-
Mιας κ τα μεταχειρισμενα εχουνε πεσει σε πολυ καλες τιμες κ εγω εχω πουλησει εδω κ καιρο το αμαξι μου ειπα να αγορασω ενα μικρο σπορ αμαξι!
Υποψηφια ειναι τα 207rc -corsa opc - punto evo abarth (καινουριο αυτο) κ καπου στο βαθος του μυαλου μου υπαρχει κ το mini cooper s αν κ ειναι ακομα ακριβο!
Τα χλμ που κανω καθε εβδομαδα οπως τα εχω υπολογισει ειναι γυρω στα 130χλμ (δουλεια πηγαινε ελα -καφεδες κ κλπ)
Οποτε δεν εχω τοοοοοσο μεγαλο προβλημα με την βενζινη!
Τα 207 rc κ τα opc παιζουνε γυρω στα 16-17χιλ μεταχειρο με λιγα χλμ!
Πιο πολυ ψηνομαι για 207 rc γτ εχω φιλο που δουλευει στην peugeot κ αν χρειαστω κατι θα μπορει να με βοηθησει,,,δευτερον για την καλυτερη οδικη συμπεριφορα του κ τριτον για την χαμηλοτερη καταναλωση του!Χτες πηγα με ενα 207 gt 230 αλογα βολτα στην παραλια κ το trip computer εγραφε 8 me 8.5 litra επαθα πλακα!Κ μου λεει ο φιλος μου στο ελεγα αμα δεν πατας καιει νορμαλ!Το οpc εμφανισιακα μ αρεσει πιο πολυ αλλα με προβληματιζει το γεγονος οτι πολλοι τα πουλανε κ αυτο με φοβιζει λιγο......κ μου εχουνε πει οτι καιει αρκετα!
Τελος το evo abarth μ αρεσει αρκετα αλλα θα παει γυρω στα 22χιλ αν το θελησω να το παρω!
Αν παρω ενα 207rc με 16 χιλ θα μου μεινουνε κ τα ρεστα για σερβις βενζινες tuning!
Τι λετε ρε παιδες?? -
Mιας κ τα μεταχειρισμενα εχουνε πεσει σε πολυ καλες τιμες κ εγω εχω πουλησει εδω κ καιρο το αμαξι μου ειπα να αγορασω ενα μικρο σπορ αμαξι!
Υποψηφια ειναι τα 207rc -corsa opc - punto evo abarth (καινουριο αυτο) κ καπου στο βαθος του μυαλου μου υπαρχει κ το mini cooper s αν κ ειναι ακομα ακριβο!
Τα χλμ που κανω καθε εβδομαδα οπως τα εχω υπολογισει ειναι γυρω στα 130χλμ (δουλεια πηγαινε ελα -καφεδες κ κλπ)
Πιο πολυ ψηνομαι για 207 rc γτ εχω φιλο που δουλευει στην peugeot κ αν χρειαστω κατι θα μπορει να με βοηθησει,,,δευτερον για την καλυτερη οδικη συμπεριφορα του κ τριτον για την χαμηλοτερη καταναλωση του!Χτες πηγα με ενα 207 gt 230 αλογα βολτα στην παραλια κ το trip computer εγραφε 8 me 8.5 litra επαθα πλακα!Κ μου λεει ο φιλος μου στο ελεγα αμα δεν πατας καιει νορμαλ!Το οpc εμφανισιακα μ αρεσει πιο πολυ αλλα με προβληματιζει το γεγονος οτι πολλοι τα πουλανε κ αυτο με φοβιζει λιγο......κ μου εχουνε πει οτι καιει αρκετα!
Τελος το evo abarth μ αρεσει αρκετα αλλα θα παει γυρω στα 22χιλ αν το θελησω να το παρω!
Αν παρω ενα 207rc με 16 χιλ θα μου μεινουνε κ τα ρεστα για σερβις βενζινες tuning!
Τι λετε ρε παιδες?? -
Τι λετε ρε παιδες?? -
Ο χρήστης karnezis έγραψε:
Το οpc εμφανισιακα μ αρεσει πιο πολυ αλλα με προβληματιζει το γεγονος οτι πολλοι τα πουλανε κ αυτο με φοβιζει λιγο......κ μου εχουνε πει οτι καιει αρκετα!
