-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Κρατάω και μία 'πισινή' για την οδική συμπεριφορά **η οποία μπορεί να οφείλονταν στα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης. **
Κατηγορηματικά ΝΑΙ.
Είτε μιλούσαμε για τα Bridgestone είτε για τα Goodyear 1η τοποθέτησης, ήταν τραγικά.
Για το θέμα θα επέλεγα Yaris 1.33.
Ραφιναρισμένο μοτέρ, ασφαλές , οικονομικό και καλοκατασκευασμένο.Ο κινητήρας του Polo φαίνεται καλός επίσης. Αν ξεπεράσει και τα προβλήματα νεότητας θα είναι εξίσου καλή πρόταση.
-
Τα σέβη μου στον orfeas2007, που με ένα απλό διλημματάκι βοήθησε στο να ριχτεί άπειρο ...κάρβουνο στην ατμομηχανή των συγκρίσεων.
Orfeas, προφανώς το καλύτερο εκ των Polo-Yaris είναι εκείνο που σου αρέσει περισσότερο. Είναι τόσο διαφορετικά μεταξύ τους που δεν μπορεί, κάποιο θα σου αρέσει περισσότερο. Ε, αυτό είναι και το καλύτερο.
-
Προφανως καποιοι μιλανε για την λεγομενη απτη ποιοτητα και οχι την πραγματικη.Ναι το Avensis μου του 98, εδειχνε φτωχο στο ματι μπροστα σε ενα A4 εποχης.Συγκρινοντας μαλιστα με το Α4 του ξαδελφου,το οποιο πολυ μπροστα σε αισθηση εσωτερικου, glamour σουπερ ουαου και φωτισμο και κουμπια και υφασματα.Αλλα στην Avensa δεν τριβοταν το δερματινο τιμονι στα 120.000 και δεν ξεβαφανε τα κουμπια στο ταμπλο και το χρωμα απο τις χειρολαβες.
Σημειοτεον ακομα και τωρα ξεβαφουν τα κουμπια στα A4,δεν ξερω για την τελευταια γενια, αλλα ποσο να αλλαξη το group.Εδω και χρονια ανακυκλωνεται. -
AΞΙΟΠΙΣΤΙΑ-ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ-ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ
Αν τα θες θα παρεις yaris..............
αν δεν σε νοιαζουν παρε polo! !
-
Υψηλή μεταπώληση έχει και το polo. Kαι οικονομικό είναι. Για την αξιοπιστία όντως μάλλον έχει ατού το yaris αν κρίνουμε από το παρελθόν τους.
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Για το πόλο θα συμφωνήσω σε όλα με τον drdino. Έχω ακριβώς την ίδια άποψη για τα δύο αυτοκίνητα. Για τον GGAB θα του πω πως μετά από 5500 χλμ ( ) δεν πήγε καμία μέρα συνεργείο. Γενικότερα και το yaris να πάρεις μια χαρά αμάξι είναι, αλλά αν οδηγήσεις το πολο λόγω turbo θα σου φανεί αρκετά καλύτερο. Για ποιότητα κύλισης σαφώς υπερέχει το πολο.Μια ερώτηση για το GGAB. Πραγματικά σε κάθε ποστ σου ολο μας λες πως χαλάνε οι tsi κλπ; Δε βαρέθηκες να γράφεις ανακρίβειες; Σου ζητάει κάποιος τη γνώμη και όλο άσχετα πράγματα γράφεις.
ανακριβειες;;;;;;οι εχοντες πολο στο φορουμακι τους παντως ψαχνονται γιατι σβηνει ξαφνικα και οι αντιπροσωποι δεν εχουν την λυση!!!!
