-
Ferrari California στο Porto Palace Hotel Θεσ/νικης.
-
Ανθρακί aston martin( ) vantage στη Βέροια
-
Φώτο δεν έχει?
-
Ο χρήστης MAGNITIS έγραψε:
ΚΤΜΩραίο το X-Bow, αλλά και το Λονδίνο και το Κουβέιτ είναι λάθος μέρη γι αυτό το αυτοκίνητο!
Chrysler 300C Touring SRT8 Είναι η προηγούμενη γενιά, με τον 6.1 Hemi. Έχω δηλώσει πολλάκις την απέχθεια μου για το μαύρο ματ, αλλα κατά τα άλλα το συγκεκριμένο είναι τούμπανο...
Skoda Felicia Fun -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ferrari California στο Porto Palace Hotel Θεσ/νικης.Παικτη του Ολυμπιακου.
-
Βρε Magnitis θα μας τρελάνεις σήμερα! Το καλύτερο γκομενακι του κόσμου να περνούσε απο εκεί θα το εγραφα κα-νο-νι-κά!
-
ειδα ariel atom πριν λιγες μερες στο λιμανι του πειραια, πολυ εντυπωσιακο , μοιαζει πολυ με f1.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Βρε Magnitis θα μας τρελάνεις σήμερα! Το καλύτερο γκομενακι του κόσμου να περνούσε απο εκεί θα το εγραφα κα-νο-νι-κά!Κι όμως φίλε πίστεψέ με, είναι μία καλή ευκαιρία να πιάσεις κουβέντα σε κάποια!!
Είναι πολλές που σταματάνε και βγάζουν φωτογραφίες και δεδομένης της άγνοιας τους π.χ. για το μοντέλο, εσύ μπορείς να το εκμεταλλευτείς..
Πληροφοριακά, πλησίασα πριν καιρό μια σε ανάλογη περίπτωση και γυρνάει και μου κάνει:
''Sorry, I dont speak English..''
Θέλω να πιστεύω ότι ήταν τουρίστρια..Λονδίνο Μέρος 3ο:
Ο οδηγός της california (ήταν μέσα) θα πρέπει να αισθανόταν πολύ μειονεκτικά μιας και παιρνούσε απαρατήρητη, όλοι έβγαζαν φωτογραφίες την rs και την aventador.
Είχαμε και... guest star, ο τύπος δεν έβρισκε να παρκάρει
Το άσπρο της πάει καλύτερα από το κόκκινο, θα ΄θελα πολύ να την δω απέναντι σε μια stradale ή RS σε πίστα πχ Topgear ή όποιος άλλος θα μπορούσε να το κάνει.. Πολύ κ@υλιάρικο αμάξι
SLK200, με ελληνικές, παλιότερη, αλλά τώρα βρήκα ευκαιρία...
-
Ferrari F430 Scuderia μαύρη σήμερα στην Κοζάνη με πινακίδες Dubai.
-
...κατσε τωρα...ολα αυτα ετυχε να ειναι παρκαρισμενα ετσι απλα,ή ειναι καποιο event των απανταχου γονων Αραβων,και δειχνουν τα αυτοκινητα τους...?
5 χρονια στο Λονδινο,τα 3 σε kings road και south kensington περιοχες δουλευα,τοσα μαζεμενα εκατομυρια δεν ειχα δει ποτε... -
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
...κατσε τωρα...ολα αυτα ετυχε να ειναι παρκαρισμενα ετσι απλα,ή ειναι καποιο event των απανταχου γονων Αραβων,και δειχνουν τα αυτοκινητα τους...?
5 χρονια στο Λονδινο,τα 3 σε kings road και south kensington περιοχες δουλευα,τοσα μαζεμενα εκατομυρια δεν ειχα δει ποτε...Όπως το ΄πες, απλά έτυχε να είναι παρκαρισμένα και εν συγκρίση με άλλες φορές, ιδίως το καλοκαίρι του '10, η sloane street ( μέρος 2ο) ήταν ''άδεια''...
Εξαρτάται για πότε μιλάς, γιατί τα τελευταία 3-4 χρόνια γίνεται αυτος ο χαμός.. -
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Το ειδα σε νησι
Paro?
-
Είναι αυτή: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1714635/
Επικός ήχος!! Αρκετά ανώτερος των σύγχρονων Ferrari νομίζω! -
Ο χρήστης MAGNITIS έγραψε:
Πληροφοριακά, πλησίασα πριν καιρό μια σε ανάλογη περίπτωση και γυρνάει και μου κάνει:
Θέλω να πιστεύω ότι ήταν τουρίστρια..Τη πράσινη GT3RS τη πέτυχα το σ/κ έξω από ένα ξενοδοχείο στο Knightsbridge.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Ferrari F430 Scuderia μαύρη σήμερα στην Κοζάνη με πινακίδες Dubai.Του γνωστού καστοριανού petrolhead?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Είναι αυτή: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1714635/
Επικός ήχος!! Αρκετά ανώτερος των σύγχρονων Ferrari νομίζω!Πινακίδες ΔΟΚ και βολτίτσα βραδάκι...
Και τον έχω ξαναπετύχει από ότι θυμάμαι σε βολτίτσα Σάββατο, στην Εθνική. -
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Θέλω να πιστεύω ότι ήταν τουρίστρια.. -
Εκει που γυρνουσαμε απο Καβαλα, ακολουθώντας ενα Range Rover ακουω σε μια στιγμη ενα ΡΟΥΑΡΑΡΑΡΑΡΑΡ!
Porsche 911 turbo cabrio. Πηγαιναμε με καμια 160, οποτε για να μας προσπερασε ετσι ανετα πηγαινε πανω απο 190....
-
Carspotting [#7]