-
Αποκλειστικα στα 1,6 θα σου ελεγα να μην παρεις VAG, γιατι φορανε τον 8βαλβιδο με τα 102 ατιθασα. Για τον FSI 1,6 ατμοσφαιρικο δεν ξερω τι παιζει απο αποψη αξιοπιστιας.
Αν δε σε νοιαζει να καις βενζινη κοιτα προς bmw 316, mazda 6, και αυτα που αναφερθηκαν πριν, mondeo, avensis κλπ μια χαρα ειναι, σε μεταχειρισμενα μαλιστα μπορεις να τα βρεις με εξοπλισμο που σε καινουριο θα πηγαινε ΠΟΛΥ ακριβα.
Δεν ειναι παντως κακη ιδεα ενα μικροτερο τουρμπο που θα τραβαει πολυ καλυτερα.
Αν παλι ΔΕΝ θελεις να καις μισο μισθο σε βενζινη, παρε το prius. diesel στην αναζητηση που εβαλα με τα κριτιρια σου μονο το C-max μου εβγαλε, οποτε καταλαβαινεις ποσο δυσευρετα ειναι σε αυτη την κατηγορια σε συνδυασμο με το πλαφον των 1.600cc.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για την κατανάλωση στον Θωμά αναφερόμουν βασικά, ο οποίος έθεσε θέμα τιμής βενζίνης.Ο πατέρας σου δηλαδή τι δεν θα καταλάβει;
Το δικο μου Quote εκανε Quote
-
Ford και εσυ?
Οδικη συμπεριφορα Ford και κινητηρες Tsi
(περαν της πλακας αν το αυτοκινητο χρειαζεται για μες την πολη καλο θα ηταν να μην πολυκοιταξετε το Mondeo. Ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!! Επειδη θελετε να επιμεινω στη Ford θα προτεινα Focus sedan diesel)
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Οδικη συμπεριφορα Ford και κινητηρες Tsi(περαν της πλακας αν το αυτοκινητο χρειαζεται για μες την πολη καλο θα ηταν να μην πολυκοιταξετε το Mondeo. Ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!! Επειδη θελετε να επιμεινω στη Ford θα προτεινα Focus sedan diesel)
Οχι που θα διαβαζα αλλη μαρκα -
Θες να προτεινω Jetta???
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Αποκλειστικα στα 1,6 θα σου ελεγα να μην παρεις VAG, γιατι φορανε τον 8βαλβιδο με τα 102 ατιθασα. Για τον FSI 1,6 ατμοσφαιρικο δεν ξερω τι παιζει απο αποψη αξιοπιστιας.Αν δε σε νοιαζει να καις βενζινη κοιτα προς bmw 316, mazda 6, και αυτα που αναφερθηκαν πριν, mondeo, avensis κλπ μια χαρα ειναι, σε μεταχειρισμενα μαλιστα μπορεις να τα βρεις με εξοπλισμο που σε καινουριο θα πηγαινε ΠΟΛΥ ακριβα.
Δεν ειναι παντως κακη ιδεα ενα μικροτερο τουρμπο που θα τραβαει πολυ καλυτερα.
Αν παλι ΔΕΝ θελεις να καις μισο μισθο σε βενζινη, παρε το prius. diesel στην αναζητηση που εβαλα με τα κριτιρια σου μονο το C-max μου εβγαλε, οποτε καταλαβαινεις ποσο δυσευρετα ειναι σε αυτη την κατηγορια σε συνδυασμο με το πλαφον των 1.600cc.
Ναι καταλαβα.Βασικα θελουμε κατι ετσι πρεμιουμ ρε παιδι μου.Πιστευω πως αν παει και ενα χιλιαρικο παραπανω δεν θα πει οχι.Βρηκα ενα 316 γαματο.
Να το λινκ.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/709486/ -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Οδικη συμπεριφορα Ford και κινητηρες Tsi
(περαν της πλακας αν το αυτοκινητο χρειαζεται για μες την πολη καλο θα ηταν να μην πολυκοιταξετε το Mondeo. Ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!! Επειδη θελετε να επιμεινω στη Ford θα προτεινα Focus sedan diesel)
Οχι που θα διαβαζα αλλη μαρκαΩραιος ρε μαλακα που οποια προταση και αν δω να πουμε ολο αστερι και αστερι προτεινεις.Ρε ουρτ κομπρεσοραδες.
