-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Limo (?) Merc στον κηφισό σήμερα χρονολογίας σαν την merc του Θωμά.
Ρε έχει πλάκα να ξαφνικά να βλέπεις ένα μακρύ πράγμα με 6 πόρτες! χάνεις το μέτρημαddl , εχει χτιστει μια πολυκατοικια εδω στην πειραικη κ εχει ολο τετοια εξωτικα κ συνηθως πετυχαινω ειτε την αστον , ειτε μια Μ6 Κ Μ5 ...φτωχεια καταραμενη ..
ναι ε; πάω να κατασκηνώσω
ΥΓ: Είχα ακούσει κάτι παλιά (άγνωστο αν είναι αλήθεια) ότι είχαν πάρει και κάτι Άραβες πολυκατοικίες στη πειραϊκή.
Εχω 6 πορτες και δεν το ηξερα?? Κοιτα να δεις αναβαθμιστηκα ξαφνικα . Εν τω μεταξυ τωρα πριν λιγο γυρισα απο το ΚΤΕΛ Κηφισου.
-
αν μιλαμε για την πειραικη του πειραια ναι 2-3 νεες πολυκατοικιες κοντα στο λιμανακι ειναι δικες τους μαζι με το sueno νομιζω (αν το πουλησε τελικα)
-
Nαι για την πειραικη του πειραια μιλαμε .η πολυκατοικια για την οποια μιλαω ειναι διπλα ακριβως στην ιερα μητροπολη πειραιως κ ειναι θεα θαλασσα οπως ακριβως κ η μητροπολη ( ο μητροπολιτης πειραια εχει ενα λευκο S3 με φιμε για να προλαβαινει ολεεεεες τις λειτουργιες αλλα τεσπα ...) . Σ αυτη την πολυκατοικια εχω δει τα τρελα οχηματα (aston martin , m5, m6 , nissan gtr , κλπ) αλλα δεν ειναι πολυ κοντα στο λιμανακι του μπαικουτση για το οποιο μιλατε αυτο ειναι γυρω στα 500 μετρα απο εκει κ ακριβως απεναντι του μενω εγω..
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Χθες το μεσημέρι ήταν σε γνωστό κατάστημα με ηχοσυστήματα αυτοκινήτου, όπου κάποιος σκάλιζε την πόρτα του συνοδηγού. Τι απαιτήσεις μπορεί να έχει άραγε κάποιος από το 'στέρεο' του αυτοκινήτου όταν με κάθε πάτημα του δεξιού ποδιού δώδεκα τρομπόνια παίζουν δυνατά σε απόσταση εκατοστών από τα αυτιά του;
-
μπορει να θελει να ακουει το κυριες μουυυυυυυυυυυυυυ απο ηχεια μπρος πισω δεξια αριστερα.....
-
Πριν από λίγο καιρό είχα πετύχει στη γλυφάσα μάυρη gallardo με κατράμι φιμέ να βαράει απίστευτα δυνατά. (στυλ 316 )
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Πριν από λίγο καιρό είχα πετύχει στη γλυφάσα μάυρη gallardo με κατράμι φιμέ να βαράει απίστευτα δυνατά. (στυλ 316 )Σε λαθος θεμα εισαι στο αυστραλιανο ειναι καλυτερα
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Χθες το μεσημέρι είδα μια τέτοια (ή αυτή) στον δρόμο του Φοίνικα σε ... κάπως μπεζ ή ασημί λερωμένο!!!
Διαπίστωσα ότι είναι πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυ χαμηλή! Βρέθηκε πλάι με το QQ και την έχασα από το οπτικό πεδίο μου από το παραθυρο!
