-
δε μας βγαλανε κ το stepway που κατάφερε το τωρινο sandero να κανει συμπαθητικο οποτε το μελλοντικό πιστευω θα γινει αρκετα πιο καλό!
-
Απο μοτερακια μια χαρα θα ειναι
Τεσπα εμενα το τωρινο Sandero μ' αρεσει καλυτερα
Μου φαινεται πιο συμπαθες απ' αυτο -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μου φαινεται πιο συμπαθες απ' αυτοΚαλα οτι εισαι κακογουστος το ξερουν και οι πετρες
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Μου φαινεται πιο συμπαθες απ' αυτοΚαλα οτι εισαι κακογουστος το ξερουν και οι πετρες
Ρε γιδι απο αυτο που βλεπω τώρα λεω
Αστο καλο μιλας κι εσυ -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ρε γιδι απο αυτο που βλεπω τώρα λεω
Αστο καλο μιλας κι εσυΓραψε στο περι θητειας για την ΑΠ σου
-
http://www.inews.gr/112/episimo-nea-Dac ... andero.htm
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
δε μας βγαλανε κ το stepway που κατάφερε το τωρινο sandero να κανει συμπαθητικο οποτε το μελλοντικό πιστευω θα γινει αρκετα πιο καλό!Σε λιγους μήνες θα παροσιαστει και αυτο. Και μηχανικα στα ιδια. 1,6 και 1,5.
Sent from my MT27i using Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
δε μας βγαλανε κ το stepway που κατάφερε το τωρινο sandero να κανει συμπαθητικο οποτε το μελλοντικό πιστευω θα γινει αρκετα πιο καλό!
Σε λιγους μήνες θα παροσιαστει και αυτο. Και μηχανικα στα ιδια. 1,6 και 1,5.
Sent from my MT27i using Tapatalk
Και 0.9 tce
Με τα μοτερακια αυτα έχουν καλη βαση σ' αυτο το τομεα τουλαχιστον
Αν αντι του 1.6 (K4 παιζει δηλαδή και μ' αρεσει που έλεγαν ότι θα σταματησει η παραγωγη του ) είχε κι 1.2 tce θα ήταν ακομα καλυτερα αλλα μαλλον ζηταμε πολλα -
Είμαι σχεδόν ψημμένος για το Stepway (diesel)!
Το μόνο που με κόβει είναι οι μόνο 2 αερόσακοι! -
Το πιο πιθανό είναι ότι πας παραγγελία οπότε λογικά μπορείς να βάλεις ως extra πλευρικούς.
Αν και προσωπικά για μένα αξίζει να περιμένεις το νέο. -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Το πιο πιθανό είναι ότι πας παραγγελία οπότε λογικά μπορείς να βάλεις ως extra πλευρικούς.
Αν και προσωπικά για μένα αξίζει να περιμένεις το νέο.+1 το οποίο είναι και πιο όμορφο μέσα έξω ΙMHO και με περισσότερες επιλογές εξοπλισμου πχ πλευρικους αερόσακους στάνταρ.
-
Και ESP νομιζω αν δεν έχω διαβασει λαθος
-
Όταν είχα πάει στην αντιπροσωπεία ρώτησα και την επόμενη μέρα μου είπαν ότι δε μπαίνουν έξτρα αερόσακοι.
-
Αν φερουν το νεο stepway με τον 0.9 ΤCE στην χωρα μας, απο 11κ, με στανταρ 4 αεροσακους και ΕSP, θα ειναι αρκετα καλη περιπτωση...Θα 'ακυρωσει' καμποσα δικινητα crossover, που κοστιζουν αρκετα περισσοτερα χρηματα...
-
Ο χρήστης orekourk έγραψε:
Είμαι σχεδόν ψημμένος για το Stepway (diesel)!
Το μόνο που με κόβει είναι οι μόνο 2 αερόσακοι!Αν 'οικονομικά' σε συμφέρει παρτο. Αλλιώς περιμενε το καινούριο! που θα είναι ... πιο καινούριο!
Αν φερουν το νεο stepway με τον 0.9 ΤCE στην χωρα μας, απο 11κ, με στανταρ 4 αεροσακους και ΕSP, θα ειναι αρκετα καλη περιπτωση...Θα 'ακυρωσει' καμποσα δικινητα crossover, που κοστιζουν αρκετα περισσοτερα χρηματα...
