-
Ο χρήστης pgewrc έγραψε:
Πραγματικά παρανοική απόφαση!!!
Σε κανέναν σύλλογο,σωματείο κτλ δέν έχω ακούσει να συμβεί κάτι κάτι τέτοιο!!
Δηλαδή στο σωματείο των ηλεκτρολόγων πρέπει να πληρώσουν 2 χρόνια για να ψηφίσουν??
Των υδραβλικών?των ταξιτζήδων?των γιατρων?των δικηγόρων?
τοχει ακούσει κανείς οτι πρέπει να είσαι 2 χρόνια συνδικαλιστής πρώτα πληρώνοντας μόνο συνδρομή σε κάποιους με φασιστική νοοτροπία χωρίς δικαίωμα ψήφου?
Φτού σας.Έτσι θα ενώσετε τους αγωνιζόμενους?
Έπρεπε να ψηφίζουν όλοι,απο όλη την Ελλάδα και μάλιστα μέσο ιντερνετ!!
Τι έχει να φοβηθεί ο ΣΟΑΑ?
Συγνώμη αλλά ανάμεσα στους υποψηφίους,βλέπω συμφέροντα,γερόντια,ομάδες,χωρίς σαφές πλάνο για το τι θέλουν να κάνουν για το μέλλον των αγωνιζομένων και των ελληνικών αγώνων!!ΕΓΩ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΚΑΚΟΣ.
ΝΑ ΟΜΩΣ,ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ.
ΣΑΣ (ΜΑΣ) ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ (ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ) ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ (ΜΑΣ) ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ (ΔΙΚΑΙΩΜΑ).
ΜΟΝΑ-ΖΥΓΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.
ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ.
ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΘΙΞΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ 30ΑΡΙΚΟΥ.
ΕΓΡΑΦΑ ΤΟΤΕ ΟΤΙ,ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,'ΔΩΣΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ'.
ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ?
ΕΣΤΩ ΟΤΙ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ) ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ. ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ) ΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ?ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ (ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΛΟΣ) ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟΙ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ, 'ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ' !!!! -
Πηρα θεση υπερ της περιφερειακης καλπης, παρ ολο που ειναι αντικαταστατικη. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ!!!
Αφου ομως γινεται αποδεκτη μια παρατυπια, ας γινει δεκτη μια ακομη. ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ. Γιατι κι αυτο ειναι για καλο.Κι ελπιζω (και το πιστευω) οτι κανεις δεν θα προσβαλλει την διαδικασια.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ. ΠΟΙΟ?
ΑΥΤΟ:
Οταν καποιοι δεν εχουν ιδεα απο συνδικαλισμο και σχετικες διαδικασιες και .παραβαινουν τους κανονες κατα το δοκουν, δημιουργουνται τετοια και αλλα προβληματα που αντι να ενωνουν, χωριζουν
Το μονο που εχει να κανει τωρα το ΔΣ, ειναι ν αποφασισει:
Η κανει τις εκλογες οπως ακριβως επιτασσει το καταστατικο, η αναλαμβανει την ευθυνη και τα ανοιγει ολα. Και περιφερειακες καλπες ΚΑΙ νεα ψηφο απο νεα μελη.
Και την επομενη φορα, ας ακουνε οι ξεροκεφαλοι κι αυτους που εχουν κανει τον κοπο να διαβασουν ενα -δυο αρθρα καταστατικου και κανονισμων, και να μην τους θεωρουν γραφικους (γιατι ετσι τους βολευει.)
Παντως, αν το θεμα δεν λυθει οπως πιο πανω, ΤΟ ΜΟΝΟ ΝΟΜΙΜΟ ειναι η συνελευση να αποφασισει νεα ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ για το φθινοπωρο, οπου θα πανε και οι νεες εκλογες.Οσο κι αν μερικοι δεν με χωνευουν, ας ακουσουν μια φορα με προσοχη ποιο ειναι το σωστο. Καλο θα τους κανει. ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΣΟΑΑ.