Πέρα από την πλάκα, εντυπωσιακη και πέρα απο τα συνηθισμένα το σχήμα της. Μου άρεσε πολύ (εκτός απο το χρώμα της). -
+1 BMW x5m
+2 panamera
1 aston martin
1 rr phantom -
Η Lambo πρέπει να είναι αυτή που είδα πριν καμιά βδομάδα στην Λαμπράκη. Ο τύπος το έδινε κιόλας. Ωραίος ήχος!!! (πέρα από το σχήμα φυσικά)
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Nαι για την πειραικη του πειραια μιλαμε .η πολυκατοικια για την οποια μιλαω ειναι διπλα ακριβως στην ιερα μητροπολη πειραιως κ ειναι θεα θαλασσα οπως ακριβως κ η μητροπολη ( ο μητροπολιτης πειραια εχει ενα λευκο S3 με φιμε για να προλαβαινει ολεεεεες τις λειτουργιες αλλα τεσπα ...) . Σ αυτη την πολυκατοικια εχω δει τα τρελα οχηματα (aston martin , m5, m6 , nissan gtr , κλπ) αλλα δεν ειναι πολυ κοντα στο λιμανακι του μπαικουτση για το οποιο μιλατε αυτο ειναι γυρω στα 500 μετρα απο εκει κ ακριβως απεναντι του μενω εγω..ο μητροπολητης οδηγαει και την s65..η οποια καθεται κοντα στο σπιτι μου σε ενα γκαραζ που η μιση ειναι εξω
που ακριβως ειναι η ιερα μητροπολη ? κοντα στον σταυρο στην πειραικη η καμια σχεση?..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Nαι για την πειραικη του πειραια μιλαμε .η πολυκατοικια για την οποια μιλαω ειναι διπλα ακριβως στην ιερα μητροπολη πειραιως κ ειναι θεα θαλασσα οπως ακριβως κ η μητροπολη ( ο μητροπολιτης πειραια εχει ενα λευκο S3 με φιμε για να προλαβαινει ολεεεεες τις λειτουργιες αλλα τεσπα ...) . Σ αυτη την πολυκατοικια εχω δει τα τρελα οχηματα (aston martin , m5, m6 , nissan gtr , κλπ) αλλα δεν ειναι πολυ κοντα στο λιμανακι του μπαικουτση για το οποιο μιλατε αυτο ειναι γυρω στα 500 μετρα απο εκει κ ακριβως απεναντι του μενω εγω..
ο μητροπολητης οδηγαει και την s65..η οποια καθεται κοντα στο σπιτι μου σε ενα γκαραζ που η μιση ειναι εξω
που ακριβως ειναι η ιερα μητροπολη ? κοντα στον σταυρο στην πειραικη η καμια σχεση?..
Οταν λες S 65 εννοεις της S 65 AMG ? Αυτος ειναι Μηροπολιτης
-
ναι θωρακισμενη κτλ κτλ τεραστεια ειναι αλλα με χαλαει που εχει εκεινες τις ζαντες που μοιαζουν σαν τηγανια
-
Αναμεσα στον φοινικα κ τον πορφυρα (τις τοπικες ομαδες μπασκετ) ειναι η ιερα μητροπολη, πειραικη ειναι κ εκει αλλα καμια 500αρια μετρα απο το σταυρο ..Αν ξερεις το μποτζι ενα σκυλοκαφε που το ανακαινισαν προσφατα ειναι στα 50 μετρα απο κει η μητροπολη. Εχει κ s65 το πουλακι μου ..Μια χαρα κτιριο θεα θαλασσα , s3 ,s65..ομορφιες ...
Το πα κ πριν τα χρειαζεται τα αυτοκινητα για να τρεχει απο την μια λειτουργια στην αλλη.. -
αμα την πετυχω ξανα στο γκαραζ θα την βγαλω να γελαμε ολοι μαζι
(τα πρωινα κυκλοφορει με πολιτικες το βραδυ με το μ.π:lol:) -
Πρεπει να στησω αντισκοινο εκει περα
-
ελα απο τα μερη μας να σε παω στα περιεργα να δεις κατι αμαξαρες
(μεχρι και supra εχουμεν!) -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
(μεχρι και tsupra εχουμεν!) -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
(μεχρι και tsupra εχουμεν!)σου ριχνει στα αυτια ακομη και μαμα ομως