-
Χαιρετω οσους διαβαζουν.
Ψαχνω αμαξι για κολλητο μου ο οποιος μεσα στο μηνα θα αποκτησει τα πρωτα του παιδια.Και επειδη θα ειναι διδυμα κοιταμε για ενα μεγαλο οικογενειακο.Αυτο που εχει στο νου του ειναι ενα αμαξι συγχρονο με δυνατοτητα να τοποθετηθουν στις πισω θεσεις δυο καθισματακια τα οποια πιανουν πολυ πλατος (οχι τοσο στην αρχη οσο στη συνεχεια που μεγαλωνει το μωρο,μου ειπε ) και στη μεση να καθεται η γιαγια.
Επειδη εχουμε κοιταξει παρα πολλα και εχουμε μπερδευτει τελειως να δουμε τι θελουμε :-Συγχρονο μοντελο.Οχι πενταετιας.
-Ενα συγχρονο κινητηρα.Σχεδον σιγουρα καποιον τουρμπατο.Ντιζελ ή βενζινη δεν εχουμε καταληξει.Να εχει σιγουρα απο 140 αλογα κ πανω.
-Πισω σειρα καθισματων που να χωραει 2 παιδικα καθισματα και ενα ενηλικα στη μεση.
-Πορτμπαγκαζ που να χωραει τα πραγματα ενος μεγαλου ταξιδιου 5 ατομων.
-Να ειμαστε κατω απο 2λιτρα μηχανικα συνολα
-Να μην υπερβαινει τα 27.000 σαν τιμη.
-Ενα μεγαλο πορτμπαγκαζ σιγουρα 500 λιτρα.
-Ισως και κατι ακομα που δε μου ερχεται αμεσα.Εχω στυψει το μυαλο μου αλλα με τα περισσοτερα μοντελα τα χαλαμε στο πισω καθισμα.
Εχουμε ψιλοκαταληξει στα peugeot 5008 156 hp (και το προκρινει αρκετα σαν επιλογη επειδη του αρεσουν τα πεζω και επειδη τον ικανοποιουν κινητηρας και χωροι ) και insignia tourer 180 hp.Το συγκεκριμενο δεν το εχουμε δει σε χωρους πισω και θελω τη γνωμη σας αναφορικα με το πλατος.Το υψος δεν αποτελει προβλμα
Εχουμε σκεφτει κ εναλλακτικες τυπου
-fiat doblo (δεν ξερω τι χωραει στο πισω καθισμα κ κυριως ως χωρος αποσκευων ) αλλα σιγουρα ανεμικος κινητηρας με πιο δυνατο τον 1.6 105 αλογα ντιζελ.Δεν το εχουμε δει σε εκθεση.
-Σκοντα σουπερμπ.Αν κ φαινεται αρκετα καλη περιπτωση ενοχλει λιγο το τεραααστιο μηκος κ η εμφανιση.
-Μεγκαν στεισον αλλα δεν ξερω αν ειναι δυνατος ακομα κ ο τουρμπο και κυριως ποσους χωραει πισω.
και ολα και καποιο θα μου διαφευγει.Εχουν αποριφθει ηδη τα :
-c-max και s-max λογω μηχανικων συνολων.Και πλαδαροτητας του s-max στο τεστ drive (ισως εδω φταιει οτι ειχαμε κανει αμεσως πριν τεστ την 159 tbi για προσωμοιωση της sportwagon που τον τρελανε αλλα ξεφευγει σε τιμη στα 33.000 περιπου )
-σκοντα οκταβια στεισον λογω ασσχημιας.
-peugeot 3008 λογω μικρων χωρων για το πισω καθισμα σε πλατος κ αποσκευων
-ολα τα διλιτρα τυπου volvo v50,subaru forester,nissan qashqaiΘα ηθελε μια το δυνατον καλυτερη καταναλωση σε αυτο που αποφασισει οχι οτι περιμενει θαυματα.
Το αμαξι θα προοριζεται για δυο μεγαλα ταξιδια το χρονο με 3 ενηλικες κ 2 μωρα μαζι με αποσκευες.