φιλαρακο γραφεις για 5500χλμ χωρις προβλημα και με πιανει ριγος -
Έμεινε κανένα στο συνεργείο; Εσύ φαγώθηκες ότι σπάνε, κανουν, ράνουν κλπ. Το είπαμε αυτό, σβήνει καμιά φορά στο φανάρι λόγω Update που χρειάζεται. Σε ένα μήνα δε θα υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Αλλά αυτό με το ότι μένει συνέχεια, δε παίρνει μπροστά, ειναι άχρηστο κλπ απέχει ΠΑΡΑ πολύ
Φιλικά
-
Εγώ λέω το Polo.Καλύτερο στο δρόμο,καλύτερο σε επιδόσεις,καλύτερο σε ποιότητα(και πραγματική και απτή και ότι άλλο θέλετε)καλύτερο στον εξοπλισμό,καλύτερο,καλύτερο,καλύτερο....
Αχτύπητο σαν πακέτο γενικά και με πολύ καλή τιμή.
Όσον αφορά το Yaris έχει καλύτερους χώρους,έχει μακράν καλύτερους αποθηκευτικούς χώρους και καλύτερη αξιοπιστία.Από εκεί και πέρα όμως δεν έχει τίποτα καλύτερο και συνεχίζει να είναι πίσω. -
Συμφωνω κι εγω με τους περισσοτερους. Γιαρις για οικονομια- πρακτακοτητα μεσα στην πολη + 6αετη εγγυηση (αν θυμαμαι καλα). Αν δεν τρελαινεσαι τοσο γι' αυτα και θες καλυτερο 'αρπαγμα' και αισθηση κατα την οδηγηση, παρε το πολο. Οχι πως ειναι κατι τρομερο αλλα απο το γιαρις πολυ καλυτερο κατα τη γνωμη μου.
Παντως αν κυριο μελημα σου ειναι η οικονομια -ειδικα αυτη την εποχη- κοιτα κ το γιαρις με τον 1.4 diesel. Με 900Ε παραπανω απο αυτο που κοιτας παιρνεις τον οικονομικοτερο και γρηγοροτερο diesel σε αυτα τα χρηματα.
-
Ο χρήστης Herc έγραψε:
Προφανως καποιοι μιλανε για την λεγομενη απτη ποιοτητα και οχι την πραγματικη.Ναι το Avensis μου του 98, εδειχνε φτωχο στο ματι μπροστα σε ενα A4 εποχης.Συγκρινοντας μαλιστα με το Α4 του ξαδελφου,το οποιο πολυ μπροστα σε αισθηση εσωτερικου, glamour σουπερ ουαου και φωτισμο και κουμπια και υφασματα.Αλλα στην Avensa δεν τριβοταν το δερματινο τιμονι στα 120.000 και δεν ξεβαφανε τα κουμπια στο ταμπλο και το χρωμα απο τις χειρολαβες.
Σημειοτεον ακομα και τωρα ξεβαφουν τα κουμπια στα A4,δεν ξερω για την τελευταια γενια, αλλα ποσο να αλλαξη το group.Εδω και χρονια ανακυκλωνεται.Μια και είπες για κουμπάκια, μπορείς να μου λύσεις στην απορία γιατί σε όλο και περισσότερα Auris βλέπω ξεθωριασμένο το κουμπί για τα αλάρμ;
-
Και στο corolla του αδελφού ξεβάφει ο επιλογέας των φώτων. Θα το πετάξω και αυτό
-
Υψηλή μεταπώληση έχει και το polo. Kαι οικονομικό είναι. Για την αξιοπιστία όντως μάλλον έχει ατού το yaris αν κρίνουμε από το παρελθόν τους.Το yaris δεν συγκρίνεται με το polo σε μεταπώληση έδωσα φέτος το yaris μου στην ασφαλιστική ενός τύπου που μου το τράκαρε για 5.500 ευρώ και ήταν yaris 1.0 του 2001 με 140.000km για κοίταξε πόσο αξίζει ένα αντίστοιχο polo.
-
Βρείτε τρόπο να κλείνουν τα παράθυρα στο polo και μετά συζητάμε. 15 χρόνια καμία βελτίωση στο θέμα.