-
Δε θεωρώ παράτυπο να ψηφίζει κάποιος σε ένα τόσο ιδιαίτερο σωματείο (και μάλιστα αγώνων αυτοκινήτου σε ένα χώρο που η πλειοψηφία των ανθρώπων 'από μέσα' που έγραψα πριν λίγες ημέρες τρωγώταν, τρώγεται και θα τρώγεται με τα ρούχα του έχει και την αίγλη του αυτό..). Κατά τη γνώμη μου δε νομίζω ότι ένας ο οποίος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ τους αγώνες για μερικά χρόνια αλλά και επίσης ΔΕ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΧΡΟΝΩΝ( το πόσα ας το κρίνουν οι ειδικοί ) μπορεί να ψηφίσει (όσον αφορά τους πρώτους) και μπορεί να εκλεγεί (όσον αφορά τους δεύτερους). Εαν ο άλλος τρέχει σε αγώνες και μπορεί να είναι αξιόπιστο μέλος(?? ποιος μπορεί να το ξεκαθαρίσει αυτό...) ας ψηφίσει μετά από ένα χρόνο εγγραφής στο Σύνδεσμο. Αλλά αμέσως το να ψηφίζει κάποιος ο οποίος ΚΑΙ ξεκίνησε τώρα τους αγώνες ΚΑΙ έγινε τώρα μέλος.. νομίζω πως είναι άτοπο. Δε γίνεται! Κατά την άποψή μου..
Τώρα όσον αφορά το τριαντάρι ξαναγυρνάμε πάλι στα παλιά. Πιστεύω (θέλω δηλαδή να πιστεύω) πως αν δεν είχε γίνει αυτό το πισωγύρισμα πριν λίγο καιρό από πλευράς ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ με τις εγγραφές και τα τριαντάρια δε θα τα βλέπαμε αυτά σήμερα..πάλι... και επίσης να αναφέρω ότι άντε για παράδειγμα το κύριο ΕΛ-ΕΜ με τον οποίο διαφωνώ στο γεγονός ότι αναφέρεται στον ΣΟΑΑ για το τριαντάρι ενώ ο ίδιος έχει εγγραφτεί στο ΣΟΑΑΒΕ. Δηλάδή στο ΣΟΑΑΒΕ είναι καλά και στο ΣΟΑΑ όχι. Εκεί είναι όλα τέλεια? (εκτός κι αν έχει διακόψει την εγγραφή του αν θυμάμαι.., που δε θυμάμαι.. ) . Δηλαδή είναι σα να αναιρείς αυτά που λες(λέω γενικά..). Εκτός κι αν πήγε μόνο και μόνο για να κάνει καλό στο ΣΟΑΑ.. τι να πω.. (κάνουμε και λίγη πλάκα ε?)
Για το 30ρικο κύριε ΕΛ-ΕΜ μαζί σας, εαν αποδειχτεί ότι τα χρήματα αυτά δεν αξιοποιήθηκαν σωστά. Δε το νομίζω, δε θέλω να το πιστεύω.
-
Ο χρήστης YAMA έγραψε:
Δε θεωρώ παράτυπο να ψηφίζει κάποιος σε ένα τόσο ιδιαίτερο σωματείο (και μάλιστα αγώνων αυτοκινήτου σε ένα χώρο που η πλειοψηφία των ανθρώπων 'από μέσα' που έγραψα πριν λίγες ημέρες τρωγώταν, τρώγεται και θα τρώγεται με τα ρούχα του έχει και την αίγλη του αυτό..). Κατά τη γνώμη μου δε νομίζω ότι ένας ο οποίος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ τους αγώνες για μερικά χρόνια αλλά και επίσης ΔΕ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΧΡΟΝΩΝ( το πόσα ας το κρίνουν οι ειδικοί ) μπορεί να ψηφίσει (όσον αφορά τους πρώτους) και μπορεί να εκλεγεί (όσον αφορά τους δεύτερους). Εαν ο άλλος τρέχει σε αγώνες και μπορεί να είναι αξιόπιστο μέλος(?? ποιος μπορεί να το ξεκαθαρίσει αυτό...) ας ψηφίσει μετά από ένα χρόνο εγγραφής στο Σύνδεσμο. Αλλά αμέσως το να ψηφίζει κάποιος ο οποίος ΚΑΙ ξεκίνησε τώρα τους αγώνες ΚΑΙ έγινε τώρα μέλος.. νομίζω πως είναι άτοπο. Δε γίνεται! Κατά την άποψή μου..Τώρα όσον αφορά το τριαντάρι ξαναγυρνάμε πάλι στα παλιά. Πιστεύω (θέλω δηλαδή να πιστεύω) πως αν δεν είχε γίνει αυτό το πισωγύρισμα πριν λίγο καιρό από πλευράς ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ με τις εγγραφές και τα τριαντάρια δε θα τα βλέπαμε αυτά σήμερα..πάλι... και επίσης να αναφέρω ότι άντε για παράδειγμα το κύριο ΕΛ-ΕΜ με τον οποίο διαφωνώ στο γεγονός ότι αναφέρεται στον ΣΟΑΑ για το τριαντάρι ενώ ο ίδιος έχει εγγραφτεί στο ΣΟΑΑΒΕ. Δηλάδή στο ΣΟΑΑΒΕ είναι καλά και στο ΣΟΑΑ όχι. Εκεί είναι όλα τέλεια? (εκτός κι αν έχει διακόψει την εγγραφή του αν θυμάμαι.., που δε θυμάμαι.. ) . Δηλαδή είναι σα να αναιρείς αυτά που λες(λέω γενικά..). Εκτός κι αν πήγε μόνο και μόνο για να κάνει καλό στο ΣΟΑΑ.. τι να πω.. (κάνουμε και λίγη πλάκα ε?)