ΔΕΝ μπορεί να ακυρώσει τα Duster, QQ, ASX κλπ!
Απλώς θα είναι μια καλή επιλογή για φτηνό και κάπως πιο λειτουργικό super mini λόγω του 'υπερυψωμένου' χαρακτηρα του!
Απλώς ένα συμπληρωματικό μοντέλο του 'κανονικού' Sandero είναι! Και αυτό ακόμα και σε image μετράει! Ούτε τα C3 XTR και CrossPolo μπορεσαν να κανουν κατι το ιδιαίτερο!Νομίζω ότι αν στη Dacia δούν ότι παει να 'πάρει κομμάτι' απο το Duster σίγουρα θα προβούν και σε αυτό σε βελτιωση ή f/l (φανταζομαι ότι θα γίνει μέσα στο 2013) και αυτο ... αν σταματήσει ποτέ να ξεπουλάει πανευρωπαικά!
-
f/l του Duster κυκλοφορεί εκτός ΕΕ, AFAIK.
φοράει μάλιστα εσωτερικό παραπλήσιο του νέου sandero.
οπότε νομίζω οτι η ανανέωση του Duster είναι θέμα ελάχιστου χρόνου. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
ΔΕΝ μπορεί να ακυρώσει τα Duster, QQ, ASX κλπ!
Απλώς θα είναι μια καλή επιλογή για φτηνό και κάπως πιο λειτουργικό super mini λόγω του 'υπερυψωμένου' χαρακτηρα του!
Απλώς ένα συμπληρωματικό μοντέλο του 'κανονικού' Sandero είναι! Και αυτό ακόμα και σε image μετράει! Ούτε τα C3 XTR και CrossPolo μπορεσαν να κανουν κατι το ιδιαίτερο!Νομίζω ότι αν στη Dacia δούν ότι παει να 'πάρει κομμάτι' απο το Duster σίγουρα θα προβούν και σε αυτό σε βελτιωση ή f/l (φανταζομαι ότι θα γίνει μέσα στο 2013) και αυτο ... αν σταματήσει ποτέ να ξεπουλάει πανευρωπαικά!
Δεν μιλησα για αυτα...Εννοω ομως το Panda, το SX4, το Sedici, το Κia Soul, το Crosspolo, και οποιο 'σηκωμενο' supermini γενικως...
-
Εντάξει, ούτε το panda μπορείς να πεις ότι θα σβήσει το stepway. Σίγουρα με τέτοιο εξοπλισμό θα πήγαινε πολύ καλά στην 'κατηγορία' του, αλλά το φιατάκι είναι καταξιωμένο και δεν είναι παίξε γέλασε να εξισωθούν οι όποιες διαφορές τους.
Δύσκολο πάντως να έρθει με τέτοιο εξοπλισμό σε τέτοια τιμή. Αν έρθει, τα υπόλοιπα που ανέφερες ναι, θα σβηστούν από το χάρτη (ίσως να κρατήσει λίγο την αντίσταση το premium crosspolo). Ο 0.9 tce πάντως αμαρτία να μην χρησιμοποιηθεί.
-
Αφου θα χρησιμοποιηθει και ανακοινωθηκε
O Tce 90 κι ο dci 90
Τι το συζηταμε?
Απο εξοπλισμο που βλεπω στη Γαλλια παντως τα παντα όλα είναι διαθεσιμα όπως πχ το 7ιντσο sat nav με 240 ολοκληρα ευρω -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
f/l του Duster κυκλοφορεί εκτός ΕΕ, AFAIK.
φοράει μάλιστα εσωτερικό παραπλήσιο του νέου sandero.
οπότε νομίζω οτι η ανανέωση του Duster είναι θέμα ελάχιστου χρόνου.Ναι όπου πωλειται με σηματα Renault φοραει το εσωτερικο που λες.Καλυτερα όμως με τω τωρινο ακριβως κι όχι μ' αυτο που έχεις δει κι εσύ γιατι με του κανινουριου Sandero θα μπορέσει να παρει και την οθόνη που με την τωρινη εκτος Ευρώπης διαμορφωση είναι δύσκολο
Dacia Forum