Ακουω τις προτασεις σας στη σπαζοκεφαλια.Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον γραψει μια αποψη.Υ.Γ : Ο ανθρωπος ειναι ελευθερος επαγγελαματιας και δουλευει 16ωρα.Οποτε δεν υπαρχει χρονος για επισκεψεις σε αντιπροσωπειες εκτος απο τις πλεον επιβεβλημενες.
-
Χαιρετω οσους διαβαζουν.
Ψαχνω αμαξι για κολλητο μου ο οποιος μεσα στο μηνα θα αποκτησει τα πρωτα του παιδια.Και επειδη θα ειναι διδυμα κοιταμε για ενα μεγαλο οικογενειακο.Αυτο που εχει στο νου του ειναι ενα αμαξι συγχρονο με δυνατοτητα να τοποθετηθουν στις πισω θεσεις δυο καθισματακια τα οποια πιανουν πολυ πλατος (οχι τοσο στην αρχη οσο στη συνεχεια που μεγαλωνει το μωρο,μου ειπε ) και στη μεση να καθεται η γιαγια.
Επειδη εχουμε κοιταξει παρα πολλα και εχουμε μπερδευτει τελειως να δουμε τι θελουμε :-Συγχρονο μοντελο.Οχι πενταετιας.
-Ενα συγχρονο κινητηρα.Σχεδον σιγουρα καποιον τουρμπατο.Ντιζελ ή βενζινη δεν εχουμε καταληξει.Να εχει σιγουρα απο 140 αλογα κ πανω.
-Πισω σειρα καθισματων που να χωραει 2 παιδικα καθισματα και ενα ενηλικα στη μεση.
-Ισως και κατι ακομα που δε μου ερχεται αμεσα.Εχω στυψει το μυαλο μου αλλα με τα περισσοτερα μοντελα τα χαλαμε στο πισω καθισμα.
Εχουμε ψιλοκαταληξει στα peugeot 5008 156 hp (και το προκρινει αρκετα σαν επιλογη επειδη του αρεσουν τα πεζω και επειδη τον ικανοποιουν κινητηρας και χωροι ) και insignia tourer 180 hp.Το συγκεκριμενο δεν το εχουμε δει σε χωρους πισω και θελω τη γνωμη σας αναφορικα με το πλατος.Το υψος δεν αποτελει προβλμα
-fiat doblo (δεν ξερω τι χωραει στο πισω καθισμα κ κυριως ως χωρος αποσκευων ) αλλα σιγουρα ανεμικος κινητηρας με πιο δυνατο τον 1.6 105 αλογα ντιζελ.Δεν το εχουμε δει σε εκθεση.
-Σκοντα σουπερμπ.Αν κ φαινεται αρκετα καλη περιπτωση ενοχλει λιγο το τεραααστιο μηκος κ η εμφανιση.
-Μεγκαν στεισον αλλα δεν ξερω αν ειναι δυνατος ακομα κ ο τουρμπο και κυριως ποσους χωραει πισω.
-c-max και s-max λογω μηχανικων συνολων.Και πλαδαροτητας του s-max στο τεστ drive (ισως εδω φταιει οτι ειχαμε κανει αμεσως πριν τεστ την 159 tbi για προσωμοιωση της sportwagon που τον τρελανε αλλα ξεφευγει σε τιμη στα 33.000 περιπου )
-ολα τα διλιτρα τυπου volvo v50,subaru forester,nissan qashqaiΘα ηθελε μια το δυνατον καλυτερη καταναλωση σε αυτο που αποφασισει οχι οτι περιμενει θαυματα.
Το αμαξι θα προοριζεται για δυο μεγαλα ταξιδια το χρονο με 3 ενηλικες κ 2 μωρα μαζι με αποσκευες.
Ακουω τις προτασεις σας στη σπαζοκεφαλια.Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον γραψει μια αποψη.Υ.Γ : Ο ανθρωπος ειναι ελευθερος επαγγελαματιας και δουλευει 16ωρα.Οποτε δεν υπαρχει χρονος για επισκεψεις σε αντιπροσωπειες εκτος απο τις πλεον επιβεβλημενες.
-
Χαιρετω οσους διαβαζουν.
