι προδιδουν την ποιοτητα του δικου σας χαρακτηρα
φιλικα(και το εννοω)
Ζαχος Νικος -
Ειναι βλακεια κατ εμε να υπαρχει εδω μια αντιπαραθεση τετοιου υφους αφου ολοι οσοι ασχολουνται με το θεμα (ασχετως γενικων δυνατοτητων τους , τις οποιες εγω δεν ειμαι σε θεση και ουτε και θελω να κρινω) εχουν ΣΙΓΟΥΡΑ καλη προθεση απεναντι στην επιλυση των προβληματων των ελληνικων αγωνων.
-
Ε όχι και όλοι θέλουν το καλό των αγώνων....Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...
Και στο κάτω-κάτω της γραφής, είναι και θέμα ικανότητας....Δεν είναι όλοι κατάλληλοι για όλα, κι ας υπάρχει και η διάθεση....
Όσο για την εξαιρετικά προκλητική συμπεριφορά κάποιων 'ταλέντων' εδώ μέσα, θα την αφήσω ασχολίαστη, γιατί πραγματικά δείχνουν ότι εκτός από το όποιο οδηγικό επίπεδο, δεν διαθέτουν κανένα άλλο...
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Ε όχι και όλοι θέλουν το καλό των αγώνων....Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...Και στο κάτω-κάτω της γραφής, είναι και θέμα ικανότητας....Δεν είναι όλοι κατάλληλοι για όλα, κι ας υπάρχει και η διάθεση....
Όσο για την εξαιρετικά προκλητική συμπεριφορά κάποιων 'ταλέντων' εδώ μέσα, θα την αφήσω ασχολίαστη, γιατί πραγματικά δείχνουν ότι εκτός από το όποιο οδηγικό επίπεδο, δεν διαθέτουν κανένα άλλο...
Τα εισαγωγικα, στο χαρακτηρισμο ταλεντα, τι σημαινουν? Δεν ειναι?
Μηπως εισαι εσυ τελικα ταλεντο ή μηπως εχεις 'ταλεντο' στα χειλη...οπως λεει και η Κοκκινου???
Μιας και λες λοιπον οτι δεν εχουν αλλα ταλεντα, και δημοσια προσβαλεις ατομα που δεν ξερεις και χωρις να εμπλεκεσαι πουθενα στη συζητηση, ενδιαφερον θα ειχε να μας ελεγες τι ταλεντα εχεις εσυ, εκτος απο τα οδηγικα φυσικα... -
Ο χρήστης petrosR έγραψε:
Και στο κάτω-κάτω της γραφής, είναι και θέμα ικανότητας....Δεν είναι όλοι κατάλληλοι για όλα, κι ας υπάρχει και η διάθεση....
Μηπως εισαι εσυ τελικα ταλεντο ή μηπως εχεις 'ταλεντο' στα χειλη...οπως λεει και η Κοκκινου???
Μιας και λες λοιπον οτι δεν εχουν αλλα ταλεντα, και δημοσια προσβαλεις ατομα που δεν ξερεις και χωρις να εμπλεκεσαι πουθενα στη συζητηση, ενδιαφερον θα ειχε να μας ελεγες τι ταλεντα εχεις εσυ, εκτος απο τα οδηγικα φυσικα...Βρε καλώς τον...Μας είχες λείψει εσύ.......
-
Αυτος ο τροπος συζητησης συναδει με την προσπαθεια συσπειρωσης γυρω απο τον ΣΟΑΑ? Θα φερει πιο πολλους την Δευτερα, η μηπως θα στειλει μερικους για μπανιο?
Υπαρχουν πολλοι τροποι να εκφρασει κανεις τις αποψεις του- Παρευρισκεται στη συνελευση και ψηφιζει αυτους που προτιμα.
- Παρευρισκεται στη συνελευση και ριχνει λευκο
- Παρευρισκεται στη συνελευση και ΔΕΝ ψηφιζει
Ομως ειναι εκει και συζηταει, και μαθαινει. Τα γαυγισματα δεν βγαζουν νοημα...
