-
Ο χρήστης pavlos21 έγραψε:
... Η ιδια προτιμα οπελ.Ο ιδιος δε ξερει.Μολις φάνηκε ποια θα είναι η τελική επιλογή.
Και να πω την αλήθεια συμφωνώ και εγώ!
Απο τα πιο στυλάτα SW! -
Τα + και - ειναι συμφωνα με τον ιδιο και δεν με εκφραζουν σε πολλα σημεια.Σας παραθετω ομως πως το βλεπει ο ιδιος.Επισης ο,τι και να λεμε εμεις, επειδη υπαρχει και συζηγος ,αν δεν τα δει ως στεισον δεν αφηνει να βγει αποφαση (καλο φθινοπωρο να λεμε ) και επειδη οτι και αν πω δεν το λαμβανει υποψην της και δεν αλλαζει γνωμη ,το μελλον θα δειξει.**Η ιδια προτιμα οπελ.**Ο ιδιος δε ξερει.
Με γεια του το opel τότε...
Προσωπικά δεν θα το έπαιρνα, πρέπει να καίει πάρα πολύ...
-
Μολις διαπιστωσα Παυλο οτι στο site υπαρχει στις διαμοργωσεις της c5 και η tourer THP..
Δεν γνωριζω αν ηταν και πριν και δε το ειχα παρατηρησει ή αν απλα το εχουν βαλει για 'κραχτη'.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μολις διαπιστωσα Παυλο οτι στο site υπαρχει στις διαμοργωσεις της c5 και η tourer THP..
Δεν γνωριζω αν ηταν και πριν και δε το ειχα παρατηρησει ή αν απλα το εχουν βαλει για 'κραχτη'..Νονέ,
έχεις δίκιο. Την έφεραν μάλλον και επίσημα. Πριν, επανειλλημένα είχα έλέγξει, δεν την είχαν καταχωρημένη καν!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Superb Combi 1.8 4x4 for me+1 και απο μενα,οι χωροι αυτουνου του αμαξιου απλα δεν υπαρχουν
Αν μπορεις πηγαινε και δες το,δεν χανεις τιποτα -
Μολις ειδα την απαντηση σου Νονε.
Πολυ καλα νεα για την τουρερ c5.Με τα πισω καθισματα τι γινεται ;Εχει καθολου χωρους ;
H prestige με τα 26 εχει υδροπνευματικη ; -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δεν γνωριζω αν ηταν και πριν και δε το ειχα παρατηρησει ή αν απλα το εχουν βαλει για 'κραχτη'..Super είναι . Φυσικά με Υδροπνευματική έτσι ...
-
Μολις ειδα την απαντηση σου Νονε.
Πολυ καλα νεα για την τουρερ c5.Με τα πισω καθισματα τι γινεται ;Εχει καθολου χωρους ;
H prestige με τα 26 εχει υδροπνευματικη ;Οπου βλεπεις prestige και exclusive ειναι στανταρ η υδροπνευματικη..
Πισω εχω κατσει στην μπερλινα και ειναι καλοι οι χωροι αλλα οχι κορυφαιοι στην κατηγορια.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πισω εχω κατσει στην μπερλινα και ειναι καλοι οι χωροι αλλα οχι κορυφαιοι στην κατηγορια..Καλοί χώροι;; Η Ψ5;;; Μέτριους θα τους χαρακτήριζα... και αρκετά κλειστοφοβικό αμάξι...
βέβαια (ιδίως μία ντηζελάτη SW αυτόματη με υδροπνευματική), αλλά προσωπικά ποτέ από την αντιπροσωπεία πια...
-
Ξεθαβω λιγο το θεμα.Το αφησα λιγο καιρο γιατι εντω μεταξυ ειχαμε τα γεννητουρια και αποροφηθηκαμε εκει.
Ετσι σημερα ξανακινησα το θεμα και τον ιδιο γιατι οντως ο ανθρωπος πνιγεται και τεσπα...Λοιπον πηγα απο την αντιπροσωπεια της Ψιτροεν και ειδα την Ψ5.Μου αρεσε πολυ μεσα εξω και μου φανηκε πολυ ποιοτικο αμαξι.Δυστυχως στο θεμα των χωρων δε διεκδικει δαφνες αλλα αυτο που παρατηρησα ειναι οτι τα ακριανα πισω καθισματα εχουν πολυ μεγαλες εδρες και ισως δημιουργουν την ψευδεαισθηση οτι δεν εχει τοσο χωρος σε ΠΛΑΤΟΣ.Δεν ξερω αν θα χωραει ομως γιαγια + καθισματακια.
Η τιμή που μου εδωσε ειναι 26.555 + κανα χιλιαρικο σε μεταλλικα και λοιπα εξοδα.Μου φανηκε πολυ ενταξει γιατι απο εξοπλισμο ειναι υπερ-πληρες.
Αυτο που θελω να μου πειτε αν εχει ακουστει τιποτα για βλαβες στη Ψ5 οπως ακουστηκαν για το Ινσινια ( εστω και τις πρωτες παρτιδες του ).