Για το 30ρικο κύριε ΕΛ-ΕΜ μαζί σας, εαν αποδειχτεί ότι τα χρήματα αυτά δεν αξιοποιήθηκαν σωστά. Δε το νομίζω, δε θέλω να το πιστεύω.
AΓΑΠΗΤΕ YAMA,
ΣΤΟΝ ΣΟΑΑΒΕ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ EΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ.
Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ , ΕΙΝΑΙ , ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΜΕΛΗ ΕΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ.
ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΣΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΑ.
ΟΣΟN ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 30ΑΡΙ,Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ,ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΜΟΥ. ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ.
ΑΥΤΟ,ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Δεν νομιζω οτι ο ΣΟΑΑ ανηκει σε κανεναν!(ομως με κανουν και νιωθω το αντιθετο)!!!
Ειναι ενα συνδικαλιστικος συνδεσμος που που πρεπει να παλευει για τα δικαια ολων των αγωνιζομενων .Ειτε αυτο εχει να κανει με την ασφαλεια ειτε με οποιδηποτε προβλημα αντιμετωπιζουν οι αγωνιζομενοι,δινοντας τους το δικαιωμα να διαλεγουν χωρις τρυκ και κολπα τους εκπροσωπους τους.
Αφου ο ΣΟΑΑ θελει να αντιπροσωπευει τους αγωνιζομενους ολης της Ελλαδας θα επρεπε να φροντισει να ψησισουν ολοι με καποιο τροπο.Με e-mail,ταχυδρομικα,με καλπες σε ολες τις πολεις οπου υπαρχουν ενεργες λεσχες η με οποιονδηποτε αλλο τροπο.
Και γιατι να μην ψηφισουμε ολοι οι πρωτοεγγραφομενοι δεν το καταλαβαινω!
Δεν θα βγαλουμε πρωθυπουργο,καποιους να μας εκπροσωπουνε θελουμε!!
Εγω οταν το 2002 γραφτηκα στον Ιατρικο συλλογο Αθηνων για λιγους μηνες λογο εργασιας στην Αθηνα μπορουσα να ψηφησω στις εκλογες αμεσως.Το ιδιο οταν γραφτηκα στον συλλογο των Ιωαννινων.
Ηταν καλη ευκαιρια να μαθουν ολοι τι πρεσβευει ο Σοαα,να ψηφησουμε,και να νιωσουμε ενεργοι κατα καποιο τροπο!