Κατά τα άλλα μοιάζει καλύτερη λύση το polo. -
Ο χρήστης giorgosgudelias έγραψε:
Βρείτε τρόπο να κλείνουν τα παράθυρα στο polo και μετά συζητάμε. 15 χρόνια καμία βελτίωση στο θέμα.
Κατά τα άλλα μοιάζει καλύτερη λύση το polo.What do u mean?
-
Ο χρήστης giorgosgudelias έγραψε:
Κατά τα άλλα μοιάζει καλύτερη λύση το polo.+1
-
Έμεινε κανένα στο συνεργείο; Εσύ φαγώθηκες ότι σπάνε, κανουν, ράνουν κλπ. Το είπαμε αυτό, σβήνει καμιά φορά στο φανάρι λόγω Update που χρειάζεται. Σε ένα μήνα δε θα υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Αλλά αυτό με το ότι μένει συνέχεια, δε παίρνει μπροστά, ειναι άχρηστο κλπ απέχει ΠΑΡΑ πολύΦιλικά
και αν σβησει πανω στην προσπεραση και εισαι στο αντιθετο;;;;;
βεβαια στα πλαισια ενος update .........δεν βαριεσαι cooooool!!!
με την toyota για το γκαζι εγινε της π@@@@ς.....αλλα αυτο το θεωρω εξισου επικινδυνο και δεν εχει ανοιξει μυτη -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Έμεινε κανένα στο συνεργείο; Εσύ φαγώθηκες ότι σπάνε, κανουν, ράνουν κλπ. Το είπαμε αυτό, σβήνει καμιά φορά στο φανάρι λόγω Update που χρειάζεται. Σε ένα μήνα δε θα υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Αλλά αυτό με το ότι μένει συνέχεια, δε παίρνει μπροστά, ειναι άχρηστο κλπ απέχει ΠΑΡΑ πολύ
Φιλικά
με την toyota για το γκαζι εγινε της π@@@@ς.....αλλα αυτο το θεωρω εξισου επικινδυνο και δεν εχει ανοιξει μυτηMoνο σε ρελαντι εχει ακουστει οτι σβηνει
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
με την toyota για το γκαζι εγινε της π@@@@ς.....αλλα αυτο το θεωρω εξισου επικινδυνο και δεν εχει ανοιξει μυτηαχ βρε GGAB... Αχ βρε GGAB σε περίμενα πιο ενημερωμένο εσένα που ψάχνεις και το forum των 'καταστροφών της φαουβε' τα χουμε πει χίλιες φορές αυτά.. Αν σβήνει, σβήνει μόνο στο ρελαντί όταν είναι σταματημένο..
-
Στο test drive το polo δεν πιανόταν..Η αίσθηση του turbo, η σταθερότητα, η καλή ηχομόνωση, η καλύτερη ποιότητα των πλαστικών και οι λίγο μεγαλύτεροι χώροι με κάνουν να το σκέπτομαι πιο σοβαρά...όπως επίσης το δώρο του συναγερμού και του συστήματος παρκαρίσματος..το yaris δεν λέω, αξιόπιστο καθότι τυχαίνω ιδιοκτήτης και προηγούμενου toyota αλλά δεν έχει αυτό το κάτι που θα σε τραβήξει..επιπλέον μειονέκτημα, δεν έχει ηλεκτρικά παράθυρα πίσω. Θέλω να πω πως η χρήση του αυτοκινήτου θα είναι και για πόλη αλλά και λίγο πιο έξω ωστόσο η πόλη που μένω δεν είναι και Αθήνα..θέλοντας να πω πως με λίγο ψάξιμο βρίσκεις παρκιν και επίσης οι αποστάσεις δεν είναι μεγάλες οπότε μέσα στην πόλη βολεύεσαι και με τα πόδια...
-
και το πολο εχει start stop ....χωρις καν να το εχει ζητησει ο αγοραστης ....
Νεο polo 1.2 TSI 105hp ή Yaris 1.3 101hp