-
Ο χρήστης dimk έγραψε:
Καλή αλλά πάλιωσε η 288. Πάμε παρακάτω.
Που,στη FF ή στο KERS που θα εχει η F70?ΚΑπου μετα την enzo χαθηκε η μπαλα...
Ε ναι. Μέγα κρίμα που μια Scuderia ρίχνει στην F40 παντού. Μέγα κρίμα που η F70 θα είναι ό,τι ταχύτερο κατασκευάστηκε ποτέ για τον δρόμο. Αιδώς Αργείοι!
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
Και πως παει η συζητηση απο την ομορφια στην συχνότητα ... λες και απαξιώνεται αν βλεπουμε ενα αμαξι 1 φορά ή 1000!!!
@CLAB λέγοντας ωραία την αρχαία εκτος ίσως απο την 599 απλώς ειναι θεμα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ. Δεν ήταν/ειναι/θα ειναι η 599 η ωραιότερη Ferrari. Για σενα ίσως!
μα δεν ειπα οτι θεωρω πως για ολους πρεπει να ειναι ομορφοτερη η 599.ειναι προσωπικη αποψη κ γουστο.αν ειναι δυνατον να πιστευα οτι ολοι πρεπει να εχουν τα ιδια γουστα!!
οσο για την συχνοτητα,οταν κατι το βλεπεις συχνα πυκνα κ πλεον δεν το θεωρεις τοσο ουαου,για μενα αυτο σημαινει οτι δεν ειναι η ομορφια(διαχρονικα) που σε τραβηξε,αλλα ισως εντυπωσιαζεσαι λογω ονοματος η φημης η χαρακτηριστικων.
εχεις δικιο ομως στο θεμα της συχνοτητας.αλλα δεν ειπα την 430 ασχημη.απλως την βλεπω πολυ συχνοτερα σε σχεση με την γιαγιακα,οποτε δεν με εντυπωσιαζει κ τοσο πλεον.(οχι οτι δεν θα ηθελα να την εχω φυσικα..)Φίλε Κωνσταντίνε θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Για μένα όταν κάτι/κάποιον τον/το βλέπεις καθημερινά, τόσο περισσότερο τον/το αγαπάς αρκεί να αξίζει την αγάπη σου. Επειδή μια Ferrari είναι σαν μια όμορφη γυναίκα, θα το θέσω αλλιώς: Αγαπάς περισσότερο την κούκλα που έχεις δίπλα σου τα τελευταία 10 χρόνια ή την κούκλα που βλέπεις στο μπαράκι 1 φορά το μήνα; Εγώ πάντως αγαπώ τα μάτια που βλέπω κάθε βράδυ στο κρεββάτι μου.
-
κ εγω αγαπω τα ματια που βλεπω καθημερινα.
αυτο δεν σημαινει κατα αναγκη οτι τα ματια που βλεπω ειναι τα ομορφοτερα.(δεν ισχυει στην περιπτωση μου,προς αποφυγην παρεξηγησεων).
αν ειναι ετσι,αγαπω το ροκκο μου που το βλεπω καθε μερα.αυτο δεν σημαινει οτι ειναι (για μενα) ομορφοτερο απο μια 159σπορτβαγκον.
οποτε αγαπη κ ομορφια δεν θεωρω οτι ειναι εννοιες που συμπιπτουν παντοτε.. -
Ε ναι. Μέγα κρίμα που μια Scuderia ρίχνει στην F40 παντού. Μέγα κρίμα που η F70 θα είναι ό,τι ταχύτερο κατασκευάστηκε ποτέ για τον δρόμο. Αιδώς Αργείοι! [/quote]
Οκ για πεταμα και η F40 αφου η σκουντ 'της ριχνει'...Επειδη δεν ειμαι 18 να κανω κουβεντα καφετεριας οκ εχεις δικιο
Α και το κικητο τηλεφωνο,συγγνωμη, πισω στοπ 'οπως στην φορμουλα 1' στην f12 καταπληκτικο,πια gto και f40... -
Η ομορφιά είναι υποκειμενική, από κει και πέρα δεν μπορεί κάτι που για κάποιον είναι όμορφο αυτομάτως να γίνεται και καλύτερο στον τεχνολογικό τομέα.