Καει περιπου 10λ/100 με νορμαλ οδηγηση. Απο εκει και περα η καταναλωση οσο το πας θα πηγαινει...
Το οτι τα πουλανε δεν εχει να κανει με καποιο θεμα αξιοπιστιας. Ουσιαστικα προβληματα δεν εχει. -
207....Το corsa πολυ απλα δεν το βλεπει καθολου στα στροφιλικια.
-
Νομίζω ότι η επιλογή τέτοιου αυτοκινήτου είναι ΠΟΛΥ προσωπική υπόθεση ... Ουσιαστικό μειονέκτημα δεν έχει κανένα ...
Με το corsa να είναι πιο εκρηκτικό και το 207 πιο ισορροπημένο -
207rc απο μενα και οπως λες ειναι πολυ σημαντικο το γεγονος οτι εχεις ακρες για το αμαξι σου επειτα αν το αποκτησεις.. Αν και ειναι δελεαρ να αγορασεις ενα GP evo abarth του κουτιου και να ξερεις οτι δεν εχει κανει κανεις κανενα καφριλικι πριν.
-
και τα δυο ειναι.......γρηγοροι ταχυμεταφορεις....
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
207....Το corsa πολυ απλα δεν το βλεπει καθολου στα στροφιλικια.Καλά μην βάζεις και στοίχημα για αυτό...
Οταν καταλάβεις τι οδηγας μπορεί να παει ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ γρήγορα... -
207 γιατι ακομα αγαπαω γαλλια
δυστυχως μονο το gt εχω οδηγησει , αλλα ακομα και αυτο δε θα το συγκρινα με οπελ
βεβαια και το κορσα εχει τα υπερ του
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
207 γιατι ακομα αγαπαω γαλλιαδυστυχως μονο το gt εχω οδηγησει , αλλα ακομα και αυτο δε θα το συγκρινα με οπελ
βεβαια και το κορσα εχει τα υπερ του
ρε τάπα στρίβει το opc ...
Το θέμα είναι ότι έχει τεραστεια ροπή και υποστρεφει για Πλάκα αν δεν πας μετρημενος με το γκάζι... -
ολα στριβουν ταπα με τον καταλληλο οδηγο, απλα ενα κορσα γενικα στριβει χειροτερα απο ενα 207 ή τελοσπαντων σου δινει αυτο που λετε εσεις οι ρομαντικοι χειροτερη αισθηση
ακομα και γω που εχω μαθει σε αποστειρωμενα και υποστροφικα αυτοκινητα τα οπελ δε τα αντεχω
το 207 απο την αλλη εχει πιο ζωντανη αισθηση και στο κατω κατω δεν υστερει ουσιαστικα απο γκαζι
μονο σπαστικο οι χωροι, απο την αλλη το κορσα υπερβολικα εκκεντρικο χωρις λογο
-
Μα καλα ρε Κωστα τι ροπη εχει που δεν μπορει τοσο να ελεγχτει? Τα πλαισια της opel δεν ειναι τα ιδια με της peugeot ουτε καν σε αναρτηση δεν πιστευω να πιανετε.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ολα στριβουν ταπα με τον καταλληλο οδηγο, απλα ενα κορσα γενικα στριβει χειροτερα απο ενα 207 ή τελοσπαντων σου δινει αυτο που λετε εσεις οι ρομαντικοι χειροτερη αισθησηακομα και γω που εχω μαθει σε αποστειρωμενα και υποστροφικα αυτοκινητα τα οπελ δε τα αντεχω
το 207 απο την αλλη εχει πιο ζωντανη αισθηση και στο κατω κατω δεν υστερει ουσιαστικα απο γκαζι
μονο σπαστικο οι χωροι, απο την αλλη το κορσα υπερβολικα εκκεντρικο χωρις λογο
το κορσα είναι το πιο καλοστημενο σύγχρονο οπελ μετά το speedster...