-
Εφόσον είδε το Megane estate γιατί δεν βλέπει και το Scenic που είναι πολύ πιο ευρύχωρο και πρακτικό; Έχει 3 ανεξάρτητα συρόμενα πίσω καθίσματα και γίνεται άνετα αυτό που θέλει.
-
Με το καλό να του έρθουν και να του ζήσουν τα τέκνα και να τα δει να μεγαλώνουν σαν ψιλά βουνά!!!!
-
Δεν εχουμε δει το μεγκαν εστειτ γιατι ειμεθα επαρχια και δεν φερνουν παρα μονο το χατς.
Το σενικ δε του αρεσε ελεω κινητηρα (1.4 130 ) και το grand picasso (ετσι δε λεγεται ) επειδη δε του αρεσε καθολου μεσα.
Επειδη δε το διευκρινησηα-κακως- στην αρχη εχει δει μονο τα c-max,s-max,159 sportwagon,3008,5008,το μεγαλο citroen και μαλλον τη σουπερμπ.Και δυσκολα θα προλαβει πλεον,να δει καποιο αλλο εκτος απο το ινσινια που λεει εδω κ ενα μηνα να παει να το δει αλλα δεν προλαβαινει .@htanso21 : να εισαι καλα,ευχαριστουμε πολυ
-
c4 grand picasso, grand scenic εκτος των 2 λυσεων που ηδη εχουν προκριθει και ειναι οντως πολυ καλες για τη δουλεια που τα θελει..
εντιτ μαζι καναμε τη δημοσιευση..
-
none ,ξερεις αν τη c5 στεισον τη φερνουν ακομα ;στον επισημο καταλογο στο σαιτ δεν αναφερεται πουθενα και σε ονλαιν πραγματα ειδα μονο για 1.8 και 2.0 αλλα απο την εποχη που κυκλοφορησε ως μοντελο και πουθενα ως thp
-
Δεν ερχεται πλεον η c5 sw..Κριμα και θα ηταν κουτι..Ειναι λαλακες οι ανθρωποι και να φανταστεις οτι πριν το λανσαρισμα της THP ερχοταν κανονικα..
Seat altea XL 1.8 160 επισης αν και θα προτιμουσα εγω το 5008 λογω ποιοτητας καμπινας και εξωτερικης εμφανισης..
-
Μας αρεσε πολυ το superb s/w αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν εισαγεται.
Στο φυλλαδιο το ηλεκτρονικο δεν το ειδαμε ουτε στος καταλογους.Αν πουμε οτι ξεπερναει το σοκ της εμφανισης και το μηκος ειναι αξιολογοτατο και εμε.
Το αλτεα XL το ειχα σκεφτει αλλα δε με τραβαει ως υποκτατατο της φαουβε που με απωθει σα μαρκα αλλα οχι οτι αν υπηρχε δε θα του ριχναμε μια ματια.
Ειμαστε ανοιχτοι σε ολες τις προτασειςΔε μου ανοιγει το λινκ με τις τιμες.Τεσπα το σαιτ της Σκοντα ειναι επικως απαραδεκτο.
Επισης να επισημανω οτι στο μυαλο μου προκρινω μια λυση στεισον απο πολυμορφικο γιατι τα θεωρω ασφαλεστερα σε μια αποτομη αλλαγη πορειας ή οποια αλλη στραβη λογω του χαμηλοτερου υψους κ μεγαλυτερου μεταξονιου στις περισσοτερες των περιπτωσεων.
Π.χ στο s-max καθισα πισω.Αρχοντικο μεν αλλα νομιζα οτι θα τουμπαρουμε σε καθε στροφη -
Αν εξαιρεσουμε τις πολυμορφικες προτασεις που αναφερθηκαν που πληρουν το κριτηριο του turbo το μονο που εχει μεινει ειναι το vw touran..το οποιο ειναι και πιο ακριβο και πιο ψοφιο σε σχεση με το altea xl..
-
Tωρα ειδα και το φωτο του combi σε χωρο καθισματων πισω
http://www.netcarshow.com/skoda/2010-su ... per_57.htm
πιστευετε οτι χωραει δεξια και αριστερα καθισμα οχι τοσο νεογεννητου αλλα 2χρονου και στη μεση ενηλικας ;
Λιγο στενο μου φαινεται.