Και μένα μ αρέσει η F40 αλλά δεν θα την προτιμούσα έναντι μιας F430 γιατί μ αρέσει εξίσου το ίδιο συν ότι θα μπορούσα και να την οδηγήσω. -
Ο χρήστης dimk έγραψε:
Ε ναι. Μέγα κρίμα που μια Scuderia ρίχνει στην F40 παντού. Μέγα κρίμα που η F70 θα είναι ό,τι ταχύτερο κατασκευάστηκε ποτέ για τον δρόμο. Αιδώς Αργείοι!Οκ για πεταμα και η F40 αφου η σκουντ 'της ριχνει'...Επειδη δεν ειμαι 18 να κανω κουβεντα καφετεριας οκ εχεις δικιο
Α και το κικητο τηλεφωνο,συγγνωμη, πισω στοπ 'οπως στην φορμουλα 1' στην f12 καταπληκτικο,πια gto και f40...[/quote]H F40 ήταν υπέροχη για τότε. Η F50 την ξεπέρασε και η Enzo απλά της έριξε 1-2 γαλαξίες.
-
Η γνωστή πλέον RR
-
Γνωστή..?
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Γνωστή..?Την έχω ανεβασει άλλες 2-3 φορές..
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
Γνωστή..?
Την έχω ανεβασει άλλες 2-3 φορές..
Τότε γιατί την ξανα-ανεβάζεις;
-
Λευκή Escalade στην Τσιμισκή.
-
[IMG=http://img809.imageshack.us/img809/9437/1095ph.jpg][/IMG]
Uploaded with ImageShack.usη μαυρη gallardo του τυπου με την ασπρη lp640 προς πωληση σε μαγαζι στην βουλγαρη.
-
Και η θερμοκρασια χθες... το μεσημερι
-
Πόσο ''φθηνή'' δείχνει η ροζ SL. Kαι αν δεν κάνω λάθος είναι η Black Edition, εκτός και αν την καγκούρεψε (και εκεί).
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Πόσο ''φθηνή'' δείχνει η ροζ SL. Kαι αν δεν κάνω λάθος είναι η Black Edition, εκτός και αν την καγκούρεψε (και εκεί).Πρέπει να είναι καγκουρεμένη διότι στην αυθεντική η οροφή είναι σταθερή.Σ΄αυτήν φαίνεται ότι ανοίγει.....
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πόσο ''φθηνή'' δείχνει η ροζ SL. Kαι αν δεν κάνω λάθος είναι η Black Edition, εκτός και αν την καγκούρεψε (και εκεί).
Πρέπει να είναι καγκουρεμένη διότι στην αυθεντική η οροφή είναι σταθερή.Σ΄αυτήν φαίνεται ότι ανοίγει.....
Δεν ηξερα τη λεπτομερεια για την οροφη αλλα και εμενα που την ειδα απο κοντα ¨κατι' δεν μου αρεσε... φρικτο χρωμα και τα σποιλερ σπασμενα... κακοσυντηρημενη.. γενικα.... η ασπρη ομως ηταν μια χαρα κουκλι...
-
H Tζουλια κανει περιοδεία?
-
Απ ότι φαίνεται το να είσαι κάκγουρας κ να έχεις πολλά λεφτά είναι πολύ επικίνδυνος συνδυασμός.....
-
Ο χρήστης DriFterPanos έγραψε:
Απ ότι φαίνεται το να είσαι κάκγουρας κ να έχεις πολλά λεφτά είναι πολύ επικίνδυνος συνδυασμός.....Γιατί ? Ποιά η διαφορά του καγκουρεμένου Hyundai από την καγκουρεμένη Ferrari ?
-
Είναι ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ να καγκουρεύεις φεράρι.
Carspotting [#7]