-
Ρε παιδιά, στο κέντρο είχαμε κανένα παίκτη ή ιδέα μου ήταν ... πως δεν είχαμε κέντρο;;;
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
οκ ....
Πως να αποβλακώστε έναν λαό:Ποδόσφαιρο+θρησκεία........καλή συνέχεια
Σκέψου ακόμα το μέγεθος της αποβλάκωσης, συνυπολογίζοντας τόσο το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου όσο και το επίπεδο της ελληνορθόδοξης θρησκείας
Δεν την παλευετε εσεις οι δυο τελικα.Μηπως κατι σε μπασκετ ,γκολφ ,λεγκα ισως?
Σιγα μην κατσει ο ελληνας να αποβλακωθει με αυτα που πληρωνει θα πληρωσει και θα χασει σε αυτη τη χωρα.
Παιδια ασχοληθειτε εσεις με τα σοβαρα θεματα και οταν σωσετε την ελλαδα ελατε να σας φτιαξω ανδριάντα.
Οσο για την θρησκεια συμφωνω οτι την εχουμε ξεπερασει σαν ελληνες με τα χαλια μας.
Καλο θα ηταν να γραφουμε για το μουντιαλ ομως και οχι να προκαλούμε ασχετες εντυπώσεις. -
Μποικοτάζ στα κορεάτικα προιόντα
-
δεν ξερω τι λετε αλλα μετα απο το βασιλια
την βασιλισσα
και τον πριγκιπα
δεν υπαρχει κατι αλλο στον κοσμο
-
-
Πες του κυριου να περασει αυριο πρωι πρωι να του βρω τροπο......ελληνικό.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Εγγλέζος είναι ο κύριος;
Φαίνεται ότι τα σκ@τά τα έπιασε με τα γάντια του και ο συμπατριώτης του ο Robert Green. -
Αμερικανος ειναι.Μου θυμιζει τα 'τυρια' στο Deree!
-
Για μεταφράστε το.
-
και τι σας πειραξε την αληθεια ειπε και πολυ κομψα μπορω να πω..
-
χοχο
-
Ελα βρε Πατρινε τωρα.
Μπορει καποιος να μου εξηγησει πως μπορω να σβησω τα παντα απο την τηλεοραση μου επειδη οι ελληνες εχουν 'χ.....ει παντου πανω της' και θελω να δω ποδοσφαιρο.
Και εγω απαντω.......Come to me to explain you what ηχως και φως means! (Zorz Pilali) -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Και εγω απαντω.......Come to me to explain you what ηχως και φως means! (Zorz Pilali)
και αυτο κανει http://www.youtube.com/watch?v=f3oZVpWTkb0
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και εγω απαντω.......Come to me to explain you what ηχως και φως means! (Zorz Pilali)
και αυτο κανει http://www.youtube.com/watch?v=f3oZVpWTkb0
Αψογο!.....και επικαιρο!
-
Στο 1.40 λεει το θεικο αλλα αξιζει να το ακουσετε ολο!!!
-
Τώρα που τελείωσαν η τρελή σπατάλη χρημάτων Απο το ελληνικό κράτος , μας τελείωσαν και οι καινούργιες γεννιες αναβολικών ...
No money , no honey...
Τέρμα τα μετάλλια στους Ολυμπιακούς και οι διακρίσεις στο ποδόσφαιρο ...
Επιστροφή στη μιζέρια του 94... -
Που να σφίξουν και οι ζέστες.
Ποδόσφαιρο είναι χαλαρώστε.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Που να σφίξουν και οι ζέστες.Ποδόσφαιρο είναι χαλαρώστε.
σήμερα δεν έχει ζέστη δηλ ;
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Που να σφίξουν και οι ζέστες.Ποδόσφαιρο είναι χαλαρώστε.
καλημέρα ...
Η είσαι τόσο αθώος η το παίζεις ...
Αν πιστεύεις ότι η χρυσή ομάδα της άρσης βαρών και η ομάδα του ευρο ήταν καθαρή τότε ζεις σε παράλληλο κόσμο... -
Ε και πάλι περήφανοι πρέπει να αισθανόμαστε . Στους ντοπαρισμένους πρώτοι βγαίνουμε, οπότε **και **έχουμε την καλύτερη ντόπα και δεν μας πιάνουν ποτέ .
Mundial 2010 - South Africa