Αν αφησουμε στην ακρη το τουρμπο υπαρχει αξιολογη προταση ως τα 27.000 ;Και με καλο κινητηρα ; -
Το ιδανικο θα ηταν ενα fiat multipla ετσι οπως το σκεφτομαι λογω πολυ μεγαλου πλατους αλλα αντε να το βρεις, να το χωνεψεις σχεδιαστικα και να μπορεσεις και να το πουλησεις οταν χρειαστει..
Το honda frv εχει τριθεσια διαταξη μπρος πισω επισης ,απο πορτ-μπαγκαζ δε πρεπει να ειναι τιποτε το σπουδαιο ,το μοτερ 1.8 140 ατμοσφαιρικο..
-
Ευτυχως ο ενηλικας ειναι γιαγια ελληνικης κατασκευης δλδ περι το 1.60 κ λιγα κιλα.Αλλα κ ακομα με αυτες τις διαστασεις δυσκολα βρικσεις κατι.Αυτο που βλεπω ειναι λογω επιπλεον επενδυσεων σε πορτες και ενισχυσεις σε αυτες εχουν παχυνει παρα πολυ και μικραινουν το πλατος.
Καποτε χωραγαμε στο οικογενειακο Σκορπιο 4 παιδια πισω.Βεβαια που λογος για παιδικα καθισματα...To mulitpla δεν εχει σταματησει να εισαγετε ;Κατασκευαζεται ακομα ;
Και το FR-V το θυμομουν.Αλλα στην ιστοσελιδα δεν ειδα τιποτα.Κατασκευαζεται ακομα ή μου λες για μεταχειρισμενα(που δεν προκρινονται ) -
Αυτο τσεκαρα κι εγω τωρα..ουτε στο site δε το εχουν το frv.. οποτε ακυρο..Το multipla σιγουρα εχει σταματησει απλα το εγραψα ως ιδεατη λυση αν υπηρχε..
Δε παιρνει το 5008? Μια χαρα ειναι σ ολα του..
-
Προς τα κει βαινει το πραγμα.
Δεν ξερω.Προσωπικο κολλημα τα πολυμορφικα (δεν τα συμπαθω με την καμια ) και του ιδιου που δεν εχει ποτηροθηκη για τον καφε του που ειναι εθισμενος.Οπως επισης οτι χαλασαν την υπεροχη κονσολα του 3008 που ειναι υπεροχη και την αφησαν κουτση χωρις να καταλαβαινω το λογο -
-
Σας ενδιαφερει να ειναι πολυμορφικο ή Station wagon? Γιατι το δευτερο οι επιλογες ειναι πολλες οπως επισης και η ιππποδυναμη ιση οσο το κανονικο
-
Ο χρήστης pavlos21 έγραψε:
Προς τα κει βαινει το πραγμα.
Δεν ξερω.Προσωπικο κολλημα τα πολυμορφικα (δεν τα συμπαθω με την καμια ) και του ιδιου που δεν εχει ποτηροθηκη για τον καφε του που ειναι εθισμενος.Οπως επισης οτι χαλασαν την υπεροχη κονσολα του 3008 που ειναι υπεροχη και την αφησαν κουτση χωρις να καταλαβαινω το λογοΚι εγω θα προτιμουσα ενα sw να σου πω την αληθεια..
Το εσωτερικο του 5008 δε βρισκω να εχει καποιο σχεδιαστικο θεμα..Ισα ισα ειναι κορυφαιο ποιοτηκα και σχεδιαστικα.. -
το 5008 ειναι υπεραρκετο εκτος αν θα βαζει σε πιστα το αυτοκινητο .
Με λιγα εξτρα εχει γυαλινες οροφες και οθονες πισω για να αποσχολουνται και τα μικρα...
Εχει πολυ νορμαλ και καλη οδικη συμπεριφορα δεν βρισκω λογω μη αγορας αλλωστε γαλλικο ειναι το αυτοκινητο , ειναι προσεγμενο στον δρομο
Αγορα οικογενειακου με διδυμα στον οριζοντα