-
Conti supersports
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Το θυμαμαι στο toca στο ps1 αυτο το αμαξι.
GT2
Και toca ηταν!
Ναι αλλά GT2 ftw
-
-
F430 κοκκινη ανεβαινε πριν λιγο τον περιφερειακο πολυγωνου....στη δεξια ανηφορικη που συνηθως εχει και λιγα νερα κατω απο ποτισματα, αντι να τη γυρισει και να δωσει λιγο θεαμα, την πηρε με λιγοτερα και απο κοιμισμενο ταριφα συνεχιζοντας το ιδιο βιολι και στην ευθεια
Κοιτα που καταληγουν τετοια εργαλεια -
Ο χρήστης heras έγραψε:
F430 κοκκινη ανεβαινε πριν λιγο τον περιφερειακο πολυγωνου....στη δεξια ανηφορικη που συνηθως εχει και λιγα νερα κατω απο ποτισματα, αντι να τη γυρισει και να δωσει λιγο θεαμα, την πηρε με λιγοτερα και απο κοιμισμενο ταριφα συνεχιζοντας το ιδιο βιολι και στην ευθεια
Κοιτα που καταληγουν τετοια εργαλειαΠιθανοι λογοι:
-Νοικιαρικη,αρα ο οδηγος ειναι ασχετος,και παει Γλυφαδα για την εμπειρια της ζωης του...
-Ειναι φρεσκοπλυμενη και δεν θελει να την λερωσει...
-Μιλαει στο κινητο...
-Δεν εχει διαθεση να κανει παντιλικι να δωσει θεαμα,εχει βαρεθει να τον κοιταζουν ολοι παντου πια...
-Εχει το 'μωρο' μεσα,και γκρινιαζει,με αυτο το μηχανημα του διαβολου...
-Ειναι δικη του,αλλα ανικανος να κανει παντιλικι...Αλλες πιθανες εκδοχες?Γιατι δεν εκανες παντιλικι να δωσεις χαρα στο λαο κυριε????
-
Καημό το έχω να δω κάνα τέτοιο να το πάει γρήγορα ένας.... Μόνο κάτι γεροντικα περάσματα ρε γμτ
Sent from mYphone
-
Μα αν πάει γρήγορα με παντιλίκια ο οποιος zupercar driver, στο αντίστοιχο post carspottαρίσματος θα αναφερθεί σαν ανεύθυνος !
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Καημό το έχω να δω κάνα τέτοιο να το πάει γρήγορα ένας.... Μόνο κάτι γεροντικα περάσματα ρε γμτKαι γω το ιδιο....μα αν το εκανε θα τον ελεγαν ''αλητη νεοπλουτο''....ουτε στο σακι ουτε στο σακουλι. Προτιμω τους αλητες νεοπλουτους να τις πηγανουν οπως τους αξιζει
-
Έχω πιει τρελό τσάι από 430 Scuderia στην τρύπα του Καραμανλή. Δύσκολος δρόμος, με μηδενικούς διαδρόμους διαφυγής. Κι όμως, την πήγαινε τάπα.
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Μαλλον η πρωτη; 911 στη φτωχομανα Σαλονικη αλλα στο πιο ακυρο χρωμα που θα μπορουσε να την αγορασει αν και δεν φαινεται καλα. Ενα σκατοκαφεπορδι.Όντως Στέλιο έτσι όπως έβγαλες την φωτογραφία είναι άθλιο το χρώμα
Στην πραγματικότητα είναι κορυφαίο
-
poop brown = κορυφαίο.
αν είσαι κοπρολάγνος.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
poop brown = κορυφαίο.αν είσαι κοπρολάγνος.
Το δικό μου το μυαλό πηγαίνει στην σοκολάτα γάλακτος
Αν το δικό σου πάει αλλού
-
Το χρώμα μια χαρά είναι. Την έκθεση ιδεών άμα περιόριζαν λίγο...
-
Και εδώ ένας με M5 V10 συνέχεια στο ρελαντί την έχει..
-
Στη γειτονιά μου το Σάββατο.
Ξέχασα να αναφέρω οτι σήμερα όπως ξύπνησα άκουσα ένα γερό αμερικάνικο γουργουριτο...Ηταν ενα σαν αυτό το μπλε στο 2 fast 2 furious, το συγκεκριμένο, με το supercharger πεταμένο απανω από το καπο και πλατιά λάστιχα στον πίσω αξονα!
-
Κάτι λίγες από Βουδαπέστη και Βιέννη.
Την είδα μετά και από κοντά. Υπέροχη!
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.usΠαλιές αλλά παραμένουν όμορφες!
Uploaded with ImageShack.us -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Όντως Στέλιο έτσι όπως έβγαλες την φωτογραφία είναι άθλιο το χρώμαΣτην πραγματικότητα είναι κορυφαίο
+911 Carrera 4S AWD 1.6T 16V
Την είδα live και έχασα τον ύπνο μου. Μπεζ εσωτερικό by the way! -
-
Κυκλοφόρησαν πολλά εδώ πάνω.
Την τελευταία εβδομάδα έχω δει 3 διαφορετικά στη διαδρομή σπίτι-γραφείο. -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Την είδα σε κοκκινο χρώμα στην αντιπροσωπεία της Βουδαπέστης. Από κοντά απλώς την ερωτεύεσαι!
Carspotting [#7]