Για το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι διαφωνώ. Δεν είναι ότι δε καταλαβαίνω.. Αλλά δε συμφωνώ στο να μπαίνεις στο Σύνδεσμο και να ψηφίζεις αμέσως εαν είσαι νέος (οδηγός κυρίως.. τώρα εαν έρθει πχ ο ΕΛ-ΕΜ λόγω χρόνων στους αγώνες ε δε μπορείς να του πεις 'όχι.. Δε μπορείς να εκλέξεις και να εκλεχθείς') Δηλαδή είμαι υπέρ σε αυτή τη περίπτωση αυτού που ** έχει(?)**! την εμπειρία και τις δυνατότητες αποδεδειγμένα να συμβάλλει τα μέγιστα, παρά σε ένα νέο ο οποίος ακόμα ψάχνεται και δε γνωρίζει ή και να γνωρίζει πρέπει να μπεί στα ενδότερα του χώρου για να δει και να κατανοήσει κάποια πράγματα. Συμφωνώ σε μείωση χρόνου ΚΑΙ δυνατότητας του να εκλέξεις και να εκλεχθείς ΚΑΙ διεξαγωγής εκλογών.
Ας αλλάξει το καταστατικό τότε ούτως ώστε και οι νέοι μέχρι να μπορέσουν να αφιερωθούν στην εκλογική διαδικασία να επιβεβαιώνουν το ότι είναι μέλη. Σε αυτό να συμφωνήσω.
Εγώ όσον αφορά το 30ντάρι δυστυχώς ή ευτυχώς αν και διαφωνώ μαζί σας μέχρι ένα σημείο και δε μ'αρέσει αυτό που γράφω ΙΣΩΣ, γράφω ΙΣΩΣ αυτοί οι φόβοι σας, που δεν είναι μόνο δικοί σας, οφείλονται στο ότι ο Σύνδεσμος έχει υποβαθμιστεί (?) παραγκωνισθεί (?) έχει χάσει δυναμική (?) με αποτέλεσμα να ωθεί ανθρώπους σα κι εσάς να έχουν φοβίες για αυτόν. Για ένα Σύνδεσμό με ιστορία και ανθρώπους που ήταν μέλη του και αγάπησαν όσο λίγοι το χώρο αυτό δεν ακούγεται όμορφα.
Και μια ευχή..
Εύχομαι λοιπόν από αύριο ο Σύνδεσμος να γίνει πιο εκσυγχρονιστικός, πιο ρηξικέλευθος απ'ότι ήταν στις καλές, ένδοξες μέρες του.