-
καταρχην εχετε χασει ολοι την μπαλα γιατι..... ενας συνδεσμος που δεν μπορει να ενημερωσει τα μελη του δεν ειναι ικανος να κανει εκλογες, αν περιμενετε κυριοι να ενημερωθω εγω απο τα κατα τοπους καφενεια για το πως που και γιατι, εχετε γελιο,
εχω συμπληρωσει ενα εντυπο που εχω δωσει e-mail και κινητο, αν ο ΣΟΑΑ δεν μπορει να συλλεξει αυτα τα στοιχεια και να επικοινωνει με τα μελη του , τοτε μαλλον και το υπογειο μου φαινεται μεγαλο!!!
...και για να προλλαβω μερικους, καθε πρωι που ξυπναω δεν μπαινω στην σελιδα του ΣΟΑΑ ΣΥΓΝΩΜΗ!!! -
Ο χρήστης petrosR έγραψε:
Μιας και λες λοιπον οτι δεν εχουν αλλα ταλεντα, και δημοσια προσβαλεις ατομα που δεν ξερεις και χωρις να εμπλεκεσαι πουθενα στη συζητηση, ενδιαφερον θα ειχε να μας ελεγες τι ταλεντα εχεις εσυ, εκτος απο τα οδηγικα φυσικα...Καλως τον κι ας άργησε....
Προφανώς δεν θα σου απαντήσω στο ίδιο στυλ....
Τα εισαγωγικά δεν μπήκαν για να αμφισβητήσουν το ταλέντο του οποιουδήποτε....Βέβαια, όποιος ξέρει να διαβάζει, καταλαβαίνει εμφανώς την έλλειψη άλλων 'ταλέντων', όπως σοβαρότητα, σεβασμός και λοιπά...
Όσο για τα δικά μου ταλέντα (κρυφά και φανερά), μιας και το αναφέρεις, μια δοκιμή θα σε πείσει...
Φιλάκια σταυρωτά!!!
-
Λοιπον.
Ακου φωστηρα των ελληνικων αγωνων 'antonis-team' μου, μιας και εσυ πρωτος ασχολειθηκες μαζι μου, ηρθε η ωρα να σου απαντησω,
Η σελιδα μου μπορει να σου φανηκε γελοια, γιατι μες το κεφαλι σου εχεις σαλιγκαρια και βλεπεις μονο οτι γραφεται χωρις να καταλαβαινεις τον λογο και το πνευμα που γραφονται.
Τωρα το αν εγω ειμαι καμμενο χαρτι, οπως σου εξηγησα και παραπανω επειδη στο κεφαλι σου κατοικουν κοχλιοι μπουρμπουριστοι δεν εισαι σε θεση εσυ να με κρινεις γιατι εισαι ανυπαρκτος ...ενταξει ξερολα?Φιλικα προς ολους τους αλλους, (εκτος απο εσενα)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
-
βρε antonis team δεν θα βαλεις ποτε μυαλο οπως τοτε που σε εστειλαν κρητη στην πελλοπονησο ,αλλα το acropolis περνουσε απο την λαμια....................τους ειδες τους παγκοσμιους?
-
,sorry για το γελιο απλα καμμια φορα αυτα που γραφονται ειναι πολυ αστεια!
Εχει δημιουργηθει μια κοντρα ανευ προηγουμενου για μια υποψηφιοτητα ενος ανθρωπου στις εκλογες του ΣΟΟΑ,δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειστε προκατειλημενοι και εκφραζετε ετσι ορθα κοφτα τις αποψεις σας.Οποιος δεν θελει ρε παιδια ας μην τον ψηφισει!Ολοι αυτοι οι διαφοροι των τελευταιων ετων
που εθεσαν υποψηφιοτητα ηταν ολοι φωστηρες και γνωστες?
Τεσπα,επειδη εκει μεσα (ΣΟΟΑ) εδω και παρα πολλα χρονια,σχεδον ολοι οσοι εθεταν υποψηφιοτητα ηταν για τα προσωπικα τους συμφεροντα (οικονομικα η αγωνιστικα),και θα παρακαλουσα πολυ να μην με προκαλεσεται γιατι ειμαι τυπος που δεν ντρεπεται καθολου να πει τι και πως δημοσιως, η καταντια αυτου του συνδεσμου ειναι παιδι δικο τους και παιδι δικο τους θα μεινει.Αυτο λοιπον εσας τους μεγαλους δεν ειδα ποτε να σας ενοχλεισει γτ μαλλον εμεσα η αμεσα ησασταν εμπλεκομενοι και εσεις,καλο θαναι λοιπον δαγκωτο ξεδαγκωτο να εχει κανεις την αποψη του!