Επισης μου ειπε οτι απο παραγγελια κανει 3 μηνες να ερθει και οτι δεν εχει κανενα στην Ελλαδα αμαξι σε τουρερ αμαξωμα (που μας ενδιαφερει ) .Περιεργο μου φανηκε.Ουτε ενα Ψ5 τουρερ σε ολη την Ελλαδα;Εγω θα το προτιμουσα ως λυση απο το Ινσινια και απο το 308.Εσας η γνωμη σας ;
-
Αν μιλάμε για την τουρμπάτη και σε καλύπτει σίγουρα από άποψη χώρων, είναι μια εξαιρετική λύση.
-
Μονο για την τουρμπο και στην εκδοση πρεστιζ ( υδροπνευματικη )
-
Άσχετο/σχετικό, η tourer είναι αποκλειστικά 5θέσια ή έχει αναδιπλούμενα καθισματα πίσω σαν τα 406/407 κλπ;
-
Για να την εφτασες 26 με τις τρελες εκπτωσεις που κανουν στη c5 με τις διαφημισεις περι green bonus κτλπ μαλλον θα εχει ακομα και τα κουρτινακια στις πισω πορτες...
Στο greekcitroenclub εχουμε 6-7 νεες c5 1.8 και 2λιτρες μοιρασμενες και μολις 1 thp ,μονο μια απο τις πρωτες πρωτες παραλαβες χρειαστηκε συμπλεκτη σε κατω απο 30000km.
Αυτο ειναι το μονο προβλημα που εχει παρουσιαστει στα 7 αυτα αυτοκινητα.. Και γενικα επειδη παρατηρω οτι οι μισοι περιπου γραφονται με αφορμη καποιο προβλημα ποτε καποιος δεν εμφανιστηκε για να αναφερει προβλημα..Απο εμενα καλοριζικη και μονο το insignia θεωρω επισης πολυ καλη περιπτωση..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:eat:Άσχετο/σχετικό, η tourer είναι αποκλειστικά 5θέσια ή έχει αναδιπλούμενα καθισματα πίσω σαν τα 406/407 κλπ;
Νάιν ειμαστέ πριμιούμ εμείς κυριέ
-
Ο τυπας ειπε οτι σε αμαξι παραγγελιας δεν υπαρχει green bonus.Δυστυχως ρε γμτ.Αν και χωρις να το εχω ψαξει πρεπει να ειναι βαρβατη εκπτωση 19.000 για την τουρμπατη /κατι τετοιο .
Για τα πισω καθισματα δεν ξερω καθολου.Τι ακριβως ειχαν τα peugeot ? -
Ο τυπας ειπε οτι σε αμαξι παραγγελιας δεν υπαρχει green bonus.Δυστυχως ρε γμτ.Αν και χωρις να το εχω ψαξει πρεπει να ειναι βαρβατη εκπτωση 19.000 για την τουρμπατη /κατι τετοιο .
Για τα πισω καθισματα δεν ξερω καθολου.Τι ακριβως ειχαν τα peugeot ?Θα μεταβιβασω αυτο που σου ειπαν, στο gcc να δω τι γνωριζουν τα παιδια, γιατι μου κανει μια εντυπωση.. Στον αθανασατο πηγες?
-
Πρώτ' απ' όλα, να του ζήσουν του φίλου σου τα νεογέννητα !!
Δεύτερον (και με το συμπάθειο) : γιατί τέτοια βιασύνη, Ιούλιο μήνα; Θέλει ο άνθρωπος να κάνει κανένα μεγάλο ταξίδι καλοκαιριάτικα ; Το λέω, γιατί ό,τι και να παραγγείλεις τώρα, θα σου έρθει σε τουλάχιστον 2 μήνες (είναι κι ο Αύγουστος στη μέση...).
Τρίτον, γιατί δεν προτιμά κάποιο ετοιμοπαράδοτο, εφ' όσον το αυτοκίνητο του χρειάζεται ; -
Στον Ευθυμιου στο Λεχαιο Κορινθιας
@govus : Βιασυνη δεν υπαρχει( γιατι συμπερανες κατι τετοιο; ).Απλα το θεμα το εχουμε απο το μαιο και ακομα δεν εχουμε παραγγειλει.Γενικως το εχουμε ψιλοκουρασει το ζητημα.
Το αμαξι το θελει τουλαχιστον μια φορα το χρονο να κανει μια μεταβαση στην Κρητη οικογενειακως με ολα τα συμπραγκαλα -
Στον Ευθυμιου στο Λεχαιο ΚορινθιαςΘα κανω την ερωτηση εγω , μη σου πω θα πεσει και κανα τηλ. αυριο στον Αθανασατο να δω τι θα πει..
Govus ο ανθρωπος ψαχνει εδω και πολυ καιρο και ετοιμοπαραδοτες c5 tourer δεν υπαρχουν..
Αγορα οικογενειακου με διδυμα στον οριζοντα