Εκρηκτικό μοτέρ , καλή ποιότητα κατασκευής αλλά τραγική εμφάνιση ...
πόσο καγκουροσαυρος μπορεί να είναι το κακομοιρο ...
όχι πως το 207 είναι όμορφο... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ρε τάπα στρίβει το opc ...
Το θέμα είναι ότι έχει τεραστεια ροπή και υποστρεφει για Πλάκα αν δεν πας μετρημενος με το γκάζι...+1 το εχω οδηγησει, και πολυ περισσοτερο ο κατοχος του με εμενα συνοδηγο.
-
Μα καλα ρε Κωστα τι ροπη εχει που δεν μπορει τοσο να ελεγχτει? Τα πλαισια της opel δεν ειναι τα ιδια με της peugeot ουτε καν σε αναρτηση δεν πιστευω να πιανετε.το κορσα βασίζεται σε πλαισιαρα...
όσο είχα για προσωπικό αυτοκίνητο ατμοσφαιρικό μου φαινόταν δυσχρηστο το οπελ ...
Όταν έμαθα να οδηγαω τουρμπατο είδα ότι το opc θέλει τον τροπο του... -
Μα καλα ρε Κωστα τι ροπη εχει που δεν μπορει τοσο να ελεγχτει? Τα πλαισια της opel δεν ειναι τα ιδια με της peugeot ουτε καν σε αναρτηση δεν πιστευω να πιανετε.
το κορσα βασίζεται σε πλαισιαρα...
όσο είχα για προσωπικό αυτοκίνητο ατμοσφαιρικό μου φαινόταν δυσχρηστο το οπελ ...
Όταν έμαθα να οδηγαω τουρμπατο είδα ότι το opc θέλει τον τροπο του...Τι να πω κατι παραπανω θα ξερεις. Απλα ειχα δει μια συγκριση στο fifth gear με το fiesta ST και το opel corsa sci(με 148 αλογα) το fiesta ηταν πολυ ανωτερο του στη πιστα.Ισως το opc να ειναι καλυτερο.Αλλα και παλι το γαλλακι πιστευω ειναι καλυτερο.
Να το και το βιντεο
Youtube Video -
Όταν έμαθα να οδηγαω τουρμπατο είδα ότι το opc θέλει τον τροπο του...Τι να πω κατι παραπανω θα ξερεις. Απλα ειχα δει μια συγκριση στο fifth gear με το fiesta ST και το opel corsa vxr(με 148 αλογα) το fiesta ηταν πολυ ανωτερο του στη πιστα.Ισως το opc να ειναι καλυτερο.Αλλα και παλι το γαλλακι πιστευω ειναι καλυτερο.
αν λες για το κορσα το gsi με τα 150 hp είναι απλά απαισιο ...
Καμία σχέση με το opc , κλασσικό οπελ...
πήραν το 1400αρη και του τοποθέτησαν μεγαλύτερο μοτέρ τιποτα άλλο...
Αν και αντιπαθω τα οπελ , το μικρό opc αξίζει και με το παραπάνω ... -
Όταν έμαθα να οδηγαω τουρμπατο είδα ότι το opc θέλει τον τροπο του... -
Όταν έμαθα να οδηγαω τουρμπατο είδα ότι το opc θέλει τον τροπο του...Τι να πω κατι παραπανω θα ξερεις. Απλα ειχα δει μια συγκριση στο fifth gear με το fiesta ST και το opel corsa vxr(με 148 αλογα) το fiesta ηταν πολυ ανωτερο του στη πιστα.Ισως το opc να ειναι καλυτερο.Αλλα και παλι το γαλλακι πιστευω ειναι καλυτερο.
αν λες για το κορσα το gsi με τα 150 hp είναι απλά απαισιο ...
Καμία σχέση με το opc , κλασσικό οπελ...
πήραν το 1400αρη και του τοποθέτησαν μεγαλύτερο μοτέρ τιποτα άλλο...
Αν και αντιπαθω τα οπελ , το μικρό opc αξίζει και με το παραπάνω ...Ναι για το gsi ελεγα(εκανα edit μετα).
Aγορα μεταχειρισμενου 207 rc ή corsa opc.....