Οσο για μενα και την προσωπικη μου αποψη για τον συνδεσμο,επειδη δεν θα κανω ποτε ομοσπονδια, ουτε θα φερω εξοπλισμο αγωνιστικων αυτοκινητων προς πωληση και επειδη δεν ειχα και δεν θελω να εχω ποτε κερδος εις βαρος των ¨συναγωνιστων¨μου,ο συνδεσμος και ολες αυτες οι διαδικασιες γυρο απο αυτον μου κανουν απλα και συγχωρεστε με για την εκφραση μου ¨γελιες¨!Φιλικα......Καιτατζης Παναγιωτης
-
είσαι η αρχή του τέλους , να σε δω πρόεδρο θέλω ,,,,, και αν το πετύχεις ,, θα ξανά αρχίσω τους αγώνες μόνο για την πάρτη σου ,,
-
Λοιπον για να τελειωνουμε,οποιος με ενοχλει του απαντω οπως θα εκανε ο καθενας,στην προκειμενη φαση εσυ ησουν αυτος που μου επιτεθηκες χωρις καν να με γνωριζεις.Τωρα οσον αφορα τους δικηγορους και ολα αυτα που λες, δεν με απασχολουν καθολου και καλο θα ειναι να μην αναφερεσαι και να μην κρινεις ατομα που δεν εχεις πει ουτε λεξη μαζι τους!
Κοιτα να ξεκολησεις απο την παλια καλη εποχη του μυαλου σου γτ δεν σας προσβαλει κανενας απλα νομιζετε πως σας καταπαταμε το οικοπεδο,το οικοπεδο αυτο λοιπον ειναι κοινο, και ποσο μαλλον ανηκει παραπανω σε ανθρωπους που οι οικογενειες τους εχουν ριξει εκατομμυρια για να υπαρχει και να μπορειτε εσεις να ειστε θεατες,κριτες,μηχανικοι κτλ.,εσυ λοιπον που δηλωνεις πως γνωριζεις πολυ καλα απο αγωνες,θα επρεπε να ξερεις πως ολοι ¨εμεις¨ανηκουμε σε αυτην την ομαδα οικογενιων ,και θα επρεπε τουλαχιστον να μας θαυμαζεις για να λεγεσαι γνωστης!Γιωργος Καμμενος
-
Ο χρήστης kammenos giorgos έγραψε:
Λοιπον για να τελειωνουμε,οποιος με ενοχλει του απαντω οπως θα εκανε ο καθενας,στην προκειμενη φαση εσυ ησουν αυτος που μου επιτεθηκες χωρις καν να με γνωριζεις.Τωρα οσον αφορα τους δικηγορους και ολα αυτα που λες, δεν με απασχολουν καθολου και καλο θα ειναι να μην αναφερεσαι και να μην κρινεις ατομα που δεν εχεις πει ουτε λεξη μαζι τους!
Κοιτα να ξεκολησεις απο την παλια καλη εποχη του μυαλου σου γτ δεν σας προσβαλει κανενας απλα νομιζετε πως σας καταπαταμε το οικοπεδο,το οικοπεδο αυτο λοιπον ειναι κοινο, και ποσο μαλλον ανηκει παραπανω σε ανθρωπους που οι οικογενειες τους εχουν ριξει εκατομμυρια για να υπαρχει και να μπορειτε εσεις να ειστε θεατες,κριτες,μηχανικοι κτλ.,εσυ λοιπον που δηλωνεις πως γνωριζεις πολυ καλα απο αγωνες,θα επρεπε να ξερεις πως ολοι ¨εμεις¨ανηκουμε σε αυτην την ομαδα οικογενιων ,και θα επρεπε τουλαχιστον να μας θαυμαζεις για να λεγεσαι γνωστης!Γιωργος Καμμενος
+1000000000000
Παλι κακός θα γινω, ΓΜΤ μου? (Εκλογές Σ.Ο.Α.Α. 2010)