Δεν μου αρεσει που υπαρχουν 3 συνδεσμοι Σοαβε- Σοαα-Σοαιστα,αλλα πιστευω οτι με την στενομυαλια που χειριζεται το θεμα ο Σοαα ειναι θεμα χρονου η καθε ομαδα αγωνιζομενων που πιστευει οτι δεν εκπροσωπειται σωστα να φτιαξει την δικη της συνδικαλιστικη φωνη!! -
Για το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι διαφωνώ. Δεν είναι ότι δε καταλαβαίνω.. Αλλά δε συμφωνώ στο να μπαίνεις στο Σύνδεσμο και να ψηφίζεις αμέσως εαν είσαι νέος (οδηγός κυρίως.. τώρα εαν έρθει πχ ο ΕΛ-ΕΜ λόγω χρόνων στους αγώνες ε δε μπορείς να του πεις 'όχι.. Δε μπορείς να εκλέξεις και να εκλεχθείς') Δηλαδή είμαι υπέρ σε αυτή τη περίπτωση αυτού που ** έχει(?)**! την εμπειρία και τις δυνατότητες αποδεδειγμένα να συμβάλλει τα μέγιστα, παρά σε ένα νέο ο οποίος ακόμα ψάχνεται και δε γνωρίζει ή και να γνωρίζει πρέπει να μπεί στα ενδότερα του χώρου για να δει και να κατανοήσει κάποια πράγματα. Συμφωνώ σε μείωση χρόνου ΚΑΙ δυνατότητας του να εκλέξεις και να εκλεχθείς ΚΑΙ διεξαγωγής εκλογών.
Ας αλλάξει το καταστατικό τότε ούτως ώστε και οι νέοι μέχρι να μπορέσουν να αφιερωθούν στην εκλογική διαδικασία να επιβεβαιώνουν το ότι είναι μέλη. Σε αυτό να συμφωνήσω.
Εγώ όσον αφορά το 30ντάρι δυστυχώς ή ευτυχώς αν και διαφωνώ μαζί σας μέχρι ένα σημείο και δε μ'αρέσει αυτό που γράφω ΙΣΩΣ, γράφω ΙΣΩΣ αυτοί οι φόβοι σας, που δεν είναι μόνο δικοί σας, οφείλονται στο ότι ο Σύνδεσμος έχει υποβαθμιστεί (?) παραγκωνισθεί (?) έχει χάσει δυναμική (?) με αποτέλεσμα να ωθεί ανθρώπους σα κι εσάς να έχουν φοβίες για αυτόν. Για ένα Σύνδεσμό με ιστορία και ανθρώπους που ήταν μέλη του και αγάπησαν όσο λίγοι το χώρο αυτό δεν ακούγεται όμορφα.
Και μια ευχή..
Εύχομαι λοιπόν από αύριο ο Σύνδεσμος να γίνει πιο εκσυγχρονιστικός, πιο ρηξικέλευθος απ'ότι ήταν στις καλές, ένδοξες μέρες του. -
Ο χρήστης YAMA έγραψε:
Και μια ευχή..
Εύχομαι λοιπόν από αύριο ο Σύνδεσμος να γίνει πιο εκσυγχρονιστικός, πιο ρηξικέλευθος απ'ότι ήταν στις καλές, ένδοξες μέρες του.Απ το στομα σου και στου αγιου βατανεν το αυτι!!
-
Ο χρήστης poseidon έγραψε:
Απ το στομα σου και στου αγιου βατανεν το αυτι!!O Αγιος Ragniotti παντως το ακουσε .....
Καλή δύναμη σε ολους τους υποψήφιους (και κυριως στην νεα και στους νεους )
-
Ο χρήστης YAMA έγραψε:
Για το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι διαφωνώ. Δεν είναι ότι δε καταλαβαίνω.. Αλλά δε συμφωνώ στο να μπαίνεις στο Σύνδεσμο και να ψηφίζεις αμέσως εαν είσαι νέος (οδηγός κυρίως.. τώρα εαν έρθει πχ ο ΕΛ-ΕΜ λόγω χρόνων στους αγώνες ε δε μπορείς να του πεις 'όχι.. Δε μπορείς να εκλέξεις και να εκλεχθείς') Δηλαδή είμαι υπέρ σε αυτή τη περίπτωση αυτού που ** έχει(?)**! την εμπειρία και τις δυνατότητες αποδεδειγμένα να συμβάλλει τα μέγιστα, παρά σε ένα νέο ο οποίος ακόμα ψάχνεται και δε γνωρίζει ή και να γνωρίζει πρέπει να μπεί στα ενδότερα του χώρου για να δει και να κατανοήσει κάποια πράγματα. Συμφωνώ σε μείωση χρόνου ΚΑΙ δυνατότητας του να εκλέξεις και να εκλεχθείς ΚΑΙ διεξαγωγής εκλογών.Ας αλλάξει το καταστατικό τότε ούτως ώστε και οι νέοι μέχρι να μπορέσουν να αφιερωθούν στην εκλογική διαδικασία να επιβεβαιώνουν το ότι είναι μέλη. Σε αυτό να συμφωνήσω.