-
Θες να προτεινω Jetta???Προτιμω Ford Τωρα που το σκεφτομαι
@Γιωργο ακολουθω εσενα! Κατσε δεν προτεινω μονο μερκ, αλλα και μαζντα , επισης αυτη η προπελα στο λινκ που ανεβασες δεν εχει 122 αλογα τι 116 λεει?
Ε οχι και πρεμιουμη Φορντ θα πηδηχτω απο το παραθυρο -
Θες να προτεινω Jetta???Απο το focus sedan ειναι πολυ πιο ομορφο..
Τι διαβαζουμε αποψε ρε παιδια σε αυτο το τοπικ..για 316,ατμοσφαιρικα μεσαια 1.6, focus sedan,jetta..
Μη τα δει αυτα ο pasxos.. -
Στο λινκ που παρεθεσε ο Γιωργος ειμαι και γω συμφωνος. Απλως πρεπει να βρεις τροπους να αυξησεις ιπποδυναμη και ροπη. Αν το βρεις σε diesel ειναι ο,τι πρεπει
Εντωμεταξυ αλλαξε ονομα ο Θωμας στο προφιλ του
-
Στο λινκ που παρεθεσε ο Γιωργος ειμαι και γω συμφωνος. Απλως πρεπει να βρεις τροπους να αυξησεις ιπποδυναμη και ροπη. Αν το βρεις σε diesel ειναι ο,τι πρεπειΔεν βγαινει diesel το 316. Βασικα με ενα προγραμματακι γινονται καλυτερα τα πραγματα.
-
Πρήμιουμ+αξιοπιστο+σβελτο+καλους χωρους είναι μονοσήμαντα ορισμένη με μια και μοναδική λύση.
Mε πόρτες που ανοίγουν κατά 90 μοίρες και μπλουτουθ. Επίσης, αν ο φαδερ ειναι απλας, ας χωσει χρημα να παρει το καλο, το 1800αρι.
Χιλια οκτακοσια κυβικα εκατοστα, το λες και γεμιζει το στόμα, όχι σαν κάτι άλλους φλούφληδες με υπερσυμπιεσμένα 1200αρια. Η πραγματικη δυναμη δεν συμπιεζεται, το ελεγαν και οι μπιμμερ πριν δουν το φως το αληθινο.
Αν δεν σου αρεσει ουτε αυτο, η επιλογη ειναι μια:

Eλα, ξέρω ότι σε έφτιαξα τώρα και λέρωσες το μποξεράκι σου.
Ένα θα σου πω, μέχρι και οι αεραγωγοί είναι απόλυτα εντοιχισμένοι, σαν τις ακριβές miele.
-
-
Επαθε ονειρωξη τωρα για'υτο δεν απανταει
-
Θα ξεράσω!
-
Ντίνε μου!!!
-
Και το τοπικ του chevrolet cruze ειναι στα high του αυτες τις μερες παντως..
-
Ωραιο ποστ Ντινο δεν αντιλεγω το TIIDA ειναι αξιολογη επιλογη και πανεμορφη.Βασικα παει για συνταξη ο πατερας μου οποτε ας του το πω μωρε. Παντος αυτα τα ποστ ειναι επικ ειναι σαν να βγεπεις το φαινομενο που το φεγγαρι περνα μπροστα απο τον ηλιο που δεν θυμαμαι τωρα πως λεγεται.
Αν γινοταν να παρουμε 1.8 θα αγοραζαμε τη σκοντα αλλα δεν.... -
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
σαν να βγεπεις το φαινομενο που το φεγγαρι περνα μπροστα απο τον ηλιο που δεν θυμαμαι τωρα πως λεγεται.Συσκότιση
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
σαν να βγεπεις το φαινομενο που το φεγγαρι περνα μπροστα απο τον ηλιο που δεν θυμαμαι τωρα πως λεγεται.
Συσκότιση
Εκλειψη ρε δε το λενε?
Επιλογη μεγαλου 1.6 οικογενειακου μεταχειρισμενου