Εγώ όσον αφορά το 30ντάρι δυστυχώς ή ευτυχώς αν και διαφωνώ μαζί σας μέχρι ένα σημείο και δε μ'αρέσει αυτό που γράφω ΙΣΩΣ, γράφω ΙΣΩΣ αυτοί οι φόβοι σας, που δεν είναι μόνο δικοί σας, οφείλονται στο ότι ο Σύνδεσμος έχει υποβαθμιστεί (?) παραγκωνισθεί (?) έχει χάσει δυναμική (?) με αποτέλεσμα να ωθεί ανθρώπους σα κι εσάς να έχουν φοβίες για αυτόν. Για ένα Σύνδεσμό με ιστορία και ανθρώπους που ήταν μέλη του και αγάπησαν όσο λίγοι το χώρο αυτό δεν ακούγεται όμορφα.
Και μια ευχή..
Εύχομαι λοιπόν από αύριο ο Σύνδεσμος να γίνει πιο εκσυγχρονιστικός, πιο ρηξικέλευθος απ'ότι ήταν στις καλές, ένδοξες μέρες του.ΑΓΑ[ΗΤΕ YAMA,
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΦΩΝΑΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΣΕ 'ΝΕΟΥΣ' ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΥΣ'. ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.
ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΜΩΣ !!!
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Βρε εμμονη με το σοαα ..........Εχεις λυσαξει βρε Λου Μου ........ δεν βλεπεις φορμουλα ?
Αλλα ξεχασα δεν εχει συνοδηγους αυτη , και δεν σε ενδιαφερει ..
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Βρε εμμονη με το σοαα ..........Εχεις λυσαξει βρε Λου Μου ........ δεν βλεπεις φορμουλα ?Αλλα ξεχασα δεν εχει συνοδηγους αυτη , και δεν σε ενδιαφερει ..
ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ BACKGROUND ΦΙΛΕ Α-ΠΟΥ-ΡΟΥ.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ.
AΛΛΩΣΤΕ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΤΑΙΡΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΖΙ.
ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
ΛΟΥ-ΜΟΥ
-
TO ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ.
ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΛΗ-ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑ-ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΡΙ 30 Ε.
ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΕ Γ........
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ .
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ..............
ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ-ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑΧΩΡΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
δηλαδη ρε παιδια για να καταλαβω, το 30 αρη σας εχει πειραξει...ΕΛΕΟΣ πια
to dvd που φτιαξανε,τοσο καιρο που τρεχουν στις αναβασεις και τα rally για να ακουν ολους εμας
με τα παραπονα μας,εκει δεν εχουν εξοδα???.αλλα δυστηχως ετσι ειναι οι ελληναρες ακριβοι στα πιτουρα και φτηνοι στ αλευρι.......,κρανακι loeb τελευταιο μοντελακι,φορμιτσα λεζαντα και κατα τ αλλα
κλαμα για το 30 euro....ΔΗΜΗΤΡΗΣ Λ.
-
Ο χρήστης ds3 R3 έγραψε:
to dvd που φτιαξανε,τοσο καιρο που τρεχουν στις αναβασεις και τα rally για να ακουν ολους εμας
με τα παραπονα μας,εκει δεν εχουν εξοδα???.αλλα δυστηχως ετσι ειναι οι ελληναρες ακριβοι στα πιτουρα και φτηνοι στ αλευρι.......,κρανακι loeb τελευταιο μοντελακι,φορμιτσα λεζαντα και κατα τ αλλα
ΟΧΙ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 3 0 .
ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ Α Ν Α Γ Κ Α Σ Τ Ι Κ Α
ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.
ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ,ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.... ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ.......
ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Μ...... ,ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ Α Ν Τ Ρ Ι Κ Ε Σ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ.
ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ, ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ -ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΧΑΡΑΤΣΙ-ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ,ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΛΛΑ.....ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ DVD.
H KΡΗΤΗ ΟΤΙ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ Τ Ι Π Ο Τ Α.
ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΞΕΡΕΙΣ......ΣΤΟ ΣΟΑΑ...ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ,ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. -
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
ΟΧΙ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 3 0 .
ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ Α Ν Α Γ Κ Α Σ Τ Ι Κ Α
ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.
ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ,ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.... ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ.......
ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Μ...... ,ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ Α Ν Τ Ρ Ι Κ Ε Σ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ.
ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ, ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ -ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΧΑΡΑΤΣΙ-ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ,ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΛΛΑ.....ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ DVD.
H KΡΗΤΗ ΟΤΙ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ Τ Ι Π Ο Τ Α.
ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΞΕΡΕΙΣ......ΣΤΟ ΣΟΑΑ...ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ,ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.κοιταξε να δεις δημητρη...σιγουρα τα λεφτα ειναι του καθενως και τα κανει οτι θελει,δικαιωμα σου
λοιπον να τα δωσεις η οχι... δεν σε-μας αναγκαζει κανεις....τωρα αν σου εταξαν κατι και δεν το εκαναν παω πασο, αλλα δεν ειδα κανεναν να πηγαινει στο ΣΟΑΑ και να λεει ρε παιδια γιατι μας κοροιδευεται μας ειπατε αυτο και αυτο και δεν κανατε τιποτα,παρα μονο γινεται ολη η μανουρα οποτε ειναι να γινουν οι εκλογες.....
ειμαι παντως περιεργως να δω απ αυτους που εχουν παραπονα ποσοι θα ερθουν αυριο να τα εκφρασουν
και ας μην ψηφησουν και ποσοι θα ειναι μονο στο forum online και θα συνεχισουν να κρυβονται πισω
απο το δαχτυλο τους....εκει φιλε θα φανει ποιος κοροιδευει... -
Καλησπέρα
Γιά όσους πράγματι ενδιαφέρονται καί έχουν , δικαιολογημένα, κενά ενημέρωσης ..
Το δ.σ. του Σ.Ο.Α.Α. έχει αποφασίσει κατά πλειοψηφία, από τήν αρχή της χρονιας ,ότι οσοι εβγαλαν αγωνιστικη άδεια μέ την φετινη απόφαση της εθεα , έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν καί εκλέγεσθαι .
Η χθεσινή ανακοίνωση αφορά τά παλαιότερα μέλη , τών 3 τελευταίων ετών βάσει καταστατικού , που δέν έβγαλαν άδεια φέτος αλλά έχουν τό δικαίωμα ψήφου .
Γιά τούς υπόλοιπους ; ... σόρυ βρε παιδιά γιά τήν έκφραση ,αλλά προσωπικά τους έχω χεσμένους .
-
Δηλαδή κύριε Ζήβα για να καταλάβουμε,αυτοί που πλήρωσαν φέτος έχουν το δικαίωμα ψήφου?
Και κάποιοι που πλήρωσαν τα 30 αλλά δεν έβγαλαν ακόμα λισανς το ίδιο? -
Σαφέστατα ναί καί στά δύο.
Εχουν δωθεί καί ανάλογες όδηγίεςΕλπίζω η αυριανή συνέλευση νά δώσει εντολή καί τό επόμενο δ.σ. νά υλοποιησει τήν βελτίωση του καταστατικού.
-
http://www.soaa.eu/main/?p=577
Καλά τι θα γίνει με σας το λαπι τοπι το παίρνετε στην παραλία και δεν σας προλαβαίνουμε!!!!!!
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Ελπίζω η αυριανή συνέλευση νά δώσει εντολή καί τό επόμενο δ.σ. νά υλοποιησει τήν βελτίωση του καταστατικού.
Η πιο σωστη κουβεντα στην ουσια, λαθος στον Τυπο. Την κατασταΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, το Δ.Σ κατεβαζει προταση καΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.
Αν κανω λαθος διορθωστε με.
Ολοι αυριο λοιπον, γιατι για ν ανοιξουν καλπες χρειαζεται απαρτια. Και το ΔΣ θα μας πει με ποσα ατομα την εχουμε.
Παρατηρηση. Εγω δεν εχω κανεναν ΧΕΣΜΕΝΟ! Ισως αυτη η εκφραση να δινει την εικονα μιας λαθεμενης νοοτροπιας και την θεωρω ατυχεστατη.
'Χεσμενος'...
Παλι κακός θα γινω, ΓΜΤ μου? (Εκλογές Σ.Ο.Α.Α. 2010)